Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

474

Ja Naruto manga keskustelut käydään täällä spoilereiden välttämiseksi.

474

ViestiKirjoittaja Blue_Hill-san » To Joulu 03, 2009 17:40

http://www.onemanga.com/Naruto/474/01/

Spoileri, maalaa nähdäksesiUuh. Gaara loisti tässä chapussa joten en voi olla tykkäämättä. Jotenkin tuntuu, että näistä nuorukaisista hä on ainoa joka ymmärtää jostain jotain ihan kunnolla. Naruto menee liikaa tunteidensa mukaan. Mutta kaikin kaikkiaan siis ihan kelpo chapteri ilman suurempia probleemia. Sai oli oikea henkilö ilamisemaan asian Narutolle, ilman sen suurempia kaarteluita. Jesh.
Bleach EP1 kirjoitti:We have no form, therefore we fear it, and because we are formless, we revere it. Thus we are slain.
Animewatcher
Avasta kiitokset Runtelle ^^
Avatar
Blue_Hill-san
Familiar Stranger
Familiar Stranger
 
Viestit: 1448
Liittynyt: La Marras 11, 2006 17:18
Paikkakunta: Hjämeenkjyrö

Re: 474

ViestiKirjoittaja Runte » To Joulu 03, 2009 18:38

^ Jeps.

Sinänsä chapteri olis voinu olla parempikin, sillä tuntu että samaa asiaa vatvattiin monessa ruudussa eikä se tuntunu etenevän. Olis paljon paremmin voinu tiivistää ja muutaman paneelin jättää väliin, siten olis vaikka Gaara saanu lisää Spotlightiä :P

Meikällä ei oo mitään näitä chapuja vastaan missä vaan puhutaan, mutta sitten tarvii kyllä olla sisällöllisesti paljon mielenkiintosempaa puhetta.
人は孤独には勝てない
故に我は孤独を満喫している
Avatar
Runte
Lord of Oblivion
Lord of Oblivion
 
Viestit: 4120
Liittynyt: La Maalis 26, 2005 17:00
Paikkakunta: Somwhere Around Nothin'

Re: 474

ViestiKirjoittaja Blue_Hill-san » To Joulu 03, 2009 19:07

^
Joo siis tähän chapuun olisi sopinut hyvin se, että Narska olisi vastannut jotain kunnollista eikä vain kuvitellut hajoavia kuvia. Kuitenkin seuraavassa chapussa Naruto toteaa, että hän ei voi antaa sen tapahtua kun kaikkien pitää elää onnellisena perheenä vaikka muut mitä sanois. Sen olisi voinuit sisällyttää jo tähän lukuun. Toivon kuitenkin, että Naruto kuuntelee nyt Gaaraa, ainoaa järjen valoa nuorison joukossa.

//end of spec//
Bleach EP1 kirjoitti:We have no form, therefore we fear it, and because we are formless, we revere it. Thus we are slain.
Animewatcher
Avasta kiitokset Runtelle ^^
Avatar
Blue_Hill-san
Familiar Stranger
Familiar Stranger
 
Viestit: 1448
Liittynyt: La Marras 11, 2006 17:18
Paikkakunta: Hjämeenkjyrö

Re: 474

ViestiKirjoittaja Rcls » To Joulu 03, 2009 21:09

Tämä alkaa jo mennä naurettavaksi. Tajua miten Gaara ja Kakashi, ym. kohtelee Narutoa kuin lapsi. Gaara otti koko Akatsukin kehnoimmalt jätkältä pataa, ja ny sanoo "Suojelen sinua, Naruto". Naruto sage-mode > Akatsuki+Konoha.
Ja tämän vieläkin pitää esittää jotakin Geniniä vaikka olis jo matskut Hokageks.

Pain vs Konoha. Konohan kaikki ninjat hävis. Naruto, Kuchiyose, 3 toadia. Sage-mode, rasen shuriken toimivana, Pain tipahtaa ja sai sen vielä herättämään koko kylän henkii. Ja vieläki kohdellaan sitä niinku jotaki kakaraa 'hei ny tehdää tiimis tää juttu, formation 1-x-3c!'

Ja mikä tää Danzo on, vetelee näitä sen puukäsiä jossa on superjutsu ym takataskusta "I HAVE A MAGIC HAND, BEWARE MADARA !!!½". Tuo äijähä o puolikuollu rampa, Sakuraki voittais sen (ja tämä menee Sasuken perään, get real). Tyttö kuolee ku sasuke avaa silmänsä nokosilta.
Kuva
Avatar
Rcls
Genin
Genin
 
Viestit: 120
Liittynyt: To Huhti 19, 2007 04:08

Re: 474

ViestiKirjoittaja Nuti » To Joulu 03, 2009 21:49

Spoileri, maalaa nähdäksesi^ Put, put, put! Gaarahan on vahvistunut sitten viime näkemän! Sitä paitsi keko kootaan pienistä kasoista: Vaikka Gaara olisikin Narutoa heikompi, kai hän silti voi suojellakin Narutoa ja olla siten merkittävä: ei henkivartijan aina tarvitse olla suojeltavaa vahvempi. Apu on se pienikin apu, on siitä apua jos kaksi ihmistä suojelee saman tyypin henkeä. *Gaara-fanityttö puolustelee* Lisäksi: Kagenahan Gaara voi dumpata Naruton kimppuun vaikka tusinoittain Suna-ninjoja :D

Mussutan vähän myös tuon "Tyhmää kun Narutoa kohdellaan kuin muksua"-kantaa. Narutohan on mielenkuohuissa, hän ei voi ajatella selvästi. Siksi hänelle pitää ilmaista asioita selkeästi ja rauhallisesti. Itse asiassa Narutolle puhuttiin kuin surevalle aikuiselle: surevalta lapselta olisi peitelty karseimmat faktat. Surevalle aikuiselle voi selittää karmeita asioita, mutta ei liian terävästi, koska se haavoittaa lisää. *Nimim. Tunnekuohuissa ollut itsekin* Ymmärrän myös Naruton vastaamattomuuden: kun mieli on sekaisin, tarvitsee aikaa prosessoida.

Mutta mutta, piristävä chapu tähän väliin! Pidin tästä, ja etenkin siitä, kun Kishi peittosi fanien "Nyt Sakura liittyy Akatsukiin!!111oneone"-ajatelmat :D Sakurahan on kova aikuinen... tietyssä mielessä. Ja Gaara&Naruto reunited, wooohooo!

Mitähän löytyy vielä Danzoun takataskusta...? Haa! Danzou ja Madara eivät ole kavereita! Mistähän on kyse? :O
"Life is so simple. I do some stuff. Most fails. Some works."
- Leonardo da Vinci
Avatar
Nuti
Chuunin
Chuunin
 
Viestit: 206
Liittynyt: Ma Heinä 21, 2008 20:22

Re: 474

ViestiKirjoittaja Blue_Hill-san » Pe Joulu 04, 2009 00:03

^
Jeah, Nuti got a point. Naruton paapominen johtuu myös siitä, että Madara yrittää saada tämän kiinni joten loogista on, että Narutoa yritetään suojella. Kaiken tuon päälle lyödään Sakuran suunnitelmat niin paapominen on enemmän kuin oikea ratkaisu. Ei sillä, että Narskan päätöksiin tämä millään vaikuttaisi mutta kuiteskin.
Bleach EP1 kirjoitti:We have no form, therefore we fear it, and because we are formless, we revere it. Thus we are slain.
Animewatcher
Avasta kiitokset Runtelle ^^
Avatar
Blue_Hill-san
Familiar Stranger
Familiar Stranger
 
Viestit: 1448
Liittynyt: La Marras 11, 2006 17:18
Paikkakunta: Hjämeenkjyrö

Re: 474

ViestiKirjoittaja Rinde » Pe Joulu 04, 2009 13:48

Voi hevon vittu. Miksei kaikki vois keskittyä Madaraan ja antaa Sasuken olla. Miten Sasuke on yhtäkkiä public enemy number one vaikkei ketään muuta ku Narutoa oo tähän asti juuri kiinnostanu mitä se tekee. Narutoa kohdellaan kuin kakaraa, koska se on tähän asti tasan käyttäytynyt kuin kakara. Sehän sen viehätysvoima on, naivii idealistinen optimismi ja lapsellinen usko kaikkeen ja kaikkiin. Mutta paljompa auttaa Gaaran halit kääntämään sen mieltä.
Spoileri, maalaa nähdäksesiGaara haluaa Naruton housuihin ja käyttää tilaisuutta hyväkseen
Ja Kakashi ärsyttää mua ihan jumalattoman paljon. Saikin ärsyttää jopa vähän. Ja paras Danzolla ollakin vielä koneistoa, alan vähän hajota jos Madara pesee senkin vasemman käden pikkusormella. Kuin vitun säälittävää sitte jos Danzoo, joka on pitäny puolta Konohaa vallassaan, osottautuukin oikeasti heikoksi vanhaksi papaksi, ja jotenki sitte Kakashi ja muu porukka juoksee kirveet kädessä Sasuken perässä ja huomaa vasta ihan liian myöhään et oho, Mizukaget ja Hachibit ja kaikki muut onkii tehny jo meijän työn. Hurraa Konoha, land of the free and home of the brave.

Tai joo, vielä kivempi idea. As-if-you-were-Hokage!Kakashi hakkaa Madaran yksin, Izumo ja Kotetsu auttaa vähän kannustaa turvallisen matkan päästä. Ja Sasuke kuolee Sakuran käsivarsille ja Gaara taputtaa Naruto päähän ja sanoo että ollaanpa kavereita. Eikä kukaan missään vaiheessa muista kertoa miten Tsunade voi.
Kuva
someting something AIRSPACE

Enter the Lair
Y.S.A.K
DevA
Avatar
Rinde
fakkuoshimashita
fakkuoshimashita
 
Viestit: 1347
Liittynyt: Ti Tammi 17, 2006 19:48
Paikkakunta: lol tokio


Paluu Naruto Manga

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron