Sivu 1/6

ViestiLähetetty: Su Huhti 24, 2005 18:17
Kirjoittaja Albino
Eli mik on jännin/parhain kauhu elokuva jonla olette katsoneet?

Eye elokuva oli mukavan jännä seurata ^_^
Ring ja Kauna olivat ihan p*skoja <_<

ViestiLähetetty: Su Huhti 24, 2005 18:30
Kirjoittaja .Yoshimi.
Mikäs tämä Eye on? Kerro lisää :P

Kauna ja Ringi olivat pelottavimmat minun mielestäni. Vieläkin pelkään.
Oikeastaan pelkään kaikkia yliluonnollisia, mutta sellasia tavallisia jossa on joku sarjamurhaaja niin ne on mun mielestä tylsiä.

ViestiLähetetty: Su Huhti 24, 2005 18:37
Kirjoittaja charmander
Stanley Kubrickin Hohto ehdottomasti. Esittelyjähän elokuva ei sitten pahemmin tarvitse.

- <a href='http://www.imdb.com/title/tt0081505/' target='_blank'>http://www.imdb.com/title/tt0081505/</a> -

ViestiLähetetty: Su Huhti 24, 2005 18:44
Kirjoittaja Setzeri
Kaikki hohkaa näitä ringejä ja kaunoja vaikka eivät syvällä sisimmässään ole mitään parhaimpia.
Itsekkään en tiedä mikä kauhuelokuva nyt olisi paras, mutta "painajainen elm streerillä" on ihan jännä, siis kaikki ne seitsemän. Musta huumori kunniaan!

ViestiLähetetty: Su Huhti 24, 2005 18:47
Kirjoittaja Wolfram
Friday the 13th & Jason X: Jason on aina ollut lähellä sydäntäni, ehkäpä liiankin lähellä.

"painajainen elm streerillä" on ihan jännä, siis kaikki ne seitsemän. Musta huumori kunniaan!
Freddy Vs. Jason oli myös melko hyvä vaikke ollutkaan oikein kauhua.

ViestiLähetetty: Su Huhti 24, 2005 18:51
Kirjoittaja Kakara_
Ah, mikä ihana topikki <3
Min olen totaalinen kauhuleffojen fanittaja. Pelkään niitä katsoessani aivan törkeästi, mutta silti pidän kauheasti joten olen varmaankin jonkin sortin masokisti xD

En edes muista mitä kaikkia olen nähnyt, mutta parhaimpiin kuuluvat ehdottomasti The Ring sekä The Others, jonka loppua rakastan <3 Blair Witch Project oli myös kohtuullisen kamala, varsinkin kun sitä katsoi yksin himassa puolenyön aikoihin T_T;;
Tarkoitus olisi kaverin kanssa katsoa kesään mennessä The Ringin alkuperäisversio Ringu, sen kun on huhuttu olevan huomattavasti parempi ja pelottavampi kuin jenkkiversionsa.
Hannibal-elokuvat ovat hyviä esimerkkejä loistavasta psykologisesta kauhusta/trilleristä, niistä olen nähnyt jokaisen :3

Manaajaa en suosittele kenellekään, nauroin kaverini kanssa elokuvan alusta loppuun saakka. Min en ymmärrä miten tästä on tullut niin tunnettu, sehän oli suorastaan säälittävä v_V;

Editto:
Ooo, frosti, sin muistutit minua The Villagesta! Unohdin sen, shame on me >_< Pidin siitä tajuttomasti, juuri tuollaiset olen-todella-oudon-ihmisen-mielikuvituksen-tuotetta-leffat ovat minun makuuni o/

ViestiLähetetty: Su Huhti 24, 2005 18:52
Kirjoittaja Albino
<!--QuoteBegin-chauron+Apr 24 2005, 17:37--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (chauron @ Apr 24 2005, 17:37)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Stanley Kubrickin Hohto ehdottomasti. Esittelyjähän elokuva ei sitten pahemmin tarvitse.

- <a href='http://www.imdb.com/title/tt0081505/' target='_blank'>http://www.imdb.com/title/tt0081505/</a> - [/quote]
OI! Ihan unohdin tämän! :P Paras kauhuleffa ikinä.

Sakura_88:
Eye kertoo naisesta joka on ollut ihan pienestä asti sokea ja joka saa sarveiskalvon luovutus leikkauksella näkönsä takaisin , mutta huomaa pian ,että näkee kuolleet ja rupeaa sitten selvittämään sitä kuka hänelle sen sarveiskalvon luovutti...
Etenkin eyessä se hissi kohtaus oli todella pelottava :S

ViestiLähetetty: Su Huhti 24, 2005 18:54
Kirjoittaja SePetus
cabin fever on just härski...

ViestiLähetetty: Su Huhti 24, 2005 19:03
Kirjoittaja *GinGurifin*
Hmm... paras kauhuleffa vai? Kubrickin Hohto on yksi parhaimmista ja sitten on nämä Hitchcockin elokuvat^^... ainakin Linnut... Vieläkin kammoan isoja lintuparveja, jotka lentää ylläni... burr...

Muistaako kukaan kauhuelokuvan, jossa joukko ihmisiä menee kartanoon ja heidän on vietettävä siellä koko yö. Voittaja saisi miljoona dollaria. Todella jännittävä ja pelottava, kun ilmenee jo melko alussa, että kartano on ollut joskus joku mielisairaala tai jotain vastaavaa. Siinä vasta kauha (amerikan tapaan, mutta pelotti hitsisti!).

Inhoan kaikken eniten teinikauhua. "Iiik! Nyt se tulee ja raapii mua tuolla koukulla! Iiik! Nyt mun tuhannen taalan vaatteet repes!!!!".

Joo, liioittelin aika paljon xP. Harvoin tehdään mitään niin pelottavaa kuin Kubrickin Hohto *kylmiäväreitä*. Pitäisi vain jaksaa katsoa se loppuun x).

ViestiLähetetty: Su Huhti 24, 2005 19:25
Kirjoittaja Arska
<!--QuoteBegin-chauron+Apr 24 2005, 17:37--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (chauron @ Apr 24 2005, 17:37)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Stanley Kubrickin Hohto ehdottomasti. Esittelyjähän elokuva ei sitten pahemmin tarvitse.

- <a href='http://www.imdb.com/title/tt0081505/' target='_blank'>http://www.imdb.com/title/tt0081505/</a> - [/quote]
Hassua, mutta minä en siitä pitänyt. : < Olen lukenut alkuperäisen kirjan ja minusta elokuvaversio raiskasi sen, siitä oli muutettu kaikkea olennaista ja muutenkin koko leffa oli ihan plääh,voi kyl johtua juuri siitä että olin jo lukenut kirjan.

Minä olen nähnyt The Ringin jo tuhat kertaa mutta se on silti saatanan pelottava. X.x;; Sama koskee Blair Witch Projectia. x.x Siinä pelottavinta on se että ei tiedä mikä on se uhkatekijä~ Kauhuleffoista menee aika maku jos tietää mikä ja miltä vihollinen on/näyttää. ^^;

Ja kuten kakara,minäkin olen masokisti ja rakastan säikytellä itseäni. x3


Manaajaa en suosittele kenellekään, nauroin kaverini kanssa elokuvan alusta loppuun saakka.


Exorcist!! 8DDDDDDD <3
<span style='font-size:7pt;line-height:100%'>*ei se voinut vastustaa*</span>

ViestiLähetetty: Su Huhti 24, 2005 19:46
Kirjoittaja frostious
Hömm. No, oma lempparini on aina vaan tämä M. Night Shyamalanin Signs - käytiin Yozon kanssa katsomassa se elokuvateatterissa, ja pelättiin ihan hirveästi. Vaikkei se enää tuhannen ja yhden katsomisen jälkeen pelotakaan, on se minusta silti aina vaan tosi hyvä, yksi lempielokuvistani.
Ja tuon kanssa pitää varmaan mainita myös Kuudes Aisti, mikä on myös todella hyvä ja pelottava. Ai niin, ja The Village, missä ei sinänsä tapahdu paljoakaan, mutta sen ilmapiiri on niin painostava ja ahdistava, että kyllä minä sen pelottavaksi luen.

Sitten, sitten. Ju-on, eli japanilainen Kauna. En ole sitä ameriikkalaista remakea nähnyt, joten en tiedä kumpi on parempi tahi pelottavampi, mutta minä ainakin pelkäsin tuota Ju-onia ihan tosissani.

Ja sitten tässä joku päivä TV:stä tullut The Others oli myös yllättävän pelottava, ja Kakaran tapaan minäkin rakastin sitä loppua. <3 Se oli jollain oudolla tavalla ihanan onnellinen loppu, minulle ainakin tuli siitä hyvä mieli.

Hohto oli myös ihan kamala, mutta siitä en erityisemmin pitänyt - taisi olla vähän liian pelottava minulle, tai jotain. :) En ole sen ensimmäisen kertani jälkeen suostunut sitä katsomaan, kun se jää vaivaamaan ja häiritsemään.

Mitäs muuta... Manaaja oli aluksi ihan pelottava, mutta sitten kun tyttö muuttui ihan kunnolla demoniksi, se kävi vain tyhmäksi eikä ollut enää edes kunnolla pelottava. Samaa vikaa oli vähän Poltergeistissä - aluksi kun tapahtumat olivat vielä sellaisia "hienovaraisia", se oli pelottava. Mutta mitä enemmän näytettiin kaikkea, sitä vähemmän pelottavaksi se kävi. Se alun tuolikohtaus on silti yksi lempikauhuelokuvakohtauksistani (hui, mikä sana o_O), meinasin housuuni kusaista.

ViestiLähetetty: Su Huhti 24, 2005 20:47
Kirjoittaja zephyr
saako tota japanilaista kaunaa vuokrattua mistään vuokraamosta?

ViestiLähetetty: Su Huhti 24, 2005 21:01
Kirjoittaja Drago^
Huhu Cube on vasta inhottava elokuva, mutta katsottava. Kasa ihmisiä kerää kuutio huoneessa jossa on katossa, lattiassa ja seinillä ovet. Porukalla on vaatteet ja kengät ja niiden tehtävä on päästä pois sieltä, mutta tehtävää haittaavat että kun porukka on toisessa paikassa niin kuutiot tietyn kaavan mukaan siirtyvät, huoneissa on ansoja (keihäitä, laasereita jne) ja ruokaa ei ole. Paikassa on yksi tapa päästä pois ja se on laatat joita joka huoneessa on oven edessä ja laatoissa on numeroita ja kirjaimia muistaakseni.

Linnut... Kuulostaa mielenkiintoiselta elokuvalta.