Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

Anime-Fan

Täällä voi keskustella yleisistä narutoon liittyvistä asioista

Anime-Fan

ViestiKirjoittaja Jeroi » Ma Tammi 17, 2005 00:42

Anime-Fan suomisubit:


Tiimi:
 • Jeroi - Tiimin vetäjä, kääntäjä, ajoittaja, typesettaaja ja enkoodaaja.
 • Okira - Ajoittaja
 • ahjteam - Oikolukija
 • Niko^ - Karaoket, ajoitus, webmaster
 • Hezzaa - Naruto kääntäjä
 • mrsake - Karaoket
 • Aiken - Initial_D kääntäjä
 • Tikku - Oikolukija
Haemme tiimiimme:

 • Kääntäjä: Naruto englannista suomeksi
 • Kääntäjä: Noir englannista suomeksi
 • Oikolukijaa/oita hyvällä aidinkielellä ja auttavalla/tyydyttävällä japaninkielen puheen ymmärryksellä on plussaa.
 • Ajoittajaa.
Uutiset:

  7.3.2007

  Jasso taas vierinyt muutama vuosi updatesta. Kirjoitan tähän nyt että matkan varrella on jo muutama sarja valmistunut sekä Naruto shippuudenin julkaiseminen sarjan edetessä aloitettu. Naruton normisarjalle on kovasti haussa kääntäjiä joten kaikki halukkaat voisivat ottaa yhteyttä irc:ssä.

  27.5.2005

  Vuuhaa on sitten tullut julkaistua jo monta jaksoa viimekerran poustin päivityksen jälkeen. Tiimin kokokin on kasvanut ja olemme saaneet oman domainin ja dc++ hubin sekä muuta kivaa. Lisää tiimiläisiä etitään oikolukuun varsinkin ja muutamia muihinkin hommiin.
  Lähi aikoina alamme kääntämään varmasti myös bleach mangaa mangasta kiinnostuneille joten eiköhän meidän tiimi ala olemaan jo useiden animeiden ja kohta mangan julkaisija.
  Jos tahdotte alkaa projektin jossain animessa taikka mangassa voitt vapaasti tulla juttelee mulle kanavallemme Rizonissa niin kuhan riittävä määrä populaa on niin eiköhän meiltä löydy julkaisija nimi ja mikä niin mahtavin sellainen!! Anime-Fan!

  Ja mikä on parasta! Kaikki ne jotka ovat nähneet, jo meidän julkaiseman BPS 01 episodin ja kuolaavat lisää niin BPS 02 episodi tulee näinä päivinä ulos. Lisäksi Naruto MOVIE on KAraoke typesettingiä vailla ja Sport event on käännetty plus FMA edistyy hyvää vauhtii sekä Naruton viimeisin 17 ja huomenissa 18 jakso ulkona.

  22.3.2005

  Noniin taas ollut hiljaisempaa täällä. No syyttää saa meidän uusia sivuja, jotka nyt taas on ollut down jo viikon. Uusia sivuja tehdään vaikkakin vanhat sivut olivat kyllä uskomattoman hyvät.
  Lisää tiimiin tulijoita on ollut monia ja tiimin koko on kasvanut mukavasti. Uusia tulijoita on Bane enkoodaus, SanHosee oikoluku, Freq ajoitus. Toivottakaa ircissä heille tervetuloa.
  Uusimmista julkasuista sen verran että Battle Programmer Shirase 01 ja Full Metal Alchemist 01 ja Naruto 10 ulkona viimein. Kaikkien naruto fanien odotuspiina on siis ohitse tuolla 10 episodilla.
  Jaksoja tulee taas lähipäivinä varmasti lisää. BPS 02 suomennos ja Naruton uudet jaksot ulos pikkuhiljaa :)
  Kanavammekin kasvoi tuossa taannoin yli 20 idlarin kokoiseksi mutta 30 raja on vielä ylittämättä. Tulkaapa siis suporttaamaan toimintaamme knavallemme mIRC ohjelmalla syöttäessänne tämän koodin command riviin: /server -m irc.rizon.net -j #anime-fan
  Ei muutaku railakasta pääsiäistä kaikille :)

Julkaisut:

  Naruto 08-67-> etenee 135+220 jaksoon.
  FMA 01-21, lopetettu.
  BPS 1-5 valmistunut.
  Gunslinger Girl 1-13 valmistunut.
  Naruto elokuva 1 ja 2 valmistunut.
  Naruto shippuuden 1-4-> etenee sarjan tv julkaisun mukaan.
  Noir 1-3, mahdollisesti loppuu ellei kääntäjää löydy.

  FAST-animen naruto: 01,02,03,04,05,06,07......115,116-117
Viimeksi muokannut Jeroi päivämäärä Ke Maalis 07, 2007 22:06, muokattu yhteensä 8 kertaa
Jeroi
Student
Student
 
Viestit: 47
Liittynyt: Ma Joulu 20, 2004 20:21

ViestiKirjoittaja Jeroi » Ti Tammi 18, 2005 20:33

Jees kaikki!

Naruto 118 ja 08 olen julkaissut. Lataa ne osoitteesta: <a href='http://bittorrent.bjunkyard.com/' target='_blank'>http://bittorrent.bjunkyard.com/</a>

08 toi uudet suomennokset musiikkiin joita ei ollut.

09 on viimesillään oikoluvussa ja kohta ulos maailmalle ja se tulee tuomaan karaoken musiikkiin. Tosin Alkunarutojen englanninkieliseen loppu themeen en tule tekemään karaokea. Mutta sittenku toi Naruto siirtyy siihen seuraavaan outroon ni siinäkin tulee olemaan Karaoke.

Yksi oikolukija on joininut. Sbetsho. Lisää etsin kääntämisen saralla ja miksei oikomisen puolellakin. Tällähetkellä itse käännän narutot :) ja se hidastaa jonkun verran niiden julkasuita. Lisäksi panostan enemmän ja enemmän aikaa typesettaukseen josta onkin tullut se hankalin osa koko subbausta mutta pikkuhiljaa opin lisää ja lisää siitä ja kiitokset kuuluu nanimen porukoille kaikista neuvoista ja vinkeistä plus fonttipaketeista.
Jeroi
Student
Student
 
Viestit: 47
Liittynyt: Ma Joulu 20, 2004 20:21

ViestiKirjoittaja Michiyo » Ti Tammi 18, 2005 22:55

Joo.. miekään en ole enään FASTissa kun aika ei riitä...
Toivottavasti Anime-Fankin menestyy...


Ja mie huomautan, että se Love hina 01 oli minun kääntämä!
Avatar
Michiyo
Genin
Genin
 
Viestit: 149
Liittynyt: To Syys 30, 2004 12:55
Paikkakunta: Rovaniemi

ViestiKirjoittaja sanhosee » Ke Tammi 19, 2005 07:42

...Toisaalta, ihmettelen, että miksi mekin tekisimme Narutoa, jos AnimeFankin haluaa tehdä sen... Ei siinä ole järjen hitustakaan...

Jeroin työtahdin tuntien niitä jaksoja alkaa tulla kohtalaisen nopeaan kohta...
Kuva
Avatar
sanhosee
Torture Specialist
Torture Specialist
 
Viestit: 793
Liittynyt: To Touko 06, 2004 09:19
Paikkakunta: Right where you want me to be

ViestiKirjoittaja Jeroi » Ma Tammi 24, 2005 00:29

Mihin katoaa kaikki seedit?

Tänään valmistui 25 ensimmäiselle valmiiksi Naruto 119. 2 tunnin päästä seedareita niistä oli vain 5 enää... illan lopuksi EI YHTÄÄN!

Oletteke te tukijat unohtaneet että tämä on FanSubbausta? On todella huono fiilis tehdä uusia julkaisuja kun tukijat eivät kunnioita työtä ollenkaa ja itsekkäästi vain lataa filun ajattelematta muita. Ihmiset, on paljon palkitsevampaa kun ne torrut pysyy vähintään sen viikon auki jotta kaikilla halukkailla on mahdollisuus imea tehokkaasti jaksot. Ei ollut kiva lukea naruto.fi 119 kommenteista ku siellä valitetaan torrun paskuudesta kun yksikään ihminen ei jatkanut seedaamista 4h pitemmälle. Lisäksi HydRane kommentti romautti totaalisesti tänään mun typesettaus urakan 10:ssä tällä kommentilla: Joo ja mä olen jo poistanu kaikki noi teidän narutot. <---Lamauttavaa. Oliskos tuossa ollut aiheet jo banniin tiedä sitä. Itse reagoisin vain lopettamalla typesettauksen että itse mies joutuu taas kerran odottaa kauempaa ku luuli saavansa imuun jo 10:n.

Joten tämä päivä oli aika kova isku mulle koska tosiaan olen opiskellut viimisen 4päivää typesettausta ja sitten ku 3k vauhdilla viimein sain upittuu uusimman 25 käyttäjälle ni näin siinä kävi.

Mihen on kadonnun kommuunin voima jakaa filut kaikilla mahdollisilla väylillä dc++:sta kazaahan? Ja mulle pelkkä torrujen tukeminen olisi kunnioitus subbausta kohtaan. Ratkaisu torrent uppimis onglemiin on jonkin 3 sukupolven torrent ohjelman käyttämistä esim: ABC, Azereus tai TurboTorrent jota itse juuri aloin käyttää ja jossa on säätöjä vaikka kovimmalle hakkerille. Nämä kaikki torrent ohjelmat pitää sisälläään kaikkien torrentejen listauksen ja eikä esim bittornadon tyylistä jokaselle torrentille omaa ikkunaa esiinny. Vain yksi ikkuna jossa kaikki torrentit on listattu. Lisäksi nämä ohjelmat katoaa system trayhin huomaamattomasti joten torrujen päällä pitoa ei haittaa enää kuin uppi kaistan kulutus mikä kenellekkään ei normaalisti varmaa haittaa yhtään pätkää. Lisäksi suosittelen NetLimiterin asentamista jolla voit rajoittaa torrujen uppi vauhtii sen verran kuin internet pleaaminen vaatii sen sujuvuuden ylläpitämiseksi.

Lisäksi etsimme yhä ihmisiä kääntöhommin Naruto ja Love Hina rintamaan plus jos jollain on battle programmer shirasen filut ni tervetuloa tiimiin kääntö hommiin vaa. Lsäksi 1 tai 2 oikolukijaa ei olisi pahasta hyvällä 9-10 äidinkielinumerolla.

Jees ja ilmoitukseni että duunikin alkaa huomenna joten se rajoittaa yöllisten ajoitus ja typesettaus urakoiden määrää joten työvauhti hidastuu aivan varmasti.

Tässä minun vineposti nyt sitten oli ja toivon että immeiset tulette jätkiinne ja tuette fansubbaus rintamaa ettekä vain idlaa ircis, imuta torrui ja sen jälkee heissan seedaus sekä subit roskiin samantien vaan tukekaa loppuun asti. Näin saatte subbaajille hyvän mielen ja halun subata lisää. Tämän päiväinen seedien kato ei rohkase subbauksen jatkamista vaan lopettamista ja kumpaa te haluatte?

Terveisin kaikki
Jeroi
Viimeksi muokannut Jeroi päivämäärä Su Loka 18, 2015 23:45, muokattu yhteensä 1 kerran
Jeroi
Student
Student
 
Viestit: 47
Liittynyt: Ma Joulu 20, 2004 20:21

ViestiKirjoittaja Michiyo » Ma Tammi 24, 2005 16:17

<!--QuoteBegin-Jeroi+Jan 23 2005, 23:29--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Jeroi @ Jan 23 2005, 23:29)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Mihin katoaa kaikki seedit?

Tänään valmistui 25 ensimmäiselle valmiiksi Naruto 119. 2 tunnin päästä seedareita niistä oli vain 5 enää... illan lopuksi EI YHTÄÄN!

Oletteke te tukijat unohtaneet että tämä on FanSubbausta? On todella huono fiilis tehdä uusia julkaisuja kun tukijat eivät kunnioita työtä ollenkaa ja itsekkäästi vain lataa filun ajattelematta muita. Ihmiset, on paljon palkitsevampaa kun ne torrut pysyy vähintään sen viikon auki jotta kaikilla halukkailla on mahdollisuus imea tehokkaasti jaksot. Ei ollut kiva lukea naruto.fi 119 kommenteista ku siellä valitetaan torrun paskuudesta kun yksikään ihminen ei jatkanut seedaamista 4h pitemmälle. Lisäksi HydRane kommentti romautti totaalisesti tänään mun typesettaus urakan 10:ssä tällä kommentilla: Joo ja mä olen jo poistanu kaikki noi teidän narutot.  <---Lamauttavaa. Oliskos tuossa ollut aiheet jo banniin tiedä sitä. Itse reagoisin vain lopettamalla typesettauksen että itse mies joutuu taas kerran odottaa kauempaa ku luuli saavansa imuun jo 10:n.

Joten tämä päivä oli aika kova isku mulle koska tosiaan olen opiskellut viimisen 4päivää typesettausta ja sitten ku 3k vauhdilla viimein sain upittuu uusimman 25 käyttäjälle ni näin siinä kävi.

Mihen on kadonnun kommuunin voima jakaa filut kaikilla mahdollisilla väylillä dc++:sta kazaahan? Ja mulle pelkkä torrujen tukeminen olisi kunnioitus subbausta kohtaan. Ratkaisu torrent uppimis onglemiin on jonkin 3 sukupolven torrent ohjelman käyttämistä esim: ABC, Azereus tai TurboTorrent jota itse juuri aloin käyttää ja jossa on säätöjä vaikka kovimmalle hakkerille. Nämä kaikki torrent ohjelmat pitää sisälläään kaikkien torrentejen listauksen ja eikä esim bittornadon tyylistä jokaselle torrentille omaa ikkunaa esiinny. Vain yksi ikkuna jossa kaikki torrentit on listattu. Lisäksi nämä ohjelmat katoaa system trayhin huomaamattomasti joten torrujen päällä pitoa ei haittaa enää kuin uppi kaistan kulutus mikä kenellekkään ei normaalisti varmaa haittaa yhtään pätkää. Lisäksi suosittelen NetLimiterin asentamista jolla voit rajoittaa torrujen uppi vauhtii sen verran kuin internet pleaaminen vaatii sen sujuvuuden ylläpitämiseksi.

Lisäksi etsimme yhä ihmisiä kääntöhommin Naruto ja Love Hina rintamaan plus jos jollain on battle programmer shirasen filut ni tervetuloa tiimiin kääntö hommiin vaa. Lsäksi 1 tai 2 oikolukijaa ei olisi pahasta hyvällä 9-10 äidinkielinumerolla.

Jees ja ilmoitukseni että duunikin alkaa huomenna joten se rajoittaa yöllisten ajoitus ja typesettaus urakoiden määrää joten työvauhti hidastuu aivan varmasti.

Tässä minun vineposti nyt sitten oli ja toivon että immeiset tulette jätkiinne ja tuette fansubbaus rintamaa ettekä vain idlaa ircis, imuta torrui ja sen jälkee heissan seedaus sekä subit roskiin samantien vaan tukekaa loppuun asti. Näin saatte subbaajille hyvän mielen ja halun subata lisää. Tämän päiväinen seedien kato ei rohkase subbauksen jatkamista vaan lopettamista ja kumpaa te haluatte?

Terveisin kaikki
Jeremi Roivas alias Jeroi [/quote]
Uu... :o
Kaitpa mie voin seedata, kunhan kerkeän/jaksan ladata noi jaksot.
Ja sitten tuohon "illan lopuksi... EI YHTÄÄN" kohtaan, että monet joutuvat luultavasti pistämään koneensa illalla kiinni, joten se voi olla yksi syy tuohon.

"ei jatkaneet 4h pitemmälle seedausta" kohtaan:
Veikkaisin, että monilla on muu perhe valittanut siitää seedaamisesta (se kun vie siirtonopeutta), varsinkin jos se on ollut jo 4 h putkeen.. Minä olen yksi noista...
Sekä saattaa monilla itselläänkin ärsyttää siirtonopeuden puute (kun kaikki aukeaa niin hitaasti ja ei meinaa millään päästä minnekkään sivuille)...

----
Mutta nii, Janne kääntää Love Hinaa ja BPS:ää Anime-Fanille.. Buahaa, noi oli alunperin mun ideoita ku ne oli viel FASTin projekteja (tai no emmie muista, että oliko toi Love Hina joku "joukkoidea") ja mie käänsin kummastakin ekan jakson.. wuhuu!
Avatar
Michiyo
Genin
Genin
 
Viestit: 149
Liittynyt: To Syys 30, 2004 12:55
Paikkakunta: Rovaniemi

ViestiKirjoittaja CHOCHO » Ti Tammi 25, 2005 12:47

Toivottavasti tuota projektiasi jatkat... itse koitan seediä niin paljon kuin vaan pystyn konetta auki pitämään.
CHOCHO
Genin
Genin
 
Viestit: 156
Liittynyt: Ke Syys 22, 2004 08:32

ViestiKirjoittaja kiko-chan » Su Tammi 30, 2005 19:03

*bump*

Minä sitten isken tämänkin topicin tuonne tärkeisiin. En pidä monopoleista :D

Sinänsä hassua että tähän tiimiin on jo mennyt kaksi vai kolmeko entistä FASTin jäsentä? Oh well, sen enempiä miettimättä. Toivotan onnea tällekin tiimille vaikka olen puolueeton FASTin ja tämän suhteen (ei voi muuta ollakaan kun ei edes animea lataa xD)

Ole hyvä, Jeroi! ;D
Kuva
Avatar
kiko-chan
Super Mama
Super Mama
 
Viestit: 1479
Liittynyt: To Huhti 15, 2004 19:25
Paikkakunta: Gitaroo Planet

ViestiKirjoittaja sanhosee » Su Tammi 30, 2005 21:58

Kiko: mistä monopoleista? :rolleyes:

Kaksihan noita on tainnut meiltä lähteä, Jeroi ja Dzarg (plus tietty Janne, mutta siitä en tiedä, että haluaako tuo olla meidänkin webmaster vai pitääkö hommata joku muu...). Veikkaisin meidän saamattomuutta syyksi, hiljaista kun on pidellyt, ja pitänee vielä jonkun aikaa. Tarvittaisiin tuo ajastaja ^^'. Ja pitäisi jo pystyä päättämään, että mitä aletaan subbaamaan. Narutoa tahi Love Hinaa se ei ainakaan ole, joten periaatteessa nuo meidän topicit voisi siirtää yleisen animen puolelle.

Ja itseasiassa päätettiin juuri. Bleach on kuulemma sarjan nimi. Katsotaan nyt, jos saataisiin tätä taas käyntiin.
Kuva
Avatar
sanhosee
Torture Specialist
Torture Specialist
 
Viestit: 793
Liittynyt: To Touko 06, 2004 09:19
Paikkakunta: Right where you want me to be

ViestiKirjoittaja NiSSE^ » Su Tammi 30, 2005 23:13

Minäkin oikeastaan voisin alkaa seedaamaan noita, kunhan saan ne joskus ladattua, mikäli se auttaa... vai onko tilanne jo helpottunut?
Kuva
Avatar
NiSSE^
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin
 
Viestit: 527
Liittynyt: Ma Loka 18, 2004 21:18
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Arska » Ma Tammi 31, 2005 01:51

tämä on helvatan tyhmä kysymys johon on varmaan jossain annettu vastauskin mutta sellainen ei miän silmiin osunut joten kysyn nyt tässä:onko seedaaminen siis sitä että kun lataa torrentilla sen jakson niin sen jälkeen kun se on latautunut,jätän torrent-ikkunan auki jossa se näyttää alati kasvavaa upload-kohtaa? tai siis min en ymmärrä näistä mitään mutta olen käsittänyt että download merkkaa sitä mikä minulle tulee ja upload sitä mitä muut lataa c__c''

anyways, jos se sitä on niin enköhän minkin voi tarvittaessa sitä auki pitää.jos ei ole liian montaa ohjelmaa auki :3;;
Avatar
Arska
ANBU Captain
ANBU Captain
 
Viestit: 1424
Liittynyt: Su Syys 26, 2004 02:51
Paikkakunta: Espoo

ViestiKirjoittaja NiSSE^ » Ma Tammi 31, 2005 07:57

Seedaus on sitä torrentin lähettämistä muille. Eli jätät sen vaan auki sen torrent-ohjelman ni se lähettää sitä.
Kuva
Avatar
NiSSE^
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin
 
Viestit: 527
Liittynyt: Ma Loka 18, 2004 21:18
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Arska » Ti Helmi 01, 2005 01:29

okei,kiitos tiedosta ^-^
Avatar
Arska
ANBU Captain
ANBU Captain
 
Viestit: 1424
Liittynyt: Su Syys 26, 2004 02:51
Paikkakunta: Espoo

ViestiKirjoittaja Dragst » Ti Helmi 01, 2005 13:49

<!--QuoteBegin-Jeroi+Jan 16 2005, 23:42--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Jeroi @ Jan 16 2005, 23:42)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin-->
Hän on myös amatööri pelifirman vetäjä tripun jotain II oli niiden 90% valmis peli. [/quote]
Jeroi, mitä helvettiä? Kyllä bisnes on parhaimmillaan sujunut kuusinumeroisissa luvuissa. Unohda meikäläinen jos pitää tällästä paskaa levitellä.

- Oikolukijaa/oita/tarkistajaa hyvällä aidinkielellä.

Myönteistä jos olet 18+ jolloin olet jo hieman kypsempi ja luetettavuutta iän myötä jo tullut mutta nuoremmatki voivat hakea.

Do I need to point out the irony of all this?
Dragst
Student
Student
 
Viestit: 6
Liittynyt: Ti Tammi 25, 2005 19:00

ViestiKirjoittaja HUman_Shield » Ti Helmi 01, 2005 14:03

Eikös tämän tiimin nimi ollut ainakin jossain vaiheessa FAST? Mä pidin siitä enemmän :)
Avatar
HUman_Shield
ANBU
ANBU
 
Viestit: 438
Liittynyt: Ke Touko 05, 2004 21:17

Seuraava

Paluu Yleinen Naruto keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron