Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

Shadows of Phoenix

Täällä voit esim kysyä oikeinkirjoituksesta, mainostaa tarinaasi tai jopa julkaista tarinasi ;)

Shadows of Phoenix

ViestiKirjoittaja Blue_Hill-san » Pe Kesä 20, 2008 10:46


    Nimi: Shadows of Phoenix
    Lajityyppi: yliluonnollinen, kauhu
    Ikäsuositus: ensimmäinen osa sopii kyllä kaikille mutta seuraavat voivat (huom. voivat) olla rankempia. Sisältää väkivaltaa ja kaikkea sellaista ^^
    Kirjoittajan alkusanat: Sain kerrankin idean hieman pidemmälle tarinalle, kiitos World of Darknes-roolipelimaailman. Katsotaan kuinka pitkä tästä tulee, ideoita on loputtomasti. Jonkinlaista kauhu/personal horror-kokeilun meininkiä. Eipä mitään kummaa. Maailma on kuten meidänkin mutta kuten pian tulette huomaamaan, se ei olekaan ihan sitä miltä näyttää.

Prologi: Ensimmäinen yö

”..And the sun will set for you,
The sun will set for you.
And the shadow of the day,
Will embrace the world in grey,
And the sun will set for you... ”

Jacob käänsi radiota hieman suuremmalle. Hiljalleen hän alkoi hyräillä tuttua kappaletta. Bändi heittäisi tänä iltana muutaman Linkin Parkin biisin coverina ja ”Shadow of the Day” olisi yksi niistä. Jacob näpäytti akustista kitaraansa muutaman kerran. ennen kuin nappasi rumpukapulat pöydältä ja lähti ulos.

Jacobilla oli edessä pitkä yö. Bändi heittäisi taas pienen keikan eräällä yöklubilla Phoenixin keskustassa ja kuten tavallisesti, yö tulisi venymään. Jacon ei ollut juuri nyt juhlintatuulella, joten hän päätti lähteä suoraa keikan jälkeen takaisin asunolleen. Hän nousi bussiin lähellä asuntoaan.

Hän tuijotti ulos bussin ikkunasta. Yö oli hiljainen, kaduilla ei juuri liikkunut ketään. Lehdet kertoivat miltein joka päivä miten joku Phoenixin asukas oli kadonnut liikkuessaan yksin kadulla ja miten kaupungin ulkopuolella joku autoilija taas oli nähnyt ison suden. Jacob suhtautui näihin uutisiin hieman epäillen. Kadonneet olivat lähinnä kadulla asuvia köyhiä ja työttömiä, joiden menemisistä ja tulemisista ei voi olla varma. Susi havainnot taas olivat hänelle vain lehtien sensaatiohakuisuuden tulosta; jokainen lehti kuvaa 'nähtyjä' eläimiä' eri tavoin. 'Silminnäkijöidenkin' lausunnot ovat ristiriidassa keskenään. Jacob nousi ylös ja jäi pois bussin kyydistä.

Muut bändin jäsenet olivat jo paikalla, kun Jacob saapui yökerholle. Lyhyen tarkistuksen jälkeen he olivat valmiita aloittamaan soittamisen. Väkeä ei paikalle saapunut kovinkaan paljoa, lähinnä heidän ystäviään mutta silti Jacob nautti soittamisesta. Hän ei kaivannut kiljuvaa laumaa ympärilleen, hänen mieleensä olivat enemmän pienet tapahtumat ja keikat. Hän aloitti uuden biisin tutulla rumpusoololla.

Jacob aukaisi oven kadulle ja hengitti syvään raikasta ilmaa. Keikka oli vihdoin ohitse. Hän otti tukea seinästä, yökerhon lämpö ja tunkkainen ilma saivat hänet voimaan pahoin. Tunne ei ollut mitenkään uusi mutta tällä kertaa hän yllättyi tunteen voimakkuutta. Yht'äkkiä hän tunsi miten oksennus lähti nousemaan hänen kurkkuaan pitkin. Jacob säikähti kehonsa reaktiota. Hän ei ollut syönyt tänään juuri mitään ja silti hän oksensi. Jacob nousi maasta horjuvin jaloin. Hän pelkäsi, että kohtaus iskisi uudelleen. Kun hänen hengityksensä tasaantui, tunsi hän uuden tunteen.

Häntä palelsi.

Jacob tunsi miten hänen ihonsa meni kanalihalle ja kylmät väreet kulkivat pitkin hänen selkäänsä. ”Johtuu varmaan oksentamisesta”, Jacob mutisi itsekseen hieroessaan käsiään yhteen. Kylmän tunne ei hävinnyt minnekkään vaikka hän yritti lämmitäää itseään. 'Keskellä heinäkuuta ei pitäisi olla näin kylmää', hän ajatteli. Hetken päästä hän huomasi olevansa kadulla yksin. Jacob ei ollut heikkohermoinen eikä pelännyt liikkua öisin kaduilla mutta tänä iltana jokin ahdisti häntä. 'Johtuu oksentamisesta', hän vakuutteli itseään noustessaan bussiin.

Bussissa Jacob tunsi miten hän alkoi taas lämmetä, kylmä hävisi. ”Olenkohan tulossa sairaaksi?”, hän mutisi maksaessaan bussimatkaansa. Samalla hän vilkaisi bussin kojelaudassa olevaa lämpömittaria, ulkona oli 28. astetta lämmintä. Jacob tuijotti mittari kummastuneena. Hänestä oli tuntunut, että ulkona olisi ollut melkein talvisää keskellä heinäkuuta mutta lämpötila oli normaaleissa kesälukemissa. Hän siirtyi istumaan bussin takaosaan edelleen ihmetellen keikan jälkeisiä tapahtumia. Hän oli juonut keikan aikana pullollisen vettä, silti hän oksensi. Oli lämmin kesäpäivä mutta silti hän paleli.

Päästyään asuntoonsa Jacob avasi tietokoneensa. Hän avasi puolivalmiin tutkielmansa, jota hän teki viestinnän opintojaan varten. Samalla hän vilkaisi netistä uutisia. ”Retkeilijä löydetty kuolleena: eläkeläinen löytyi järvestä kaula raadeltuna”, oli yksi pääaiheista. Jacob alkoi lukea uutista: ”65-vuotias mies löydettiin pari tuntia sitten kuolleena Apassijärvestä, noin 40 kilometrin päästä Phoenixista. Miehen kuolin syy on vielä selvittämättä mutta silminnäkijä kuvauksen mukaan miehen kaula oli raadeltu auki. Poliisi vaikenee asiasta.” Uutinen oli lyhyt, asian selvittäminen oli kesken. Jacob luki uutisen uudestaan. Näin vakavalla asialla tuskin lehdet yrittäisivät kalastella lukijoita. Hän sulki uutisen ja keskittyi taas tutkielmaansa, ei asia häneen kuitenkaan vaikuttanut.

Parin tunnin päästä, kun tutkielmaa oli taas saatu pari sivua valmiiksi, Jacob avasi taas uutisen. Juttua oli päivitetty: ”Poliisin mukaan järvestä löydetty retkeilijä oli joutunut karhun hyökkäyksen kohteeksi. Järven ympäriltä löydettiin suurehkoja tassun jälkiä, joiden uskotaan kuuluvan karhulle. Vanhempi konstaapeli Witters: 'En ikinä ole nähnyt sellaisia jälkiä. Eivät ne karhun jäljiltä näytä mutta eivät voi kuulua muulle eläimelle. Ehkä hyökännyt karhu on ollut jonkin asteinen mutantti.' Toimittajia ei päästetty kuvaamaan jälkiä.

Jacob sulki tietokoneensa, hän ei jaksanut enää vaivata päätään retkeilijän kohtalolla vaan päätti mennä nukkumaan.

*****

Pahoittelen, ensimmäinen osa jäi hieman lyhyeksi mutta en halunnut tunkea kaikkea mahdollista mukaan. Palautteesta: kaipaan rakentavaa palautetta. Mitään "omaa" en oel kirjoittanut pitkään aikaan joten tyyli, rakenteet ja muut seikat OVAT tönkköjä. Eli esimerkiksi miten tekstistä saisi sujuvampaa ja sen semmoista :) Mutta sana on vapaa, nuo ovat sellaisia missä omasta mielestäni voin parantaa.
Bleach EP1 kirjoitti:We have no form, therefore we fear it, and because we are formless, we revere it. Thus we are slain.
Animewatcher
Avasta kiitokset Runtelle ^^
Avatar
Blue_Hill-san
Familiar Stranger
Familiar Stranger
 
Viestit: 1448
Liittynyt: La Marras 11, 2006 17:18
Paikkakunta: Hjämeenkjyrö

Paluu Fanfic

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron