Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

Mikä teistä on säälittävyyden huippu?

Juoni- ja älyvapaat keskustelut ja kyselyt

ViestiKirjoittaja tiirikka » Ma Tammi 17, 2005 16:53

Noni, otan riskin ja mut teurastetaan vielä tän takia mutta kuitenkin, yritän kumminkin. Gomen näin heti alkuu.

<span style='font-size:14pt;line-height:100%'>Haluan myös varmistaa ettei tästä tuu yleinen toisten herjaamis topic, joten pysytään asiallisena! </span>

Siis, kertokaa miten suhtaudutte säälittäviin asioihin, ja mitkä asiat ovat teistä säälittäviä. TOISTAN: Ei henk. koht haukkujaisia kiitos, vaan pysytään yleisellä tasolla. Muuten pyydän lukkoa. :angry:

Jos jokin on musta säälittävää, se tekee mut surulliseks ja vihaiseksi. Se on sellanen kärventävä voima, jota sen kohdanneet oppii äkkiä pelkäämään. Mun sääli ei oo "voi voi pikkusta", vaan tiettyä kuvotusta. Siksi kukaan ei halua sääliäni, vaan myötätuntoni. :P

Säälistä tullut viha ei mulla kohdistu suraan siihen ihmiseen tai asiaan joka on säälittävä, vaan lähinnä siihen asiaan joka mua siinä säälittää, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Pidän esimerkiksi suuresti muutamasta ihmisestä, mutta vihaan ja säälin sitä mitä he tekevät itselleen. :unsure: Toivottavasti se tuli selkeeksi.

Olen itse ollut säälittävyyden huippu aikoinani, ja tunsin sen tosi vahvasti, ja olen edelleen vihainen itselleni, että annoin itselleni käydä niin, ja olenkin kolunnut kaikki säälittävyyden ääri laidat. Sanoisin, että säälittäviä asiota tässä maailmassa on kolme, näin omasta näkökulmasta, ja esittelen ne teille. Ne ovat kaikki pysähtyneitä tiloja:

1. Itsemurhan yrittäminen ja tekeminen kuuluu tähän. Maailma murjoo, kyllä, mutta on raukkamaista selvittää ongelmansa omalla verellä, se ei ole KOSKAAN auttanut KETÄÄN. Ei edes sitä kuollutta. Ei koskaan. Typeryyttä se minusta on. Hyvän hukkaamista. Sanokoon muut mitä sanoo, mutta musta se on vaan raukkamainen ja typerä teko. Tuska ei siihen lopu, vaan leviää kuin kulovalkea. On parempiakin tapoja herättää muut ihmiset, ja jos he eivät herää niillä, he eivät ole sen arvoisia.

2. Ylitsevuotava itsesääli. Okei, on ookoo jos välillä on paska olo. Kaikilla on. Mutta ikuista itkun tillitystä ei tarvita. Kun joku kuolee, on ookoo itkeä puolivuotta, ja tuntea kipua. Ei sille voi mitään. Tai jos tulet jätetyksi, saa itkeä, tai jos kaverit pettää jne. Kyllä Itkeä saa, se on rohkeutta. Mutta Miettikää kun tätä jatkuu vuosi, kaksi tai vuosikausia. "olen paska, kukaan ei musta välitä, ei rakasta, mussa on jotain vikaa, kaikki vihha, kukaan ei koskaan rakasta mua," jne... VUOSIA! No ei varmana elämä parannu jos sitä vaan pillittää tumput suorina eikä tee mitään! Jos yrittää, eikä onnistu, niin se masentaa, mut monet ei ees yritä! Luulevat että kaiken pitäs lentää suoraan syliin vai? Jos istut aina kotona, etkä puhu kellekään, et voi saada ystäviä. Nämä ihmiset elävät niin kovasti infernaalisissa tuskissaan, etteivät edes HALUA nähdä ulospääsyä: se on aina, mutta sen saavuttaminen vaatii työtä ja riskiä. Riski kannataa, mutt ihminen on sen verta typerä että se jämähtää mielellään vanhaan, vaikka vanha olis aina pahempi vaihtoehto (esim. väkivaltaperheet).

3. Vihaan kaikkea -ihmiset. Nämä ihmiset pelkäävät hitosti, ja ovat sisältä yleensä tosi herkkiä ja mukavia, mutta heillä on päähän pinttymä, että heikkous olisi jotenkin paha asia. P***AT, sanon minä! Suurin heikkous tämän taivaan alla on oikesti ihminen, joka ei myönnä olevansa heikko. Heikous tekee meistä vahvoja, koska jos ongelman tiedostaa, sille voi TEHDÄ JOTAKIN. Hassua, ettei tämä tuppaa tulemaan ihmisten mieleen. Se mikä tekee näistä ihmisistä sellaisia kuin he ovat, on se että he pelkäävät itseään. He pelkäävät ja ovat epävarmoja, nauttivat kivusta ja tuskasta, koska toivovat sen kasvattavan heidän voimiaan, vaikka he heikkenevätkin oikeasti jatkuvasti. Muut voivat ihailla heitä ja pitää heitä voimakkaina, koska nämä yrittävät aina piilottaa pelkonsa. Ja he ovat onnettomia, vaikkeivat itse sitä tajuakkaan. Kuten mainitsin edellisistäkin, paikallaan pysyminen on aina helpompaa.

Toivottavasti kukaan ei loukkaantunut. olen aika terävä välillä. n_n

Gomen.
Kuva
Joo, on se kiko-chanin mulle piirtämä kuva, oikein arvasitte. Tein sigen ja avan siitä itse. Ja olen livisihminen: tiirikka.livejournal.com
Älä klikkaile linkkejä, joista et tiedä mitään.
Avatar
tiirikka
Torture Specialist
Torture Specialist
 
Viestit: 720
Liittynyt: Ti Syys 21, 2004 08:32
Paikkakunta: Turku (lakatkaa hihittämästä!)

ViestiKirjoittaja Wolfram » Ma Tammi 17, 2005 17:26

1. Itsemurhan yrittäminen ja tekeminen kuuluu tähän. Maailma murjoo, kyllä, mutta on raukkamaista selvittää ongelmansa omalla verellä, se ei ole KOSKAAN auttanut KETÄÄN. Ei edes sitä kuollutta. Ei koskaan. Typeryyttä se minusta on. Hyvän hukkaamista. Sanokoon muut mitä sanoo, mutta musta se on vaan raukkamainen ja typerä teko. Tuska ei siihen lopu, vaan leviää kuin kulovalkea. On parempiakin tapoja herättää muut ihmiset, ja jos he eivät herää niillä, he eivät ole sen arvoisia.
Jos joku ihminen (yrittää) tappaa itsensä, on hänen elämänkulku mennyt sen verran v*itulle että sanoisin sen olevan jopa sallittavaa, se nyt taas on eri asia jos tekee jonkun itsemurhasyöksyn...

Säälittävänä pidän sitä kun naiset tappelevat miehestä, esim, neiti A ja B ovat ihastuneet poika C:hen, neiti A haistattelee vittua B:lle mutta B ei tee samaa Aalle, säälittävää tässä on se, että se joka vittuilee ei saa sitä poikaa, ja jos saisikin, hän melko varmasti tajuaa likan sekopäisyyden ja mielenvikaisuuden/vajauden, jos poika ei välitä siitä "pikkuseikasta" ei poika olisi ollut edes tappelemisen arvoinen.
<img http://www.boomspeed.com/wolfram/1106195671200.jpg border='0' alt='user posted image' /><br>
Wolfram
Chuunin Exam Supervisor
Chuunin Exam Supervisor
 
Viestit: 654
Liittynyt: Ti Loka 19, 2004 17:33
Paikkakunta: Kurikka/Luopa

ViestiKirjoittaja Kakara_ » Ma Tammi 17, 2005 17:40

Ylitsevuotava itsesääli.


Kyllä! Tämä on asia joka saa vereni kiehumaan. En voi sietää ihmisiä, jotka vain voivottelevat omaa kurjuuttaan, ja ennen kaikkea, hakevat tällä tavalla huomiota toisilta. Huomionkerjääjät ovat pahinta lajia, yleensä siirryn suoraan muuhun seuraan kun tällaiseen törmään...

Vihastuttaa ja ennen kaikkea säälittää ihmiset, jotka jatkuvasti odottavat muilta ylitsevuotavaa kannustusta kaikesta mitä tekevät ja ottavat nokkiinsa jos kritisoi vähääkään. (Minulla oli vuosia tällainen kaveri, ja hänen kanssaan sai koko ajan varoa sanojaan jottei sanoisi mitään vähänkään loukkaavaa edes vahingossa <_<)
Kuva
Avatar
Kakara_
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin
 
Viestit: 532
Liittynyt: Ti Joulu 07, 2004 20:04
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja LittleSamurai » Ma Tammi 17, 2005 19:23

Voin sanoa suoraan että omasta mielestäni minä olen säälittävä. Ja jokunen henkilö tällä Boardilla on sen huomannutkin. En koskaan onnistu missään mihin ala mikä taas johtuu siitä että aika ajoin luulen olevani hyvä jossakin ja alan paisuttelemaan suunnitelmiani kunnes ne lässähtää kuin pieleen mennyt pannukakku.
Ja taidan kärsiä alemmuuskompelksistakin..

Eli tämä on sitä säälittävää kerrallaan. Ja ei mtn "etsäoo säälittävä, solet ihq!!"-vastauksia vaan vastatkaa Tiirikan kysymykseen.
Kuva Kuva
"Little "ai mitennii ihmiset luulee ettei mulla ole elämää" Samurai." ~ Mirhan suusta kuultua
Avatar
LittleSamurai
Vasto Lorde
Vasto Lorde
 
Viestit: 3463
Liittynyt: Ma Elo 09, 2004 12:51
Paikkakunta: Igaalinen Gakure no Sato

ViestiKirjoittaja Q-dre » Ma Tammi 17, 2005 19:50

Itsekkään en pidä itsemurhaa kovin säälittävänä, ei se oikein ole, mutta ei se kyllä säälittävääkään ole, omasta mielestä ainakaan.

Omasta mielestä koulukiusaus on todella säälittävä tapa saada itselleen jonkin sortin kovanpojan mainetta (kavereiden välinen vittuilu ja ärsyttäminen on ihan toinen asia :) ). En ole koskaan pystynyt käsittämään mitä niiden ihmisten mielessä oikein piile, kun tekee toisen elämästä pahimassa tapauksessa helvettiä... itse olen kiusaukselta välttynyt, mutta vierestä on monta kertaa nähnyt kun kaveria on vedetty köniin (eräskin isokaveri oli joskus yläasteella ottanut itseään kahta päätä pienempää kaveria kauluksesta kiinni ja hakannut sen päätä seinään, ja vain koska pikkukaveri oli vitsillä välkällä sanonut isoakaveria paskaks tyypiks)

Toinen mikä nyt tulee mieleen on se kun 13-vuotiaat teinixit lähtevät perjantaina kavereiden kanssa puistoon vetään kaljaa ja tupakkaa, ja koittavat tällä saada propseja itselleen... ja ei siinä mitään jos nyt ottelee muutamia kaljoja kavereiden kanssa perjantaina, mutta että ollaan ihan perseet auki ja vaan sen takia että kaveritkin tekee niin, ja koska se on muka siistiä...

Muuta ei tule nyt mieleen.
Kuva
Tämä mies rannan suuntaisesti, ui käsipohjaa iloisesti
Avatar
Q-dre
Genin
Genin
 
Viestit: 104
Liittynyt: Su Joulu 05, 2004 18:51
Paikkakunta: Jääkaappi

ViestiKirjoittaja Tjaa » Ma Tammi 17, 2005 20:11

Kaikkihan olemme säälittäviä joskus, mut mua erityisesti oottaa päähän ne joita
kakara tossa jo mainostikin et
jotka aina vain valittavat mistä milloinkin esim kuinka on nyt kauheaa
olla vähän sairas 3 päivää.. Tosin tämäkinhän on jokaisella vähän omakohtaista
et ajatelkaa näin, että eivät nämä "säälistelevät" välttämättä tajua kuinka helpolla
ovat päässeet...

Omasta mielestä koulukiusaus on todella säälittävä tapa saada itselleen jonkin sortin kovanpojan mainetta (kavereiden välinen vittuilu ja ärsyttäminen on ihan toinen asia  ). En ole koskaan pystynyt käsittämään mitä niiden ihmisten mielessä oikein piile, kun tekee toisen elämästä pahimassa tapauksessa helvettiä... itse olen kiusaukselta välttynyt, mutta vierestä on monta kertaa nähnyt kun kaveria on vedetty köniin (eräskin isokaveri oli joskus yläasteella ottanut itseään kahta päätä pienempää kaveria kauluksesta kiinni ja hakannut sen päätä seinään, ja vain koska pikkukaveri oli vitsillä välkällä sanonut isoakaveria paskaks tyypiks)

Usko pois toi kavereidenkin välinen vittuilu voi mennä joskus aivan liian pitkälle.
Esim jos tämä päätään pienempi kaveri on jatkanut tätä "leikillään vittulua" samasta
asiasta pitkään en ihmettele yhtään tämän isomman kaverin reaktiota.
Minulta ainakin paloi kerran pinna tähän mut vittuilu loppui kun ruimas
tyypin kerran vauhdilla lattialle tuolista (en ole mikään kovis mut kun ylittää sen
rajan niin sen jälkee päässä napsahtaa ja on vaikea pitää itseään kurissa)
Ei ole kivaa kuunnella 3 vuotta tätä "kavereiden" vittuilua. (tiedän oisi pitänyt
vaihtaa kaveriporukkaa aikaisemmin)

Aika säälittävää :D
"Dude, we're ninjas! We graduated from Ninja Tech!"
Tjaa
Chuunin
Chuunin
 
Viestit: 276
Liittynyt: Ma Loka 11, 2004 20:12

ViestiKirjoittaja TDM » Ma Tammi 17, 2005 20:33

2 asiaa.

1. vihaan kaikkea -ihmiset. "hohhoijaa. vai että vihaat kaikkea. EVVK. kuole pois.*had. tylsistyneellä äänellä*"

2. teini pennut "oikeesti, eikö sulla oo yhtään parempaa tekemistä ku ajaa pillurallia torin ympäri tai "öristä kännissä" ympäriinsä?"

ne ovat säälittävyyden huiput mutteivät oikeassa järjestyksessä.

EDIT: unohdin tosiaan lisätä että he ajavat pillurallia torin ympäri MOPOILLA
kattoo sitä mistä suunnasta vaan se onbi säälittävää... etenkin se nuorisokännäily.
Älä anna muille tekosyytä inhota sinua
Mun anime lista. pistä paremmaks.
Avatar
TDM
Missing-nin
Missing-nin
 
Viestit: 1639
Liittynyt: Ti Heinä 20, 2004 00:13
Paikkakunta: Occupying an uncertain lavatory in Arborea

ViestiKirjoittaja Wolfram » Ma Tammi 17, 2005 20:46

1. vihaan kaikkea -ihmiset. "hohhoijaa. vai että vihaat kaikkea. EVVK. kuole pois."
en millään tahtoisi kuulostaa/näyttää ENEMPÄÄ juuri tällaiselta persoonalta mutta tuo yleensä vain ilmaisee että ainakin minun tapauksessani olen todella kiihtyneessä mielentilassa kun kirjoitan tuollaista tai muuten vain tylsistynyt

2. teini pennut "oikeesti, eikö sulla oo yhtään parempaa tekemistä ku ajaa pillurallia torin ympäri tai "öristä kännissä" ympäriinsä?"
juominen kuuluu nuoruuteen, muistat varmaan ne kultaiset ajat kun vanhemmilta salailtiin että muka menet kaverille yöksi ja sit meet jonnekki juomaan... jos et niin olet erilainen nuori! :P
Tuo pilluralli kuuluu AMIS sektioniin, älä sekoita teinejä ja amiksia :D ellet sitten tarkoita kyydissä olemista, sekin kuuluu Teinipennut-rodun alalajiin jota kutsutaan "Teini(X)pissi(X)s" nimellä. Hyvin yleisiä pääkaupunkiseudulla ja isoissa kaupungeissa.
<img http://www.boomspeed.com/wolfram/1106195671200.jpg border='0' alt='user posted image' /><br>
Wolfram
Chuunin Exam Supervisor
Chuunin Exam Supervisor
 
Viestit: 654
Liittynyt: Ti Loka 19, 2004 17:33
Paikkakunta: Kurikka/Luopa

ViestiKirjoittaja Yoshi » Ma Tammi 17, 2005 20:57

Tjaa, minäkin oon saanut aikasta kauan kuulla toisten vittuilua... ja sitä on TOSI inhottava kuunnella :"/

ja tuo itsesääli on niin säälittävää... esim. jos vaikka tapahtuu joku tapaturmo on ihan ok et kertoo siitä mutta jos on tätä tyyliin, että: "AI AI mä en voi kävellä kunnolla..." niin tuo on ärsyttävää jos sitä tekee koko ajan.. joskus kipu on vain nieltävä.. ei se auta jos koko ajan valittelee vaivojaan. ärsyynnyn siitä niin helposti jos joku ihan koko ajan tuota tekee....

tai sellaiset tapaukset kui "kaikki viihaa muo" mun mielest ei oo ihmistä jota KAIKKI vihais...

ja minäkin ns. vihaan TeiniXiä isolla X:llä... en tykkää niitten luonteesta ku ne yrittää esittää jotain... mutta kai se kaikilla joskus ohi menee ^^

Ne jotka puhuu selän takana pask**... tytöt varsinkin... kerran oon saanu tyypin kiinni joka puhu musta pask** selän takana ja vähänkö suututti... vaikka kyllähän me kaikki välillä siihen surkeaan alemmaisuuteen alenemme xP

onhan niitä muitakin... eipä tuu nytten mieleen..
Avatar
Yoshi
ANBU Captain
ANBU Captain
 
Viestit: 1306
Liittynyt: Ke Joulu 08, 2004 18:45
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja Jusper » Ma Tammi 17, 2005 20:57

Tjaah. Säälittävyyden huippu = ns. amikset. Oikeesti. Ajaa nyt jotaki pillurallia torin ympäri ja bassot täysillä. Ja mihin aikaan vaan, varsinki yöllä se häirittee aikast paljo.. :angry: Mutta noh, oikeestaan en edes sääli heitä.. Ja toinen, Teinibitchit. Säälin heitä todella paljon.. Ja hetkinen! Niin, ulkonäyn perusteella tuomitsevat ihmiset.. Tiedän, miten ilkeältä se tuntuu,jos haukutaan joka helevetin päivä, mutta nykyään käy vaan sääliks niitä ihmisparkoja,joilla ei oo muuta hupia ku toisille pahan mielen tuottaminen.. :angry: Ja niin, mie kait sitte oon erilainen nuori,koska en oo koskaa menny juomaan minnekkää enkä menekkään. Ja vielä vähemmän salailisin jotaki semmosta vanhemmilta. Sekin on aika säälittävää.. Huoh, siinpä se. :blink:
Avatar
Jusper
Genin
Genin
 
Viestit: 197
Liittynyt: Ke Joulu 15, 2004 16:01
Paikkakunta: Lahti

ViestiKirjoittaja Wolfram » Ma Tammi 17, 2005 21:11

Ja vielä vähemmän salailisin jotaki semmosta vanhemmilta. Sekin on aika säälittävää.. Huoh, siinpä se.
noh onhan se aika säälittävää jos ei tule vanhempien kanssa toimeen mutta yleensä vika on siinä että vanhemmat ovat liian vanhoja, eli eivät yksinkertaisesti YMMÄRRÄ. minut on onneksi siunattu nuorilla vanhemmilla ^_____^ (eka kerta ku käytän tota hymiötä)
<img http://www.boomspeed.com/wolfram/1106195671200.jpg border='0' alt='user posted image' /><br>
Wolfram
Chuunin Exam Supervisor
Chuunin Exam Supervisor
 
Viestit: 654
Liittynyt: Ti Loka 19, 2004 17:33
Paikkakunta: Kurikka/Luopa

ViestiKirjoittaja Pena » Ma Tammi 17, 2005 22:35

<!--QuoteBegin-Wolfram+Jan 17 2005, 20:11--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Wolfram @ Jan 17 2005, 20:11)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin-->
Ja vielä vähemmän salailisin jotaki semmosta vanhemmilta. Sekin on aika säälittävää.. Huoh, siinpä se.
noh onhan se aika säälittävää jos ei tule vanhempien kanssa toimeen mutta yleensä vika on siinä että vanhemmat ovat liian vanhoja, eli eivät yksinkertaisesti YMMÄRRÄ. minut on onneksi siunattu nuorilla vanhemmilla ^_____^ (eka kerta ku käytän tota hymiötä) [/quote]
Jep, oli vähän typerä kommentti. Joidenkin on vain PAKKO salata se voidakseen juoda. Hyvin paljon vanhemmista kiinni.

Selän takana haukkumista vihaan myös, jos on pahaa sanottavaa, on hiljaa tai sanoo sen päin naamaa. Antaa todella raukkamaisen kuvan puhua paskaa selän takana

Mutta säälittävyyden huippu ovat mielestäni skinit, aivan älytöntä porukkaa! Usein pahoinpitelevät aivan tavallisia, suomalaisia, työssäkäyviä, kaikinpuolin normaaleja TUMMAIHOISIA ihmisiä aivan ilman syytä!

Siinä nyt noi tärkeimmät, yhdyn myös valittelun liioitteluun.
"Don´t try to live so wise"
Pena
Oinin
Oinin
 
Viestit: 901
Liittynyt: To Maalis 18, 2004 01:07
Paikkakunta: Vantaa, Myyrmäki

ViestiKirjoittaja KillerScorpion » Ma Tammi 17, 2005 22:44

Säälittävyyden huippu? Hmm, kait se on et esitetään kovista ja sitten ollaan pas*t housuissa ku hiukan uhkaillaan takasin...
Tänäänki nappasin yhtä luokkakaveriani kurkusta ku sen juttu alko olemaan niin ärsyttävää etten enää jaksanu kuunnella sitä joten pelästytin kaverin hiukan siinä et pysyis edes jonkin aikaa hiljaa. :lol:
KillerScorpion
Genin
Genin
 
Viestit: 148
Liittynyt: Su Tammi 09, 2005 21:05
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja J@nzki » Ti Tammi 18, 2005 09:50

Olen itse ollut joskus aika säälittävä kun olen yrittänyt itse murhaa se oli kyllä ääliömäinen temmppu. Sit toinen on varmaan omasta mielestä säälittävää että joku tapppaa oman lemmikin minä nimittäin tiedän tallaisen jutun kun meidän mökin lähellä oli saari mummi kävi joskus hiihtää siellä ja siellä oli hirtetty koira se on aika säälittävää...........
ainii homot on säälittäviä
Avatar
J@nzki
Oinin
Oinin
 
Viestit: 958
Liittynyt: La Joulu 04, 2004 22:19
Paikkakunta: Palokka

ViestiKirjoittaja inofan87 » Ti Tammi 18, 2005 09:54

Itsemurha ei mielestäni ole säälittävää. Jokainen tekee mitä tykkää ja jos päättää poistua omilla ajoillaan, niin se kyllä kertoo ihmisestä jotain, muttei ole säälittävää. Se ei koskaan ole ratkaisu, mutta jos siihen pystyy, niin kyllä silloin on asian kanssa tosissaan. Hirveät tuskat ja muut siitä jää omaisille ja on kokonaisuudessaan täysin turha temppu..

Mutta mikä on säälittävää? Olla jotain mitä ei ole. Esittäminen. Minuuden peittäminen. Toisten silmissä pätemisen yrittäminen.
Omg O.o
inofan87
Oinin
Oinin
 
Viestit: 962
Liittynyt: To Kesä 24, 2004 12:14
Paikkakunta: Outokumpu city, Finland

Seuraava

Paluu Kyselyt ja Gallupit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 4 vierailijaa

cron