Sivu 6/6

Re: phpBB versio 3 RC1 otettu käyttöön (Päivitetty -> 3.0.3)

ViestiLähetetty: Ma Tammi 05, 2009 23:38
Kirjoittaja Fador
Hideyori kirjoitti:Mulla on tällä hetkellä Opera käytössä.


Erikoista, testautin silläkin niin pitäis toimia ihan oikein =/

Re: phpBB versio 3 RC1 otettu käyttöön (Päivitetty -> 3.0.3)

ViestiLähetetty: Ti Tammi 06, 2009 04:35
Kirjoittaja Hideyori
Sivu näyttää tältä. Kenties olen itse jotain vahingossa painanut, ainakin tarkistin sivukohtaiset tyyliasetukset niin ei siellä ole missään muussa ruuduissa rakseja kuin niissä missä oli jo alunperinkin. Aika mielenkiintoisesti kyllä sekoilee.

Re: phpBB versio 3 RC1 otettu käyttöön (Päivitetty -> 3.0.3)

ViestiLähetetty: Ti Tammi 06, 2009 14:35
Kirjoittaja Fador
Hideyori kirjoitti:Sivu näyttää tältä. Kenties olen itse jotain vahingossa painanut, ainakin tarkistin sivukohtaiset tyyliasetukset niin ei siellä ole missään muussa ruuduissa rakseja kuin niissä missä oli jo alunperinkin. Aika mielenkiintoisesti kyllä sekoilee.



ok, prosilver kun on oletusteemana niin en ajatellu että se olis tossa toisessa teemassa ;b
Sekin näytti chromella ainakin ihan normaalilta. Oli vaan jääny yks ylimääränen pätkä tonne joka näköjään sit operalla keskitti koko sivun tekstit =b
Nyt pitäis kuitenkin toimia normaalisti.

Re: phpBB versio 3 RC1 otettu käyttöön (Päivitetty -> 3.0.3)

ViestiLähetetty: Ti Tammi 06, 2009 15:45
Kirjoittaja Hideyori
Fador kirjoitti:Nyt pitäis kuitenkin toimia normaalisti.

Näinhän se tosiaan tekee.

Re: phpBB versio 3 RC1 otettu käyttöön (Päivitetty -> 3.0.5)

ViestiLähetetty: Pe Heinä 17, 2009 20:45
Kirjoittaja Fador
Päivitys -> 3.0.5

Re: phpBB versio 3 RC1 otettu käyttöön (Päivitetty -> 3.0.5)

ViestiLähetetty: Ma Heinä 27, 2009 16:01
Kirjoittaja Cyran
En tiedä valitanko oikeaan paikkaan, mutta foorumi ei taida toimia kunnolla... Eli siis mitään muotoiluja ei näy, vaan tässä on kaikki tekstit vaan läntättyinä valkoiselle pohjalle ja on aika ärsyttävää selailla foorumia ilman foorumiulkoasua :'D Ihan kuin joku amatööri olisi koodannut foorumin uudestaan. Rasittavaa.

Ja käytössä on siis Mozilla Firefox.

Re: phpBB versio 3 RC1 otettu käyttöön (Päivitetty -> 3.0.5)

ViestiLähetetty: Ti Heinä 28, 2009 22:37
Kirjoittaja Fador
Cyran kirjoitti:En tiedä valitanko oikeaan paikkaan, mutta foorumi ei taida toimia kunnolla... Eli siis mitään muotoiluja ei näy, vaan tässä on kaikki tekstit vaan läntättyinä valkoiselle pohjalle ja on aika ärsyttävää selailla foorumia ilman foorumiulkoasua :'D Ihan kuin joku amatööri olisi koodannut foorumin uudestaan. Rasittavaa.

Ja käytössä on siis Mozilla Firefox.


Hmm, vieläkö on ongelmia sen kanssa? Muilla samoja ongelmia? Itsellä tuntuis ainakin toimivan ihan ok.

Re: phpBB versio 3 RC1 otettu käyttöön (Päivitetty -> 3.0.5)

ViestiLähetetty: Ti Heinä 28, 2009 22:49
Kirjoittaja Nixu
Fador kirjoitti:Muilla samoja ongelmia? Itsellä tuntuis ainakin toimivan ihan ok.

Ihan hienosti tuntuu pelittävän.

Re: phpBB versio 3 RC1 otettu käyttöön (Päivitetty -> 3.0.5)

ViestiLähetetty: Ti Heinä 28, 2009 23:05
Kirjoittaja Blue_Hill-san
Nixu kirjoitti:Ihan hienosti tuntuu pelittävän.


Same here.

Re: phpBB versio 3 RC1 otettu käyttöön (Päivitetty -> 3.0.5)

ViestiLähetetty: Ti Heinä 28, 2009 23:16
Kirjoittaja Runte
Meikällä on toiminu koko ajan ihan hyvin :o

Cyran kirjoitti:tässä on kaikki tekstit vaan läntättyinä valkoiselle pohjalle

Ite ainaskin tunnistan tuon ongelman. Joskus kun netti hidastelee, olkoon syynä Waret yms. niin jotkut sivut tuppaa näkyyn vaan tuolla tavalla että kaikki teksti on valkosella pohjalla. Se korjaantuu jahka kerran painaa reloadia..
Lieneeköhän sama "ongelma" vai olikohan se sit jotai muuta.. :3

Re: phpBB versio 3 RC1 otettu käyttöön (Päivitetty -> 3.0.5)

ViestiLähetetty: Ke Heinä 29, 2009 17:04
Kirjoittaja Cyran
Joo, tuttu ongelma se on täälläkin, tosin siitä on aikaisemmin päässyt eroon viimeistään päivittämällä sivun. Ongelma on nyt vain se, että se ei tällä kertaa toimi. Ei väliä kuinka monta kertaa päivittää, se vetää aina tällaiseksi. Eikä aina edes ole vareja päällä (nyt ei ainakaan ole, ja silti kettuilee).
Kokeilin siskon koneella, ja selasin jopa yhden foorumialueen läpi ennen kuin veti taas muotoilut pois... Eli toisillakaan koneilla ei toimi kuin hetken.

Tunnukseni taitaa olla kirottu XD