Sivu 1/12

Randomia pakinaa peleistä

ViestiLähetetty: Pe Touko 23, 2008 17:43
Kirjoittaja TDM
Pakina of Pelit idea on:
Offtopic topic peleistä. Eli niin kauan kuin on kyse peleistä ei oikeen voi mennä offtopikkiin.

Keskustelun aloittaa TDM: ikuna kuullu Zero Punctuationista? Sielä Yahtzee arvostelee joitakin pelejä video arvosteluna. Hyvää huumoria ja perusteltua kritiikkiä peleistä. pistäytykää ihmeessä sielä
Heitän tässä sivussa huomionarvoisen nootin että pelit kuluu aika nopiasti puhki. Nytki odottelen että Titan Quest latautuis uusiks jotta voisin hieman tykittää sitä. Time Shiftinki ajattelin hankkia joten jos joku pystyy suosittelemaan ni kertoisko notta minkälaine se olis?

Re: Randomia pakinaa peleistä

ViestiLähetetty: La Touko 24, 2008 00:16
Kirjoittaja KorDe
Hieno idea topicille, tästä voi tulla jotain kaunista ;)

ZeroPunctuation on hauska, vaikka en Yahtzeen arvosteluihin luota, koska hän tuppaa suurentelemaan pikkuvirheitä. Mutta arvostelut ovat viihdyttäviä. Ja Portalin arvostelu oli hieno :)

Rawrawrawr, alotin taas Diablo 2:n (LoD) ja se on yhä mahtava. Pelasin sitä oikeasti monta, monta, monta vuotta joskus, ja vielä jaksaa innostaa. Jos jollain ei ole tätä peliä niin menee lähimpään pelimyymälään ja ostaa tai Jore-niminen 2+ -metrinen kehonrakentaja ja yleinen koulukiusaaja tulee ovellesi alumiinipesari kädessä ja ilkeät mielessä.

EDIT: Oon vaan TimeShiftin demon saanut käsiini, ja ei vakuuttanut. En kuitenkaan sen tyyppisten pelien ystävä ole yleensäkään, joten voi olla että monilla muilla on täysin eri käsitys.

Re: Randomia pakinaa peleistä

ViestiLähetetty: La Touko 24, 2008 02:28
Kirjoittaja TDM
Yllättävän hyvin osuu sen arvostelut mun mieleen, level design on aika tärkeä osa peliä kuitenki. Huono esimerkki on quake jossa valintaa löytyy ruskean linnan, ruskean katedraalin, ruskean tukikohdan ja toisen ruskean linnan väliltä.
Peli saattaa olla vanha ja sitä saa puolustella klassikkona ja että sillon pikseli oli kova sana ja kuinka sitä vieläkin joku onneton pitsakolanerd jaksaa tykittää, mutta mikään ei muuta sitä faktaa että se on sontaa! Quake on kuollut. Jos meinaa tulla kummittelemaan ni mulla on zombien vastainen kirves täällä jossain.
Iskipäs muuten kova väsy joten vetäydyn tästä kammarin puolelle. Yöt immeisille.

Re: Randomia pakinaa peleistä

ViestiLähetetty: La Touko 24, 2008 13:19
Kirjoittaja Jatimatic
Gief me Warhammeeeerr!

Voi harmi perkele ku en jaksanu kirjottaa et warhammeronlineageofreckoniiiiiing x|

Re: Randomia pakinaa peleistä

ViestiLähetetty: La Touko 24, 2008 18:21
Kirjoittaja TDM
se on Warhammer.
edit: Ei kun hotlinkingiä vihaava sivusto. -gebric

Re: Randomia pakinaa peleistä

ViestiLähetetty: Ti Kesä 10, 2008 14:31
Kirjoittaja Nixu
Minulla oli 3 syytä hankkia PS3:n aikoinani.. GTA4, MGS4 ja tuleva Final Fantasy..
No menin ja ostin sitten viime viikolla Everybody's golf 5:n (joka on muuten mahtava peli xD),
mutta nyt ei ole varaa hankkia tuota Snaken uutta seikkailua heti ;___;

Julmaa miten paljon hyviä pelejä ilmestyy koko ajan..

Re: Randomia pakinaa peleistä

ViestiLähetetty: Ke Kesä 11, 2008 11:41
Kirjoittaja Jokke-pappa
^ Sama ongelma, on sen verran persaukinen olo että on pakko odottaa 20. päivään ennenkuin on mitään asiaa pelikaupoille. Niin, juhannukseen. Eli realistisempi aloittamispäivämäärä lienee siellä 22.-23. päivän tienoilla.

Re: Randomia pakinaa peleistä

ViestiLähetetty: Ke Kesä 11, 2008 16:36
Kirjoittaja Hideyori
gebric kirjoitti:22.-23. päivän tienoilla.

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Re: Randomia pakinaa peleistä

ViestiLähetetty: Ke Kesä 11, 2008 20:10
Kirjoittaja Mirha
Jos täällä on PSP-ihmisiä, joita kiinnostaa BLEACH Heat the Soul 4 ja FFVII Crisis Core, kaverilla on ne myynnissä huuto.netissä. Molemmat japaniksi.

Re: Randomia pakinaa peleistä

ViestiLähetetty: To Kesä 12, 2008 18:37
Kirjoittaja TDM
oh nöy. Miksi aina joku animepeli... semmottiset on vaan säälittäviä. Juonesta ei semmosissa yleensä o edes kuultu. Paras mitä sellasesta voi tulla on mättöpeli kuten vaikka DBZ Budoukai Tenkaichi tai jotai vastaavaa. Kunnollisia niistä ei saa edes yrittämällä.
TDM:n määritelmä kunnollisesta pelistä: Pelimaailma on suuri ja seikkailtavaksi luotu, hahmon saa tehdä itse ja muovata sitä pelin kuluessa mieleisekseen, reipas määrä dialogia ja aivosolujen möyhintää erilaisten puzzlejen ja mysteerien parissa, tarinan tulee olla mielenkiintoinen ja juonen mukaansatempaava sekä sujuvasti etenevä, NPCiden tulisi toimia luonnollisesti tai vähintään niiden luomisessa tulisi soveltaa luovia ideoita. Komiikka on jotain jota ei esiinny usein, mutta onnistuessaan tekee pelistä syvällisemmän ja helpomman uppoutua.
Aika paljon vaadittu, mutta muutama peli siinä onnistuu.

Re: Randomia pakinaa peleistä

ViestiLähetetty: Pe Kesä 13, 2008 12:32
Kirjoittaja Link
Arggh, miten jaksan odottaa kunnes on 27. päivä! Super smash bros brawl eurooppaan.

Re: Randomia pakinaa peleistä

ViestiLähetetty: Pe Kesä 13, 2008 13:33
Kirjoittaja Jokke-pappa
TDM kirjoitti:oh nöy. Miksi aina joku animepeli... semmottiset on vaan säälittäviä. Juonesta ei semmosissa yleensä o edes kuultu. Paras mitä sellasesta voi tulla on mättöpeli kuten vaikka DBZ Budoukai Tenkaichi tai jotai vastaavaa. Kunnollisia niistä ei saa edes yrittämällä.

Jos viittasit Mirhan mainitsemiin peleihin, eikös Heat The Soul-sarja ole juuri mättöpeli? Eikä FF:t juuri animepelejä ole ainakaan minun mielestäni. Mutta joo, määritelmäsi hyvästä pelistä osuu ainakin minun kohdallani täysin nappiin. Vielä kun mukaan ynnätään hyvät ja pelin tunnelmaan sopivat musiikit niin siinä alkaa olemaan täyden kympin peli kasassa. Final Fantasyt osuvat tuohon kuin nyrkki silmään lukuunottamatta hahmon luontia.

Re: Randomia pakinaa peleistä

ViestiLähetetty: Pe Kesä 13, 2008 22:08
Kirjoittaja Meralia
Akamarui kirjoitti:Arggh, miten jaksan odottaa kunnes on 27. päivä! Super smash bros brawl eurooppaan.


Hei, sitä on odoteltu jo ainakin vuoden verran, pari viikkoa ei enää tunnu missään... (Vaikka pompikin seinille aika ajoin.)

Törmäsin juuri tähän. Guitar Hero DS:lle? Haluaaaan! Mokoma vain ilmestyy samassa kuussa kuin Brawl, ei mulla ole varaa kahteen peliin näin lyhyessä ajassa. Kitaroinnin pitää vain odotella kiltisti, että rahaa ilmestyisi jostain.

Kauheaa, vaikka on loma, ei silti ole aikaa pelata! (Cosplay on aikaa vievä harrastus ^^') On lainassa kesän verran räkspoks, ja sille Knigths of the Old Republic 1&2, joista olen kuullut vain hyvää. Mutta ei vain ole ollut aikaa kokeilla, on aina jotain muuta tekemistä. Pitää saada asioita järjestykseen nyt, aikataulutettua jotenkin, että vois pelatakin joskus. Kamalaa kun tuossa on, öh, viisi konsolia vierekkäin (ja kaksi piilossa kaapissa), ja siinä ne vain nököttää toimettomina... Tulee ihan syyllinen olo, kun ei voi viettää aikaa rakkaiden kanssa. (Räkspoks ei ole rakas, se on vain vieras.) Ehkä Animeconin jälkeen on taas aikaa pelata kunnolla. Paras olis, päähän tässä hajoaa.

Re: Randomia pakinaa peleistä

ViestiLähetetty: La Kesä 14, 2008 11:57
Kirjoittaja Andar
KotOR 2 Kannattaa hankkia pc:lle, ja ladata siihen Sith Lords restoration project, joka lisää peliin kaiken sen materiaalin, minkä tekijät siihen alunperin halusivat, mutta sitten aikataulut painoivat liikaa päälle ja paljon jouduttiin leikkaamaan.

Pelejä, joita odotan:

SSBB
Dragon Age
Fallout 3
Fire Emblem 1:sen remake DS:lle.
Mysteries of Westgate (Neverwinter Nights 2:seen netistä ostettava laajennus, näyttää hyvältä. Ok, se on jo tullut mutta ei vielä ole aikaa ladata sitä kuitenkaan.)

Pelejä joita pelaan atm:

The Witcher
Heroes of Might and Magic 3, 4 & 5

Re: Randomia pakinaa peleistä

ViestiLähetetty: La Kesä 14, 2008 21:55
Kirjoittaja Disaster
Meralia kirjoitti:
Akamarui kirjoitti:Arggh, miten jaksan odottaa kunnes on 27. päivä! Super smash bros brawl eurooppaan.


Hei, sitä on odoteltu jo ainakin vuoden verran, pari viikkoa ei enää tunnu missään... (Vaikka pompikin seinille aika ajoin.)


Jep, meikäläinenkin on venannu brawlia noin vuoden, että ei se satu, tosin harmittaa että kun se ilmestyy niin oon iskällä=ei wiitä, ja sit iskältä tuun kotiin päiväks ja sit viikoks protulle X'D eniten tässä se nakertaa että olen varannut sen eli protu menee sit ihan tuskissa et "pitää päästä pelaa brawlii" ajatuksissa... Noh onpahan siinä yks päivä et voi testata sitäki pelii. 8D