Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

Naruto: Ultimate Ninja Storm 2

Kaikki keskustelu go:sta Naruto: Gekitou Ninja Taiseniin

Naruto: Ultimate Ninja Storm 2

ViestiKirjoittaja Aaltohiekka » Pe Loka 29, 2010 15:38

Eli pieni esittely pelistä: Naruto Ultimate Ninja Storm on sekä PS3:lle että Xbox 360:lle luotu Naruto-sarjaan pohjautuva seikkailu- ja taistelupeli, jonka vahvuuksia ovat graafinen loisto, laaja valikoima hahmoja, intensiivinen taistelu, vapaasti liikuttava taisteluympäristö, verkkopelaaminen ja hiotut taistelutoiminnot. Hahmoja on 42 + 2 variaatiota samasta hahmosta, kuitenkin jokaisella hahmolla on Awakening-tila, jossa taistelukyvyt nousevat huomattavasti. Jutsuja voidaan käyttää yksi enemmän mitä sarjan aikaisemmassa osassa, ja aiemmassa osassa pelihauskuutta rasittanut ULTIMATE jutsun kanssa kamppailu, että osuuko, on jätetty pois. Jutsujen tehoja on kyllä laskettu roimasti. Supportereiden toimintoja on puolestaan päivitetty erinomaisesti, Supporterit ovat saaneet kolme luokkaa (Balance, Guard ja Attack). Pelitapasi mukaan voit saada supporterit kutsumatta kentälle avuksi, mikä on erittäin hyödyllistä. Uutta (itse en ainakaan huomannut ensimmäisessä osassa tai no, enää muista) on Team Ultimate Attack, (3 kolmiota ja sitten ympyrä), jossa supporterit tekevät jutsunsa lopuksi ohjattavan hahmon rääkäistessä oman Ultimate Jutsunsa nimen ja tehden sen viholliseen. Tekee enemmän lämää kuin Ultimate jutsu, mutta ei niin merkittävästi. 1-2 ninjutsuliikkeen verran enemmän. Mikä ei ole paljon, sillä tuota ninjutsun lämämäärää on vähennetty. Kuitenkaan se ei tarkoita, että ottelut olisivat vähemmän intensiivisiä ;) Taistelukentistä sen verran, että nyt niitä on enemmän, ei pahemmin muutoksia ole tapahtunut. Verkkopelaamisesta sen verran, että jos haluaa kaikki trophyt, on voitettava Ranked Matchissa 50 kertaa ja hävittävä Ranked Matchissa 20 kertaa. Niistä saa titlen, ja yhteen trophyyn vaaditaan kaikki titlet.

Tarinasta sen verran, että se kattaa Gaaran pelastus -arkista Konohan tuhoon asti. Lisäksi NUNSII:een on lisätty Fragment niminen saaga, jossa on mangan tarinaa eteenpäin. Mutta kuten nimi jo kertookin, kysessä on vain palanen, johon on mahdutettu Sasuke vs. KillerBee taistelu. Miksi? Hahmokaartin laajentamiseksi.

Pelistä on kaksi versiota: normaali ja Collector's Edition? Ero: Collector's Editionia ei löydä enää mistään (ainakaan tietääkseni), se oli kalliimpi (ainakin useimmissa paikoissa), ja mukana tuli iso NarutoSasuke-julista NUNS2 pelin kannesta, Kishimoton itsensä piirtämä laser cell art -piirros Narutosta hokagena, soundtrack-cd pelistä, laatikko uudistetulla artworkilla ja Minaton latauskoodi. Eli Minaton saa muuten lukittua vasta viimeisenä pelissä, mutta tuolla koodilla pääsi heti pelaamaan Minatolla (vaatii kuitenkin nettiyhteyden ja PSN_ID:n).

Miksi loin tämän topicin? A) Koska en löytänyt erillistä sille ja B) haluan peliseuraa trophymetsästykseen. Erästä trophyä tavoitellessa pitää pelata jokaisella hahmolla 30 kertaa, joten kaipaan seuraa, kun tietokoneen mätkintä ei innosta ja olishan se ihan mukavaa pelata suomalaisessa seurassa. Pelit olisi tarkoitus toteuttaa Unranked Matcheilla (meikäläisellä ei ole mitään inspiä enää pelata ranked matcheja, ellen halua kohottaa rank statustani heroksi), sillä se ei vaikuta teidän rankkiinne käsittääkseni mitenkään (?), mutta toki voimme ottaa Ranked Matcheja, jos niin halutaan :D PS3:lla hakkailen NUNS2:ta, PSN_ID on Vikarot.
Aaltohiekka
Student
Student
 
Viestit: 4
Liittynyt: Pe Loka 15, 2010 23:31

Paluu Pelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron