Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

Spiderman-elokuvat

Keskustelut TV-sarjoista ja Elokuvista tulevat tänne.

Spiderman-elokuvat

ViestiKirjoittaja Brawler » La Kesä 09, 2007 10:55

Spiderman elokuvia on tehty jo kolme. Ensimmäinen tuli jo vuonna 2002, toinen tulikin 05 ja kolmas nyt 07 keväällä. Kaikki käsittelevät Peter Parkerin (päähenkilö) elämää opiskelijana ja Spidermanina. Koska Peter puolustaa kaupunkiaan, on leffoissa mukana myös tunnetuimpia Spidermanin vihollisia.

Leffa 1: Vihreä menninkäinen eli Mr. Osbourne

Leffa 2: Tohtori mustekala

3. Venom ja Hiekkamies.

On puhuttu että neljäs leffakin oltaisiin tekemässä ehkä, ja viholliskaartiin kuuluisi mm. Lizard (eli tohtori connors) ja Kraven the metsästäjä.

Spiderman elokuvat on ohjannut Sam Raimi, ja pääosien esittäjiä ovat mm. Tobey Maguire (Parker ja Spidey) ja Kirsten Dunst (Mary jane)

Kaikkiin leffoihin on kulutettu tuhottomasti rahaa, mutta ne ovat osoittautuneet menestyselokuviksi ja ovat tuottaneet paljon rahaa.

Tänne siis keskustelua kyseisistä leffoista. Postaan oman mielipiteeni työpäivän jälkeen ^^

joo, eli minun mielestäni nämä ovat ihan hyviä leffoja. Hienosti toteutettu, spideyn puku on upea. Tehosteet hienoja. Tosin olisin joihinkin leffoista toivonut eri pahiksia, esim olisin halunnut mysterion johonkin leffoista. 3 on paras leffoista koska siinä on venom. Tosin vähän erinäköinen kun toivoin. En nyt ala spoilaamaan, mutta en ollut ihan tyytyväinen. Mutta hyvä se oli kumminkin. Mitäs mieltä porukka on näistä leffoista? Kertokaa mielipiteitä ja parannuksia jne.!
Kuva
Silmä silmästä johtaa vain kasvavaan sokeuteen.
Avatar
Brawler
ANBU
ANBU
 
Viestit: 489
Liittynyt: Ti Helmi 20, 2007 12:16
Paikkakunta: Helsinki

Re: Spiderman-elokuvat

ViestiKirjoittaja blindeye » Su Heinä 22, 2007 01:27

Brawler kirjoitti:toinen tulikin 05

pilkkun rassaamista,mutta kakkonen tuli 04

Ja sitten aiheeseen.Ensimmäinen leffa oli aika vaikuttava kokemus,kun hämyri tuotiin varsin mallikkaasti isolle screenille.Näyttelijävalinnat osuivat ielestäni nappiin ja efektit olivat hienoja.Itselleni miinusta toi menninkäinen,sillä en koskaan ole pitänyt häntä kovin vakuuttavana pahiksena(myönnettäköön että menninkäisen täytyi kuitenkin olla ensimmäisen leffan pahis,onhan hän kuitenkin se the arkivihollinen).Taistelutkin goblinia vastaan näyttivät hieman kömpelöiltä varsinkin kun vertaa myöhempien osien uskomattomiin taistelukohtauksiin.Loppujen lopuksi hämis tuotiin mallikkaasti valkokankaalle.
Jatko-osa oli,vastoin odotuksia,monella tasolla ensimmäistä parempi.Juoneen ja hahmoihin saatiin lisää syvyyttä ja vihulainenkin oli parempi.Taistelu pilvenpiirtäjän seinällä oli varsinkin teatterissa katsottuna todella upea.
Kolmosta kohtaan oli paljon epäilyksiä,sillä edellisestä on paha parantaa.Mutta kun kuulin,että saisimme nähdä Venomin valkokaankaalla,nousivat odotukset kolmanteen potenssiin.Leffa täytti odotukset ja se taas kerran esitteli ällistyttäviä taisttelukohtauksia.Välillä tuntui,että elokuvaan oli yritetty mahduttaa liikkaa tavaraa,mutta lopuksi kaikki kuitenkin saatiin selvitettyä.Venom tosin kaipasi noin 20kg lisää lihasmassaa ja yhtä monta senttiä pituutta kieleensä.
Olen varmasti puolueellinen arvostellessani näitä,sillä sarjakuvaa on tullut nuorempana luettua ja näitä katsoessa on aina fanipoikalasit päässä.Joka tapauksessa trilogia on ollut erittäin viihdyttävä,mutta ehkä olisi aika jättää sarja rauhaan.
Tosin tuntien Hollywoodin,niin se neljäs osa sieltä kuitenkin jossain muodossa tulee ja kun tulee niin toivon,että siinä on Carnage (en usko Venomin kuolemaan) sekä lisko.
There's more to life than profit
Like what?
You know,like slurpies and stuff...
Avatar
blindeye
Genin
Genin
 
Viestit: 135
Liittynyt: Su Tammi 08, 2006 16:48
Paikkakunta: Savonlinna

Re: Spiderman-elokuvat

ViestiKirjoittaja Hatashi-san » Su Heinä 22, 2007 22:17

Oha noi 1 ja 2 tullu katottuu, hauskaa illan vietettä jos näin voi sanoa ^^ ei kuulu kumminkaan ihan lempi elokuviin.
"Deeper, I wanna go, hesitating no longer!
Mr. Reaper, let me show, my soul has grown much stronger"
Avatar
Hatashi-san
Chuunin
Chuunin
 
Viestit: 249
Liittynyt: Su Maalis 04, 2007 21:46
Paikkakunta: Imatrallahan mie..


Paluu TV/Elokuvat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron