Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

Bleach:The Other Side of the Limit- RP [siirto ilm.taululle]

Sivustoja,boardia ja narutoa koskevat ilmoitusluonteiset asiat

Bleach:The Other Side of the Limit- RP [siirto ilm.taululle]

ViestiKirjoittaja Chume » To Huhti 30, 2009 17:12

Olen juuri värkänny Bleach- nimiseen animeen ja mangaan sijoittuvan roolipelin, ja olisin iloinen jos saisin sinne pelaajia.
Peli sijoittuu paria vuotta ennen sarjan tapahtumia. Kapteenin ja luutnantit ovat samat. Pelissä pelataan ainoastaan shinigameilla, pelipaikkoina toimivat Soul Society ja Elävien maailma.
Soul Societyn rauha on ollut rikkumaton jo hyvän aikaa, mutta hiljattain Holloweja on alkanut ilmestyä tiuhempaan tahtiin siellä sekä Elävien maailmassa. Kaikki eivät usko sitä sattumaksi vaan uskovat, että joku, tai jotkut, ovat työntäneet näppinsä peliin. Oikeassa he ovatkin, sillä samaan aikaan kun shinigamit juoksevat vihollisten perässä, selän takana kokoontuvat ne, jotka toivovat Soul Societyn tuhoa. Tämä häiriö ei tietysti kaikkia harmita, sillä niiden suojissa on helpompi toteuttaa omia suunnitelmiaan (ja keneen muuhun tässä viittaankaan kuin Aizen Sousukeen).
Selkokielellä ilmaistakseni löytyy ainakin kaksi tahoa, jotka hyötyvät Hollowien tiheästä tahdista. Toinen ryhmä on tyytymään Soul Societyn lakeihin ja järjestelmään, ja toivovatkin voivansa ottaa ohjat käsiinsä. Ensin vain pitäisi hankkiutua eroon esteistä, kuten kapteeneista ja luutnanteista. Sekasorto olisi valmis, jos näin pääsisi käymään. Mutta tässä vaiheessa annankin päätösvallan pelaajille. Onnistuvatko kapinalliset vai saako paha tuttuun tapaan palkkansa, te päätätte.

Pelissä saa valita joko valmiin tai luoda oman hahmon. Lisää infoa: http://othersidelimit.webs.com/
Chume
Student
Student
 
Viestit: 1
Liittynyt: To Huhti 30, 2009 16:57

Paluu Ilmoitustaulu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron