Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

Signaturet

Tietokoneella tehdyt signaturet, taustakuvat ja muu digitaalinen taide tulee tänne.

Signaturet

ViestiKirjoittaja charmander » Pe Heinä 01, 2005 19:46

Noniin, nyt kun tämä entinen siggi-ketju alkoi sekoilemaan tuon laskurin hajottua jollain tapaa softan vaihtuessa, on aika tehdä tilalle uusi ja paremmin toimiva topicci (jos edes mahdollista); - päästetään siis tuo 122 -sivuinen vanhus ansaitsemalleen eläkkeelle. Vanhan ketjun löydät edelleen tästä.

  :: Topicin säännöt ja muuta huomattavaa ::

  #1: Ketjuun EI postailla ilman signatureja, ainakaan useita kertoja. Arvostella toki voi ilman signaturea, mutta tällöin arvostelu tulee olla kirjoitettu asiallisessa hengessä. Eli lyhyemmin, satunnainen vierailijakin voipi postata, kunhan vain postaa 'laadukkaasti'.

  #2: Ketjuun EI siggipyyntöjä, ne laitetaan tähän Avatar & Signature Shop- ketjuun.

  #3: Muiden tekemiä siggejä arvostellaan. Tämän tarkoitus on auttaa sigin tekijää oppimaan virheistään ja kehittymään edelleen.

  #4: Offtopiccina käyty keskustelu on kielletty, eli keskustelun tulee olla siggien hengessä. Siggien teosta, käytettävistä 'brusheista' tai tekniikoista keskustelu on suorastaan suotavaa, koska ketjun tarkoitushan on edistää KAIKKIEN siginteko-taitoja.

  #5: Koko: - Signaturen maksimileveys on 600 pikseliä, -korkeus 400. Suuremmat eivät ole enää siggejä, vaan wallpapereita ynnä muuta. Niillekin on oma ketjunsa fanart-osiossa.

  #6: Siggejä EI varasteta, vaan esitellyt työt ovat itse tehtyjä, omia siggejä. 'Ripperit' keitetään tervassa ja uitetaan tämän jälkeen välittömästi höyhenissä... ^^'

  #7: Tuplapostauksia ovat sallittuja, jos peräkkäisten viestien välinen aikaero on yli parisen päivää, eli toisinsanoen, ketjussa on ollut hiljaista. Lyhyen ajan sisällä postatut tuplapostaukset on sitten kiellettyjä, varsinkin jos jokaisessa on vain 1 siggi.

  # Xtra: - Siggeistä käydään viikoittain oma SOTW-kisansa, jonka tarkoituksena on löytää kunkin viikon parhain siggi annetusta aiheesta. Kisan ketjut jakaantuvat seuraavasti:
  Kuvien hostaaminen:

  Hostata eli kuvia voi säilyttää esimerkiksi näillä sivustoilla:

  - http://www.imageshack.us
  - http://www.photobucket.com
  - http://www.imagehosting.us
  - http://www.theimagehosting.com


--------------------

Eli vihellän pelin alkaneeksi. Tässä pari omaa viimeisintä siggiä, osa oli jo viime ketjussa täällä.

Kuva

Kuva

Kuvaps. aloittakaa rohkeasti vain siggien teko. Itsekin olen vielä melkolailla aloittelija, parisen viikkoa sitten aloittelin ensimmäisillä sigeilläni. Äkkiä tämän oppii, jos vain haluuaapi, etenkin jos vain saapi hyviä vinkkejä muilta käyttäjiltä. Älkää siis epäröikö kysyä (vaikka privassa jos ei muuten)... :wink:
Viimeksi muokannut charmander päivämäärä Ma Syys 05, 2005 11:06, muokattu yhteensä 9 kertaa
Avatar
charmander
electric sushi
electric sushi
 
Viestit: 1938
Liittynyt: Ti Helmi 01, 2005 18:44
Paikkakunta: Oulu

ViestiKirjoittaja SePetus » Pe Heinä 01, 2005 20:27

Nojaa kaipa tämä on ihan hyvä juttu ja kaipa ei se on aivan adminien päätöksessä mutta minulle on aivan sama...

eli chauron ensiksi tuo sinun orochimaru siggi oro on aivankuin mielisairaalasta vasta päässyt tausta on epäselvä ei niinkuin kuvasta mitään paitsi kuin jotain likaista seinää.
ja molempien tekstien fontit olisivat voineet olla skitsommat...

sittten tuo mai hime signature en itse pidä koko sarjasta ku kaikki delaa kummiskin joskus... tai jotain olen kuullut.fontti on ok ja kuvakin... tausta on myös ihan ok melko tavallinen kyl omasta mielestä. jaa ainut huono puoli on nuo VALKOISET viivat borderien lisäksi oisit lisännyt niihin jonkin blendin...

tässä on uusin signature ja jos joku tietää mistä tuo henkilö on siis animesta tai mangasta niin kertokaa ihmeessä kun en itse tiedä....

Kuva

kiitos.
Kuva
Avatar
SePetus
Jounin
Jounin
 
Viestit: 1085
Liittynyt: Ti Loka 12, 2004 18:41
Paikkakunta: LPR

ViestiKirjoittaja charmander » Pe Heinä 01, 2005 23:36

Maya kirjoitti:ensiksi tuo sinun orochimaru siggi oro on aivankuin mielisairaalasta vasta päässyt tausta on epäselvä ei niinkuin kuvasta mitään paitsi kuin jotain likaista seinää. ja molempien tekstien fontit olisivat voineet olla skitsommat...


Nooh, se olikin tarkoituskin, eli luoda hieman 'friikki', jopa "psyko" siggi... - ennenkaikkea tummasta (joka värinä kuvastaa Orochimarua parhaiten). Taustan likaisuus ja tummuus, rakeisuus ynnä muu korkeakontrastisuus on myös aivan haettu juttu, kuten myös nuo väritkin... - tein monta koevedosta eri väreillä tuosta canvas'sta ja päädyin tuohon kun se toimi stockin kanssa parhaiten. Minun mielestäni, tottakai.

fontti on ok ja kuvakin... tausta on myös ihan ok melko tavallinen kyl omasta mielestä. jaa ainut huono puoli on nuo VALKOISET viivat borderien lisäksi oisit lisännyt niihin jonkin blendin...


Jees, tuohan on selkeä bugi, ei ollut tarkoitettu jäävän noin. Liian nopsaan kiirehdin kiikuttamaan keskeneräisenä ulos. Screenillä tai lightenillä piti laittaa ja niin laitoinkin...

Kuva


Nätti työ, hyvin valittu stockin kanssa yhteen nuo värit, passaavat toisilleen just eikä melkein. Fontin koko on hyvä, ei pääse nousemaan hallitsevaksi tekijäksi. Taustan abstraktit brushaukset toimii upeasti yhteen stockin (tarkemmin miekanvedon kanssa)... Ei paha. Ihan kiitettävä työ ja mielestäni parhaita töitäsi pitkään aikaan.

Kokeilepas vaikka ihan huvikseen uudelle layerille tuohon päälle vielä korosteväriksi ohuita linjoja tai vektoreita, väreinä vaikka kultaa, pronssia tai muuta kellertävää, tai sitten vastaavasti punertavaa. Musta-grafiitti-parin kanssa toimi takuulla mainiosti....
Viimeksi muokannut charmander päivämäärä Pe Heinä 01, 2005 23:52, muokattu yhteensä 1 kerran
Avatar
charmander
electric sushi
electric sushi
 
Viestit: 1938
Liittynyt: Ti Helmi 01, 2005 18:44
Paikkakunta: Oulu

ViestiKirjoittaja Runte » Pe Heinä 01, 2005 23:43

Mayan työ on kerrassaan upea ja henkilö on.. Kivan näkönen :) Kokonaisuudessaan upea työ. Numero 9½

Chauronin Orochimaru on myös aivan upea. Tausta sopii Oroon täydellisesti ;) Myös tokiha mai kuva on hieno. Punaisia värejä ja henkilö sopii hyvin taustan kanssa. Myös 9½ (kokonaisuudessaan)

Kuva
Sitten oma työni. Ajattelin tehdä tälläisen kuvan, joka olisi hyvä Aichaku no sato nimisen Fanficcini kansikuva esimerkiksi ;D Ehkä hieman liian vähän Brusheja yms. Muttakun en Brushata osaa sitten ollenkaan/tiedä, edes miten :/ Elkää olko liian ankaria ;D Kokeilu vain.
人は孤独には勝てない
故に我は孤独を満喫している
Avatar
Runte
Lord of Oblivion
Lord of Oblivion
 
Viestit: 4120
Liittynyt: La Maalis 26, 2005 17:00
Paikkakunta: Somwhere Around Nothin'

ViestiKirjoittaja Kyu » La Heinä 02, 2005 02:21

Maya: toi on ihan SIKA hieno!!!!! sää se osaat...
Chauron: Toi oro on ihan HIMO hieno!!.... ja se tausta sopii siihen kuvaan ihan SIKA hyvin.. ja se Tokiha Maikin on ihan sika hieno..
Runte: Koska oon lukenu Aichaku no saton huomaan et se sopii siihen :wink:

Kuva
Tää on mun eka siggi joten se voi olla hiukan epätoivonen...,mut toivotaan että pidätte :D
Kuva
No tää on mun toka sigi.. mää jotenkin tykkään tästä.. Mut ilman mun isoveljee ei ois tullu ees noin hienoi...:D

Kuva
Tää on tällänen hyuuga siggi.. Must tää on ihan OK...
Viimeksi muokannut Kyu päivämäärä La Heinä 02, 2005 12:59, muokattu yhteensä 1 kerran
Kuva
Avatar
Kyu
ANBU
ANBU
 
Viestit: 461
Liittynyt: To Huhti 14, 2005 16:51

ViestiKirjoittaja charmander » La Heinä 02, 2005 03:30

Kun tuo Batanga heittää jatkuvasti (tuolla aiemmassa thredissä) toinen toistaan upeampia brushingeja, niin on pakko itsekin harjoitella tuo tekniikka ... kerta nuo monet näyttävät nii-in upeilta. Esimerkiksi se Grievous, ah ... uskomattoman nätti IMHO.

Kuva

Tällaista väsäsin tänä iltana, kokonaan uudentyyppisen tekniikan pohjalta. Ensinnä monta layeriä, kaikki fillillä täysin mustiksi, niille päälle valkoisella värillä 2 alimmalle grungea ja 2 päällimmäisille abstraktia. Tämän jälkeen 'colorize' jokaiselle värille erikseen, joskin alimmalle se saturaatio/hue -säätö. Blendaukseksi päällimmäiselle 'linear light', toiseksi ylimmäiselle 'linear dodge', toiseksi alimmaiselle 'lighten' ja alimmaiselle 'normal'. Mukana päällimmäisenä tietty pilvet (render-clouds -> gaussian blur 14), säätönä overlay. Tekstin päällä taitaa olla vielä muistaakseni 'grungea' pyyhekumia. Tekstin käytössä on outer glow, size 9px @ 0%.

Curvesille saattaisi olla vielä töitä, mutta on niin yö ettei jaksa enää. Katsotaan myöhemmin. Niin ja sanokaas jos tuossa tekniikassa jotain huonoa/parannettavaa/muuta jonka vois tehdä vielä paremmin.
Avatar
charmander
electric sushi
electric sushi
 
Viestit: 1938
Liittynyt: Ti Helmi 01, 2005 18:44
Paikkakunta: Oulu

ViestiKirjoittaja Kyu » Su Heinä 03, 2005 22:35

Kuva
Eikös ookki ihana!! siin on kaoru-kun NGE:stä..
Kuva
Avatar
Kyu
ANBU
ANBU
 
Viestit: 461
Liittynyt: To Huhti 14, 2005 16:51

ViestiKirjoittaja Runte » Su Heinä 03, 2005 23:04

Kuva
Mäkin tein oman NGE sigin ^^

Chauron: Siis toi Grunge on aivan UPEA!! Selvästi harjotellu ;D

Zeni_Chan: Tuo on ihan Ok :) Ja tausta on ihan hieno.
人は孤独には勝てない
故に我は孤独を満喫している
Avatar
Runte
Lord of Oblivion
Lord of Oblivion
 
Viestit: 4120
Liittynyt: La Maalis 26, 2005 17:00
Paikkakunta: Somwhere Around Nothin'

ViestiKirjoittaja Albino » Ma Heinä 04, 2005 00:00

Tein tässä sunnuntai-yön ratoksi tuommoisia....Ne ovat yksinkertaisia ja köyhiä tiedän mutta tein ne seku ajan kuluksi ;P
Kuva

Kuva
Kuva
y.s.a.k Entinen Komori.
Avatar
Albino
ANBU Captain
ANBU Captain
 
Viestit: 1385
Liittynyt: Su Loka 17, 2004 13:12
Paikkakunta: Wonkan suklaatehdas

ViestiKirjoittaja charmander » Ma Heinä 04, 2005 03:34

Omat kaksi uusinta...

Shiba Kuukaku (Bleach):

Kuva

Tässä työssä päätin jo heti kättelyssä ennen kuin mitään olin tehnyt, että tästä sigistä tulee sitten vähemmän räikeä, kun aiemmat olivat aikalailla juuri tuollaisia - toimivat kyllä, mutta loppupeleissä pidän ITSE enemmän minimalistisesta ja hillitymmästä lookista.

Noh, toteutusta lähdin toteuttamaan niin, että aluksi loin pohjalle pilvet (render-clouds), jonka päälle sitten yksi kerros, jossa 'opacity' oli 50-60%. Tähän päälle sitten abstraktia kuviointia, ensin kerros valkoisella, jonka päälle vielä uudelle layerille samalla opacityllä (vai olikos se 70%,) uudempaa kuviointia. Tähän päälle sitten vielä oma säätökerroksensa color balancelle ja contrastille, jonka jälkeen tarvitsikin enää render/stock tuohon laittaapi. Sen laitoin niin että leikkasin lassolla hahmon sisäpuolelta kuvion, johon feather arvoksi sitten 15. Tämän jälkeen sitten 'layer-layer mask-reveal selection, jonka jälkeen siggi blendaantui kivasti taustaan. Toki tätä ennen säädin 'saturation' -arvon sellaiseksi että värejä oli aavistus, mutta ei kumminkaan liikaa.

RahXephon:

Kuva

- Tässä työssä on ajatuksena hyvinpitkälti samanlainen toteutus, kuin viime ketjussa olleessa 'hellsing'-siggissä. Tämän sigin tein ihan siksi, kun viimeksi vastaavankaltaisessa työssä tuota brushinkia ei ollut laisinkaan.
Sigissä animehahmo toimii (tai ainakin on tarkoitus toimia) rajaajana, ja pohja vain eräänlaisena kylttinä tai viitteenä.
Tekninen toteutus menee samalla tavalla kuin aiemmassa, abstraktimmilla brusheilla tosin, plus muutamalla vektorilla blending = overlay-säädöin. .

Tästä 'teemasta' on tarkoitus tehdä myöhemmin oma wallpaperinsa. Saas nähdä miten onnistuupi...

---------

Kommentteihin:

@ Komori: Muumipappa-siggi on mainio idealtaan, hymähdin heti kun näin muumipeikon angstaamassa - upea ilme!:D. Siitä ehdottomasti pisteitä kotiin runsaasti... Harmi vain että kuvan laatu on huono, taisit liian pienestä kuvasta venyttää liian ison?

Sigin asettelu on kiva, kuten myös fontti on ihan 'ok'. Ehkä joku selvempikin se olisi voinut olla, mutta menee.

Wintersnow-siggi on ihan toimiva perussiggi, joka näyttää kovasti käsin piirretyltä.. - ihan itsekö piirsit? Jos näin, niin puhtaita piirtämisen lahjoja löytyy kyllä...
Asettelu on ok, fontti ehkä liiankin perus. Tekstin paikkaa olisi myös voinut ehkä hioa hieman lisää...

Jos muuten paintilla teet, niin tallennappa ensinnä *.bmp-muotoon, jobka avaat. Sitten tallennat vielä *.jpeg'ksi - tällöin ei muistaakseni tuota yliterävöittymistä ja sahalaitaisuutta niin tule.

Ja tosiaan, jos ammattimaista kuvankäsittelysoftaa Photoshopin tai Paint Shop Pro'n tyyliin ole, kannattaa ladata itselleen GiMP, johon saa myöskin brushing-siveltimiä deviantARTista. Ilmainen ja monipuolinen softa.

- http://www.gimp.org/~tml/gimp/win32/ -

@ Zeni-chan: noista siggeistäsi parhain mielestäni on ehdottomasti tuo NGE -siggi (kuten myös runtella) Hyuuga-sigin ohella, asettelu toimii, kuvassa ei ole liikaa hahmoja kuten noissa kahdessa aiemmassa - ylimääräiset sakurat ovat kyllä aseteltu kivasti, mutta eivät toimi kumminkaan mielestäni hyvin (kakashi-siggi tosin on paljon parempi). Värivalinnat ovat kaikissa onnistuneita, eli värit sointuvat yksiin mainiosti. Sakura-sigissä fontin paikka olisi voinut olla kuvien ja sigin keskellä. Kakashi-sigissä tämä on tehty paremmin (joskin oman nikin olisin pannut eri kohtaan, ehkä eri värillä).
NGE-sigin tausta on kohtuu nätti, sopii kuvan kanssa suhtkot asiallisesti yksiin.

Hyuuga-sigissä on muuten sitten mainio idea, pitää itsekin kokeilla tuota joskus. Voisi vaikka Kimimaro vs. Lee tai Temari vs. Tayuua -sigit itsekin vääntää, samaan tapaan tottakai (eli että molemmille on omat kolmionsa).

@ Runte: NGE -siggi on noista kahdesta se parempi, selkeästi jopa. Kasvot ja EVA blendaantuvat toisiinsa todella nätisti verrattuna aiempiin siggeihisi, eivätkä ole enää kuin saksilla leikatut. Värit ovat ihan ok, sekä fonttivalinta on aivan kiva.

Itse olisin laittanut tuon kuvan niin, että Shinjin silmä olisi ollut oikealla puolella ja EVA vasemmalla, tai sitten shinjin silmä peilikuvana. Tällöin sovitus olisi (mielestäni) toiminut vieläkin paremmin.

Brushaus, kun siitä kyselit, yksinkertaisimmillaan niin, että lataat deviantARTista siveltimet (tuossa alla linkki), jonka sijoitat sitten sinne missä ne muutkin siveltimet siellä paint shop pro'n kansiossa ovat. Sitten vain valitset sen ladatun siveltimen käyttöön ja naputtelet pariin kertaan siellä kankaan päällä, mustan taustan päälle valkoisella. Kuvan voit sitten värittää itse 'color balance' -toiminnon avulla, vääntämällä nappeja haluamasi sävyn kohtaan.

- http://browse.deviantart.com/resources/ ... 5&limit=24
Avatar
charmander
electric sushi
electric sushi
 
Viestit: 1938
Liittynyt: Ti Helmi 01, 2005 18:44
Paikkakunta: Oulu

ViestiKirjoittaja Albino » Ma Heinä 04, 2005 12:08

Kiitos kovasti vinkeistä chauron! Ja en tosiaankaan ole itse piirtänyt tuota winter moon sigin kuvaa XD Se on Tove Janssonin käsialaa ;)
Kuva
y.s.a.k Entinen Komori.
Avatar
Albino
ANBU Captain
ANBU Captain
 
Viestit: 1385
Liittynyt: Su Loka 17, 2004 13:12
Paikkakunta: Wonkan suklaatehdas

ViestiKirjoittaja Kyu » Ma Heinä 04, 2005 13:59


@ Zeni-chan: noista siggeistäsi parhain mielestäni on ehdottomasti tuo NGE -siggi (kuten myös runtella) Hyuuga-sigin ohella, asettelu toimii, kuvassa ei ole liikaa hahmoja kuten noissa kahdessa aiemmassa - ylimääräiset sakurat ovat kyllä aseteltu kivasti, mutta eivät toimi kumminkaan mielestäni hyvin (kakashi-siggi tosin on paljon parempi). Värivalinnat ovat kaikissa onnistuneita, eli värit sointuvat yksiin mainiosti. Sakura-sigissä fontin paikka olisi voinut olla kuvien ja sigin keskellä. Kakashi-sigissä tämä on tehty paremmin (joskin oman nikin olisin pannut eri kohtaan, ehkä eri värillä).
NGE-sigin tausta on kohtuu nätti, sopii kuvan kanssa suhtkot asiallisesti yksiin.

Hyuuga-sigissä on muuten sitten mainio idea, pitää itsekin kokeilla tuota joskus. Voisi vaikka Kimimaro vs. Lee tai Temari vs. Tayuua -sigit itsekin vääntää, samaan tapaan tottakai (eli että molemmille on omat kolmionsa).Kiitos! Harjoitus tekee mestarin. Joskus määkin teen yhtä hienoja kuin te!
Kuva
Avatar
Kyu
ANBU
ANBU
 
Viestit: 461
Liittynyt: To Huhti 14, 2005 16:51

ViestiKirjoittaja Arska » Ma Heinä 04, 2005 14:24

Maya kirjoitti:Kuva


Tajuttoman upea, värit sopii yhteen kui nakutetut ja kokonaisuus on tyylikäs. Kyllä parhaita siggejä ikinä mitä olen nähnyt. *nodnod*

Komorin muumipeikkosig on ihana. xD

Uusin sähläykseni löytyy signaturestani ja taitoa se ei vaatinut edelleenkään. Lätkäsin vaan kuvan ja laitoin sinne sinisiä ööh..hiutaleita. : D Ja fontit päälle. Yksinkertainen on kaunista.
Avatar
Arska
ANBU Captain
ANBU Captain
 
Viestit: 1424
Liittynyt: Su Syys 26, 2004 02:51
Paikkakunta: Espoo

ViestiKirjoittaja Runte » Ma Heinä 04, 2005 19:02

Kuva
Mäki innostuin tästä muumista 8D Ei kuitenkaa tullu yhtä hienoo, kun Komorin sigistä :/
人は孤独には勝てない
故に我は孤独を満喫している
Avatar
Runte
Lord of Oblivion
Lord of Oblivion
 
Viestit: 4120
Liittynyt: La Maalis 26, 2005 17:00
Paikkakunta: Somwhere Around Nothin'

ViestiKirjoittaja davyan » Ma Heinä 04, 2005 22:01

Osallistuin tällä tän viikon SOTW- kisaan:

Kuva

Saa arvostella!
Viimeksi muokannut davyan päivämäärä Ma Heinä 04, 2005 22:51, muokattu yhteensä 1 kerran
Kuva
Avatar
davyan
Chuunin
Chuunin
 
Viestit: 283
Liittynyt: Pe Maalis 04, 2005 11:17
Paikkakunta: Nastola

Seuraava

Paluu GFX

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron