Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

Bass Vs. Protoman, Zero Vs. Megaman

Täällä voit esim kysyä oikeinkirjoituksesta, mainostaa tarinaasi tai jopa julkaista tarinasi ;)

Bass Vs. Protoman, Zero Vs. Megaman

ViestiKirjoittaja chinchinmogama » Ma Joulu 11, 2006 04:24

* JOISSAKIN KOHDISSA VOI OLLA HUONOA KIELENKÄYTTÖÄ*

"MITÄ?!", huusi Megaman kuullessaan Rollin uutisen. " Missä näit hänet?!", hän hädissään ja myös suuresti innoissaan huusi. " Äläs nyt Mega huuda... Tiedän että olitte läheiset ystävät... mutta..." " Mutta mitä?! Sano jo!", Megaman hätisteli. " Hän puhui Wilylle kuin ystävykset... ja ... kun hän näki minut... hän oli kuin minua ei olisikaan...", Roll surullisena silmät kosteana kertoi. " Hah... et kai luule että Zero olisi Wilyn puolella? Roll... tuo on naurettava ajatus. Zero oli sentään tukenani Sigmaa vastaan!" , Megaman jatkoi " Zeroa oksetti ajatuskin Wilysta. Hän varmaan vain uhkaili Wilya.", Megaman lohdutti.

Toisaalla, paikassa jossa oli metsää ja eläimiä, ja jossa rauha vallitsi maata, syrjäisessä mutta myös mukavan oloisessa metsässä.
" Eikö susta olekaan enää vastusta? HAH!", ivaili Gutsman Glidelle. " Grr... Kyllä minä vielä voitan, eihän tämä ollut kuin vasta lämmittelykierros!", Glide ylpeili, tosin hengästyneenä ja aivan voimattoman näköisenä. " Voitat? Hahhahhaah... Susta ei oo enää mihinkään! Musta tulee uus mestari.. voittasin varmaan Meganki ny." , Gutsman totisesti luuli.

Yhtäkkiä kesken Gutsmanin ja Gliden treenien, maa alkoi täristä, ja taivas muuttui täysin punaiseksi, joki pysähtyi ja eläimet jähmettyivät paikoilleen. Hulluja, diilereitä, ja kaikenlaisia Underworldin hemmoja ilmestyi joka paikkaan. Gutsman ja Glide oltiin piiritetty. " E-en mä tarkottanu!!", Gutsman vakuutteli synkille tyypeille. " Hei, en tiedä mikä teitä tällä kertaa risoo, mutta mitä te nyt tänne tuppaatte?!", Glide uhkaavasti kysyi.

" Olet varmaan oikeassa...", Roll koitti uskotella. " Hei, älähän nyt ala itkemään, Zero kyllä varmasti kertoo mitä sanoi Wilylle." , Megaman koitti lohdutella. " Niin varmaan joo.... Mutta Mega, mun täytyy mennä nyt, nähdään myöhemmin...", Roll hyvästeli. Megaman ajatteli että hän menisi etsimään Zeroa, kun kerran Roll hänet kuulemma oli nähnyt jossakin kaupungin synkällä ja pelottavalla kujalla.

" Kerro missä Megaman sijaitsee." , yksi tyypeistä sanoi. " S-se on...", Glide keskeytti Gutsmanin," HILJAA GUTSMAN!". " Humm... Päättäkääs ite, haluatteko kuolla vai ehkä jäädä henkiin?", taas joku synkistä tyypeistä kysyi. Vastausta ei kuulunut, joten synkät tyypit ottivat kaikki miekat esiin. " Psst. Eikö meijän kannattas kertoo, muute kuollaan." , Gutsman kuiskasi Glidelle hädissään. Glide siihen : " Luuletko että he jättäisivät meidät henkiin sen jälkeen kun kerrottaisiin?... EI ikinä... toivon vain että joku voisi auttaa meitä..".

Megaman suuntasi kaupungin toiselle puolelle, missä synkät ja vaaralliset polut sijaitsevat. Perillä Megaman näki paljon porukkaa, jotka ovat lähes kaikki Underworldista. Hän ihmetteli myös, että miten Roll edes viitsi ja mistä syystä käydä siellä. Megaman kaiken varalta latasi asekättään.
" Hei pentu, säkö oot se Megaman?", kysyi yksi tyyppi todella isosta porukasta. Megaman hätistyi hieman, muttei vastannut kuitenkaan kysymykseen, hän vain käveli eteenpäin, kunnes joku oli hänen takanaan tähtäin Megamanin päätä vasten. " Kysyin, säkö oot se?".

Synkät tyypit hyökkäsivät Gutsmanin kimppuun ensin. Gutsman yritti tehdä hänen maahanlyöntejään, jotta tyypeiltä menisivät jalat alta, mutta turhaan. Glide meni auttamaan Gutsmania, mutta eipä sekään auttanut mitään, kun muutamat tyypit ottivat Gliden heti pois, ja viiltasivat Gliden käden pois kokonaan. " ARGH!", Glide tuskissaan huusi. " AUTA!.. GLIDE!!", Gutsman huusi viimeisillä voimillaan. Yksi tyypeistä: " Noniin, kysyn vielä kerran, MISSÄ HELVETISSÄ MEGAMAN ON?!".... " E-en t-t-t-tiedä...e..n..tie..dä.." , Gutsman värisevällä äänellään vastasi.

" Sinulla on viisi sekuntia aikaa ottaa ase pois pääni kohdalta.", Megaman vakavana mutta myös tyynenä uhkasi. " UUUH... Melkein pelottaa... HAHAHAHA... noh, nyt sain ainakin sen selville että olet Megaman...odotan viisi sekuntia, silloin ammun..", tyyppi nauroi. 1...2...3...4...5.
Tyyppi laukaisi, mutta Megaman ei olekaan hidas. Hän ehti väistää laukaisun menemällä kyykkyasentoon, josta hän sitten nousi ja kääntyi samalla ladaten asekättään. Kun Megaman oli täysin noussut ylös, hän laukaisi ammuksen kohti suoraan naamakkain lähellä olevaa tyyppiä. Hän meni ammuksesta kahtia. Kadulla oli tungosta, ja oli kuin kukaan ei olisi huomannutkaan tapahtunutta, kuten ei varmaankaan huomannut. Megaman juoksi kohti paikkaa, jossa Zeron piti tarkalleen olla.

Synkkä tyyppi otti miekan esiin, juoksi kohti Gutsmania ja oli juuri halkaisemassa Gutsmania kahtia, kunnes kuin sekunnissa ilmestyi joku torjumaan synkän tyypin miekan iskun omalla miekallaan. Synkkä tyyppi katsoi kauhu silmissään henkilöä joka torjui hänen iskunsa. " O-olet P-p...", henkilö keskeytti synkän tyypin lauseen tappamalla hänet yhdessä sekunnissa. Gutsman oli tajuttomana, mutta Glide oli vielä tajuissaan.
" Protoman... kiitos avusta...saanko.. nyt...levätä..", Glide kysyi kiittäessään ja samalla pyörtyessään. Muut synkät tyypit perääntyivät askeleen, ja kutsuivat jollakin latinankielellä pomoansa.

"ZERO! Vihdoinkin näen sinut... se todella oletkin sinä!" , Megaman huusi innoissaan nähdessään Zeron. Zeron seurassa oli Shademan ja Wily.
"ZERO... tule pois sieltä! Wily ja Shademan ovat takanasi!" , Megaman huusi nähdessään heidät. Zero kääntyi katsomaan Wilya ja Shademania, ja kysyi heiltä: " Wily, teen sen nyt, käykö?". Wily siihen nauroi makeasti: " Käy tietenkin, olenkin odottanut näkeväni tämän hetken!"-
Megaman kuuli ja näki kaiken, joten hän pysähtyi, ja latasi aseensa.
Zero otti hyvän otteen miekastaan. " Miksi Zero?! Miksi olet heidän kanssaan?! Etkö vihaakaan heitä? Etkö muista kun taistelimme heitä vastaan?", Megaman koitti epätoivoisena saada järkevää selitystä.

Protoman tiesi kuka oli tulossa....Ja oikeassa hän olikin... sillä Bass ilmestyi metsään. " Tapan nyt sinut, vaikka se olisikin pitänyt tehdä jo ajat sitten!" , Protoman huusi. "...Kuole...", Bass sanoi ja teki kunnon pamauksen ammuksia Protomania kohti. Protoman ehti väistää vain muutaman niistä, mutta loput osuivat hänen toiseen käteensä. Hän vain hymyili hetken, mutta hyppäsi heti ilmaan, samanaikaisesti ottaen miekan käteensä ja iskien sen Bassiin. Kaikki niistä onnistui, paitsi osuminen. Bass väisti Protomanin nopeat liikkeet helposti, kuin niistä ei olisi vaivaa ollenkaan.

Zero on nopea, joten hän käytti nopeuttaan, ja meni Megamanin taakse. " Luuletko typerys että nautin seurastasi? Tai että olisin pieni ystäväsi?... Ei mikään niistä ole totta, vihaan sinua ja olen aina vihannut. Olen odottanut tätä hetkeä niin kauan, etten jaksa enää...", Zero kuiskasi. Hän otti miekkansa ja silpposi Megamanin ammuskäden yhdellä iskulla katki ja hajalle. Megaman huusi tuskissaan, ja yritti juosta karkuun, mutta turhaan. Zero otti hänet aina kiinni, silpposi aina pienen osan hänestä... Kunnes jäljellä oli enää pää ja vartalo ilman käsiä ja jalkoja. " Pzzt... Zero...Pzzt...Miksi?...", Megaman kysyi ennen räjähdyttyään. Zero heräsi pahuudesta heti Megamanin tuhouduttua. " M-MITÄ MINÄ TEIN?!", Zero kysyi itseltään itkien samalla ja kaatuen maahan polvilteen.

" Olet täysi paska...", Bass sanoi Protomanille. Protoman katsoi hetken Bassin silmiin, ja joutui siitä "hypnoosiin". Bass käski hypnoosissa tappaa itsensä, mutta Protomanilla oli toiset suunnitelmat,koska Protoman esitti että hän olisi hypnoosissa. Bass luuli siis että Protoman oli hypnoosissa, joten hän laskeutui ilmasta Protomanin eteen hymy naamalla. " Tapa itsesi...", sanoi Bass. Protoman otti miekkansa oli juuri muka iskemässä itseään mutta sen sijaan katkaisikin Bassin kaulan. * BASS IS DEAD* JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.
NONIIN.

Zero katsoi Wilya. " Sinäkö perkele aiheutit tän paskan?!" , Zero huusi raivoissaan. Wily hädissään karkuun jo lähtemässä huusi: " ENENENENEN!". Zero otti Wilyn kiinni, ja raiskasi häntä perseeseen. Wily kuoli ja Zero nuoli joka ilta pippeliään ajatellen Megamania. THE FUCKING END. KIITOSTA, ja LAITTAKAA HYVÄÄ PALAUTETTA.
chinchinmogama
 

ViestiKirjoittaja Ave-chan » Ma Joulu 11, 2006 11:47

Tuota noin. Mitenhän tämän nyt sanoisi...

Ne Fafic-osion ohjeet voi lukea tuolta ~chauronin postista ihan tämän alueen Sticky-topikeista, ei pitäisi olla ylivoimaisen vaikeaa.

- Ikäsuositus ja vähän tarkemmat rajoitukset (tuo lopun "kevennys" ei ihan kaikille sovi)
- Disclaimer; kenen nuo hahmot ovat
- keitä nuo hahmot oikeastaan ovat, mistä sarjasta, mihin ficci perustuu yms.

Välimerkkien käyttöä kannattaisi varmaan tarkistaa. "-merkin jälkeen ei tule välilyöntiä, ja "pälä pälä.", -rakenne on ehdoton ei, puhumattakaan "päläpälä?", -systeemistä.

Koska en hahmoja paremmin tunne, en osaa sanoa mitään siitä, ovatko hahmot OOC vai ihan luonteensa mukaisia. Enemmän korjattavaa en siitä kuitenkaan näin nopeasti kerennyt katsoa. Tuo loppu oli aika mauton, en tiedä huomasitko sitä itse. Tietenkin saattaa olla että se on jotain sarjaan liittyvää läppää tai sarkasmin yritystä, mutta ko en ko. sarjasta tiedä tasan mitään, niin wuteva.

Ihan kohtalaisen hyvä. En vaan saanut kauheasti ficistä irti, koska en tiedä hahmoista mitään. Kirjoita lisää jos siltä tuntuu, täältähän sitä palautetta voi saada.
Avatar
Ave-chan
Onigiri desu~
Onigiri desu~
 
Viestit: 1566
Liittynyt: Su Touko 15, 2005 23:17
Paikkakunta: Uleåborg

ViestiKirjoittaja kiko-chan » To Maalis 22, 2007 01:09

En tiedä pitäisikö itkeä Ave-chanin yliasialliselle postille vaiko itse ficille :DD Miten jaksoit lukea tuon läpi Ave?

Itse en jaksanut lukea ekojen lauseiden jälkeen. Ainoa hyvä juttu on että kiva nähdä että on olemassa muitakin suomalaisia jotka tuntevat Megamanejä. Ei kyllä ehkä ihan paras vaikutelma... <.<

Tuosta tuli kyllä idea että maailman täytyy saada tietää lisää Megamaneistä joten voisin kai itse kirjoittaa jonkinlaisen esseen siitä.
Kuva
Avatar
kiko-chan
Super Mama
Super Mama
 
Viestit: 1479
Liittynyt: To Huhti 15, 2004 19:25
Paikkakunta: Gitaroo Planet


Paluu Fanfic

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron