Sivu 1/1

Juoniennustukset, spekulaatiot ja teoriat

ViestiLähetetty: Ke Kesä 06, 2007 13:24
Kirjoittaja Jokke-pappa
Mitä uskot seuraavassa chapterissa tapahtuvan? Onko sinulla maailmaa mullistava teoria jostain aiheeseen liittyvästä? Oletko tajunnut jotain mitä muut eivät? Älä pidä ajatuksiasi omana tietonasi, jaa ne täällä.

edit: sticky voisi olla jees, pikkumodeilta on näköjään tuo mahdollisuus hävinnyt tai sitten evo :/

Re: Juoniennustukset, spekulaatiot ja teoriat | seuraava chapter

ViestiLähetetty: Ke Kesä 06, 2007 13:35
Kirjoittaja Uraha
Jooh elikkäs veikkaukseni:
1. Grimmjow taistelee Ulquoiraa vastaan viivyttääkseen tätä, että Ichigo pääsisi mukaan taisteluun. Sen jälkeen he alkaisivat yhdessä taistelemaan, mutta Grimmjow menettäisi henkensä, että Ichigo pääsisi Inouen kanssa pakenemaan.

Re: Juoniennustukset, spekulaatiot ja teoriat | seuraava chp 278

ViestiLähetetty: To Kesä 07, 2007 18:12
Kirjoittaja Metal
((Oih, kiitoskiitos, Gebric~ *kumartelua*))

Ja minullahan niitä teorioita on, eheheh. Ei tosin erityisemmin seuraavasta chaptusta, mutta ei se varmaan ketään haittaa.

En usko, että ensi chaptussa ainakaan kuolee vielä ketään (Bleach tappeluthan kestävät yleensä useamman kappaleen ajan, eh~ Tosin Nell voisi kuolla, mutta tuskin. Toivottavasti hän ei tule koskaan tekemään mitään tärkeää vaan tyytyisi vain inisemään taustalla), enkä muutenkaan usko, että Ulqu tai Grimm kuolisi vielä näin aikaisin... tai ainakin toivon niin, koska pidän molemmista hahmoista.

Olettaisin Ulquiorran tappavan Yammyn jossain vaiheessa, luultavasti Yammy häviää jollekulle ja tulee häntä koipien välissä hakemaan apua kaverilta, jolloin Ulqu tappaa hänet, koska... Yammystä ei ole enää hyötyä joukoille.
Luultavasti Grimmjow tappaa Ulquiorran jossain vaiheessa (tai sitten Ulqu paljastuukin äkkiä mahtikseksi, kuten hänen hollow maskinsa muoto antaa olettaa. Onhan hän voinut muokata ykkösestä nelosen lannistaakseen Ichigoa, ehe he he. Olisikin tosi hänen tapaistaan), minkä jälkeen Aizen (tai Gin?) tappaa Grimmjowin.
Juuh, olen yhä sitä mieltä, että Grimmjow liittoutuu Ichigon kanssa (huomio sana liittoutuu, siis ajaa vain omia etujaan).

Szayel Aporrosta tulee varmaan jonkin sortin rival Uryulle (joka saa rivaleikseen pelkkiä proffia?)... okei, se on jo aika ilmiselvää? Toivottavasti hänkin pysyisi elossa pitkään~

Stark saattaisi olla ykkös espada, ihan vain koska hän on ainoa, joka edes etäisesti sopisi siihen hommaan... mutta juuh, tällehän oli oma töpö tuolla muualla. (sanonpa silti, että Halibel ja Noitora ovat varmaan kakkonen ja kolmonen, koska heidän on pakko olla peräkkäiset numerot, muuten en ala.)

Juuh, ja Aizen varmaan pääsee jossain vaiheessa sinne... soul sosietyn kuninkaan (tai mikä se nyt olikaan, en jaksanut lukea niitä kohtia, missä asiasta selitettiin, kunnolla, koska ne olivat tylsiä) luo, koska... niin kaikissa anime (jne.) sarjoissa käy niin. Pahikset onnistuvat juonissaan loppujen lopuksi, mutta silti ne saadaan pysäytettyä jotenkin, eh?

Ja Noitora on varmaan tärkeähkö hahmo? Koska hän tuntuu vihaavan niin monia muita espadoja. Tosin, oletin että D. Roykin olisi ollut, kun hän kerran kolmos mangassa esiintyi mutta kun ei niin ei (snif).
Juuh, ja se "suuri voima" saattaa olla... Ichigon isä? Koska se on nyt ainoa siihen sopiva hahmo (tietenkin se voisi sinäänsä olla Uryun isäkin, mutta olisiko hänellä tarpeeksi motiiveja rynniä Hueco Mundoon?).

Aaah, eipä nyt tule muuta hienoa mieleen, pitänee editoida, jos tulee~

Re: Juoniennustukset, spekulaatiot ja teoriat | seuraava chp 278

ViestiLähetetty: To Kesä 07, 2007 23:43
Kirjoittaja Jokke-pappa
Metal kirjoitti:(tai sitten Ulqu paljastuukin äkkiä mahtikseksi, kuten hänen hollow maskinsa muoto antaa olettaa.

Kuten täällä on jo jossain mainittukin, ne esimerkkikuvat vasto lordeista ja adjuchaseista osuvat Yammyn ja Ulquiorran kanssa kaiketi siten yksiin että Yammy on espadan heikoin adjuchas ja Ulquiorra heikoin vasto lorde.

Ja kyllä, Starkin on nyt sitten pakko olla primero kun se kerran Ulquiorralta vietiin. Jos ei hänkään niin sitten Halibel. Mutta ei missään tapauksessa tumma kaveri tai vanha ukko, vielä vähemmän Noitora. He eivät ole lähellekkään yhtä cooleja kuin Stark tai Halibel.

Re: Juoniennustukset, spekulaatiot ja teoriat | seuraava chp 278

ViestiLähetetty: Pe Kesä 08, 2007 01:14
Kirjoittaja Jatimatic
Hahaha? Mitä hemmetin väliä kuinka cooleja ne ovat. Wanhus on ykkönen, muuta en jaksa spekuloira.

Re: Juoniennustukset, spekulaatiot ja teoriat | seuraava chp 278

ViestiLähetetty: Pe Kesä 08, 2007 07:33
Kirjoittaja Metal
Krah, olikohan Gedricin kommentti sarkasmia vai ei? Nooh, olen nyt nolo ja vastaan sarkasmiin ihan fiilareissa.

Juuh, eli siis Starkin on melko pakko olla ykkönen, koska... Halibel ei oikein voi, koska... näin sovinistisesti sanottuna, nainen ei voi olla vahvin shonenissa?
Tai no voi, mutta se olisi aika yllättävää.
Ja Olettaisin, että Noitora ja Halibel ovat peräkkäset numerot, ihan vain heidän suhtautumisestaan toisiinsa.
Ja Noitora ei voi olla ykkönen, koska sen pitää todistella olevansa vahvin. Ja Ulqu varmaan suhtautuisi ykköseen edes vähän kunnioittavammin? (tai sitten ei, ei sitä kai tiedä)

Wanhuksella on kyllä kruunu mutta... käytös antaa ymmärtää, ettei se ole ykkönen. Siis ei mikään kiroileva, lihaksikas, kovispappa voi olla kamalan vahva (...niin minun intuitioni sanoo X3).
Juuh, ja siitä viimeisestä lihaskimpusta en oikein osaa sanoa mitään, vaikuttaa Chadin rivalilta (...eli siis joku seiska?).

Re: Juoniennustukset, spekulaatiot ja teoriat | seuraava chp 278

ViestiLähetetty: Pe Kesä 08, 2007 09:14
Kirjoittaja Nixu
gebric kirjoitti:edit: sticky voisi olla jees, pikkumodeilta on näköjään tuo mahdollisuus hävinnyt tai sitten evo :/

Arvaa vaan yritinkö tunnin verran, mutta mutta...
Tuo temppu ei onnistu enää kuin Fadorilta.. Muilta puuttuu sellanen ominaisuus, kuin "vaihda viestiketjun tyyppi" :/
Toivottavasti tämä asia kuitenkin jossain välissä korjaantuu..

Re: Juoniennustukset, spekulaatiot ja teoriat | seuraava chp 278

ViestiLähetetty: Pe Kesä 08, 2007 10:35
Kirjoittaja Jokke-pappa
Metal kirjoitti:Krah, olikohan Gedricin kommentti sarkasmia vai ei?

Ei ollut sarkasmia. Yleensä jos lähden tekemään jotain ennustuksia, pyrin tekemään ne faktojen pohjalta. Tuo on kuitenkin ihan puhtaasti fiilispohjalta tullut villi veikkaus.

Jatimatic kirjoitti:Mitä hemmetin väliä kuinka cooleja ne ovat.

Sillä on minulle väliä. Komenttini oli siitä että kenen haluaisin olevan primero. Kun ketään toistaiseksi numerotonta espadaa ei ole nähty tappelemassa, on paha lähteä minkäänlaisten faktojen kautta asiaa purkamaan.

nixuboy kirjoitti:Arvaa vaan yritinkö tunnin verran, mutta mutta...

Prkl. No, toivottavasti korjaantuu.

edit: Kun nyt on varmistettu mitä 278:ssa tulee tapahtumaan, niin voisin väittää että Grimmjow'n shikai näytetään parin chapterin sisään. Saas nähdä mitä tulee, jos avaussanana on kirkuminen. Aikaisemmat ovat ainakin liittyneet suoraan shikain varsinaiseen kykyyn (herää, Volcanica; viillä, Tijireta jne.).

Re: Juoniennustukset, spekulaatiot ja teoriat | seuraava chp 283

ViestiLähetetty: To Heinä 12, 2007 23:59
Kirjoittaja Jokke-pappa
Katsottuani vanhempia jaksoja Aizenin petoksen paljastumisen tienoilta iski päähäni ajatus että olisiko Aizen alunperinkin kertonut Kiralle koko suunnitelmansa. Olisi ollut häneltä melkein fiksuinta jättää Soul Societyyn joku joka raportoisi sitten hänelle mitä siellä milloinkin tapahtuu. Eli Kira olisi vain esittänyt tulleensa petetyksi Aizenin toimesta ja jäänyt Soul Societyyn tarkkailemaan tilannetta. Eikä kiinnijäämiselläkään olisi mitään väliä, ainahan on negacion. Miten Aizen olisi muuten osannut käskeä Ulquiorraa jäädä passiin sinne ulottuvuuteen Soul Societyn ja elävien maailman välille Orihimen kidnappaamista varten. Ei hän muistaakseni saanut ainakaan elävien maailmaan suuntautuneiden arrancar-visiittien aikana siitä mitään tietoa. Elikkä Kira olisi kertonut Aizenille Orihimen olevan siellä, Ulquiorra passiin ja Orihime mukaan. Jos on mahdollista muodostaa puheyhteys elävien maailman ja Soul Societyn välille, niin miksei myös Soul Societyn ja Hueco Mundon. Tosin Hueco Mundon ja elävien maailman välillä ei taida yhteyksiä olla koska Grimmjow & co -visiitillä Tousen joutui hakemaan heidät pois, ja espada-visiitillä Ulquiorra teki saman.

Ja vaikkei Kira olisikaan Aizenin salainen agentti, uskon että joku muu kuitenkin toimittaa sitä virkaa.

Re: Juoniennustukset, spekulaatiot ja teoriat | seuraava chp 283

ViestiLähetetty: Ke Heinä 18, 2007 23:07
Kirjoittaja Uraha
Vastaan varmaan myöhään, mutta kummiskin. Ei, en usko että Aizen olisi kertonut Kiralle. Sillä Aizen ei mielestäni luota keheenkään muuhun Shinigamin Kuin Ichimaru Giniin. ( mikä on mielestäni helposti todistettavissa )

Mutta mitäs mieltä tälläisesta: SS kuningas olisi joku hirveä tyranni tjsp ja Aizen taistelisi kaikkien tasa-arvon puolesta. Miten suhtautuisitte tälläiseen juonenkäänteeseen?

Re: Juoniennustukset, spekulaatiot ja teoriat | seuraava chp 283

ViestiLähetetty: Ma Heinä 30, 2007 10:28
Kirjoittaja Jokke-pappa
Donnut kirjoitti:Tai vaikkei Kira olisikaan suoranaisesti Aizenin "agentti" niin se voi olla sen Shikain (en muista nimeä) hypnoosissa ja toimia sen mukaan. Eikös sillä Hinamorillakin ollu jtn oireita siitä vielä kun Cap.Commander jutusteli Hitsun kans.

Enpäs olekaan tuolta kannalta ajatellut. En sitten tiedä toimiiko Kyouka Suigetsu eri ulottuvuuksien välillä, jos toimii niin tuohan on hyvinkin mahdollista.