Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

Foorumeiden tasol askussa?

Kuolleet, muttei suinkaan unohdetut topicit

Foorumeiden tasol askussa?

ViestiKirjoittaja Rauskimon » Pe Huhti 25, 2008 01:58

Onko kukaan teistä huomannut, että foorumeiden taso on selvästi laskussa. Monet eivät jaksa enää viestitellä, muutakuin virtuaalipippeliä kasvattaakseen (postituslukua)! Topicit koostuvat geneerisistä kyselytopiceista, johon vastataan muutamalla rivillä. Siis ehdotan, että postausluvut poistettaisiin ja jokaisen postaajan viestistä tehtäisiin yhtä "arvokas"
^____________^^^^^^V :DD *^_^* =D =D
Rauskimon
Rookie
Rookie
 
Viestit: 59
Liittynyt: Ma Elo 25, 2003 20:55

Re: Foorumeiden tasol askussa?

ViestiKirjoittaja fLÄSh » Pe Huhti 25, 2008 09:14

Vaikken erityisemmin kerääkkään noita postauksia niin pidän silti siitä että voin nähdä montako viestiä olen kirjoittanut. Merkkipaalut (esim 1000 viestiä) jne. . . Eikä täällä minun mielestä pahemmi ole sellaisia spammipostaajia. Ja jos niitä joskus silloin tällöin ilmaantuu niin ei ne silti kirjoittele aktiivisesti. Eli täällä on tämä tuttu ja turvallinen peruskäyttäjälinja. Samat naamat päivästä toiseen =D

Ja tähän postaamiseen vaikuttaa myös vähä vuodenajat.. esim. syksyllä kun koulut alkoi niin huomasin selvästi että postaaminen melkein pysähtyi.. Toki nytki on ollu tosiaan melko hiljasta mut eiköhä se tästä kesää kohden taas nouse.. =) toivottavasti.
Happy panda
Avatar
fLÄSh
Jounin
Jounin
 
Viestit: 1085
Liittynyt: Ti Helmi 06, 2007 13:31
Paikkakunta: Oma sänky

Re: Foorumeiden tasol askussa?

ViestiKirjoittaja Blue_Hill-san » Pe Huhti 25, 2008 09:32

^
Tai sitten hiljenee kokonaan X) Mutta joo siis ohan tuo ihan kivaa nähdä miten paljon on kirjoitellut varsinkin jos tietää, että niistä yli puolet ei ole turhaa parin sanan viestiä. Toivotan, että foorumi herää taas horroksestaan aikalailla sama porukkahan täällä kirjoittelee näinä hiljaisina aikoina.

Runo hiljaiselle foorumille:

OI miksi olet niin väritön, rakas fore?
Vaivaako sua jokin raskas taakka?
Miksi et ole iloisen oranssi vaan kuolleen valkoinen?
Ehkä tähän löytyy ratkaisu, usko pois,
kenties prinssis vielä saapuu sut hakemaan.
Pari viestiä sinne tänne ja parempi on jo foren mieli,
eivätkä käyttäjätkään sua silloin hylkää kun et oo pieni.


joo ei ihan runosuoni syki näin aamusta, ehkä lähen herättelee sitä kouluun..
Bleach EP1 kirjoitti:We have no form, therefore we fear it, and because we are formless, we revere it. Thus we are slain.
Animewatcher
Avasta kiitokset Runtelle ^^
Avatar
Blue_Hill-san
Familiar Stranger
Familiar Stranger
 
Viestit: 1448
Liittynyt: La Marras 11, 2006 17:18
Paikkakunta: Hjämeenkjyrö

Re: Foorumeiden tasol askussa?

ViestiKirjoittaja Mirha » Pe Huhti 25, 2008 11:53

Huvittavaa, että tason laskusta huolestuneessa postissa on tuhat ja yksi typoa (okei, neljä). Ennemminkin olisin huolestunut nykynuorison kirjoitustaidottomuudesta kuin tällaisen mestan tason laskusta. Voitteko väittää, että taso oli alunperinkään kovin korkea?

En kannata tuosta postcountista luopumista, sillä sehän nyt kertoo ihan käyttäjän aktiivisuudesta. Ihan eri asia, jos jostain asiasta huomauttaa Überboss, jolla on 3893 viestiä kuin sasukeonIHQ, jolla on 23 viestiä, ja nekin yhden lauseen spammia. Looginen olettamukseni on se, että mitä enemmän viestejä, sitä enemmän tuntee forumin toimintaa ja on (toivottavasti) oppinut toimimaan sen periaatteiden mukaisesti.

Ja niitä yhden lauseen vastauksia... OP:llä on itselläänkin niitä tilillään aikamoinen määrä. Ja pitää ottaa huomioon, että postien kokonaismäärä ei ylitä kuuttakymmentä, eli kovin aktiivisesta kaverista ei ole kyse, vaikkakin on rekisteröitynyt vuonna Commodore ja aromipesä. Voisiko olla, että kyseessä on trolli?
退屈な星が狂々回る merry go round
Just a Fuckin' class hero ON THE BEACH
Avatar
Mirha
Mindfuck
Mindfuck
 
Viestit: 1723
Liittynyt: Pe Syys 16, 2005 14:35

Re: Foorumeiden tasol askussa?

ViestiKirjoittaja Turhis » Pe Huhti 25, 2008 14:31

Oikeinkirjoitus on jotain mitä en ikinä oppinut koulussa :D varmaan johtuu siitä kun olin tyhmä ja en siellä oolut :/ Enhän minäkään hirveästi tänne kirjoittele, mutta eihän minulla varsinaista asiaa ikinä ole ollutkaan ;)
Kaiketi trolli:
Quote Pienten kysymysten ketjusta
Rauskimon kirjoitti:ajateltiin harrastaa seksiä viikon loppuna mun uuden tyttö ystävän kanssa niin mitkä kondomit olisivat parhaita?
a big fan of masturbating. It's therapeutic. Keeps the body count low.
Pasila
Avatar
Turhis
Chuunin Exam Supervisor
Chuunin Exam Supervisor
 
Viestit: 656
Liittynyt: Su Joulu 17, 2006 03:31
Paikkakunta: Mikämikä-maa, jossa asuu pieniämiehiä

Re: Foorumeiden tasol askussa?

ViestiKirjoittaja BugShino » Pe Huhti 25, 2008 14:47

Onhan sekin jo saavutus, että onnistuu koostamaan yhden kokonaisen viestin pelkällä kahden kirjaimen hymiöllä.
Ongelmana kai sitten ovat osa näistä rookieista, jotka parin päivän sisällä vastailevat pari kymmentä viestiä jollekin Kysely-alueelle (muita erityistuntomerkkejä ovat avatarin puuttumattomuus ja lyhyet viestit). Vanhat konkari/veteraanit taas ovat pääasiassa linnoittautuneet omiin puolustusasemiin Yleiselle-alueelle, eivätkä sielläkään vastaile kuin näin ylimalkaisesti arvioiden vain off-/herutus-, ketutus- ja hehkutus-topiciin. Uusille käyttäjille pitäisi antaa tilaa aktiivisten käyttäjien joukosta, eikä vain niin että "puhutaan-me-isot-keskenämme--spämmiköön-nuo-keskenään". Voisimme kai enemmän kommentoida muiden mielipiteitä ja antaa heidän omiamme, eikä vai pyritä ilmaisemaan oma mielipide ja murskaamaan sillä muiden, eihän tämä ole mitään kilpailua tai muiden solvaamista heidän tekemistään virheistä tai tavastaan ajatella. Tarkoitushan on olla positiivinen ja keskustella asioista, vai mitä?
Avatar
BugShino
ANBU
ANBU
 
Viestit: 427
Liittynyt: Pe Helmi 09, 2007 21:45


Paluu Hautausmaa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron