Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

Yleiset säännöt ja ohjeet

Kaikenlaisen fanittamisen voi suorittaa täällä

Yleiset säännöt ja ohjeet

ViestiKirjoittaja minori » La Joulu 30, 2006 23:34

Tämä Fan Club –juttu on nyt aluksi kokeilu. Voi olla, että tämä saa lisää eloa foorumille ja samanhenkiset ihmiset löytämään vielä paremmin toisensa, mutta voi myös olla että menee kympillä pieleen tai ei kiinnosta alkuhuuman jälkeen ketään. Mutta pitää siis kokeilla, että tietää. ^^Yleiset säännöt ja ohjeet:

1. FC:t on perustettu, jotta samasta aiheesta kiinnostuneet saavat keskustella siitä rauhassa. Eli ei fleimaamista (tarpeetonta haukkumista ja muuta ilkeää). Jos et ole kiinnostunut aiheesta, älä lue!
2. Vaikka keskustelun on tarkoituskin olla vapaampaa kuin muissa osioissa, niin aiheessa on suunnilleen pysyttävä ja turhaa spämmäystä vältettävä. Jos FC alkaa olla hakoteillä, niin modet käyvät ojentamassa (mitä saa kernaasti myös FC:n perustaja harrastaa)
3. Koska meillä ei ole mahdollista säätää yhtä foorumin osiota niin, ettei viestimäärä nouse, niin tästäkin on tietty varoitettava. Turha sitä numeroa on edes katsoa, mutta jos sitä joku tuijottaa, niin tämä osio ei ole sen luvun tahallista kasvattamista varten.
4. Ei mielellään mitään ”anti-Sasuke –FC:itä”. Totta kai jos tunnet palavaa tarvetta sellaisen perustamiselle, niin onhan se FC sekin, mutta harvemmin noista mitään hyvää seuraa. ”Anti-käyttäjäX –FC:t” on kiellettyjä!
5. Voit käydä keskustelemassa FC:ssä ilman mitään sitoutumista tai sitten liittyä siihen yksinkertaisesti vain sanomalla, että haluat liittyä.
6. Yritetään saada tämä toimimaan, eli käyttäkää järkeä ja olkaa aktiivisia! :)
Avatar
minori
Legendary Sannin
Legendary Sannin
 
Viestit: 3015
Liittynyt: La Kesä 11, 2005 13:44
Paikkakunta: Oulu

Paluu Fan Club

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron