Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

Signaturet

Tietokoneella tehdyt signaturet, taustakuvat ja muu digitaalinen taide tulee tänne.

Re: Signaturet

ViestiKirjoittaja Runte » La Kesä 21, 2008 13:50

Eikös Sepe oo ent. Maya? :'P

-----

Woah, ennoo tehny siggiä sitten joulubattlen ja sen huomaa laadusta xO
Kuva
Mut ny oli pakko kokeilla ku löyty hyvä kuva~

-----

@NiXu, sun Kempachi on ihan ok. On todella korkealaatuinen siggi, mut IMO pystyisit parempaankin. Se om jotenkin liian kaksulotteinen ja yksvärinen, joka tekee siitä jotenki seinämäisen. Mut silti hienosti brusheja ym. käytelty jolla saatu näyttää tarpeeks "syvältä"
Jos pitäis arvostella, se sais toki kiitettävän mutta oon nähny sun tekevän parempiakin :'>
Avatar
Runte
Lord of Oblivion
Lord of Oblivion
 
Viestit: 4120
Liittynyt: La Maalis 26, 2005 17:00
Paikkakunta: Somwhere Around Nothin'

Re: Signaturet

ViestiKirjoittaja Hideyori » Ke Heinä 09, 2008 00:55

Kuva

Tämän tein yhdelle triviaforelle minun ja Lonen tagteam logoksi. Stocki on itse kuvattu ja nappasin tuon ratasjutskelin powerpointin clipartista. :D Kokeilin myös tässä ekaa kertaa pyöreitä bordereita, ehkä koko homman kinkkisin osa kun en meinannut onnistua siinä.

Sepeä ei voi edes arvostella kun tuo on tuollainen GFX-jeesus että huh. Runtelle tsemppiä kun tiedetään että parempaan pystyisit. c:
"It is safe to say, that no one understands quantum mechanics." - Richard Feynman
Kuva
"Hideyori on korkeasta aatelissuvusta, nimittäin Turun Sinaapista" - Drago^
The Lost Sect of Torment© || Cockface Outerspace© || "Paras. Chapter. Ikinä." - Gebric
Avatar
Hideyori
ORE WA HOURITSU DA!
ORE WA HOURITSU DA!
 
Viestit: 1528
Liittynyt: Ti Touko 16, 2006 14:41
Paikkakunta: The House of Doom

Re: Signaturet

ViestiKirjoittaja shin » Ke Heinä 09, 2008 23:02

Postataas nämä TengenToppa-sigkit näytille. C4d:tä käytin hakien sopivia efektejä^^

Kuva

Kuva
Vähän vanhempi, johon en saanut sovitettua kunnon tekstiä : /

@Mad_Mac
Vähän liikaa kontrastia juu, ja kuva voisi olla paremman laatuinen. Värit kyllä käyvät hyvin stockkiin ja teksti on ihan hyvä, joten pisteet niistä^^

@SePetus
Hieno sigki! Hahmo sopii melko yksinkertaiseen taustaan. Mitä nyt tätä topiccia olen vähän seurannut, niin olen hienompiakin signatureja sinulta nähnyt.

@Nixu
Loistava sigki Nixulta jälleen^^ Erityisesti pidän noista efekteistä sivulla. Tekstikin sopii fontteineen ja värineen hyvin yksiin sigkin kanssa^^

@Runte
Aika perinteisen näköinen signature Runtelta. Stockki on hieno ja sopii hyvin yhteen borderin kanssa. Itse olisin luultavasti jättänyt tuon sinisen kuvion laittamatta sigkiin.

@Hideyori
Kivasti poikkeaa perinteisistä sigkeistä foorumilla ja plussaa että stockki on itse kuvattu :p Oranssi teksti sopii rattaisiin ja tuo Gear Second antaa vähän väriä. Toki tuo näyttää aloittelijan sigkiltä, mutta niin pitääkin, koska et ole tietääkseni GFX-töitä vielä paljon tehnyt.. Jatka vain samaan malliin^^

ja Mantta.. Noista uudemmista signatureista huomaa, että olet kehittynyt melkoisesti^^ Flow, stockit, efektit ym. toimivat hyvin.. Ainut häiritsevä asia oli Anti-Rip -teksti noissa aikaisemmissa sigkeissä : s
Kuva
animewatcher | OneManga | INP
more anime, more happiness.
shin
Chuunin Exam Supervisor
Chuunin Exam Supervisor
 
Viestit: 673
Liittynyt: Su Tammi 28, 2007 15:05
Paikkakunta: Täällä jossain..

Re: Signaturet

ViestiKirjoittaja NiksuZ » Ma Heinä 21, 2008 03:13

Tässä Mun nopea:
Kuva

SePetus:
Mun mielestä hienoja hyvin taustat sopiii


Nixu
Ja taas nixu väntää näit yli hienoi sigei aivan mahtava

Runte
hyviä sigkejä osaat kyl tehä

Hideyori
Hienot noi sopii ukot taustoihin ja hyvin suunniteltu
Kuva
Avatar
NiksuZ
Genin
Genin
 
Viestit: 133
Liittynyt: To Tammi 12, 2006 19:10

Re: Signaturet

ViestiKirjoittaja Disaster » Ti Heinä 22, 2008 13:23

Mad macin karhusigki on mun mielestä oikeestaan älyttömän cool, juuri täpläisistä pidän. OwO Karhunen on saatu hyvin taustaan sulautumaan, teksti on oivan näköinen, tarkoitan asettelua, se ei ole tylsästi aivan keskellä, mutta silti paikassa josta sen selvästi huomaa, värimaailma on kaunis ja ja mun mielestä contrastia ei oo liikaa.

Sepetus ihan niinku mä uskaltaisin haukkua tätä, hahmon ympärillä on sopivasti tummuutta ettei henkilö sula kirjaimellisesti kiinni taustaan, mutta siinä se sitten onkin vaikka tää onki hyvä ratkasu niin toi sigki on liian vaalee. älä tapa

Nixulla on taitoo, änkeny bleach sarjan äimimmän hahmon sopivaan taustaan, tämä on niitä sigkejä kanssa joista pidän erityisesti, hienoa tässä on juuri tuo rakeinen tausta, värimaailmakin on kaunis. Huomaa että täällä on älyttömästi lahjakkaita sigkien tekijöitä.

Runte, anteeksi anteeksi ja vielä kerran anteeksi, en tykkää tästä vaikka olet selvästi hyvin tehnyt sun muuta ja osaat homman niin fontti on vähän liian epäselvä, tiiän että pystyt ärtsysti parempaan, vaikka tyylikäs tuokin.

Hideyorin tekemä sig on hieno, ja yksinkertainen tulee jenkkifiilis fontista, mutta se ei haittaa. Fontti on hienosti tehty tausta sopii siihen ja reunojen pyöristus onnistuu .__.

Shin, ylemmästä en pidä niin paljoa, mutta alempi *drool* Se on hieno... hahmolle sopii hyvin tuo tausta ja ja ja…… Olet valinnut hyvän kuvan hahmosta en voi muuta sanoa.

Noogai, muuten ihan siedettävä, mut jotenki reunat olisin vaihtanu mustiks, nyt toi näyttää liian punaselta, vaikka se hellsing aiheiseen sigkiin ja alucardiin hahmona sopiikin, tosin toi ilme ja kuva alkaa vähitellen ärsyttään ihan niinku tolla olis koko aja sama ilme ^^’

Gah, tein ruman sigkin. vihatkaa sitä. Ja todellakin tällä foorumilla on paljon taidokasta porukkaa sigkien tekemisessä.
Kuva
Disaster
Genin
Genin
 
Viestit: 127
Liittynyt: La Huhti 28, 2007 21:58

Re: Signaturet

ViestiKirjoittaja Hideyori » To Elo 14, 2008 22:12

Kuva

Tuollainen tuli tehtyä vastikään.

@Disaster:

Olet samalla lähtoviivalla kuin minä, ainakin sanoisin itse näin. Ihan hienoja mutta borderit ovat hieman turhan paksut, minäkin paras puhumaan kun katsoo nykyistä signaturea, mutta tuohon Naruto-siguun se ei ihan sovi. Pari pikseliä ohuempi niin olisi aika jees.

@Noogai:

Mielestäni ihan hyvä silleen, mutta aika korni teksti ja liian yksivärinen. Kaksivärinen olisi parempi! Fonttikin on hieman tylsähkö, mutta tämä on vain minun mielipide. ;D
"It is safe to say, that no one understands quantum mechanics." - Richard Feynman
Kuva
"Hideyori on korkeasta aatelissuvusta, nimittäin Turun Sinaapista" - Drago^
The Lost Sect of Torment© || Cockface Outerspace© || "Paras. Chapter. Ikinä." - Gebric
Avatar
Hideyori
ORE WA HOURITSU DA!
ORE WA HOURITSU DA!
 
Viestit: 1528
Liittynyt: Ti Touko 16, 2006 14:41
Paikkakunta: The House of Doom

Re: Signaturet

ViestiKirjoittaja Xtriimi » Ma Marras 10, 2008 23:41

Kuva

Tuollaisen väsäsin aamulla erään nettiselainpelin foorumeille. Älkää välittäkö kahdesta alatekstistä, koska niiden idea liittyy kyseiseen nettiselainpeliin. (ja pienenä offina että kyseinen peli on Ogame)
@ Hideyori

Mielestäni kaikinpuolin toimiva sigi vaikka tuo teksti missä nickisi lukee on vähän häiritsevä. En kuitenkaan osaisi yhtään paremmin sitä sijoittaa. Aihe on hyvät ja kuva toimii tuollaisena. Tosi hyvin olet kehittyny aika lyhyessä ajassa ;)
9-


@ Disaster

Aika sekavahko, mutta jokseenkin toimiva sigi. Naruton tulo kuin tyhjästä keskellä sigiä noin pienenä häiritsee vähän ja tuo tekstin liian tumma varjo. Sitten tuo "hiekkasöhellys" tuolla oikealla on ruma sekä hieno osa sigiä. Muuten tausta on toimiva ja teksti toimii.
8+


@ Noogai

Sigi toimii, vaikka kuvan yksinkertaiset värit ja tekstin värin suuri poikkeus muusta sigistä häiritsee. Borderitkin oisi voinut pistää mustaksi ja tekstissä voisi lukea jotakin muutakin. No kuiteskin värit on oikeat tuohon Alucard-teemaan eikä sigissä oikein muuta "vikoja" olekkaan.
pspsps.
Sepetukselle sen verran et lättäsin siihen vaa fontit, en jaksanu enää keskittyy tekemiseen : P
Viimeksi muokannut Xtriimi päivämäärä Su Maalis 29, 2009 12:27, muokattu yhteensä 2 kertaa
Kuva
Avatar
Xtriimi
Chuunin Exam Supervisor
Chuunin Exam Supervisor
 
Viestit: 622
Liittynyt: Ti Tammi 03, 2006 15:57
Paikkakunta: Vantaa

Re: Signaturet

ViestiKirjoittaja SePetus » La Joulu 13, 2008 06:41

Shin: miks siu sigit näyttää samanlaisilta?

Noogai: Näyttä joltain mitä mie tein ekoina kertoina eli eli aika pa#kaa tekelettä mutta kyllä se siitä harjoitus tekee mestarin itse pidin joskus laskua monta olin tehny mut sit ne kaikki poistettiin jostain syystä photobucketista ku se alko mennä yli 200 ja se oli aikoja sitte...

Disaster: bout sama ku Noogai mut vähä edistystä..

Hideyori: en sano mitään koska noissa sigeissä ei nähdä edes paljoa vaivaa mieki tein Kuva vissii 5 minsas...

Xtriimi: siul tulee olee vaikeeta fontin kanssa jos tuo on siusta hieno...

Tässä on nää vanhat tekeleet once again jotta vanhat ja uudet käyttäjät voivat vilkasta niitä...

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Kuva

Miul oli joskus vaihe jolloin halusin et ne reunat olis yks väriset ja ne niiku häviäis tai jotain...

Kuva

Kuva

Kuva tää ei oikeestaan oo ees foorumi käyttöön koska se ei näyttäisi hyvältä jos muuttaisin sen semmoiseksi että tuosta poistuisi noi mustat reunat koska se laskisi kuvan laatua jos se olis osittain läpinäkyvä..

Kuva

Kuva

Kuva sanhosee teki miulle kerran samasta kuvasta sigin mut kadotin sen joten piti tehdä oma versio siitä (ne ketkä ei tunne sanhosee:ta fail)

Kuva Tää on miusta kiva ja raikas,

Kuva

Ja lopuksi abstracti sähellys jonka tein pelkästään filtereillä..

Kuva

Ku mie noita tuolta selailin ihmettelin kyllä miten helkutis niit tuolta löyty noin paljon mut tuossa on tosin vain minun valitsemat oli siel lisääki mut ne ei miusta ollu niin edustavia, työ kyl näkisitte et miul on ollu tyyli vaiheita jos postaisin noi miu sigit teko järjestyksessä. Tosin kenellä ei olis ollu vaiheita ku ne kehittyy sigin teossa.

i was here once again.....
Kuva
Avatar
SePetus
Jounin
Jounin
 
Viestit: 1085
Liittynyt: Ti Loka 12, 2004 18:41
Paikkakunta: LPR

Re: Signaturet

ViestiKirjoittaja Hideyori » Ma Kesä 01, 2009 22:37

Kuva
Olkaa helliä. Toka stockiton ikinä. D:

Edit: Enkä edes käyttänyt mitään fonttia. :x

EDITEDIT!: Tällaisen väsäsin, kiitos Runtelle stockista. \(-o-)/

Kuva
"It is safe to say, that no one understands quantum mechanics." - Richard Feynman
Kuva
"Hideyori on korkeasta aatelissuvusta, nimittäin Turun Sinaapista" - Drago^
The Lost Sect of Torment© || Cockface Outerspace© || "Paras. Chapter. Ikinä." - Gebric
Avatar
Hideyori
ORE WA HOURITSU DA!
ORE WA HOURITSU DA!
 
Viestit: 1528
Liittynyt: Ti Touko 16, 2006 14:41
Paikkakunta: The House of Doom

Re: Signaturet

ViestiKirjoittaja deftonys » Ma Syys 14, 2009 01:29

tääl on aika kuollutta nykyään... oi niitä kulta aikoja kun kaikki väsäs sigei <3

oih sepetusta ei ookaa vähää aikaa nähny mestoilla... yhtä leija ku aina ennenkin <3<3<3 yhtä "erikoisilla" sigeillään... överi blurri överi contrasti överi puhkipalaneisuus ainajoku överiks TAI puolitiehen... noil sigeil en hirveemmin aukoispäätä ^.^


hideyori: mitä sigiin tulee niin kivat värit selkee samaa muoto... mut hirveen tyhjä vaikutelma... johtunee vähän kömpelöstä sommittelusta... oikean puoleinen pallo on sommiteltu keskelle pysty suunnassa... se vaikuttaa vain kahdelta kuvalta lätkästynä yhteen. ois voinu olla enempi yhtenäinen !

xtriimi kyl susta viel mainion sigin tekijän saa :P jatkat vaa harjotteluu :P

melkee teki mieli väsää joku sigu mut ei aika riitä kaikkeen :)
Avatar
deftonys
Chuunin
Chuunin
 
Viestit: 262
Liittynyt: To Joulu 22, 2005 13:06
Paikkakunta: Kouvola

Re: Signaturet

ViestiKirjoittaja Hideyori » Ma Syys 14, 2009 13:16

Makuasia ;D


Runte-edit; Lyhyempää viestiä et keksiny? ;o

En, mutta nyt se on pidempi kun ollaan jauhettu bullii tässä ~Hideyori

EDIT: Tein piiiiiiiiiiitkästä aikaa taas uuden setin.

Kuva
"It is safe to say, that no one understands quantum mechanics." - Richard Feynman
Kuva
"Hideyori on korkeasta aatelissuvusta, nimittäin Turun Sinaapista" - Drago^
The Lost Sect of Torment© || Cockface Outerspace© || "Paras. Chapter. Ikinä." - Gebric
Avatar
Hideyori
ORE WA HOURITSU DA!
ORE WA HOURITSU DA!
 
Viestit: 1528
Liittynyt: Ti Touko 16, 2006 14:41
Paikkakunta: The House of Doom

Edellinen

Paluu GFX

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron