Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

Yin & Yang - Sage of the Six Pathsin voima

Ja Naruto manga keskustelut käydään täällä spoilereiden välttämiseksi.

Yin & Yang - Sage of the Six Pathsin voima

ViestiKirjoittaja Orion » To Syys 16, 2010 11:09

Uutta teoriaa liittyen Sage of the Six Pathsiin, Narutoon, Sasukeen, Yiniin ja Yangiin, Izanagiin ja vähän kaikkeen. Narutofaniin jo tästä kirjoittelinkin.

Eli uusimmassa chapterissa opimme vähän lisää Sage of the Six Pathsista, Madarasta, Yin & Yangista, Senjuista, Uchihoista ja Izanagista.

Eli aloitetaan yinista ja yangista. Uusimmassa chapussa selvisi, että Uchihoilla ja Senjuilla oli aina Rikudoun voimat: yin & yang releaset. Yinillä pystyy luomaan tyhjyydestä asioita. Tästä esimerkkinä vaikka Susano. Yangilla taas pystyy luomaan elämää. Tämä näkyy mm. Hashiraman kyvyssä luoda puuta. Kun nämä kaksi sitten yhdistää tulee täydellinen Izanagi, joka pystyy muuttamaan todellisuutta. Izanagin avulla Rikudou loi bijuut ten-tailsista.

Sitten Itachi. Itachihan oli todellinen nero, ANBU kapteeniksikin pääsi jo 13 vuotiaana. Itachi oli myös tietenkin Uchiha ja näin hänellä oli yin-release. Hän oli myös tietoinen Madaran voimista ja kutsuikin tätä kuolemattomaksi. Tämä kuolemattomuus näyttää olevan aika totta, koska Madara omaa Izanagin ja huoneellisen Sharinganeja, jotka tämä oli ryöstänyt Uchihoiden tapon jälkeen.

Joten Itachi saattoi tietää yin ja yangista. Jos näin on hän myös tiesi Naruton sisälle suljetusta Kyubin yang-chakrasta. Hän pelkäsi, että Madarasta (tai Sasukesta jos hän jotenkin saisi Senjujen voimat) voisi tulla uusi Rikudou, joka toisi tuhon maailmaan. Itachi tiesi, ettei kukaan voisi voittaa tätä ilman yin-yangia. Uchihan voima, yin release, on siis Itachin lahja Narutolle, jonka hän antoi korpin muodossa ennen viimeistä taisteluaan Sasukea vastaan.

Eli Minato sinetöi Kyuubin yang-chakran Narutoon. Tämä yang-chakrahan oli siis voima, jolla luotiin elämää. Juuri tämän takia Naruton ollessa "Rikudou Modessa" (eli käyttämässä Kyuubin chakraa) hän pursuaa elämää, joka vaikutti Yamaton puihin.

Eli Narutolla on yang-release, jonka tämä sai Kyuubilta ja yin-release, jonka Naruto taas sai Itachilta. Tämän takia Naruton meneessä "Rikudou Modeen" Naruto ei otakkaan esim. Killer Been tavoin bijuunsa muotoa, vaan Sage of the Six Pathsin muodon, joka tulee yin-yang releasen mukana.

Uusimmassa chapterissa oli myös mielenkiintoinen ruutu (http://mangastream.com/read/naruto/81065970/12), jossa Sage of the Six Paths pitää käsissään yin ja yang "liekkejä". Mutta hmm.. Emmekös ole nähneet nämä "liekit" jossain aiemminkin?
Sasuken Susanoo: http://www.narutobase.net/manga/Naruto/484/5
Naruton "Rikudou Mode": http://www.narutobase.net/manga/Naruto/505/8
Susanoon kädessä on selvästi yin-"liekki" ja Naruton "Rikudou Mode" muodostuu samanlaisita valkoisista "liekeistä" kuin yang-release. Merkityksetön yhteensattuma? Tuskin. Naruton "Rikudou Mode" puhkuu elämää, juuri kuten yin-releasekin. Sasuken Susanoo pystyy taas luomaan asioita, kuten sen jousipyssyn, tyhjästä.

Semmonen pikku teoria :D. Mitäs porukka on mieltä?
Kuva
"Even I can tell that hatred is spreading. I wanted to do something about it ... but I don't know what ... but I believe ... that someday the day will come when people truly understand one another!! If I can't find the answer, it will be up to you to do it!!" -Jiraiya
Avatar
Orion
Student
Student
 
Viestit: 37
Liittynyt: Ke Heinä 21, 2010 12:34

Re: Yin & Yang - Sage of the Six Pathsin voima

ViestiKirjoittaja Cyran » To Syys 16, 2010 13:21

Aika tyhjentävää sanon minä. :D Teoria kuulostaa hyvältä, ja tuohan tarkoittaa myös sitä, että Naruto voittaa Sasuken mennen tullen, koska Sasukella ei ole yangia. Eli tässä kaikkein todennäköisemmin on vastassa se, että Naruto voittaa Sasuken ja lähtee sitten Madaraa metsästämään.
Mutta eikös tuossa puhuttu kolmesta voimasta? Kun on Uchihan, Senjun JA Uzumakin. Eli tarvitaan Uchihan yin, Senjun yang ja Uzumakin... ööö? Rinnegan ehkä? Narutolla ei näyttäisi olevan rinnegania, joten näillä näkymin näyttää uhkaavasti siltä, että Madara voittaisi. Tosin, onhan Naruto jo aiemminkin voittanut sage-modella rinneganin käyttäjän eli Nagaton.

Alkaa Narutokin mangana muuttumaan pikkuhiljaa mielenkiintoiseksi, tuo Konan vs. Madara oli juuri sitä mitä Narutosta on tässä vähän aikaa puuttunut, kunnon tappelu. Toivottavasti Konan ei kuollut, aloin pikku hiljaa jopa pitää kyseisestä hahmosta. D:
Mind of a ninja, body of a manatee.
Shadow Windmill
Rentun ruusu

Avatar täältä.
Avatar
Cyran
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin
 
Viestit: 502
Liittynyt: Pe Joulu 05, 2008 20:06
Paikkakunta: Under your bed.

Re: Yin & Yang - Sage of the Six Pathsin voima

ViestiKirjoittaja Orion » To Syys 16, 2010 14:46

Cyran kirjoitti:Mutta eikös tuossa puhuttu kolmesta voimasta? Kun on Uchihan, Senjun JA Uzumakin. Eli tarvitaan Uchihan yin, Senjun yang ja Uzumakin... ööö? Rinnegan ehkä? Narutolla ei näyttäisi olevan rinnegania, joten näillä näkymin näyttää uhkaavasti siltä, että Madara voittaisi. Tosin, onhan Naruto jo aiemminkin voittanut sage-modella rinneganin käyttäjän eli Nagaton.

Ai sitä loppua tarkoitat? Eikös se tarkoittanut siinä, että Nagato oli "kolmas Rikudou". Madara on toinen ja ensimmäinen oli tietenkin se alkuperäinen. Nagato tosiaan paljastettiin Uzumakiksi joten ehkä Uzumakit pystyvät herättämään Sagen silmät, Rinneganin. Ja jos Naruto meinaa alkup. Sagen tasolle päästä niin onhan Naruton saatava Rinnegan. En vaan oikein osaa kuvitella Narutoa dojutsun kanssa :E
Kuva
"Even I can tell that hatred is spreading. I wanted to do something about it ... but I don't know what ... but I believe ... that someday the day will come when people truly understand one another!! If I can't find the answer, it will be up to you to do it!!" -Jiraiya
Avatar
Orion
Student
Student
 
Viestit: 37
Liittynyt: Ke Heinä 21, 2010 12:34

Re: Yin & Yang - Sage of the Six Pathsin voima

ViestiKirjoittaja Blue_Hill-san » To Syys 16, 2010 15:37

Onemangan forella oli jännää pohdintaa samasta aiheesta, varsinkin liittyen Sage of Sixth Pathsiin. Nyt kun katsoin Narutoa uudestaan niin mielessä oli vahvasti Kakashin toteamus, että Sharingan on kehittynyt Byakuganista (jonka Kishi on itse jo unohtanut Sharingania hehkuttaessaan). Sagen "kuusi polkua" ovat kaikki jotain voimia mitä maailmastra löytyy: 1. Rinnegan (vahvin silmätekniikka), 2. Sharingan (ks. Orinionin selvitys), 3. Byakugan (Kishin unohtama tekniikka), 4. Hashiraman voimat (ks. Orionin selvitys), 5. Uzumakin voimat (ainakin itse ymmärtäisin heidän olevan juuri mainiota säiliöitä hännällisille) ja jokin kuudes jota ei vielä ole esitelty/on jäänyt huomaamatta. Ehkä kaikki nämä yhdessä. Itse yllättyin kun tähän törmäsin, koska jotenkin olin jumittunut siihen, että Painin/Nagaton esittelemät "polut" olivat se mitä "kuudella polulla" haettiin mutta tämä on paljon siistimpi juttu. Kuitenkin Sagea pidettiin jonkinlaisena jumalana, koska kehitti ninjutsun/tms joten tälläiset lahjat sopisivat siihenkin ihan kivasti.

Orionilta hyviä pointteja ylempänä, tämä on vähän tälläinen "läheltä liippaa" tyypinen viesti.
Bleach EP1 kirjoitti:We have no form, therefore we fear it, and because we are formless, we revere it. Thus we are slain.
Animewatcher
Avasta kiitokset Runtelle ^^
Avatar
Blue_Hill-san
Familiar Stranger
Familiar Stranger
 
Viestit: 1448
Liittynyt: La Marras 11, 2006 17:18
Paikkakunta: Hjämeenkjyrö


Paluu Naruto Manga

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron