Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

Star wars

Keskustelut TV-sarjoista ja Elokuvista tulevat tänne.

Star wars

ViestiKirjoittaja NiksuZ » Ti Syys 11, 2007 21:35

Eli ajattelin tehä star warsista topicin tässä on näyttelijät

* Mark Hamill .... Luke Skywalker
* Harrison Ford .... Han Solo
* Carrie Fisher .... Prinsessa Leia Organa
* Alec Guinness .... Obi-Wan "Ben" Kenobi
* Anthony Daniels .... C-3PO
* Kenny Baker .... R2-D2
* Peter Mayhew .... Chewbacca
* David Prowse .... Darth Vader
* James Earl Jones .... Darth Vaderin ääni
* Peter Cushing .... Suurmoffi Wilhuff Tarkin
* Denis Lawson .... Wedge Antilles
* Timmy Ilsley .... Ponda Baba
* Leslie Schofield .... Päällikkö Bast
* Jack Klaff .... John D. Branon
* Anthony Lang .... BoShek
* Malcolm Tierney .... Shann Childsen
* Garrick Hagon.... Biggs Darklighter
* Alex McCrindle .... Kenraali Jan Dodonna
* Drewe Henley .... Garven Dreis
* Alfie Curtis.... Tohtori Evazan

* Mark Austin .... Boba Fett (vain erikoisversiossa)
* Sadie Eddon .... Garindan
* Paul Blake .... Greedo
* Larry Ward.... Greedon ääni
* Scott Schumann .... Jabba the Huttin ääni (vain erikoisversiossa)
* Graham Ashley .... Davish Krail
* Phil Brown .... Owen Lars
* Shelagh Fraser .... Beru Lars
* Richard LeParmentier .... Amiraali Motti
* Laine Liska .... Muftak
* William Hootkins .... Jek Porkins
* George Roubisek .... Komentaja Praji
* Don Henderson .... Kenraali Cassio Tagge
* Jeremy Sinden .... Tiree
* Christine Hewett .... Brea Tonnika
* Angela Staines .... Senni Tonnika
* Angus MacInnes .... Jon Vander
* Eddie Byrne .... Kenraali Vanden Willard
* Ted Burnett .... Wuher
*
Tässä jotain tietoa Star warsista episodi 1sestä episodi 2sesta ja episodi 3 sesta

Spoileri, maalaa nähdäksesiEpisodi I: Pimeä uhka

Anakin syntyi Tatooinen aavikkoplaneetalla ja vietti siellä koko lapsuutensa orjuudessa äitinsä Shmi Skywalkerin kanssa. Työskennellessään isäntänsä Watton romukaupassa Anakin oppi taitavaksi mekaanikoksi. Kun jedimestari Qui-Gon Jinn tuli Tatooinelle, hän huomasi että Anakinilla oli kykyjä, jotka viittasivat Voimaherkkyyteen. Anakin auttoi Qui-Gonia ja Naboon kuningatar Amidalaa voittamalla Boonta Eve Classic-rakettirekikisan, jotta he saisivat uuden hyperajomoottorin Amidalan vaurioituneeseen alukseen. Qui-Gon oli lyönyt Watton kanssa vetoa Anakinin voitosta ja panoksena oli ollut Anakinin vapaus. Anakin lähti Qui-Gonin mukana Coruscantille, mutta hän ikävöi äitiään erittäin paljon. Coruscantilla Qui-Gon puhui jedineuvostolle Anakinista ja pyysi tälle jedikoulutusta. Anakin testattiin ja hänellä todettiin olevan suuri potentiaali, mutta häntä ei suostuttu kouluttamaan, koska hän oli liian vanha ja koska jedeiltä oli kielletty kiintymys, jota Anakin tunsi äitiään kohtaan. Kun kuningatar Amidala päätti palata kotiplaneetalleen vapauttaakseen sen Kauppaliiton droidiarmeijan kynsistä, Qui-Gon ja hänen padawaninsa Obi-Wan Kenobi sekä Anakin tulivat mukaan. Naboon taistelun aikana Anakin tuhosi N-1 tähtihävittäjällä Kauppaliiton droidinhallinta-aluksen. Ikävä kyllä Qui-Gonin tappoi sith Darth Maul, jonka Obi-Wan surmasi. Obi-Wan lupasi mestarilleen että kouluttaisi Anakinin jediksi. Taistelun jälkeen Obi-Wan nimitettiin jedimestariksi ja hänelle annettiin lupa kouluttaa Anakin.


Spoileri, maalaa nähdäksesiEpisodi 2: Kloonien Hyökkäys

Anakinin koulutus on edennyt saagan toisessa osassa, jossa jedimestari Obi-Wan Kenobi on kouluttanut hänestä hyvän ja voimakkaan padawanoppilaan. Anakinista on kovaa vauhtia tulossa voimakas jedi, jota kuitenkin piinaa ajatus äitinsä menettämisestä. Elokuvan alussa Tasavalta on edelleen hälytystilassa. Kauppaliiton johtajien kuuluessa separatistijohtajien liittoon Tasavallan on tehtävä kaikkensa lopettaakseen uhkaavan tilanteen. Anakin tapaa jälleen Amidalan, joka on kasvanut politiikan keskellä ulos kuningattaren kuorestaan. Kun senaattorin henki on vaarassa salamurhayrityksen yhteydessä, määrätään Obi-Wan tutkimaan asiaa. Joku on poistanut kokonaisen planeetan jediarkistojen tiedoista, eikä kukaan tiedä kuka. Anakin määrätään saattamaan Amidala pois tapahtumien keskipisteestä, ja nämä kaksi päätyvät takaisin Naboohon, jossa tunteet syttyvät pintaan. Anakinin on tehtävä vaikea valinta kielletyn rakkauden ja jediksi oppimisen välillä.

Anakin haluaa palata Tatooinelle, kotiplaneetalleen, löytääkseen äitinsä, jonka Watto on myynyt eteenpäin Larsin perheelle. Perheen isä on vapauttanut Shmin ja mennyt naimisiin hänen kanssaan, mutta Shmi on tällä välin kaapattu Tusken-leiriin, jossa häntä pidetään vankina. Anakin löytääkin äitinsä, mutta tämä kuolee hänen käsivarsilleen. Suuren raivon vallassa Anakin surmaa koko Tusken-heimon. Tällä välin Obi-Wan on joutunut vaaraan Geonosis-planeetalla, jonne hän on jahdannut salamurhan yrittäjää. Hän saa selville, että entinen jedi Dooku on nyt kääntynyt voiman pimeälle puolelle ja toimii yhteistyössä separatistijohtajien kanssa. Obi-Wan joutuu vangiksi Geonosiksella, jonne Anakin saapuu Amidalan kanssa häntä auttamaan, jedineuvoston estelyistä huolimatta, mutta joutuu itsekin vangiksi. Heidät kuljetetaan taisteluareenalle. Kloonisotilaat saapuvat kuitenkin jedineuvoston kanssa apuun, ja areenalla käydään hurja taistelu geonosislaisten ja jedien sekä kloonisotilaiden kesken. Taistelun keskellä kreivi Dooku pakenee, mutta Anakin ja Obi-Wan jäljittävän tämän. Kumpikin käy tätä vastaan valomiekkataistelun, ja häviävät karvaasti. Heidän onnekseen jedimestari Yoda tulee hädän hetkellä apuun. Elokuva loppuu keskelle kloonisotaa, ja Anakin menee salaa naimisiin Amidalan kanssa.


Spoileri, maalaa nähdäksesiEpisodi 3: Sithin kosto

Anakin palaa mestarinsa Obi-Wan Kenobin kanssa Ulkoreunan piirityksiltä, jossa he kaksi ovat johtaneet monia kloonisotien taisteluja voitokkaasti yhdessä ja pari kertaa yksinkin. Hän palaa Coruscantiin pelastamaan Separatistien kaappaamaa ystäväänsä,Ylikansleri Palpatinea.Coruscantissa taistelun jälkeen hänen vaimonsa, Padmé Amidala, kertoo olevansa raskaana. Anakin näkee unta, että hänen rakas vaimonsa kuolee. Hän kertoo ylikansleri Palpatinelle (Darth Sidioukselle) ja tämä kertoo Sith lordista, joka osasi huijata ja välttyä kuolemalta, ja lupasi että opettaa sen Anakinille.Näin Jedien pahin arkkivihollinen saa käännytettyä nuoren jedin oppilaakseen. Anakin johtaa taistelua jeditemppeliin,, jossa kuolee monta maineikasta jediä. Anakin lähtee Mustafarille, ja samaan aikaan Obi-Wan kertoo Padmélle, että Anakin on kääntynyt pimeälle puolelle. Padmé lähtee Mustafarille, eikä tiedä, että Obi-Wan tulee salaa matkaan. Perillä Anakin ja Padmé riitelevät, kun Anakin huomaa Obi-Wanin ja luulee että Padmé on pettänyt häntä. Hän melkein tappaa Padmén Voiman avulla. Kun Obi-Wan voittaa valomiekkataistelun Anakinia vastaan, hän vie Padmén Ulkokehällä sijaitsevalle Polis Massan-planeetalle, missä lääkintädroidit ja paikalliset kirurgit yrittävät pelastaa Padmén. Tämä synnyttää kaksoset, Luken ja Leian, mutta on menettänyt elämänhalunsa, ja sanoo Obi-Wanille tietävänsä, että Anakinissa on vielä hyvää. Ja Padmé kuolee suruun. Coruscantissa Sidious on pelastanut oppipoikansa Mustafarin laavavirtojen luota ja johdattaa Coruscantissa leikkausoperaatiota , jonka avulla hän yrittää pelastaa oppilaansa. Anakin selviää uuden mestarinsa nopean toiminnan ansiosta, mutta tulee kyborgiksi, koska Obi-Wan oli haavoittanut häntä pahasti taistelussa eikä hän pystyisi enää elämään ilman elämää ylläpitävää asuaan. Anakin eli Darth Vader palvelee Imperiumia jota johtaa hänen uusi mestarinsa monta vuotta tämän jälkeen pahana ja sydämettömänä, kunnes hänen poikansa Luke onnistuu käännyttämään isänsä taas valoisalle puolelle.
Toivottavasti tää riittää :D :D
Viimeksi muokannut NiksuZ päivämäärä Ke Syys 12, 2007 15:42, muokattu yhteensä 2 kertaa
Kuva
Avatar
NiksuZ
Genin
Genin
 
Viestit: 133
Liittynyt: To Tammi 12, 2006 19:10

Re: Star wars

ViestiKirjoittaja Nixu » Ke Syys 12, 2007 19:21

Kuten moneen kertaan on todettu, niin näihin topickin aloituksiin saa panostaa <_<
Eli päivitystä kehiin tai topicki lukkoon ja pois, kiitos. :3


/OFF

EDIT: Nyt on oikein hyvä, bravo ^^
Avatar
Nixu
S-class mage
S-class mage
 
Viestit: 3622
Liittynyt: To Huhti 28, 2005 23:13
Paikkakunta: Helsinki

Re: Star wars

ViestiKirjoittaja Sabu-chan » La Syys 15, 2007 17:07

Mä rakastan Star Wars leffoi. Ne on niin hyvin tehty (vaik 4-6 osat on tehty jotain 20 vuotta sit). En tosin oo nähny 1-2 osii viel mut kolmoses on tosi hyvii taistelu kohtauksii. Anakin vs. Obi-Van on yks suosikki kohdistani.
Guess who's back?... Sabu-chan >8D
KuvaKuva
Avatar
Sabu-chan
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin
 
Viestit: 500
Liittynyt: Pe Touko 25, 2007 18:41
Paikkakunta: Hidden village of city ;D


Paluu TV/Elokuvat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron