Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

Roolipeliprojekti Hiirenkorvia (siirto ilmoitustaululle)

Sivustoja,boardia ja narutoa koskevat ilmoitusluonteiset asiat

Roolipeliprojekti Hiirenkorvia (siirto ilmoitustaululle)

ViestiKirjoittaja Karuoru » To Huhti 24, 2008 11:53

(Pelin kuvaus sisaltää spoilereita.)

Heipä hei.

Pidemmittä puheitta minulla olisi suunnitteilla eräänlainen freeform farpin/charpin tyylinen roolipelikamppanja liittyen Narutoverseen. Peli olisi mahdollisimman jäsenlöhtöinen, ja se käytäisiin pääosin sähköpostissa, mutta myös toiveiden mukaan esimerkiksi messengerissä.

Pelin miljöö sijoittuu Konohaan ja hahmot olisivat tietenkin kylän ninjoja. Hieman erinlaisen pelin luonteesta kumminkin tekisi se, että pelin aikakausi sijoittuisi Konohan perustamisen ja varhaisvuosien aikakauteen, Kutakuinkin hyvin lähelle ajankohtaa, jolloin Uchiha Madara jätti Konohan. Yksityikohtaisemmin tietoa seikkailun aloituksesta, muusta maailmantilasta ja hahmonluomisesta, jahka saamme tarpeeksi kiinnostuneita mukaan. Tämän takia olisi hyvä, että ilmoittautujilla olisi msn messenger, jotta suunnittelemani ensimmäinen 'tiedotustilaisuus pilotti' voitaisiin pitää helposti ja nopeasti, eikä kysymysten määrä olisi yhtä rajoitteinen kuin esimerkiksi sähköpostilla pidettäessä.

Pelin kirjoitus tapahtuu kolmannessa persoonassa lyhykäisen offlinepelin muodossa (4-12 riviä), kuten farpeissa yleensä. Muuten tyypillisimmät farp säännöt ovat sovellettavissa, esim. autohitin kielto. Uskallan ennustaa myös että NPC hahmoja saattaa olla monipuolisemmin kuin julkisissa farpeissa yleensä.

Sinulla ei tarvitse olla periaatteessa tippaakaan kokemusta kirjoituspohjaisesta tarinankerrontaroolipelistä, sillä juttuun pääsee helposti mukaan. Sen sijaan kohtuullisesti vaatisin ilmoittutujilta hyvää yleiskirjoitustaitoa ja tarinankerronnallista silmää. Älkää tehkö näistä kumminkaan suuria kompastuskiviä. Varsinkin jos olet aloittelija, pelaustyyli yleensä hioutuu ja rikastuu, tekemällä oppimisen myötä. Pelin idea ei ole kiharaiset ihmissuhteet, teiniangsti, passiivine toljottelu tahi slapstick huumori, joten jos epäilet taitoasi keskittyä peliin myös vakavasti, suosittelen miettimään uudemman kerran. Ikärajaa en laita, mutta jos porukkaan tulee hieman nuorempia pelaajia, yritämme siis parhaamme mukaan pitää pelin tason säädyllisenä ja fiksuna.

Mukaan pääsee 2-3 kiinnostunutta, ilmoittautumisjärjestyksessä. Kahta vähemmällä ei lähdetä, kolmea enempää ei oteta. Peliin ilmoittautumiset mielellään yksityisviestillä! Kysymyksiä saa esittää, ja vastailen niihin mielelläni parhaan kykyni mukaan.
Kuva
Avatar
Karuoru
Genin
Genin
 
Viestit: 131
Liittynyt: Ti Tammi 08, 2008 02:23
Paikkakunta: Tornio

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron