Sivu 1/1

Spyro

ViestiLähetetty: Ti Marras 22, 2005 22:40
Kirjoittaja Wendy
Enpäs löytänyt Spyroon liittyvää topicia, joten päätin itse väsätä sellaisen ^------^

Elikkäs Spyrohan on violetin värinen ja sarvipäinen lohikäärme ja Spyrolla on mukanaan sudenkorentoystävä nimeltä Sparx, joka siis peleissä keräilee Spyrolle timantteja. Spyro on PS1/PS2-peli ^^

Mitäs mieltä ihmiset ovat Spyrosta? Oletteko koskaan kuulleet tästä pelistä vai oletteko kenties pelanneet tätä? Lempipelinne+hahmonne? Minä suorastaan rakastan Spyroja, ne ovat ihania pelejä <3. Olenhan minä pelannut, tietysti ja ensimmäistä kertaa pelasin Spyroa joskus 1999-2000 vuonna, kun saimme joululahjaksi PS1-konsolin. Lempihahmoni on tietysti itse Spyro, Bianca ja Hunter. Spyro: Year Of The Dragon on paras Spyro-peli, kun Spyrolla saa siinä skeittailla ja joissakin kentissä tehtävät ovat vaikeita tai sitten ne ovat vammaisia, joita ei viitsisi/jaksaisi tehdä. Kakkonen on todella ärsyttävä, kun siinä vasta Spyro oppii esim. sen headbashin (kutsun tätä pääpuskuksi xD) ja uimaan, tehtävätkin ovat todella idioottimaisia. Ykköstäkin olen myös pelannut, muttei ole yhtä hyvä kuin Year Of The Dragon, mutta kun minulta puuttuu tämä ykkönen x____x. Toki minulta löytyy PS2:sen peli eli Enter Of Dragonfly, jossa en todellakaan pääse eteenpäin ja grafiikkakin on päin P:tä, phyih :p

ViestiLähetetty: Ti Marras 22, 2005 23:35
Kirjoittaja Nixu
Oon joskus kauan sitten pelannu noita Spyro pelejä.. Sen kolmos osan taisin pelata ihan läpikin.. Mitä mieltä?? No aika perus tasoloikkaa.. kyllä sitä sillo pienempänä pelas.. Ite tykkäsin enemmän noista Crash Bändigooteista.. Lempi hahmo on sit varmaa Spyro ku en muista mitää muita hahmoi.. paitsi niit vihulais örkkei, mut niit ei lasketa..
Vois kyllä opettaa pikkusiskon pelaa pleikkaa vaikka just ton Spyron avulla, jos löydän sen jostaa nurkast (siis sen pelin..) :P

ViestiLähetetty: Ke Huhti 19, 2006 22:34
Kirjoittaja lalala
Voi, Spyro! Muistan, kuinka ennen vanhaan (suomeksi pienenä) pelasin sitä ihan fiilareissa. Meillä taitaa vieläkin jossain pölyttymässä olla se peli... =)
Lempihahmoni on tosiaan itse Spyro. Se vain on niin söde pieni lohikäärme.

ViestiLähetetty: Ke Huhti 19, 2006 23:23
Kirjoittaja Ryuuou
IKävä kyllä, on tullu pelattua joskus kauan siiten.

ViestiLähetetty: To Huhti 20, 2006 16:40
Kirjoittaja Mushka
Älkää... pelasin kaverini luonna aina, kun voin. Kinusin vanhemmilta sitä, mutten saanut, vaan löysin paremman pelin x) Ihan hyvä tuo oli. Mutta tylsistyin siihen aina, mutta seuraavana päivänä halusin taas mennä pelamaan sitä.

ViestiLähetetty: Su Touko 28, 2006 18:05
Kirjoittaja meadow
Spyroooo....! ^^ Pieni violetti lohikäärme. En ole pelannu piiiitkään aikaan, mutta tykkään kovasti. ^^

ViestiLähetetty: Ti Elo 15, 2006 14:59
Kirjoittaja toma
Olen pelannut joskus 3-4 vuotta sitten kaikki pelit. Ne on tosi kivoja ja värikylläisia, mistä pikkulapset tykkää. Enää ei oikein kovinkaan paljon ne iske.
Olin tosi pettynyt siihen Spyro:Enter the Dragonfly. Se oli eka spyro ps2:selle ja siinä kaikkien hahmojen värit oli muutettu. Olin tosi surullinen, kun en enää meinannu hahmoja tunnistaa.

ViestiLähetetty: La Huhti 21, 2007 09:38
Kirjoittaja AlveAnn
Minulla on Spyro: Hero's Tail Xboxille. Ihana peli, tykätään kaverin kanssa rämpyttää sitä. Muita Spyroja en olekaan pelannut, eli ainoahan tämä on. Ja ekaa kertaa kun tätä pelasin, olin ihan "wau!"-elämyksissä. Pelimaailma on ihanan 'raikas', että mielelläänhän niitä katselee samalla kun hyppii pitkin maita ja mantuja. Ja suurin osa pelimusiikeistakin on hyviä.

Olen muuten vähän miettinyt tuota nimea "Hero's Tail" = Sankarin häntä? Suomennos on ehkä jotain muuta, mutta mitäs, siinä vasta kysymys. Tale?

EDIT: Ei hetkinen, olenhan minä pelannut vielä tuota Spyro: The new Beginning'iä. Hyvä sekin, paitsi että Spyro on siinä jotenkin kulmikas ja ihan erinäköinen, samoin Sparx. Mutta niitä apinoita tms. on kiva mäiskiä :D

ViestiLähetetty: La Huhti 21, 2007 13:24
Kirjoittaja Turhis
No tottakai olen mätännyt nassikkana tuota :P Siis ensimäistä pelasin ja olin aivan onnneni kukkoila, kunnes hyllyyn napsahti Tekken, Crashi, ja Die Hard trilogy. Silloin Spyro jäi vähän unholaan. Myöhemmin pelasin sitä systerin kanssa ihan innolla, lapsuuden herättävä peli :')

ViestiLähetetty: La Huhti 21, 2007 14:18
Kirjoittaja Ayami
Kaikki Spyrot on,mutta ei ole kaikkein uusinta...
Se ensimmäinen Spyro joka tehtiin Ps2 oli huonoin minun mielestä.
Ps1 pelit olivat hyviä ainakin 2-3 olivat ne parhaimmat. Pelasin vähän aikaan sitten kaikki läpi,paitsi sitä neljättä (Ps2 ensimmäinen Spyro).

ViestiLähetetty: La Huhti 21, 2007 23:21
Kirjoittaja LoneWolf
Nostalgiaa... Spyron demoversiota pelailin joskus penikkana pleikkarilla. Se oli kyllä melko kovista seikkailla pikkulohikäärmeellä ja puhallella lieskoja ilkeiden sammakkohirviöiden ja viattomien lampaiden päälle. Lainasin muistaakseni tädiltäni tuon Spyro 2:en ja jaksoin jopa pelata sen melkein läpi. Ihan hyviä pelejähän ne ovat adventure-peleistä, mutta eipä ole tullut ainakaan seitsemään vuoteen pelattua.

ViestiLähetetty: Ma Huhti 23, 2007 17:13
Kirjoittaja fLÄSh
Hehe. Itellä oli se aivan eka Spyro PS1 aikanaan. Nimeä nyt en muista :D mut se skeitti minipeli oli ehoton suosikki <3 Vois joskus ostaa Spyron =) Mut niistä saa maksaa nii paljo et voi jäädä haaveeks. Ja eri asia tulisko niitä enää pelailtua. =)

Seuraavaks Topic Raymanille niin oon lyöty -______________________-

tai sit sellane on jo :B

ViestiLähetetty: Ke Touko 02, 2007 13:24
Kirjoittaja SuzyQ
Spyro on aivan ihana peli. :D Tykkään muutenkin tälläisistä tasohyppelyistä ja Spyro on kyllä niiden parhaimmistoa. Kolme ensimmäistä olen pelannut läpikin, mutta näihin usiimpiin en ole päässyt vielä tutustumaan. Suosikkihahmoni Spyron lisäksi on Hunter.

ViestiLähetetty: Su Touko 20, 2007 11:49
Kirjoittaja ucko
Me pelattiin jotain niistä Spyroista monta viikkoo varmaan, mut ainoostaan yhtä kohtaa; Skeittipelii!!! siin oli yks kenttä missä spyrolla piti skeitata ja me innostuttiin siitä ihan sairaasti, tehtiin aika varmasti parhaat pisteet siinä mitä on vain mahdollista tehdä!

Re: Spyro

ViestiLähetetty: Su Kesä 28, 2009 02:33
Kirjoittaja Gin-Shi
Mahtavia, vanhat pelit kunniaan! Kaikki kolme? PS1 olevat spyrot pelannut läpi.