Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

Hammaslääkäri

Juoni- ja älyvapaat keskustelut ja kyselyt

ViestiKirjoittaja Espy » To Kesä 09, 2005 15:53

En ainakaan searchilla mitään tällaista löytänyt, joten.. :3

Mitä mieltä olet hammaslääkäristä? Aiheuttaako pelkkä sana sinussa väristyksiä ja inhoreaktioita, vai etkö voisi vähempää välittää? Vai onko sinne meneminen jopa mieluisaa?

Itselläni ei ole mitään pahempia traumoja hammaslääkäristä. Kerran tosin puudutusaine ei ollut vaikuttanut ihan kunnolla ja nämä alkoivat porata.. Sattui aika vietävästi, mutta ei se ole minuun sentään vaikuttanut mitenkään pysyvänä hammaslääkärikauhuna. :P
Omasta mielestäni hammaslääkärikäynnit ovat suht viihdyttäviä, ja aina kun sanon noin kaverini katsovat minua tosi oudosti.. XD Se että viihdyn siellä luultavasti johtuu vain siitä että saan niistä hammaslääkäreistä aina kavereita itselleni. XP
Inhottaa vaan se että vieraat ihmiset repivät suutani auki kumihanskoilla kun yrittävät päästä takahampaisiin käsiksi.. Kun en itsekään tahdo saada hammasharjaani sinne ilman että sattuu. ^_^;

Mutta omia kokemuksia ja mielipiteitä ihmiset! :3
Kuva
Avatar
Espy
Moderaattori
Moderaattori
 
Viestit: 566
Liittynyt: Ma Elo 25, 2003 20:45
Paikkakunta: Secret Garden

ViestiKirjoittaja Incognito » To Kesä 09, 2005 16:01

Yhtä helvettiä olla hammaslääkärissä <_<
En oo tosin puoleentoista vuoteen käyny.
Incognito
Chuunin
Chuunin
 
Viestit: 212
Liittynyt: Ti Helmi 15, 2005 14:21

ViestiKirjoittaja Nezumi » To Kesä 09, 2005 16:18

Noo, ei minulla mitään kammoa hammaslääkäriä kohtaan ole. Se on vain paikka, jossa huolletaan hampaat kuntoon, that's all.

Porattu on vain kerran, sekin oli ihan pieni reikä. "Sulla on tuolla ihan pieni reikä, muttei porata vielä." Seuraavalla kerralla se oli vieläkin siellä, ja porattiin. En saanut puudutusta, en edes pyytänyt. "Okei, nyt porataan. Se on ihan pieni reikä ja poraukseen ei kuole. Eikö?" No, tädit ne pisti poran hyrräämään. Vihlaisi hieman, ei sen kummempaa.

Pelkäsin hieman, että osuvat muuhun kuin siihen reikään, kieleen esim. Ensimmäinen kerta oli, kun porattiin. "Onks sua koskaan porattu?" "Ei." *kummatkin hammaslääkärit vaihtavat keskenään ihmettelevän katseen* Kehuivat muuten purukalustoani sanoin "sulla on hienot hampaat.". Vahvaa tekoa ovat, koitan pitää niistä hyvää huolta.
Come to the dark side, we have cookies
Avatar
Nezumi
Academy Teacher
Academy Teacher
 
Viestit: 355
Liittynyt: To Syys 09, 2004 23:48
Paikkakunta: Lahdeksi kai tätä kutsutaan.

ViestiKirjoittaja Setzeri » To Kesä 09, 2005 16:28

Ei nyt niinkään kauheaa, mutta aina niin jännää kuulla kuinka monta reikää tällä kertaa on, huono hammasluu ku tuppaa olemaan.
Eniten hammaslääkärissä ärsyttää se odotushuone, minkä katonrajassa on kaikilla maailman silmänräjäyttävillä väreillä kirjoitettu teksti "hampaiden harjaaminen on iloinen asia" ja sitten siinä vieressä on muutama eläin/muu otus tekemässä jotain hampaiden harjaamiseen liittyvää.
Ja oon jäänyt kerran hammaslääkäri vessaan lukkojen taakse.
Avatar
Setzeri
Kapteeni Garlock
Kapteeni Garlock
 
Viestit: 992
Liittynyt: Su Elo 15, 2004 10:34
Paikkakunta: Kurikka

ViestiKirjoittaja Zeff » To Kesä 09, 2005 16:28

siellä on ihan kiva olla :D
Kuva
Avatar
Zeff
Genin
Genin
 
Viestit: 171
Liittynyt: Ma Kesä 06, 2005 08:37
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja .Yoshimi. » To Kesä 09, 2005 16:30

Yhtä helvettiä :S Kauheet valitukset aina...
Eilen mulla oli just hammaslääkäri ja puudutettiin -.-; se sattu.
Kaiken lisäks on maanantaina uusiks.
Mulla oli raudat ja nyt on tää kitalaki hommeli. Ei oo kivaa :/
Hammaslääkäriä yritän kyllä vältellä parhaani mukaan. Koskin hammaslääkärit on vieläpä niin perseestä. Yksin tyyppi ei malta odottaa että puudutus alkaa vaikuttaan ja alkaa vaan tekeen kaikkea. Sitten se vielä poraa ikeniäkin ja muutama vastaavaa..
Kuva
Naruto.Fiin puolella Yena ^.~
Avatar
.Yoshimi.
Oinin
Oinin
 
Viestit: 946
Liittynyt: Ma Heinä 05, 2004 16:08
Paikkakunta: Valkeakoski

ViestiKirjoittaja Tanshin » To Kesä 09, 2005 16:31

:blink: minä pelkään hammaslääkäriä.. siellä ei todellakaan ole kiva olla. Pora kone :S huih.. miten jotkut tykkäävät olla siellä. Kerrankin jos puudutuspiikki menisi väärään kohtaan.. :S Huih.. Pienenä minut jouduttiin viemään itkien huoneeseen. Ja kerrankin isona mulla sätki jalat kun poras ja iskä nauraa vieressä. se oli kamala kokemus.
Kuva
Avatar
Tanshin
Genin
Genin
 
Viestit: 105
Liittynyt: Pe Joulu 10, 2004 17:33
Paikkakunta: Finland :: Valkeakoski

ViestiKirjoittaja frostious » To Kesä 09, 2005 16:39

Ei enää oikein osaa pelätä, kun semmoiset 8 vuotta kävin joka kuukausi oionnassa. :) Vaikka mokoma rääkki loppuikin jo useamman vuotta sitten, en vieläkään osaa hermoilla hammaslääkärissä, se oli niin rutiinia niin kauan.
Pienempänä kyllä pelkäsin ja hitosti, varsinkin hampaiden poistoa, ja sain joitakin ihme traumoja kouluni hammashoitolasta. D: Se oli pelottava paikka. T^T

Oiontatarvetta lukuunottamatta hampaani ovat onneksi olleet aina tosi hyvässä kunnossa - yhtään reikää ei ole koskaan ollut, vaikken kamalan useasti edes pese hampaitani. *katsoo kun ihmiset kaikkoavat* En tiedä sitten mistä se johtuu, kun hyvä hammaskunto kuulemma on periytyvää, eikä minun vanhemmillani mitenkään erityisen kestävät hampaat ole. Myös siskolla on kestävät hampaat, että go figure.

*esittelee suoraa hammasriviä* Oikominen kannattaa! <3 On hauska vertailla oionnan alussa hampaista otetusta muotista tehtyä kipsimallia lopussa otettuun, ja katsella miten paljon paremmalta nyt näyttää - että ei se kaikki kärsimys mennytkään hukkaan! Silloin alussa ajatteli että pyh, en minä mitään oiontaa tarvitse, ihan hyväthän nuo minun hampaat ovat, mutta nyt kun katsoo sitä vanhaa muottia... :x
Avatar
frostious
Herp a derp
Herp a derp
 
Viestit: 2464
Liittynyt: Su Huhti 25, 2004 19:50

ViestiKirjoittaja Runte » To Kesä 09, 2005 16:43

pelkäsin pienenä hammaslääkäreitä xP mutta nyt, kun olen oikomishoidossa, niin peko on muuttunut vihaksi.. onneks vasta puolen vuoden päästä seuraava :ph34r:
人は孤独には勝てない
故に我は孤独を満喫している
Avatar
Runte
Lord of Oblivion
Lord of Oblivion
 
Viestit: 4120
Liittynyt: La Maalis 26, 2005 17:00
Paikkakunta: Somwhere Around Nothin'

ViestiKirjoittaja korvapuusti » To Kesä 09, 2005 16:45

Mussa se ei herätä yhtikäs mitään. On ollut joskus raudat ja sen vuoksi olen jo suhteellisen tottunut ajatukseen mennä hamppi lekurille.
Kuva
Avatar
korvapuusti
Jounin
Jounin
 
Viestit: 1003
Liittynyt: Pe Maalis 25, 2005 09:56
Paikkakunta: PIMEÄ REIKÄ!

ViestiKirjoittaja Mestre » To Kesä 09, 2005 17:13

Vittumaista mut niin on myös se jos hampaaseen sattuu jatkuvasti.
Todellisuus on niille jotka ei pärjää WoWissa.
Mestre
Chuunin Exam Supervisor
Chuunin Exam Supervisor
 
Viestit: 630
Liittynyt: Ma Syys 06, 2004 17:38
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu

ViestiKirjoittaja purplecow » To Kesä 09, 2005 18:17

Koskaan ei ole reikiä ollut niin ei siellä kovin kauaa vierähtänyt aikaa. Setä pistää sormet suuhun ja luettelee toiselle sedälle numeroita, sitten kotiin.
Tulevaisuus kyllä hermostuttaa kun pari viisaudenhammasta ei oikein tunnu kasvavan hyvien tapojen mukaisesti samaan suuntaan kuin muut hampaat, katsoo nyt pitääkö sinne joskus mennä poistattamaan näitä.
Peskää niitä hampaitanne ihmiset, uusia ei kasva kuin omituisille geenitapauksille jotka päätyvät sitten kevennyksiksi lääkärikirjoihin. Jenkkiä ruokailun jälkeen ja hyvä tulee.
Kuva supercalifragilisticexpialidocious
Avatar
purplecow
Torture Specialist
Torture Specialist
 
Viestit: 752
Liittynyt: To Helmi 26, 2004 19:09
Paikkakunta: kico-chan

ViestiKirjoittaja circol » To Kesä 09, 2005 18:44

Ei hampilääkäri mua mitenkää pelota tai kammota, sinäänsä ihan jees käydä siel. On mua pari kertaa porattuki, ja en kyl kummalkaa kerralla halunnu puudutusainetta, koska aattelen et se puudutus sattuu enemmän ku ite poraus :D , mut en sit tiiä. Mut ei kyl se poraus paljon satu, se vaan kestää nii kauan et alkaa jo kyllästyttää. Ja on multa raaputettu hammaskiveäki, se oli sillei karuu, ku se hinkkaa jollai metalli koukulla hampaita nii se ääni on niin karu, et iljettää, tai sillei.
Kuva
Avatar
circol
Keiji-san
Keiji-san
 
Viestit: 1184
Liittynyt: Ke Tammi 26, 2005 19:29
Paikkakunta: Quakenet & Ircnet

ViestiKirjoittaja Iruka25 » To Kesä 09, 2005 18:49

Mua ei ainakaan pelota/kammota käydä siellä.....Mikä kysymys tuo oli? :P ihan hyvä......:>
Iruka:"I was so lonely....with my parents gone.<br>I became the class clown...ijust wanted someone to notice how good i was...to be proud of me.<br>It hurt so much.....snif."<br><br>Naruto:.....<br>Iruka:I know that,Naruto.I was so hard on you,yelling,scolding...it must have hurt...Forgive me.If i´d been a teacher...a better self...maybe neither of us would have come to this.<br><br>Tuli vähän pitkäksi...
Iruka25
Rookie
Rookie
 
Viestit: 56
Liittynyt: La Kesä 04, 2005 16:48

Seuraava

Paluu Kyselyt ja Gallupit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron