Sivu 1/1

Frendit

ViestiLähetetty: Ti Joulu 06, 2005 21:49
Kirjoittaja _suski_
MAAILMAN PARAS SARJA! pidän sen huumorista :D omistan toisen ja viimeisen tuotantokauden dvd:llä ja katson niitä lähes joka päivä. no kertokaahan omia suosikki jaksojanne!

ViestiLähetetty: Ti Joulu 06, 2005 22:14
Kirjoittaja Runte
Yksi suosikki sarjoistani ^^ Moon iha fani.

Jaksoja en voi tähän hätään sanoo.. niitä on niin monta loistavaa. Mutta Paras henkilö on helposti Joey :D Se on vaan nii tyhmä, että rupee aina naurattaan, kun se avaa suunsa xD

Chandler tulee hyvänä kakkosena ^^

ViestiLähetetty: Ti Joulu 06, 2005 22:22
Kirjoittaja Mikkey
Kunnon jenkkiroskaa mutta yllättävän addiktoiva ja siksi on tullu ladattua kaikki jaksot.
Jaksojen ideat on uusissa jaksoissa aika paskoja mutta kyllä niitä kahtoo.

Edit: unohin sanoa että 5 luokalla oli ihan num 1 sarja

ViestiLähetetty: Ti Joulu 06, 2005 22:28
Kirjoittaja Ziryuki
Frendit on tosi hyvä sarja. :D En osaa oikein sanoa suosikki jaksoa, ehkä missä se tipu oli siellä jalkapallopelikoneen (mikä lie??!!) sisällä.
Aina tulee telkkarista katsottua... ja mun lemppari henkilöt on Joey ja Phoebe (kirjoitinkohan oikein...?) Aina räveltämässä ja häsläämässä.

ViestiLähetetty: Ti Joulu 06, 2005 22:37
Kirjoittaja Nixu
Ihan hauska sarja.. Tulee katottuu melkeimpä aina.. Parast jaksoo on tosi paha sanoo, mut ekax tuli mielee se, kun Rachelin sisko tuli käymää kylässä.. (tuli Subilt melko äskettäin).. Paras hahmo on (yllätys, yllätys) Joey..

ViestiLähetetty: To Heinä 13, 2006 21:18
Kirjoittaja Mushka
Arwh, ihana ohjelma. Aivan loistava. Katsoin silloin niitä, kun tulen TV:n ääreen ja laitan juurin sen kanavan päälle. En muuten ole mitenkään kamalan himo fani.

ViestiLähetetty: To Heinä 13, 2006 22:56
Kirjoittaja Bitenshi
Frendit olivat varmaan yksi parhaimmista televisiohistorian sitcomeista ikinä. T-T Miss them...

Suosikkijaksoja en oikein osaa nimetä... tykkään niistä kaikista ihan hirveästi! Mutta yksi joka tuli mieleen, oli se kun Phoeben asiakas kuoli hierontapöydälle ja siirtyi häneen... Se oli sellainen vanha nainen. Samassa jaksossa oli Carolin ja Susanin häät.

En sanoisi että yksikään hahmo olisi ylitse muiden, kaikki ovat aina välistä suosikkejani, mutta kai osaan eniten samaistua Joeyyn ja Chandleriin... xD Hassua joo, olenhan sentään tyttö. Minun ja Joeyn ideologia on melko sama, ainakin ruoan suhteen. "Joey doesn't share food!" on ehkä yksi parhaista lausahduksista Frendeissä. xD

Mitkä ovat olleet teidän mielestänne parhaita sivuhahmoja? Minusta se Brad Pittin esittämä Rossin vanha luokkakaveri sulautui joukkoon tosi hyvin. Tykkäsin myös Richardin hahmosta. ;)

ViestiLähetetty: Pe Heinä 14, 2006 16:56
Kirjoittaja Uusis
Paras komedia ikinä :!: Näyttelijät olivat erittäin hyviä ja hauskoja... Lemppari jaksoa ei ole koska kaikki olivat niiin hyviä... Lemppari hahmo oli varmaankin Joey... Harmi vaan kun aloin seurata sitä vasta 8. tuotantokauden puolessa välissä... :cry:

ViestiLähetetty: Pe Heinä 14, 2006 23:05
Kirjoittaja Bitenshi
En minäkään sitä ole kuin ehkä kolme tuotantokautta alkuperäisesti katsonut, mutta kun Subiltahan noita tuli uusintana, niin sai tutustuttua sarjaan vähän paremmin. ^^ Kaveri sitäpaitsi ostelee DVD boxeja, joten niitä tulee lainailtua ilolla.

ViestiLähetetty: La Heinä 15, 2006 18:26
Kirjoittaja J@nzki
Nääh... Mikään kauhean hyvä sarja. Minuun ei ole ikinä kolahtanut niiden pätkien perusteella mitä sarjasta olen nähnyt (olenkohan perätinyt yhden jakson katsonut). Mutta jos joku tykkää niin tykätkööt.

ViestiLähetetty: Su Heinä 16, 2006 17:47
Kirjoittaja AkaShin
Frendit on televisio historian aatelia. Tykästyin sarjaan nopeasti ja en muista (tällähetkellä) yhtäkään jaksoa jota en olisi nauranut! :D
Kaikki hahmot ovat oma persoonansa ja ilman niitä ei sarja olisi ollut niin hyvä, mutta voiton hahmoista vie Joey! Sympaattinen ja hölmö ukkeli. :)

ViestiLähetetty: Su Heinä 16, 2006 21:12
Kirjoittaja höpspöps
Frendit on huippua! En tykkää jenkkisarjoista, tai mistään sarjoista, tai siis en mie kato ees oikeastaan mitään telkkarista :D Mutta frendit oli kyllä huippuja kun ne tuli.

Paras hahmo on ehdottomasti Chandler \o/ siltä irtos aina ihan huippua läppää :D Tulee ihan Ossi mieleen.

En kyllä oikene osaa sanoa tiettyä jaksoa, tulee vain kaikkia huippuja pätkiä mieleen. Kuten se kun Chandler ja Monica yritti tehä lapsia, ja niillä oli joku riita. Sitten Monica tajus että sillä oli ovulaatio niin piti alkaa hässimään, ja se vaan feikkas ettei ois vihanen. Sitten kun homma oli done, niin se oli yhtäkkiä taas vihanen ja Chandler tajus juonen ja sano pikku tyttö eleitten kera: "I fee so used!" :D

Re: Frendit

ViestiLähetetty: La Touko 17, 2008 23:19
Kirjoittaja Lucy
Sisko osti kaikki boksit ja minä käytin tilaisuutta hyväkseni kun niin harvoin tuli telkkarista tätä katsottua. Sain juuri kymmenennen kauden viimeisteltyä ja nyt on parin kuukauden sisällä katottu kaikki kaudet miltein putkeen. Olo on haikea, mutta vauvoja ja häitä alkoi olla sarjassa jo liikaa eli hyvä vaan että loppui.

Lempihahmo on ehdottomasti Chandler ja hänen ratkiriemukkaat sarkastiset kommenttinsa. Eniten päähän otti Rachel, jota halusin moneen otteeseen vetää turpaan. Hänen jatkuva sekaantuminen Rossin asioihin ja tunteiden vaihtelevuus vain otti aivoon ihan liikaa. Lempikautta on vaikea sanoa kun jokaisessa oli jotain hyvää. Sisäinen yaoi-fangirlini ihkutti myös sarjan alkuaikoina JoeyxChandleria ja onneksi muutama pusu kaikkien miesnäyttelijöiden välillä näkyikin XDD

Suosikkikohtauksia ovat mm. Joeyn 'tytöilläkin on aataminomena', Ross kirkuu oppilailleen liskoäänellä, Chandlerin työkaveri kutsuu häntä väärällä nimellä ja kun Joey yritti ikkunoista päätellä jonkun tytön asunnon, mutta aina törmäsi Rossiin XD

Re: Frendit

ViestiLähetetty: Ti Heinä 29, 2008 20:33
Kirjoittaja Shieva
Aivan älyttömän hyvä sarja! Omistan DVD-boksit 5. tuotantokauteen asti. Joey on yksi lempihahmoistani, mutta kyllä ne kaikki on mahtavia persoonia. Lempijaksoja en osaa sanoa, niitä on niin monta. Telkkarista en kylläkään katsonut kuin viimeisen tuotantokauden, mutta meinasin kerätä kaikki DVD-boksit n_n

Re: Frendit

ViestiLähetetty: Su Tammi 11, 2009 14:02
Kirjoittaja ucko
Varmaan viides kerta kun oon aloittanut katsomaan nää alusta loppuun, nyt meen vitoskaudella jo ja en vaan kyllästy näihin vitseihin vaan nauraa hekottelen tälle
Nyt on kyllä pheebs vienyt suosikkihahmon paikan, jotkut ilmeet ja vastaukset on vaan niin loistavia.
Oikeastaan ainut mikä tässä häiritsee useamman kerran katsoneena on Monica muttei sekään pahemmin.

Mitenköhän lie viimeisimmät uutiset Frendit-leffasta..? Onkohan jo kokonaan kuopattu ajatuskin..