Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

DD-BOYS

Keskustelut TV-sarjoista ja Elokuvista tulevat tänne.

DD-BOYS

ViestiKirjoittaja Kyu » Ma Tammi 28, 2008 20:54

tietääkö kukaan kyseistä sarjaa? tai mistä sen voisi ladata? Mutta jos ei tiedä niin

D-BOYS on täynnä nuoria japanilaisia näytteliöitä jotka ovat "wannabe Entertainment" D:t sarjan nimestä tulee sanoista "Drama", "Dream", "Debut", "Discovery" and "Development"

Henkilöt:
* Yuya Endo
* Kotaroh Yanagi
* Yuichi Nakamura
* Shunji Igarashi
* Yuu Shirota
* Masato Wada
* Masaki Kaji
* Hiroki Suzuki
* Hirofumi Araki
* Kohei Kumai
* Koji Seto
* Shingo Nakagawa
* Tomo Yanagishita
* Tetsuya Makita
* Masaya Nakamura
* Masahiro Usui
* Masashi Mikami

entiset d-boys:it
* Ichitaro Yamazaki
* Katsuki Nakamura
* Shintaro Tetsu
* Osamu Adachi
* Yuma Minakawa


http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/0/09/Dboys.jpg
http://img167.imageshack.us/img167/6320/510dkk7ffzlss500qt9.jpg
Kuva
Avatar
Kyu
ANBU
ANBU
 
Viestit: 461
Liittynyt: To Huhti 14, 2005 16:51

Re: DD-BOYS

ViestiKirjoittaja Rinde » Ti Maalis 18, 2008 23:03

hassu konsepti. D-Royal on subannut ep 1n ja löytyy ainakin isohuntista, mininovasta ja varmaan kaikista muistakin. muista jaksoista en sitten tiedäkään. ihan hauska, en kyllä jaksa pidemmällä etsimiseen kamalaa vaivaa nähdä, jossei nyt syliin putoa. Ei niin hyvä kuitenkaan.
Kuva
someting something AIRSPACE

Enter the Lair
Y.S.A.K
DevA
Avatar
Rinde
fakkuoshimashita
fakkuoshimashita
 
Viestit: 1347
Liittynyt: Ti Tammi 17, 2006 19:48
Paikkakunta: lol tokio

Re: DD-BOYS

ViestiKirjoittaja tomphi » To Heinä 03, 2008 23:02

Taisin jäädä tuijottamaan signiäsi liian kauaksi aikaa. Kyllä, kyllä tuo DD-boys tuli tutuksi, kun katsoin kaikki 3 royalin subbaamaa osaa (löytyy siis d-royalin sivuilta linkit lataukseen, mutta myös onlinessä voi katsoa, googlaat vain). Tuubissa oli myös osat 15 ja 22, valitettavasti ilman subeja (mutta ei se menoa haitannut, jaksossa 22 oli Yanagi esillä, ja jotkut viisaat olivat kommenteissa kääntäneet lauseen kaksi). Koko sarjaanhan en olisi tutustunut ilman Tenimyuta, missä osa noista höppänöistä on. On se wiki jännä paikka.

Mutta, kyllä mielellään tuota lisää tuijottelisi, mukavampaa olisi subeilla. Tuohon jäi koukkuun, esim jakso 3: Shirotan tehtävänä oli
Spoileri, maalaa nähdäksesimennä tienaamaan "isot rahat" katusoittamalla jossain kirsikankukka illassa, jossa ihmiset istuivat nurmikolla ja ihailivat puita.
Erityisen hauskaa oli, kun Shirota meni tyttö porukan kanssa pelaamaan jotain ihme peliä, jossa häviäjä joutui ottamaan aina yhden vaatekappaleen pois. Lopussa Shirota vetäytyi taktisesti pois vedoten, että ulkopuoliset luulee häntä pervoksi. Shirota oli voitolla, tyttö.. no ei mitenkään vähissäkään vaatteissa. Puoli tuntia se vietti aikaa neitojen kanssa, kunnes sai viimein laulettua laulunsa. Mukava summa sille jäi käteen, en nyt vain muista paljonko. Kiitteli kuitenkin todella paljon, ja ihmetteli suurta summaa.


Idea on minusta aika hauska, ja kuka nyt ei katsoisi syötäviä poikia/miehiä, jotka tekevät vaikka ja mitä ihmeellistä. Olen nyt ihastunut eritoten Yanagi Kotaroon, hemmo vain on niin hellyttävä ja ihana. Harmittaa vain, että mitä nyt noita sarjoja olen katsonut, missä tuo esiintyy, näyttelee hän aina jotain hiljaista, jäykkää ja totista (puzzle, Tadashii Oji no Tsukurikata). Olisi aivan mahtava nähdä Yanagi jossain vilkkaassa ja energisessa roolissa. Tenimyun ja DD-boyssin perusteella ihan huono ideakaan ei olisi.

Yuu, Endo ja Yanagi on soma kolmikko, niiden menoa katsoisi mielellään enemmänkin. Yanagia ja Endoa olen yrittänytkin katsoa Rocket Boyssin muodossa. Offia, mutta olkoon ;3

Paras soppa syntyy, kun laitetaan porukka poikia/miehen alkuja samaan tilaan, ja kamera vain pyörimään. Opin sen jo Tenimyun (..Prince of tennis Musikaali) backstagella.
Avatar
tomphi
Student
Student
 
Viestit: 2
Liittynyt: Ti Kesä 17, 2008 21:20


Paluu TV/Elokuvat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron