Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

Naruton uusi sinetti ja "se jutsu"

Ja Naruto manga keskustelut käydään täällä spoilereiden välttämiseksi.

Naruton uusi sinetti ja "se jutsu"

ViestiKirjoittaja Orion » Ke Heinä 21, 2010 19:09

Huom! Spoilereita chaptereista 499-501!

Eli chapterin 499 loppupuolella Naruto voitti Kyuubin, sai tämä chakran itselleen ja sinetöi Kyuubin uudestaan. Naruto käytti sinettiä, jonka Kyuubi tunnisti ilmeisesti myös Sage of the Six Pathsin käyttämäksi. Mistä Naruto oppi tämän? Gerotoran kääröstä? Tähän en osaa sanoa mitään kyllä. Tuossa myös muuten varmistui, että Kyuubilla ainakin on jonkin verran Juubin muistoja.

Nythän Narutolla on siis käytössään Kyuubin koko chakra. Killer Been mukaan chakra on myös Narutolla ikuisesti, joten se on nyt osa Naruton omaa chakraa. Myöhemmin selvisi myös, että Uzumakit ovat todella voimakkaita ja hyviä jinchuurikeita. Normaalisti jinchuuriki kuolee, jos bijuu poistetaan tästä, mutta hyvänä esimerkkinä Kushina, josta poistettiin Kyuubi jäi eloon. Tämä kaikki taas voisi vahvistaa sitä tilannetta, että Naruto menettäisi Kyuubin.

Entä sitten Naruton uuden sinetin ulkonäkö (kuva)? Tässä vaiheessa Naruto vasta absorboi Kyuubin chakran ja heti Naruton kehoon ilmestyi uusi sinetti. Sinetti näyttää olevan kehittyneempi tai viimeistellympi versio Naruton edellisestä sinetistä. Pitää myös huomata, että sinetistä muodostui Sage of the Six Pathsin "kaulakoru" ja chakrasta SotSP:n "sarvet". Mitä tämä sitten tarkoittaa? Huomatkaa myös, että Naruto oli Sage Modessa kun tämä absorboi Kyuubi chakran. Onko tämä "oikea" Sage Mode, jonka voi saavuttaa vain tarpeeksi voimakkaan chakran avulla? Vai onko tämä vain Kyuubin chakran olomuoto, silloin kun Kyuubin viha ei vaikuta siihen?

Entä miten uusi sinetti vaikuttaa Narutoon? Tietenkin Narutolla tulee olemaan TODELLA suuret määrät chakraa käytössään. Muistaakseni Kakashi sanoi jossain välissä, että mahdollisesti jopa satoja kertoja enemmän kuin normaalisti. Ja Naruton normaali chakramääräkin on jo todella suuri verrattuna moniin muihin. Tämä myös voi tarkoittaa Naruton chakranhallintakyvyn todella merkittävää paranemista, koska nyt Naruton ei enää tarvitse käyttää chakraansa Kyuubin hylkimiseen. Entä mitä käy Naruton Kyuubi muodoille? Voiko hän nyt muuttua mihin vain muotoon ja säilyttää tajuntansa?

Entä "se jutsu"? Oliko se vain Kyuubin chakran hallitseminen / uusi sinetti? Enpä usko. Jiraya ja Gerotoran keskustelusta (chapter 370) selviää, että Minato halusi Naruton joskus viimeistelevän "sen jutsun". Gerotora myös kyseenalaistaa Naruton valmiuden, koska tämä ei vielä pysty edes hallitsemaan Kyuubin chakraa. Miksi hän sanoisi niin, jos koko jutsussa olisi kyse Kyuubin chakran hallitsemisesta? Aiemmin part 2:n alkupuolella Jiraiya taas käskee Narutoa olemaan käyttämättä "sitä jutsua". Tähänkeksin kaksi vaihtoehtoa:

1) Jiraiya tarkoitti silloin Kyuubi modea ja myöhemmin Gerotoran kanssa jutellessa tarkoittaakin jotain aivan uutta tekniikkaa.
2) Jiraiya opetti Narutolle "sen jutsun" näiden harjoitellessa, mutta se on liian vaarallinen tai vaikea käyttää, eikä Naruto hallitse vielä sitä.

Molemmat vaihtoehdot kävisivät järkeen. Kuitenkin jutsu on todennäköisesti joku Minaton keskeneräinen jutsu. Mahdollisuuksia olisivat näin ainakin seuraavat:
Hiraishin no Jutsu
Ehkä uusi versio, joka ei tarvitse sinettejä toimiakseen?
Shiki Fuujin
Ehkä jokin versio, joka ei vaadi ihmisuhria? E: 503:ssa paljastettiin ettei Jinchuuriki voi käyttää Shiki Fuujinia :/
Sitä en kyllä tiedä miksi Naruton pitäisi hallita Kyuubin chakra näiden tekniikoiden viimeistelemiseen... Onko sittenkin kyseessä jokin täysin uusi jutsu jota ei vielä ole nähty?

Mielipiteitä tai jotain lisättävää? Ja keskustelua muutenkin aiheesta :)
Kuva
"Even I can tell that hatred is spreading. I wanted to do something about it ... but I don't know what ... but I believe ... that someday the day will come when people truly understand one another!! If I can't find the answer, it will be up to you to do it!!" -Jiraiya
Avatar
Orion
Student
Student
 
Viestit: 37
Liittynyt: Ke Heinä 21, 2010 12:34

Re: Naruton uusi sinetti ja "se jutsu"

ViestiKirjoittaja Rcls » Su Heinä 25, 2010 13:42

Luulenpaha vaan että tuo Sage of the Six Paths manifestaatio oli vain seurausta sille, että Kyuubi on ollut joskus osa Juubia ja kun Sage hajotti sen osiin, osa hänen chakraansa myös jäi näihin otuksiin ja se purkautui sitten tuossa.
Ja tähän mennessä Naruto on ollut suora kopio isästään, Rasenganilla ym. joten luulisi että hänen täytyy opetella Hiraishin no Jutsu jo voittaakseen Madaran, mutta chakramääränsä avulla kehittää sen paljon tehokkaammalle tasolle.
Kuva
Avatar
Rcls
Genin
Genin
 
Viestit: 120
Liittynyt: To Huhti 19, 2007 04:08

Re: Naruton uusi sinetti ja "se jutsu"

ViestiKirjoittaja 4 Hokage » Ma Huhti 18, 2011 21:34

En silti kyl usko et naruto tekis sen Hiraishin no jutsun koska olisi se nyt liikaa kopioitu isältään (kun osaa siihen päälle jo rasenganin) ja onhan se ihan hyödyllinen mutta pikku hiljaa alkaa ärsyttää kun tyyppi vaan teleporttaa ain jonnekkin eikä jää sillee kiinni muutenkin tuntuu että naruton tekniikkaan on enempi kuulunut hoitaa asiat raa`alla voimalla kun jollain taktikoinnilla :?
4 Hokage
Student
Student
 
Viestit: 35
Liittynyt: Ma Heinä 05, 2010 16:38


Paluu Naruto Manga

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron