Sivu 1/3

Pirates of the Caribbean

ViestiLähetetty: Ti Touko 22, 2007 09:27
Kirjoittaja ~yellow flash
Pirates of the Caribbean: At World's End @ IMDb
http://www.imdb.com/title/tt0449088/


Juonikuvaus

Will Turner (Orlando Bloom) ja Elizabeth Swann (Keira Knightley) lyöttäytyvät nyt yhteen kapteeni Barbossan (Geoffrey Rush) kanssa ja suuntaavat vaaralliselle retkelle vapauttamaan kapteeni Jack Sparrown (Johnny Depp) Davy Jonesin karmivasta loukusta. Samaan aikaan hurjaakin hurjempi aavelaiva Lentävä hollantilainen kylvää kauhua seitsemällä merellä kapteeninsa Davy Jonesin johdolla.

Päästäkseen eksoottiseen Singaporeen on ystävystemme purjehdittava halki niin petosten merten kuin myrskyisten vetten ja kohdattava vielä viekas kiinalaismerirosvo Sao Feng (Chow Yun-Fat). Ja kun lopulta on seilattu maailman ääriin suureen lopputaisteluun, on jokaisen pakko valita lopullisesti puolensa - sillä pelissä on paitsi oma henkikulta, myös koko villi ja vapaa merirosvoelämäntapa.

Finnkino


Pirates of the Caribbean: At World's Endin ensi ilta taitaa olla huomenna eli 23.05, joten kuinka moni meinasi käydä katsomassa tämän leffan elokuvissa? Ja mitä piditte aiemmista PotC elokuvista, The Curse of the Black Pearlista ja Dead Man's Chestistä?
Itse meinasin ainakin käydä katsomassa uusimman niin pian kuin mahdollista ja odotuksetkin ovat aika kovat. Pidin leffan kahdesta edeltäjästä melko paljon, joten kyllä tämän uusimmankin täytyy olla katsomisen arvoinen. Mitäs mieltä te muut olette?

Re: Pirates of the Caribbean

ViestiLähetetty: Ti Touko 22, 2007 09:51
Kirjoittaja Mantta
Tää on pakko nähdä!!!!
2 viimeisintä ollu aivan mahtavinta.
Ja ku tää kerran on viiminen osa, ni tulee varmaa hyvä päätös sarjaan.

Re: Pirates of the Caribbean

ViestiLähetetty: Ti Touko 22, 2007 13:49
Kirjoittaja Inquisitor
Kaksi edellistä osaa kummatkin hyviä, mutta tämä uusin... aivan uskomattoman hyvä (ainakin trailerin perusteella). Porin Finnkinossa tätä pyörii kahdessa salissa ja kun varasin lippuja niin viikoksi eteenpäin oli kummassakin salissa varattu/ostettu paikat ylimpiin riveihin keskipaikoille. Itse menen katsomaan lauantaina 17:00 veljeni kanssa. Kestää 3 tuntia :) Innolla odotan tämän osan näkemistä :D

Re: Pirates of the Caribbean

ViestiLähetetty: Ti Touko 22, 2007 16:33
Kirjoittaja Hatashi-san
Menen kattomaan koska 2 edellistä osaa ovat olleet mahtavia ja tämä on luultavasti mahtavampi ^^

Re: Pirates of the Caribbean

ViestiLähetetty: Ti Touko 22, 2007 19:16
Kirjoittaja korvapuusti
Pitäähän se kolmonenkin leffassa käydä kattoo. Daimonin kaa kaksitaan ellen saa FOPS miittiä järkättyä leffassa käynnin oheen (aika hiljaselt vaa näyttää XD). Tosin Deivii ja Shotakin ois kiva saada mukaa D:

Re: Pirates of the Caribbean

ViestiLähetetty: Ti Touko 22, 2007 21:54
Kirjoittaja Bitenshi
Ihan naurattaa, kun ajattelee kuinka kaupallisia ja juonellisesti köyhiä nämä Piratesit pohjimmiltaan ovatkaan, mutta kun ne kerta kaikkiaan ovat niin hyviä. xD Tai siis Jack on niin hyvä. Siinä on 2000-luvun paras elokuvahahmo.

Kyllä käyn ehdottomasti katsomassa 3 leffan, kun se tulee tarpeeksi lähelle. Tänä viikonloppunahan se olisi kiva katsoa, mutta kun pitää käydä ostamassa tarpeellisia tavaroita jostain missä ei ole leffateatteria ja isosiskon pitää lukea kokeisiin. .____. No, sitten kun kesäloma alkaa niin hilpaistaan katsomaan. <3

Eka ja toka olivat sen verran mahtavia, niin odotan kyllä mitä tällä kolmosella on annettavana. Eka oli kokonaisuutena toista selvästi parempi (toisen leffan alusta olisi voinut tiivistää ja leffasta olisi tullut about puoli tuntia lyhyempi), mutta Davy Jones on hahmona niin hyvin rakennettu etten mene syrjimään toista leffaakaan.

Re: Pirates of the Caribbean

ViestiLähetetty: Ti Touko 22, 2007 22:41
Kirjoittaja LoneWolf
Pidän. Olen nähnyt jo ekan leffan, se oli melko loistavaa katsottavaa. Pidän eniten itse herra Sparrowista ja sen huumorista. Toista elokuvaa en ole vielä ehtinyt katsoa, joten se pitäisi duunata alta ennen kolmannen katsomista. Kyllä, suunnitelmissa on kyllä käydä katsomassa kyseinen filmi kesäloman aikana.

Onko muuten totta että ne suunnittelee vielä poikkeuksellista neljättä PotC-elokuvaa? Olen kuullut huhuja siitä.

Re: Pirates of the Caribbean

ViestiLähetetty: Ke Touko 23, 2007 07:31
Kirjoittaja ~yellow flash
LoneWolf kirjoitti:Onko muuten totta että ne suunnittelee vielä poikkeuksellista neljättä PotC-elokuvaa? Olen kuullut huhuja siitä.

Käsittääkseni tämä aiotaan jättää trilogiaksi. Ei ole täysin varmaa tietoa, mutta en ole kuullut muutakaan.

Re: Pirates of the Caribbean

ViestiLähetetty: Ke Touko 23, 2007 09:16
Kirjoittaja neonsade
Yksi kaverini sanoi, että Deppia oli haastateltu ja hän oli sanonut, että vielä 4:s Pirates oh Caribbbean elokuva tehdään, mutta sen juoni ei liity mitenkään näihin aikaisempiin.

Piti lähteä katsomaan parin kaverin kanssa, mutta tulikin sitten ihan älytöntä ja turhaa riitaa joten taidakaan mennä katsomaan. Sitten kun tulee DVD:lle niin täytyy ostaa (paitsi broidi/faija kumminki imasee netistä, doh :__________;) Todella hyviä ja hauskoja ovat nämä elokuvat olleet ja tämä 3 täytyy varmasti olla parempi :D

Re: Pirates of the Caribbean

ViestiLähetetty: Ke Touko 23, 2007 13:39
Kirjoittaja Rinde
Olen nähnyt molemmat edelliset moneen kertaan ja ehdottomasti tämänkin. Mutta minusta kyllä traileri vaikutti aika.... pettymykseltä. Tai siis actionkohdat oli mahtavan näköisiä mutta Jack Sparrown vitsit kyllä kiertää niin kehää että kiitti moi. Avarit satamahuoralta nauratti ekat kaks leffaa mutta ei enää kiitti.

Mutta Lovecrafttribuutti-Jonesia on kylä ollut jo ikävä. Ne lonkerot on tehty niin upeasti. Toivottavasti se soittaisi lisää urkuja.
...

Onko Tia Dalma kenekään muun mielestä hot? Alan huolestua itsestäni koska niiden hampaidenhan pitäisi vaan olla todella gross...

Re: Pirates of the Caribbean

ViestiLähetetty: Ke Touko 23, 2007 14:05
Kirjoittaja Turhis
Juu minä lähen katsomaan tänään tuon kolmannen ensi-iltaa. Saa nyt katsoa, onko se yhtä hyvä kuin edeltäjät.

Re: Pirates of the Caribbean

ViestiLähetetty: Ke Touko 23, 2007 20:27
Kirjoittaja shin
Pakkohan tuo kolmaskin osa käydä katsomassa..^^
Eka osa oli kyllä aivan mahtava, toinen ehkä hieman pettymys.. Hieman kaupallisen oloinen loppu. Kuitenkin kakkos osakin oli normaalia tasoa parempi ja olihan siinä Jack Sparrow, joka on pitkälti elokuvien sielu.. Kovat odotukset tuon kolmannen kohdalla..

Re: Pirates of the Caribbean

ViestiLähetetty: To Touko 24, 2007 00:08
Kirjoittaja Mirha
Kävin katsomassa. Herkät lapsoset jotka haluavat nauttia elokuvaelämyksestä voivat jättää lukematta. Ihan oikeesti.

Spoileri, maalaa nähdäksesiKeskinkertainen jatko-osa. Liikaa tavaraa tungettu yhteen leffaan ja silti pituutta puoli vuosisataa. Huumoria vähemmän kuin ennen, ja sekin aika huonoa. Liian vähän sellasia "rauhallisia hetkiä". En nyt kerro niitä paria kohtaa, jotka eivät ollenkaan vakuuttaneet minua... (kuten tämä perkeleen Elizabeth-Will-kuvio. Örgh. Sehän on selvää kauraa mitä teette mutta pitikö siinä kesken kaiken ku parisataa tyyppiä tappaa teitä kirvein ja veitsin.. Örr. You fail me.)

Kertoilen lisää sitten kun muutkin alkavat avautumaan ja kirjoittamaan itkuvirsiään tänne.

Juosten kustu ison budjetin maraton. Suositellaan keskinkertaisten jatko-osien ystäville.

Mutta olihan siellä Keith Richards~ ^^

Re: Pirates of the Caribbean

ViestiLähetetty: To Touko 24, 2007 01:53
Kirjoittaja Turhis
Jatketaan spoilereilla :)
Spoileri, maalaa nähdäksesiEli joo muutama kohtaus kusi aivan totaalisesti kuten se Becketin loppu. Huumoria oli karsittu, mitä nyt nähtiin Jackin mutsi xD Elokuvassa oli noin kymmenen kohtausta jotka olisin tehnyt toisin tai pistänyt poistettuihin kohtauksiin. Jos joku tuntee merirosvo-historiaa niin varmaan rakastui kohtaukseen jossa Jolly Rogerit pistettiin mastoon ♥
No jos pitää pistää elokuvat järjestykseen, niin ensimmäinen vie voiton ja kolmonen jyrää kakkosen yli.
Eka oli siisti kun oli käveleviä luurankoja ja "uusi" scene. Kakkosessa oli joitain hemmetin käveleviä kaloja sekä suomuotuksia ja kolmosessa oli.. ... paljon laivoja. emt.

Toivottavasti ei tullut sekava viesti.

Re: Pirates of the Caribbean

ViestiLähetetty: Pe Touko 25, 2007 16:57
Kirjoittaja höpspöps
En ole käynyt vielä kolmosta kattoon kun oon jumissa porukoitten luona lakkiaisia valmistelemassa -.- Ensiviikolla voisi käydä jos kerkeää/saa paikkoja. Kaksi ekaa osaa oli aivan loistavia, 1. oli ehkä noin sisällöllisesti parempi mutta Jack on vielä hulvattomampi kakkosessa ^^ En malta odottaa että nään kolmosen, ihan sama juonelle kunhan siinä on Jack Sparrow. <3 Ja koska se tietysti on siinä niin leffa on huippu olipa juonessa järkeä tai ei.