Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

500

Ja Naruto manga keskustelut käydään täällä spoilereiden välttämiseksi.

500

ViestiKirjoittaja Ðrake » To Heinä 01, 2010 16:00

Te jotka seuraatte vain meilläpäin ilmestyviä Narutoja niin elkää lukaisko tätä tekstiä mutta tuskimpa varoituksesta mitään hyötyä on, kun nekin jotka eivät tässä chapteris meniskään niin lukevat. Toivottavasti saatte jotakin selvää ^^

Spoileri, maalaa nähdäksesiTämä 500 chapter The Birtf of Naruto oli kyllä ihan hyvä ja mielenkiintoisia asioita selvisi. Selvennetäämpäs. Elikkäs Kushina kertoo Narutolle ettei ole alunperin Hidden Leaf villagesta kotoisin ja on toinen joka kantaa Nine-Tails Jinchuurikia. Tämä tuli ihan yllätyksenä että Leaf on toimin yhdessä sellaisen, kuin The Eddy's Uzumaki clanin kanssa, ketkä olivat erikoistuneita Sealing tekniikoihin ja ensimmäinen Nine-Tails Jinchuurin kantaja oli Mito Uzumaki, joka oli voimakas naispuolinen ninja. Mito oli myös Hidden Leafin First Hokagen vaimo. Se selvisi myös että Kushinalla on voimakas chakra, jonka Mito huomioi ja hänet tuotiin Hidden Leafiin uudeksi kantajaksi Miton tilalle, josta stten sai varmaan Uzumakin sukunimenkin. Kushina kertoo Narutolle myös että tiettynä aikana Jinchuurikin seali on heikko, jolloin Kushikalta vietiin Nine-Tails Fox. Tämä tapahtui, kun Kushina, Minato, Biwako, Taji olivat jossain luolassa ja ulkopuolella Anbuja. Eli siis Kushina synnytti Naruton, kunnes Biwako, Taju kaatuvat ja Minato huutaa heidän nimiään. Vierelle ilmestyy mustaan kaapuun, Anbu maskiin pukeutunut ninja, joka pitelee Narutoa sylis ja käskee Minatoa perääntymään Jinchuurikin luota. Epäilen että kysinen ninja on Uchiha Madara-. Seuraavassa chapussahan se selviää.
Avatar
Ðrake
Student
Student
 
Viestit: 33
Liittynyt: La Huhti 11, 2009 19:23
Paikkakunta: Kotka

Re: 500

ViestiKirjoittaja Deli » To Heinä 01, 2010 21:25

Odotin kyllä jotain vähän kovempaa 500. chapterilta, mutta kyllähän tää nyt oli aika liikuttava. Seuraavalla viikolla Minaton ja Madaran kahinaa? Toivottavasti.
Avatar
Deli
Genin
Genin
 
Viestit: 161
Liittynyt: To Touko 26, 2005 21:12
Paikkakunta: Cyberspace

Re: 500

ViestiKirjoittaja Cyran » To Heinä 01, 2010 22:11

Ihan järkevä chapu verrattuna joihinkin tiettyihin edellisiin... Voisin jopa pitää tosi hyvänä, ellei Kishi olisi käyttänyt niin halpaa oikotietä saada Kushina tuotua mangaan ja kertomaan menneisyydestään.
Mind of a ninja, body of a manatee.
Shadow Windmill
Rentun ruusu

Avatar täältä.
Avatar
Cyran
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin
 
Viestit: 502
Liittynyt: Pe Joulu 05, 2008 20:06
Paikkakunta: Under your bed.


Paluu Naruto Manga

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron