Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

TEE KULTTUURITEKO!

TEE KULTTUURITEKO!

ViestiKirjoittaja Cedercreutzin museo » Ma Tammi 25, 2010 13:32

Olisitko valmis uudenlaiseen yhteistyöhön?

Kiinnostaisiko sinua nähdä tekemääsi esineistöä museossa?


Emil Cedercreutzin museo on ammatillisesti hoidettu museo ja kulttuurikeskus Harjavallan kaupungissa Satakunnassa. Museon päätoimialueena on taiteilija Emil Cedercreutzin perinnön vaaliminen sekä satakuntalaisen taiteen ja kulttuurihistorian tallentaminen. Museo järjestää vuosittain myös vaihtuvia näyttelyitä taiteen, kulttuurin ja elämän eri osa-alueilta.

Emil Cedercreutzin museo järjestää kesän 2010 aikana näyttelyn Fantasian matkalaisia. Cosplay ja historian elävöittäminen, jonka tarkoituksena on esitellä yleisölle näitä kahta harrastusmuotoa pukeutumisen ja esiintymisen kautta.

Etsimme erilaisia cosplaypukukokonaisuuksia näyttelyyn ajalle 16.5.- 19.9.2010, johon tulee lisäksi näyttelyn pystytys- ja purkamisaika. Tavoitteenamme on saada koottua näyttely, joka avaisi kävijöille uuden tutustumistavan cosplayhyn ja historian elävöittämiseen. Olisimme lisäksi kiinnostuneita myös esimerkiksi valokuvista; haluaisimme esitellä myös cosplay-harrastajia ja harrastuksen ”arkea”.

Rahallista korvausta mahdollisesta lainasta tai muusta yhteistyötoiminnasta emme voi suorittaa, mutta yleisemmällä tasolla uskomme harrastusgenrejen saavan runsaasti myönteistä julkisuutta ja tunnettuutta erilaisten sosiaali- ja ikäryhmien piirissä. Tulemme myös tuomaan eri harrastusyhdistyksien ja -yhteisöjen toimintaa sekä yhteystietoja parhaamme mukaan esille näyttelyn kautta.

Kuljetukset, vakuutukset ja näihin verrattavat kulut hoituvat museon taholta.

Tee kulttuuriteko ja lainaa pukusi museonäyttelyyn!

Terveisin
Kalle Pakarinen

ma. museoamanuenssi
Emil Cedercreutzin museo
Museotie 1
29200 Harjavalta
kalle.pakarinen@harjavalta.fi
Cedercreutzin museo
Student
Student
 
Viestit: 1
Liittynyt: Pe Tammi 08, 2010 15:17

Paluu Cosplay

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron