Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

K.I.T.S.U.N.E. - Naruton canonin fanien kerho

Kaikenlaisen fanittamisen voi suorittaa täällä

K.I.T.S.U.N.E. - Naruton canonin fanien kerho

ViestiKirjoittaja Nuti » Pe Kesä 12, 2009 11:52

Koska otsikosta tulisi liian pitkä jos selittäisin koko kerhon lyhenteen merkityksen, laitan sen tähän: K.I.T.S.U.N.E. = Kishimoton Innovaatioiden, Tuumien ja Suunnitelmien Uskollisten Noudattajien Esikunta. (Parempia nimiehdotuksia otetaan vastaan... ^^)


Eli, mikä on homman nimi?

KITSUNE on fanikerho, jossa kannatetaan Naruton canonia ja sen mukaisesti tehtyjä fanficcejä ja -artteja. Oletko sitä mieltä, että näille sivuille kaivattaisiin enemmän ficcejä ja fanartteja, joissa palaudutaan Kishimoton ajatuksiin? Haluaisitko lukea muutakin kuin AU-ficcejä? Onko mielestäsi ficeissä sun muissa hahmojen luonteita ja muita väännelty vähän liikaa kirjoittajien omaan makuun? Olen esimerkiksi kuullut erään käyttäjän suusta, että "Deidarasta on tehty liikaa 'söpö uke', vaikka hän on oikeasti tosi vahva ja itsenäinen hahmo". Siinä tapauksessa, lämpimästi tervetuloa KITSUNEen ilmaisemaan omaa mielipidettä.

HUOMAUTUS! Tämä kerho ei ole sama asia kuin yaoi-, yuri- tai s-ain vihaajien kerho (niin kuin jotkut ehkä saattavat aiemmista viesteistäni ajatella). Tämä kerho on niille, joiden mielestä canonia noudattelevat tarinat ja semmoiset ovat pop ja joiden mielestä maailmassa soisi olla lisää sellaista aineistoa. Kerhon säännöt eivät kiellä yaoin tai yurin tai s-ain kannattamista.

(Ai, mikä sitten on canon? Ei, se ei tarkoita tässä kameramerkkiä. Otetaanpa sanakirja kouraan ja luetaan: Canon: Naruto-mangan ja –animen muodostama todellisuus. Esimerkiksi ”Sakura on ihastunut Sasukeen” on canonia, koska tämä käy ilmi sarjassa.)


Mitä kerhossa tehdään?

Toistaiseksi ainakin keskustellaan ao. asioista. Myös kerhoon kuulumattomat jäsenet voivat puhua omat kantansa. Keskustelu on sallittua, räävitön sanasota ei. Otetaanpa vähän keskustelun aiheita: Miten paljon ficeissä sun muissa pitäisi olla Kishimotoa? Mitä saa fantasioida, mitä ei? Millaisista töistä pidätte? Onko teillä kenties mielikirjoittajia tai vastaavia? Millaisia tarinoita haluaisitte kenties nähdä?


Miten kerhoon voi ilmoittautua?

Toistaiseksi ainakin tähän alas kirjoittamalla. Ilmoittautuessasi kerro oma kantasi Kishimoton luoman canonin noudattamisesta. Kerhoon ei pääse pelkästään sanomalla "OMG mä haluun tähä kerhooo!!!11!!oneone", vaan on annettava myös aiheeseen sanansa ja kantansa. Piste.


KITSUNEN jäsenet (tähän asti)

Nuti (perustaja)


Ja sitten keskustelun avaus:

No niin. Eli Nuti eli minä aloitan.

Kantani asiaan on tämä: Natustelen mielelläni AU-ficcejäkin, mutta todellista nautintoa ovat mielestäni ficit, joissa Kishimoton hahmot ovat ilmiselvästi sitä mitä Kishimoto on heistä sanonut. Eli Leen pitää olla yli-innokas hörhö, Sasuken jäykkä tuppisuu, Naruton ylienerginen pakkaus ja niin edelleen. En oikein tykkää, jos hahmoista tehdään kovin erilaisia kuin mitä he sarjassa ovat, siis niin että ulkonäkö ja tausta pidetään mutta luonne ja suhteet muutetaan ihan erilaisiksi. Esimerkiksi ylisosiaalinen Gaara on jotain, mitä vain osaan ihmetellä... Se, että hahmot laitetaan johonkin toiseen paikkaan, on okei, mutta hahmojen on pysyttävä itsenään. Mieluitenkin kuitenkin luen sellaisia hyviä ficcejä, joista voisi tarinan perusteella tehdä vaikka (hyvän) fillerin.

Tietysti on joskus hauskaa katsella sarjakuvaa, jossa teini-Gaara puristaa sylissään nallea, mutta liika on aina liikaa.

No niin, avatkaa tekin suunne, niin ei tarvitse vetää monologia.

Ilmiannan vielä listaani mielificeistä:

GAARAA:

* Bloody Red Sandman by Jadeile (songfic)
* Gaaran runo by Yunski (Gaara-runoutta nimensä mukaisesti)
* Piilosleikkiä vain by shounen ai (kuvausta Gaaran lapsuudesta)
* Valvova Kazekage by Jadeile (surumielinen Gaara-ficci)
* Lukevatko kuolleet kirjeitä? by Lönkky (Gaara & visiitti hautuumaalla)
* Enkelini by Violetu (runo)

SEKALAISTA, HUUMORIA:

* Montako Naruto-hahmoa tarvitaan vaihtamaan lamppu? by Kuumato (supersuosikki! Useita Naruton hahmoja)
* Kumisaappaat ja muoviämpäri by Darayka (Kiba&Naruto pikkumuksuina)
* Be Mine by KibaXsensei (Hinata poikakaverijahdissa)
* Konohan pesisnuoret by -Naruto_94- Kekseliäs ja hauska tarina, aiheena pesismatsi tytöt vastaan pojat.

SEKALAISTA, VÄHÄN VÄHEMMÄN HUUMORIA:

* Auringonkukka by Momo-chan (paritukseton, päähenkilöinä Naruto&Kiba)
* Kakashin maskin alla by Minorea (paritukseton, päähenkilönä Kakashi)
* Mielipuoli taitelija by Jadeile (K15-tason Deidara-kuvausta)
* Ante Mortem -sarja by Dianora (K15-tasoista hurjaa seikkailua manailuineen ja semmottineen. Mukana mm. Orochimaru ja Akatsuki)
* Size Matters by Melankolia Surullinen, rytmikäs novelli Choujista ja lihavuudesta kiusaamisesta
* Puhahdus by Violetu (kesän 2009 kisaficci, lyhyt novelli portsarin elämästä)
"Life is so simple. I do some stuff. Most fails. Some works."
- Leonardo da Vinci
Avatar
Nuti
Chuunin
Chuunin
 
Viestit: 206
Liittynyt: Ma Heinä 21, 2008 20:22

Paluu Fan Club

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron