Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

Shippuuden 167 - Planetary Devastation

Täällä voi keskustella vapaasti Naruto animesta suomeksi (Ei spoilereita!)

Shippuuden 167 - Planetary Devastation

ViestiKirjoittaja Ðrake » To Heinä 01, 2010 15:22

Okei, nyt kyllä mielestäni oli huonoin jakso... Animointi oli surkeaa verrattuna viime jaksoon jossa oli paljon paremmin animointi tehty. Olisin luullut että tähän jaksoon olisi panostettu edes hiukkasen no toivotaan että seuraava jakso on hyvin tehty.

Spoileri, maalaa nähdäksesiVoisi sanoa että tässä jaksossa oli poikettu hyvin paljon mangasta eikä paljoa samanlaisia tapahtumia ollut. Ei tapahtunut sellaista räjähdystä, kun Naruto muuttui kyuubiksi kuten mangassa oli. Mutta sentään lopussa, kun Naruto on repäisemässä Sealia pois niin Yondaime ilmestyy ja vie Naruton taaemmaksi. Tämä sentään oli osattu kunnolla tehdä. Jäi kyllä karkea maku suuhun tästä jaksosta, muut jatkakaa..
Avatar
Ðrake
Student
Student
 
Viestit: 33
Liittynyt: La Huhti 11, 2009 19:23
Paikkakunta: Kotka

Re: Shippuuden 167 - Planetary Devastation

ViestiKirjoittaja fLÄSh » To Heinä 01, 2010 20:20

Ei tähä muuta voi sanua ku että mitä helevettiä tapahtu animoinnille?? Kiinalaiset taas vauhissa? Samaa shittiä ku Sasuke vs. Naruto <.<
Happy panda
Avatar
fLÄSh
Jounin
Jounin
 
Viestit: 1086
Liittynyt: Ti Helmi 06, 2007 13:31
Paikkakunta: Oma sänky

Re: Shippuuden 167 - Planetary Devastation

ViestiKirjoittaja Deli » To Heinä 01, 2010 21:05

Oli kyllä aika wtf jakso. Ensimmäinen puolisko joka oli kokonaan filleriä oli jostain ihan toisesta ulottuvuudesta, alko vaan naurattaa. Onneksi toka puolisko olit täydellinen. Eipä siinä mitään, jos noita filleripeeloiluja ei ois ollu niin täydellinen jakso. Loppu oli fantastinen.
Pain arkki on kyllä jotenkin kustu oikein huolella. Mutta ei maha mitään. :lol:
Avatar
Deli
Genin
Genin
 
Viestit: 161
Liittynyt: To Touko 26, 2005 21:12
Paikkakunta: Cyberspace

Re: Shippuuden 167 - Planetary Devastation

ViestiKirjoittaja Rcls » To Heinä 01, 2010 21:26

Jotenkin tuli tästä animaatiotekniikasta mieleen Bleachin taistelut Hueco mundossa, horisontti on aivan tyhjää täynnä, värit aivan liian simppelit, ja kasvojen ilmeet, sekä tuo että Pain muistutti aiemmin paljolti Orochimarua mutta nyt kaameat ikenet piti näyttää kun tämä teki Chibaku Tensein ja niinkuin äijä olisi mutantti hyh. Surkea jakso ja kuulosti siltä että Painin ääninäyttelijä vaihtui?
Kuva
Avatar
Rcls
Genin
Genin
 
Viestit: 120
Liittynyt: To Huhti 19, 2007 04:08

Re: Shippuuden 167 - Planetary Devastation

ViestiKirjoittaja Kapu » La Heinä 03, 2010 13:40

Ensimmäisen osan animointi oli aivan hirveää. Koko jakso tuntui liian paljon lapsille suunnatulta animaatiolta. Painin kasvojen ilmeet olivat karmeaa katseltavaa. Jaksossa oli muitakin liian sarjakuvamaisia piirteitä. Oliko oikeasti tarpeellista höykyttää Painia noin paljon ja mäiskiä kivellä päähän ja maan sisään. Mihin aikaisempien jaksojen hyvä animointi ja mangan seuraaminen joutui? Oliko oikeasti tarpeellista ottaa ylimääräinen vesikohtaus. Se saattoi näyttää siistiltä, mutta se oli täysin turha. Välillä mietitytti, ovatkohan taistelutoverit edelleen Konohassa kun horisontti näytti aivan tyhjältä ja tuhotulta. Onko Kohona siis täysin maantasalla ilman minkäänlaista jälkeä kaupungista?

Jälkimmäisellä puoliskolla onneksi parani jakson taso. Kohtaus naruton pään sisällä oli hyvä. Se sai unohtamaan koko jakson pituisen räpellyksen. Nautin erittäin paljon Yondaimen pompsahtamisesta kuvaan ja toimintaan. Jos voisi tuon lopun päälle kasata uuden alun jaksolle, jakso voisi olla mainio, mutta tällaisenaan se on ristiriitainen kokemus.
Avatar
Kapu
Student
Student
 
Viestit: 7
Liittynyt: Pe Heinä 17, 2009 16:42


Paluu Naruto Anime

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron