Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

Warhammer online & Age of Conan

Kaikki keskustelu go:sta Naruto: Gekitou Ninja Taiseniin

Warhammer online & Age of Conan

ViestiKirjoittaja Jatimatic » La Tammi 12, 2008 17:15

Elikkäs nyt on pukkaamassa lisää wowin kiusaajia ja piiritys alkaa kiristymään.

AoC eli Age of conania on odotettavissa
ilmeisesti maaliskuun loppupuolella ellei tietoni ole väärää. AoC:ssa on luvassa tyrmäävät krafiikat "reaaliaikainen taistelusysteemi", ilmeisesti toimii combojen avulla. Monia muita hienolta kuulostavaa ideaa. Perustuu Conan kirjoihin ja sarjakuviin, itse Conanilla ei tietenkään pääse pelaamaan kyseessä kuitenkin on MMO, kuulemma alkuun saa pelailla muutaman tunnin yksin tai pompata suoraan muitten kanssa questeja hakkaamaan. Kuukausimaksu tulee olemaan.

AoC kotisivut

Cinematic trailer

Beta leak

Sitten oma suosikkini mihinkä Lotron aion vaihtaa on WAR eli Warhammer online. Systeemi on hyvin PvP painotteinen tai kuten he itse kutsuvat RvR (realm vs realm) PvE:tä löytyy ja siinäkin on jännä systeemi ;). Rotuja tulee olemaan kuusi: greenskinit, chaos ja pimeyshaltiat muodostavat pahan liittouman, hyvän liittoumassa (order) on korkeahaltiat, the empire, ja kääpiöt. Systeemi toimii, että kukin rotu taistelee omaa vihollistaan vastaan, alussa Greenskinit vs kääpiöt, chaos vs empire ja pimeyshaltiat vs korkeus haltiat. Alussa taistelet lähinnä näitten rotujen kesken, mutta myöhemmin voit matkusta auttamaan mitä tahansa oman puolesi rotua. Pelissä on sekä instance PvP (scenario) sekä open pvp, johon he juuri päättivät lisätä keepit, eli linnoitukset joita pystyy vallata piirityskoneiden kera. Jokaisesta RvR muodosta saa pointseja jolla autat puolesi voittamaan sillä aluuella millä olet. Alueita on neljä per etulinja, ja viimenen ja vaiken neljäs avaa tien vihollisen pääkaupunkiin, minkä pystyy valtaamaan! Valtauksessa sackataan kaupunki eli ilmeisesti valtaajille on tiedossa huimia summia rahaa. Valtauksen jälkeen pitäisi koko etulinjan asettua uudelleen vanhaan järjestykseen ja aloitetaan alusta.
PvE kuulostaa myös tarpeeksi riittoisalta, ja quest systeemi on erikoinen jota en nyt rupea selittämään. Krafiikat on noin lotron tasoa, eli ei yllä AoC tasolle.

Jos kiinnostaa suosittelen katsomaan sivuilta löytyvät podcastit, löytyvät myös youtubesta. Game Workshop on kuulemma läheisesti projektissa mukana joten odotettavissa olisi oikenlaista tarua myös lautapeliä pelaaville ;)

WAR euroopan sivut.

Cinematic trailer

Pahoittelen vähäisiä tietojani AoC:sta, mutta on tullut viime päivinä keskityttyä lähinnä WARin tsekkkailuun.
Viimeksi muokannut Jatimatic päivämäärä Su Tammi 13, 2008 13:33, muokattu yhteensä 1 kerran
Kuva
Avatar
Jatimatic
Chuunin Exam Supervisor
Chuunin Exam Supervisor
 
Viestit: 619
Liittynyt: Pe Huhti 27, 2007 14:11
Paikkakunta: Laihia

Re: Warhammer online & Age of Conan

ViestiKirjoittaja Turhis » Su Tammi 13, 2008 10:15

Jooh. Elikkä AoC pitäis joku päivä asentaa kun se tulloo ulos ja WAR on mulle vähän kyseenalainen, että alanko ollenkaan vaikkei se mikään huono olekkaan.
a big fan of masturbating. It's therapeutic. Keeps the body count low.
Pasila
Avatar
Turhis
Chuunin Exam Supervisor
Chuunin Exam Supervisor
 
Viestit: 656
Liittynyt: Su Joulu 17, 2006 03:31
Paikkakunta: Mikämikä-maa, jossa asuu pieniämiehiä

Re: Warhammer online & Age of Conan

ViestiKirjoittaja Jokke-pappa » To Elo 28, 2008 11:42

Jatimatic kirjoitti:Sitten oma suosikkini mihinkä Lotron aion vaihtaa on WAR eli Warhammer online. Systeemi on hyvin PvP painotteinen tai kuten he itse kutsuvat RvR (realm vs realm)

Tuo RvR vaikuttaa luetun perusteella vain hienolta nimeltä samalle systeemille kuin mitä esimerkiksi WoWissa on. Vai kuulostaako yhtään samalta? Alliance (Draenei, Dwarf, Gnome, Human ja Night Elf) vastaan Horde (Blood Elf, Forsaken, Orc, Tauren, Troll). Verrataan WARiin, Order (Dwarf, Empire, High Elf) vastaan Destruction (Chaos, Dark Elf, Greenskin).

Jatimatic kirjoitti:Jokaisesta RvR muodosta saa pointseja jolla autat puolesi voittamaan sillä aluuella millä olet.

Final Fantasy XI:ssä on samanlainen systeemi...

Jatimatic kirjoitti:Alueita on neljä per etulinja, ja viimenen ja vaiken neljäs avaa tien vihollisen pääkaupunkiin, minkä pystyy valtaamaan! Valtauksessa sackataan kaupunki eli ilmeisesti valtaajille on tiedossa huimia summia rahaa. Valtauksen jälkeen pitäisi koko etulinjan asettua uudelleen vanhaan järjestykseen ja aloitetaan alusta.

...muttei kuitenkaan ihan tässä mittakaavassa. Tuo jopa kuulostaakin ihan mielenkiintoiselta.

Jatimatic kirjoitti:Pahoittelen vähäisiä tietojani AoC:sta, mutta on tullut viime päivinä keskityttyä lähinnä WARin tsekkkailuun.

Eipä siinä taida paljoa keskittymistä, tekele julkaistiin kuulemani mukaan niin keskeneräisenä että sitä voinee kutsua flopiksi.

Kaikenkaikkiaan, WAR saattaa olla kokeilemisen arvoinen, sen teenkin jos siitä tulee netistä ladattava trial-versio.
Kuva
tänks chauron
~Life is a Bleach and then you Dye~ (c)Ave
Lucy kirjoitti:Muuton takia alkoi kolmen kuukauden Xbox-vieroitus :'C
Avatar
Jokke-pappa
Lion Heart
Lion Heart
 
Viestit: 2206
Liittynyt: Su Marras 07, 2004 21:42
Paikkakunta: Nokia

Re: Warhammer online & Age of Conan

ViestiKirjoittaja Jatimatic » Pe Elo 29, 2008 16:48

Jhoo voisin sen verran päivitellä, että:

RvR ei ole sama asia kun pelkästään Alliance ja Horde mättäämässä toisiaan Honourin kiilto silmissä, koska RvR ei ole pelkästään PvPtä, vaan osallistumalla mitä nyt ikinä tapahtuukin linnan valtaamisesta pääkapungin valtaukseen se tuo mammonaa puolellesi eri muodoissa, 1 on tietenkin juuri ne victory pojot joidenka avulla tierejä vallataan puolellesi ja mahdollisuus edetä vihollisen PK:iin. Lisäksi systeemiin on heitetty linnoitukset, eli ennen pää kaupunkiin pääsemistäsi sinun pitää vallata vihollisen linnoitus (fortress), eli about 2 kertaa isompi linna kuin tavalliset (keepit).

Monet varmaan on kuullutkin, että julkaisusta tippui 4 rodun pää kaupungit ja 4 classia, jotka lisätään pikimmiten. Syitähän voi aina skeptisesti katsoa, mutta sanottakoon, että syiksi luotettaviksi osoittautuneiden tekijöiden osalta on lueteltu liian tylsät / ei oma peräiset hahmoluokat, ja muiden pääkaupunkien hohdottomuus verrattuna kahteen viimeisenä tehtyyn eli The Empiren ja Chaosin kaupunkeihin. Eli nyt alkuun lähdetään liikkelle yhdellä PK / puoli, tällä myös keskitetään pelaajia yhteen kaupunkiin alusta saakka, jotta etulinjat eivät jumiudu heti alkuun, tarpeeksi korkea levelisten pelaajien ja kokemattomuuden puutteesta. Tämänhän voi käsittää pelkkänä propagandana, mutta mitä nyt NDA (non disclosure agremeent) tiputtua betan pelaajilta kaikki tähän asti kuulluista jutuista on pitänyt paikkansa, ja esimerkiksi kuten AoC tapauksessa sisältöä (tai sen puutetta) ei ole yritetty piilotella. Mutta välttääksen kaikkien pelaajien keskittymistä Empire vs Chaos tierille, realmillasi pitää olla kaksi linnoitusta vallattuna (eli siis vaikka Örkkien ja Chaosin linnoitukset) hyökätäksesi destructionin pääkaupunkiin aka The Inevitable City.

Joo ja AoC nyt ei tarvitsekaan sen enempää hypettää.

Eilen lähti Warhammeri tilaukseen elikkä postiluukku pitäisi kolahtaa 18. päivän tienoilla!
Kuva
Avatar
Jatimatic
Chuunin Exam Supervisor
Chuunin Exam Supervisor
 
Viestit: 619
Liittynyt: Pe Huhti 27, 2007 14:11
Paikkakunta: Laihia

Re: Warhammer online & Age of Conan

ViestiKirjoittaja Jokke-pappa » Pe Elo 29, 2008 23:45

Jatimatic kirjoitti:Lisäksi systeemiin on heitetty linnoitukset, eli ennen pää kaupunkiin pääsemistäsi sinun pitää vallata vihollisen linnoitus (fortress), eli about 2 kertaa isompi linna kuin tavalliset (keepit).

Alterac Valley suuremmassa mittakaavassa.

Eipä kuitenkaan parane liikaa haukkua, uskon että PvP:n osalta tuo voi hyvinkin pärjätäkin WoWille, World PvP:tä ei oikeastaan edes ole, ja järjestetyt olosuhteetkaan eivät juurikaan houkuttele. PvE:stä täytyisi lukea enemmän ennenkuin uskaltaa sanoa mitään.
Kuva
tänks chauron
~Life is a Bleach and then you Dye~ (c)Ave
Lucy kirjoitti:Muuton takia alkoi kolmen kuukauden Xbox-vieroitus :'C
Avatar
Jokke-pappa
Lion Heart
Lion Heart
 
Viestit: 2206
Liittynyt: Su Marras 07, 2004 21:42
Paikkakunta: Nokia

Re: Warhammer online & Age of Conan

ViestiKirjoittaja Jatimatic » Su Elo 31, 2008 13:47

Joo en vain viimeiseen postiin jaksanut laittaa mitään PvE:stä, mutta varmaan mullistavin PvE ominaisuus on nuo Public Questit, eli paikka jonnekka pääsee kuka tahansa oikealta puolelta oleva pelaaja (taitaa olla jonkun näköinen lvl rajakin), paikka antaa sinulle 3 vaiheisen tehtävän, aluksi tapa jotan, sitten vaikeamman tason tappamista / keräämistä, sitten viimeinen boss pitää ottaa alas, mitä enemmän osallistut, eli healaat, dps, aggroat sitä parempi mahdollisuus sinun on saada hyvää loottia kun se lopussa jaetaan. Sitten on dungeonit ihan perus 6 man sydeemiä, empä mitään kovin uutta ja innovatiivista niistä ole kuullut, sitten vaikeimmat PvE:t löytyy kun olet murtanut PK puolustukset, ja sinulle aukeaa kolme Public Questia, aluksi pääset niistä kahteen, sitten kun instancesi on saanut niistä molemmat alas, warbandisi pääsee "kuninkaan" kimppuun, joka myös antaa pelin parhaat gearit. Ja kaupungin valtauksesta sen verran, että toimii 48vs48 instancena, aina kun yksi on täynnä uusi syntyy joka perjaatteessa on yksi iso public quest, sinun pitää joko polttaa ja tappaa hyökkääjänä, tai tehdä puolustavia tehtäviä puolustajana, jos hyökkääjä voittaa useamman instancen heille aukeaa 24 tunnin vapaa mesoaminen kaupungissa, joka on täynnä erilaisia PvE tehtäviä.
Kuva
Avatar
Jatimatic
Chuunin Exam Supervisor
Chuunin Exam Supervisor
 
Viestit: 619
Liittynyt: Pe Huhti 27, 2007 14:11
Paikkakunta: Laihia

Re: Warhammer online & Age of Conan

ViestiKirjoittaja KorDe » La Syys 13, 2008 16:37

Jos ketään kiinnostaa lisätiedot, meikäläinen on ollut nyt betassa jo hyvän aikaa ja voin vastailla minkä osaan :P

CE on tulossa, ja huomenna alkaa Headstart. Ja marauderilla mennään ;D


PS: Ja RvR on DAoC:sta tuttu, Mythicin kehittämä systeemi, joka tarkoittaa kaikkea sodan etenemiseen vaikuttavaa toimintaa, eli ihan scenarioista world PVP:hen. Ja tässä pelissä ei sitten PvP tarkoita 1v1 toisen pelaajan mätkimistä, vaan se on kovin tiimipohjaista. Yksin ei kannata yrittää tehdä RvR:ssä paljoakaan, ja se onkin porukalla äärimmäisen hauskaa. Joka careerilla on omat vahvuutensa, heikkoutensa ja paikkansa.

EDIT: Että RvR:ää ei kannata katsoa AV:na suuremmalla skaalalla, vaan AV:ta Blizzardin pikkupeliversiona RvR:stä (joka tosiaan oli kauan ennen WoWia).
KorDen evoluutio: Uchiha Itachi -> Urahara Takumi -> Takumi -> KorDe
Red Sparowes - Annihilate The Sparrow, That Stealer Of Seed, And Our Harvests Will Abound; We Will Watch Our Wealth Flood In
^Kyllä, se on kappaleen nimi.
Avatar
KorDe
ANBU Squad Leader
ANBU Squad Leader
 
Viestit: 898
Liittynyt: Ti Joulu 27, 2005 12:49


Paluu Pelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron