Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

Naruto-larp 2.0

Tapahtumakeskustelut ja miittien järjestely hoidetaan täällä.

Naruto-larp 2.0

ViestiKirjoittaja Shantar » La Tammi 16, 2010 13:13

Kuva

5.6.2010 Naruto-larp 2.0, Espoo

Oletko joskus unelmoinut, miltä tuntuisi elää Naruton maailmassa päivän ajan? Katsoa ympärilleen ja nähdä tutut hahmot, jotka elävät Konohassa tehden päivittäisiä asioitaan. Haluaisitko päivän ajan olla konohalainen ninja, tehdä niin kuin hahmosi tekisi ja puhua niin kuin hahmosi puhuisi? Niin minäkin. Mutta mitä tämä larppaaminen oikein on?

Larppaaminen on eräänlaista improvisaatioteatteria. Pelinjohto kirjoittaa pelaajille kuvauksen hahmostaan, jossa kerrotaan hänen luonteestaan, tavoitteistaan ja kontakteistaan. Pelaaja pukeutuu ja toimii hahmonsa tavoin ja lopulta eläytyy saamaansa hahmoon pelin ajan. Mitään ennaltamäärättyä juonta ei ole, ja juoni syntyy sitä mukaan kun pelaajat pyrkivät hahmokuvauksessa olleisiin tavoitteisiinsa. Jokainen peli on erilainen, vaikka samaa samaa kirjallista materiaalia käytettäisiin uudestaan. Aikaisempaa kokemusta larppaamisesta ei edellytetä. Ilmoittautuminen alkaa viimeistään helmikuussa, ja se tapahtuu täyttämällä pelin kotisivuilla oleva ilmoittautumislomake. Tähän ketjuun vastaamalla ei siis voi ilmoittautua.

Naruto-larp 2.0 on uudelleenpelautus vuonna 2006 pelatusta Naruto-larpista. Mukaan mahtuu 35 pelaajaa, joiden toivotaan olevan vähintään 15-vuotiaita. Pelimaksu on noin 10 euroa. Ensimmäisessä pelautuksessa mukana olleet pelaajat ovat myös tervetulleita mukaan. Etusijalla ovat ne pari viime kerralla ilmoittautunutta, jotka olivat tuolloin vielä liian nuoria päästäkseen mukaan.

Peli sijoittuu vuoteen ennen sarjan ensimmäistä jaksoa. Naruto luokkalaisineen on taijutsu-leirillä Konohan metsässä sijaitsevalla leirintäalueella. Iruka opastaa akatemialaisia taijutsun saloissa ja tutustuttaa nuoret ensimmäistä kertaa jounineihin. Kaikki tämä on hurjan jännittävää, mutta akatemialaiset ovat myös kovin kiinnostuneita leirintäaluetta koskevasta huhusta. Kerrotaan, että jossakin on Salaisuus, joka antaa löytäjälleen hokagen tasolle yltävää tietoa ja taitoa. Paikalle näyttää tulleen myös ninjoja, joita akatemialaiset eivät ole ennen nähneet. Mitä on tekeillä?

Tervetuloa elämään päivän ajan Masashi Kishimoton tunnelmallisessa Naruto-maailmassa! Kysymykset pelistä voi lähettää osoitteeseen narutolarp@gmail.com.

  • http://naruto.fi/larp
  • Paula Gómez Gómez (0443584161)
  • Pilvi Szilvay (0443645740)
  • Iris Kärkkäinen (0505779571)
<Ave-chan> yay they're gay ^^
Avatar
Shantar
Rookie
Rookie
 
Viestit: 66
Liittynyt: Ma Tammi 03, 2005 04:53
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Tapahtumat/Miitit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron