Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

Bussikyyti Oulusta Animeconiin (ehkä myös Nekoconiin)

Tapahtumakeskustelut ja miittien järjestely hoidetaan täällä.

Bussikyyti Oulusta Animeconiin (ehkä myös Nekoconiin)

ViestiKirjoittaja Ave-chan » La Kesä 14, 2008 12:48

Eli hei kaikki oululaiset ja Oulun lähimaastossa asustelevat!

Oulun manga- ja animekerho OMAKE ry suunnittelee järjestävänsä bussikuljetusta Animeconiin ja mahdollisesti myös Nekoconiin, mikäli osallistujia on tarpeeksi. The more the merrier, they say, eli jos kiinnostaa hypätä kyytiin ja matkustaa bussissa samanhenkisen porukan kanssa, niin laittakaapa mailia ja SITOVAT ILMOITTAUTUMISET osoitteeseen smjussila@hotmail.com.

Yhden bussimatkan hinnaksi tulee n. 35-40e ja se sisältää matkat molempiin suuntiin. Tietenkin kyytiin voi hypätä myös vain jompaankumpaan suuntaan (esim. pelkkä Oulu-Tampere) mutta täyshinta maksetaan silti; hintoja ei puoliteta. Ainakin aikuisille, ei-opiskeleville oululaisille tämä on edullisempi vaihtoehto, sillä esim. junamatka Tampereelle on mitä, noin 60e? Lasten vanhempia voi taas rauhoitella sillä, että bussissa on täysi-ikäisiäkin valvomassa meininkiä, ja että ketään ei jätetä bussista :)

Bussien aikatauluista, reiteistä ja maksun eräpäivästä tulee ilmoitusta myöhemmin niille, jotka ovat kyytiin ilmoittautuneet.

Eli mikäli kiinnostus heräsi eivätkä porukat anna yksinään matkustaa coniin, niin mailia ja SITOVAT ILMOITTAUTUMISET osoitteeseen smjussila@hotmail.com mahdollisimman pian, sillä paikkoja on rajoitetusti!


EDIT: Ja mikäli kysymyksiä herää, niin voi tässä topikissa kysyä; olen itsekin järjestämässä näitä bussikuljetuksia niin toivon voivani auttaa :)
Avatar
Ave-chan
Onigiri desu~
Onigiri desu~
 
Viestit: 1566
Liittynyt: Su Touko 15, 2005 23:17
Paikkakunta: Uleåborg

Paluu Tapahtumat/Miitit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron