Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

Ropecon 2007 || miitti lauantaina klo 12.00 pääoven lähistöl

Kuolleet, muttei suinkaan unohdetut topicit

Re: Ropecon 2007 || miitti lauantaina klo 12.00 pääoven lähistöl

ViestiKirjoittaja Blue_Hill-san » La Elo 11, 2007 22:34

Minä hehkutus topicissa Conista kirjoitti:Yhdyn Metalin kommenttiin että oli kivaa 'Conisssa, tapasin monia foorumilaisia ja muitakin kivoja ihmisiä (missäsh olet Zabuza cossija? ),,,, Foorumilaisista mieleen jäivät Dan-chan(härötti ihan sikana :D repeilin...), Jayness (heräteostokset on parhaita ostoksia ;) ), Ren-chan (puska, pensas, kasvi), Litllis (no öf cöörs Itlis jäi mieleen, pomona paikalla :D banneilla ei saa uhkailla Tobeja xD), Fransu, "sinä_joka-cossit-itachia_jonka_nimeä_en_muista", "musta_mies_tobi" (sisääntulosi siihen kuusien juurelle oli loistava :D:D repesin)...... Mutta oli todella kivaa, kitti kaikille... (Niin olin se punapipoinen, oranssitakkinen, ainoa jokka ei copssinu mitään jos joku ny ei muista ^_^ )

Heräteostoksia tuli tehtyä (Jayness.. ;)) yhden lateksi miekan verran ja sitten pari pakollista ostosta kuten, Bleach 14 ja Death Note 1.. RopeCon t-paita oli kanssa pakollinen ostos sekä iso karvanoppa (d12 tietty, ei mikään perinteinen kuustahkoinen XD) ja matkaan tarttui yksi figukin eli hyvin meni taas rahaa.. Mutta yleisiesti ihan huippu päivä kiitti kaikille jokka olivat osallisena tähän päivään!!


Täältä sen bongaatte/spottaatte ehkä paremmin ^_^
Bleach EP1 kirjoitti:We have no form, therefore we fear it, and because we are formless, we revere it. Thus we are slain.
Animewatcher
Avasta kiitokset Runtelle ^^
Avatar
Blue_Hill-san
Familiar Stranger
Familiar Stranger
 
Viestit: 1448
Liittynyt: La Marras 11, 2006 17:18
Paikkakunta: Hjämeenkjyrö

Edellinen

Paluu Hautausmaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 3 vierailijaa

cron