Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

AVGN-fanclub

Kaikenlaisen fanittamisen voi suorittaa täällä

AVGN-fanclub

ViestiKirjoittaja avgn » La Marras 28, 2009 15:33

The Angry Video Game Nerd (lyhennettynä AVGN, suom. Vihainen videopelinörtti) on James D. Rolfen (synt. 10.7.1980) kehittämä hahmo, jota Rolfe myös itse esittää, ja samalla myös hahmoon perustuvan sarjan nimi. Hänen hahmonsa on ulkonäöltään tyypillinen nörtti, joka kritisoi vanhoja videopelejä. Videoissa Rolfe satirisoi pelien huonoja puolia välillä liioitellenkin, juo runsaasti olutta sekä kiroilee paljon ja omaleimaisesti.

Kuva
Hahmon synty

Maaliskuussa 2004 elokuvien tekoa harrastanut ja opiskellut Rolfe teki kaksi videopeliarvostelua Nintendo Entertainment System -pelikonsolille aikoinaan ilmestyneille peleille Castlevania II: Simon's Quest ja Dr. Jekyll and Mr. Hyde. Arvosteluissaan Rolfe tekeytyi Angry Nintendo Nerd -hahmoksi, hänen vihaiseksi ja kiroilevaksi alter egokseen, joka etsi pelaamistaan peleistä pelkkiä negatiivisia puolia.


Videoiden oli tarkoitus jäädä yksittäistapauksiksi, "pelkiksi vitseiksi", joita hän näyttäisi vain ystävilleen, mutta yhden ystävän ehdotettua videoiden laittamista nettiin, Rolfe päätti julkaista videot omalla Cinemassacre.com-sivustollaan, jonne hän oli tallentanut myös kymmenet edelliset elokuvansa. Videoiden kasvattaessa suosiotaan hän julkaisi arvostelun The Karate Kid -pelistä ja siirsi kaikki 3 videota myös YouTube-sivustolle. Nykyisin AVGN-videot nauttivat suurta suosiota ja ne ovat kehittyneet kokonaiseksi sarjaksi teemamusiikkeineen, logoineen ja oheistuotteineen.

Melko pian videoiden nähtyä päivänvalon YouTube-sivustolla ja niiden kasvattaessa suosiotaan, Rolfe päätti vaihtaa hahmonsa nimeksi Angry Video Game Nerd välttääkseen mahdolliset tekijänoikeuskiistat. Tähän vaikutti myös se, että hän alkoi tehdä arvosteluja myös muille pelikoneille ilmestyneistä peleistä.

Myös videoiden julkaisupaikka muuttui. AVGN ilmestyi YouTube-sivuston kautta, kunnes Rolfe liittyi ScrewAttack-yhteisöön ja sai töitä GameTrailers-sivustolta. Tämän jälkeen uudet AVGN-videot on julkaistu yksinoikeudella GameTrailersin kautta.

Kuva
Musiikki
James Rolfen kehittämä sarja "You Know What's Bullshit".

Sarjan teemamusiikki on vaihtunut ja muuttunut useaan otteeseen. Alkuperäinen, akustisella kitaralla soitettu versio on Kyle Justinin käsialaa ja sanoitukset kappaleeseen työstivät sekä Justin että Rolfe. Sen jälkeen lähes jokaisessa AVGN-episodissa teemamusiikki on versioitu sopimaan videon muuhun tunnelmaan. Esimerkiksi, Star Trek -jaksossa, tunnusmusiikkina soi AVGN-teemamusiikki Star Trekin teeman rytmin mukana.

tieodot:wikipedia

Cinemassacre Productions kotisivu:http://cinemassacre.com/new/?page_id=13
Avatar
avgn
Student
Student
 
Viestit: 7
Liittynyt: La Marras 28, 2009 14:44

Paluu Fan Club

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron