Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

Naruto shippuuden movie ulkona!

Täällä voi keskustella vapaasti Naruto animesta suomeksi (Ei spoilereita!)

Naruto shippuuden movie ulkona!

ViestiKirjoittaja samsam » Su Huhti 27, 2008 08:37

Dettaaaaah! http://www.dattebayo.com/t/ on vihdoun subannnut naruto shippuuden leffan. Ei pitäis olla feikki... katoin nimittäin eilen Rawina netistä...-,- ja nyt se on subattuna...-..- perhana. http://www.dattebayo.com/t/

Meenki tästä kattoon sen uudestaa, oli niin perhanan loistava! Olen ihan taivaissa, ko pääsee kattoon subatun version :P rankan työvuoron jälkeen...-.- huoh xD

Hmm huomasin yhen jutun tosta... siinä ei näytetty sitä kohtaa missä narutoa "viilellää" niillä mustilla.. huoh ja ko niin ootin sitä kohtaa :'(

tämä selittää mitä tarkoitan xD http://www.youtube.com/watch?v=iNATiZINvWI katsokaas tosta :D
Viimeksi muokannut samsam päivämäärä Su Huhti 27, 2008 12:12, muokattu yhteensä 1 kerran
Avatar
samsam
ANBU
ANBU
 
Viestit: 493
Liittynyt: To Maalis 02, 2006 19:42
Paikkakunta: Tornio

Re: Naruto shippuuden movie ulkona!

ViestiKirjoittaja nafein » Su Huhti 27, 2008 11:05

Onkohan niin mahtava.. :) Katotaan

edit: Asennetta on ainakin enemmän ku muissa leffoissa yhteensä.
edit2: Se siitä asenteesta :D Loppuu johonki ihmeen gigolopoppiin.
Avatar
nafein
Student
Student
 
Viestit: 44
Liittynyt: Ti Marras 21, 2006 04:21

Re: Naruto shippuuden movie ulkona!

ViestiKirjoittaja masi » Su Huhti 27, 2008 21:23

Olihan tuo ihan hyvä leffa ei tullu sellasta *hohhoijaa* oloa ainakaan ittellä.

Tuo papitar oli omasta mielestä hauska vähän samanlainen kuin Neji perus Naruton aikana höpöttää kuinka kohtalo on sitä ja tätä.

Musiikit, piirtojälki ja juoni olivat kaikki yllättävän hyviä ois voinu kestää pitempäänki leffa sen verran hyvä oli omasta mielestä.

E: Tosin toi vika kappale kyllä vähän pilasi ei hirveesti osu omaan musiikki makuun, mutta jokaisellahan on oma maku
E2: kai mä ton sit otan pois
Viimeksi muokannut masi päivämäärä Ti Huhti 29, 2008 14:17, muokattu yhteensä 1 kerran
Avatar
masi
Rookie
Rookie
 
Viestit: 57
Liittynyt: Ma Maalis 31, 2008 15:31

Re: Naruto shippuuden movie ulkona!

ViestiKirjoittaja ucko » Ma Huhti 28, 2008 19:07

Kyllähän tuo leffa oli ihan jees, ihmettelin vaa tota että kyuubimeno jäi poijes mutta ei kyllä haitannu sinänsä ihan huippuja ja se metsäkohtaus Nejillä oli kyllä niin ; Neji ja Rock Lee olihienoa katsottavaa että ohhoh
Loppu oli mun mielestä liian samanlainen ku aikasemmissakin, mutta musiikit ja piirtojälki jo nostaa tän mun mielestä keskitason yläpuolelle, kaikki muu on vaan plussaa
ei kait tossa mitään spoilereita oikein ollut.. ..ei viitsi laittaa tageja
..niin samoin tuntee vedon, typeryyksien tekoon; Homo Sapiens
Avatar
ucko
Torture Specialist
Torture Specialist
 
Viestit: 701
Liittynyt: Ma Tammi 09, 2006 18:11
Paikkakunta: In the Ghetto´

Re: Naruto shippuuden movie ulkona!

ViestiKirjoittaja Karuoru » Ma Huhti 28, 2008 20:18

Minä en hirveästi tykännyt. Elokuvan ulkoasu ja äänimaailma olivat toki todella hienoja, siitä ei kannata käydä kiistämään, mutta juoni oli sen verran yksioikoinen, ja epäyllätyksellinen, ettei se oikein temmannut mukaansa. Näykki ja kiusasi kyllä ajoittain, latistumatta tai paranematta mihinkään suuntaan. Potentiaalia olisi kyllä ollut, mutta kun elokuvasta ei tosiaankaan tahtonut jäädä mitään olennaista mieleen (Allekirjoittanut unohti jopa Taruhon nimen, ja joutui sen takia katsomaan leffan osaksi uudelleen löytääkseen kohdan missä se sanotaan^^' Ironista, sillä Taruhohan oli näennäisesti tärkeä hahmo, ainakin Shionille).
Pahiksena Mouryou/Yomi yhdistelmä oli pliisu ja mitään sanomaton, eikä vähiten sen takia että näkyvimmän sankareiden jarruttelun takana olivat nämä hänen taas niin erittäin muistettavat alaisensa (*drop* okei, osasyynä on sitten minun nimimuistini), jotka olivat pidemmän päälle varsin outoa sakkia. Hienon näköistä ja kuuloista jutsua lentää sikin kosin sinne tänne, mutta sen vähäisen joutoaikansa he tuntuvat alati vetävän vielä yhden annoksen piristeitä pystyäkseen pitämään hommaa yllä.

Shion ei taas loppujen lopuksi ollutkaan niin ämmä kuin aluksi vaikutti, mutta tämä selkkausta suorasti tai epäsuorasti milloin minkäkin demonin kera => rankka lapsuus => myöhemmin murhaaja/sekopää/kiusantekijä/pilallehemmoteltu päällepäsmäri akka alkaa muodostua jo kliseeksi sarjan sisällä, kun Naruto lähes poikkeuksetta samaistuu ja samaistaa nämä oletetut ja tietenkin aina todet yksinäisyyden ja ymmärryksen puutteen kalvavat tunteet. Mietityttää, eikö kasikirjoittajilla todellakaan ollut mitään muuta ideaa. Myös se vähän ihmetytti, että tässä puhutaan nyt maailmanlopusta, joka hitaan ja piinallisen sijasta olisi ollut ilmeisesti jokseenkin nopea toimtus. Piste. Silti tunnelma pysyy auttamattoman 'roudataan tämä tytti sinne minne pitikin ja mennään kotiin'-tyylisenä + Naruton yleät sankarikompleksit siinä välissä. Tämä on varsin kömpelö valinta yhdistettynä epäomaperäiseen ja säväyttämättömään pahikseen. Tieto siitä, ettei se Naruto kumminkaan kuole ja maailma pelastuu tappoi hyvin paljon katselunautinnosta, tuntui kuin se kaikki olisi hienoista toimintakohtauksista huolimatta nähty, monta kertaa aikaisemmin. Alun 'sen minkä taakseen jättää sen edestään löytää' tyyliset vahvansävyiset lupaukset jättivät fiiliksen, että tässä vieä pidetään hengitystä moneen otteeseen... mutta sekin jännitys jäi ärsyttävän vähäiseksi.

Tämän jokseenkin rankan tekstin jälkeen on kai vähän hölmöä väittää vielä, että tokihan leffalla oli hetkensä. Naruton shampoomainos saabisut ja Leen liköörikonvehti episodi kirvoittivat yhden jos toisen hyvällä tavalla huvittuneen ja yllättyneen ajatuksen, myös ääneen (...myös ne alun hautajaiset; vakavasta tunnelmasta huolimatta kerkisin kysyä iteltäni että:"Tynnyri?"). Tulivuoret, laava ja synkkä savu ovat aina hyvä valinta kun puhutaan suurista loppukohtauksista, koska niissä on just sopivasti draamaa, jännitystä ja nostalgiaa (legend of the zelda, oot, fire temple) =D Myös Neji 'hyvät hahmo'-asteikolla petrasi huimasti. Myönnän, ettei hän ikinä ole ollut erityisen kiinnostava hahmo minusta, mutta nyt ihan tyytyväisenä olen syönyt jonkin verran sanojani, koska jannu oli leffassa helkkarin cool.
Kuva
Avatar
Karuoru
Genin
Genin
 
Viestit: 131
Liittynyt: Ti Tammi 08, 2008 02:23
Paikkakunta: Tornio

Re: Naruto shippuuden movie ulkona!

ViestiKirjoittaja Thgilnoom » Ti Huhti 29, 2008 18:45

Itse pidin tästä. Se oli jopa joissain kohdin mukavan erillainen, verrattuna edellisiin Naruto-elokuviin, vaikka samankaltaisuutta paljon löytyikin. Tämä sai minut jopa nauramaan muutamaan otteeseen, jota ei yleensä kovinkaan moni elokuva tee. Etenkin Leen "humalakohtaus" oli hauska. Animaatio oli mielestäni hyvää, ja piirtojälki suurimmaksi osaksi myös. Shionkin oli ihan mukava hahmona, ajattelin ensin, että hän on yhtä negatiivinen persoona, kuin ensimmäisen elokuvan Prinsessa. Uskalsi jopa itse tehdä aika paljon verrattuna muiden elokuvien päähahmoihin. Taruhoon en sen sijaan ehtinyt niin paljoa kiintyä, että hänen kuolemansa olisi paljon koskettanut, ehkä, jos olisi ollut enemmän mukana, vaikka uhrasikin henkensä Shionin vuoksi. Lee ja Neji olivat kyllä hyvin päässeet esille, heidän taistelunsa olivat mukavaa ja sokerihumalan huippuunsa nostattavaa katseltavaa. Sakuraa oli sen sijaan aika vähän, olisin tahtonut nähdä hänen taisteluaan enemmän. Ne neljä pahishenkilöä kukistettiin kyllä aika helposti, olisin odottanut jotain hieman vaikeampaa. Se Leen kanssa otellut kyllä oli hieman hankalampi. Pääpahis oli myös muuten ihan hyvä, mutta häntä näkyi aika vähän loppujen lopuksi. Olisi myös saanut tehdä jotain enemmän. Musiikki oli loistavaa kuunneltavaa. Itsekkin toivoisin pahisten loppupäihitykseen muutakin, kuin pelkkiä SuperUltraHyberRasenganeja, toivottavasti ensi elokuvassa on tuo asia korjattu. Juoni oli tosiaan aika helposti ennustettavissa, ja enemmän juonen käänteitä olisin toivonut, mutta erinomainen juoni ei sarjoihin perustuvissa elokuvissa ole kovinkaan yleistä. Saa nähdä, millainen seuraava elokuva on.
Kuva
Come to the dark side, we have cookies!
Avatar
Thgilnoom
Rookie
Rookie
 
Viestit: 60
Liittynyt: Ke Heinä 25, 2007 19:58
Paikkakunta: Joku vaan

Re: Naruto shippuuden movie ulkona!

ViestiKirjoittaja Hölmö » Ti Huhti 29, 2008 22:45

Tietääkö kukaan mistä tämän voisi katsoa niinku "online" sillä en jaksaisi ladata..
Kuva
Avatar
Hölmö
Genin
Genin
 
Viestit: 161
Liittynyt: La Kesä 16, 2007 23:56

Re: Naruto shippuuden movie ulkona!

ViestiKirjoittaja Hideyori » Ti Huhti 29, 2008 22:48

^ Ole sinä hiljaa, lataa ja kato se perkele. Dattebayo oikeasti joutuu piakkoin lopettamaan jos porukka vain jatkaa videoiden uppimista streaming-lähteisiin.

Te olette syöpä jotka tuhoatte fansubbauksen. Mur.
"It is safe to say, that no one understands quantum mechanics." - Richard Feynman
Kuva
"Hideyori on korkeasta aatelissuvusta, nimittäin Turun Sinaapista" - Drago^
The Lost Sect of Torment© || Cockface Outerspace© || "Paras. Chapter. Ikinä." - Gebric
Avatar
Hideyori
ORE WA HOURITSU DA!
ORE WA HOURITSU DA!
 
Viestit: 1528
Liittynyt: Ti Touko 16, 2006 14:41
Paikkakunta: The House of Doom

Re: Naruto shippuuden movie ulkona!

ViestiKirjoittaja LoneWolf » Ti Huhti 29, 2008 23:24

Chris kirjoitti:Tietääkö kukaan mistä tämän voisi katsoa niinku "online" sillä en jaksaisi ladata..

Esim. http://www.narutocentral.com/multimedia/episodes/mov1/

Jos ei toimi, rekisteröidy.

Pitänee itse katsella tämä filmi heti kun sopivaa sauma osuu kohdalle, vissiinkin vapun jälkeen.
Kuva
On pirun vaikea selvitä hengissä hautaan saakka. | Animewatcher | Last.fm | Metallimusiikki F.C. | "Sooner or Slayer"
Avatar
LoneWolf
S-Class Missing-nin
S-Class Missing-nin
 
Viestit: 2102
Liittynyt: Su Helmi 25, 2007 15:51
Paikkakunta: Kaaosmaa

Re: Naruto shippuuden movie ulkona!

ViestiKirjoittaja Lucy » Ti Huhti 29, 2008 23:34

^
^ Ja miten ihmeessä online videot fansubbauksen tappaisivat? Ensinnäkin fansubbaajien ei tulisi mitenkään hyötyä subbaamisesta ja varastamisesta mäkättäminen on turhaa kun itse tekevät samaa. Tosin kunnia sille kelle kunnia kuuluu, eli creditit pitää subbaajille antaa, mutta naurettavaksi menee jos tällaisen takia pistetään pillejä pussiin!

Itse leffa ei kiinnosta pierun vertaa. Kaikki tähän asti tulleet naruto leffat on ollu naurettavaa ystävyys-hömppää jota en vain yksinkertaisesti siedä.
I'm in SPACE~!
XKCDDAAnimewatcher
Avatar
Lucy
Assassin
Assassin
 
Viestit: 1211
Liittynyt: Su Kesä 26, 2005 23:23
Paikkakunta: Aperture Science Enrichment Center

Re: Naruto shippuuden movie ulkona!

ViestiKirjoittaja Rcls » Ke Huhti 30, 2008 01:32

Spoileri, maalaa nähdäksesiTämäkin leffa täyttä roskaa, vaikka oli enemmän musiikkitunnelmaa kuin muissa, mutta aina se sama juttu, Naruto tappaa vihut jollakin Ultimate värjätyl Rasenganil, joka on niin tylsää nähtävää jo ja joku prinsessatyttö tms ihastuu siihen.
Kuva
Avatar
Rcls
Genin
Genin
 
Viestit: 120
Liittynyt: To Huhti 19, 2007 04:08

Re: Naruto shippuuden movie ulkona!

ViestiKirjoittaja LittleSamurai » Ma Touko 05, 2008 12:41

Itse olen sitä mieltä, että paljon sujuvampi juoni kuin siinä ihmeen Gaara-rellestyksessä, mitä myös nimitetään Naruto-elokuvaksi. Mua kanssa nappas tuo loppupoppi, juuri kun oli ajatellut että vois ladata soundtrackin koska löytyy niin sankarillisia ja selkäpiitä karmivia kappaleita niin sitten joku lailailailailailailaialaliailalaialilailaiailai tulee sieltä ja rupeaa vituttamaan yhtä paljon kuin Radio Rockin jonotusmusa. Loppu oli kyllä taas (siis lopputekstien jälkeen)
Spoileri, maalaa nähdäksesivarsinainen myötähäpeän paikka Naruton puolesta.. xD

Semmoinen mikä myös miellytti silmää oli mun mielestä järvikohtaus, mutta mä olenkin nainen :3
Kuva Kuva
"Little "ai mitennii ihmiset luulee ettei mulla ole elämää" Samurai." ~ Mirhan suusta kuultua
Avatar
LittleSamurai
Vasto Lorde
Vasto Lorde
 
Viestit: 3463
Liittynyt: Ma Elo 09, 2004 12:51
Paikkakunta: Igaalinen Gakure no Sato

Re: Naruto shippuuden movie ulkona!

ViestiKirjoittaja nyrkkikyllikki » Su Touko 18, 2008 22:18

Papitar tosta leffasta naruto sarjaan:D Sitten Naruto voi iskeä sen:D
nyrkkikyllikki
Rookie
Rookie
 
Viestit: 51
Liittynyt: Pe Syys 21, 2007 11:42

Re: Naruto shippuuden movie ulkona!

ViestiKirjoittaja Hölmö » Ma Touko 26, 2008 22:01

Olipas erittäin huono leffa ei voi muuta sanoa ainoa mikä nauratti piristi asiaa oli loppukohtaus jossa naruto "vähän" tyri
Kuva
Avatar
Hölmö
Genin
Genin
 
Viestit: 161
Liittynyt: La Kesä 16, 2007 23:56

Re: Naruto shippuuden movie ulkona!

ViestiKirjoittaja GaaraFan » Ti Touko 27, 2008 21:19

Minun mielestä leffa oli hienoinen pettymys. Tai ehkä odotukseni vain olivat liian korkeat. Odotin jotain todella suurta ja ihmeellistä "Shippuden- leffa sentään! Pakko katsoa, on varmaan paras!" olivat ajatukseni.
Koko leffan ajan odotin sitä jotakin, jota ei tullut. Olo jäi jotenkin tyhjäksi. Eikä asiaa auttanut se kun päätä alkoi särkeä =S

Mutta hyviä puolia leffassa oli se, kun Lee ja Neji olivat kuvioissa mukana ja oli hienot taistelut ^_^ Piirustustyylikin oli välillä todella huikeaa.
100%:sesti suklaa, Naruto ja Potter holisti.
Avatar
GaaraFan
Genin
Genin
 
Viestit: 103
Liittynyt: La Tammi 12, 2008 22:03
Paikkakunta: Hyvinkää

Seuraava

Paluu Naruto Anime

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron