Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

Keskustelua Sasukesta

Täällä voi keskustella yleisistä narutoon liittyvistä asioista

ViestiKirjoittaja Viittaperkele » To Touko 18, 2006 18:00

Minä inhoan Sasukea. En ymmärrä häntä eikä minun tarvitsekaan ymmärtää fiktiivistä hahmoa. Olkoon kuinka vaikea lapsuus tahansa, se ei estä minua vihaamasta ko. hahmoa kusipäänä olemisesta ja varsinkin sarjan viemisestä juuri siihen suuntaan mihin en olisi sen halunnut menevän. Pidän Sasukea ja Sasuken ympärillä pyöriviä asioita yhtenä suurimmista osasyistä siihen, että Naruto on mennyt juonellisesti todella pettymykselliseen suuntaan.

Ja "Nyyh mä en tajuu miten jotku ei ymmärrä Saskee" -tyypit: se että jaksaa oikeasti välittää ja mukautua jonkin fiktiivisen hahmon henkilökohtaisiin ongelmiin on iso plussa ja hahmon luojan onni, muttei yhdenkään katselijan velvollisuus. Ja toisaalta, Kishimoto tuskin loikaan Sasukea kaikkien ihmisten ihailtavaksi ja rakastettavaksi -- ehkä ristiriitainen reaktio on juuri se, mitä tämä etsi. Jos oikeasti pitää ko. hahmosta, niin se, ettei ota haukkuja niin tosissaan ja jättää järjettömät kommentit vähemmälle huomiolle olisi minusta aika hyvä merkki siitä.
Kuva
Avatar
Viittaperkele
Surkastuma
Surkastuma
 
Viestit: 1259
Liittynyt: La Loka 16, 2004 13:45
Paikkakunta: No mie oon täällä jossai....

ViestiKirjoittaja Nike » To Kesä 15, 2006 19:53

Pidän Sasukesta hahmona, mutta en pidä siitä että hän muistuttaa käytöksessään suurissa määrin joitain oikeita ihmisiä. Ja voin kertoa, ettei sellaiset ihmiset ole kivoja. Oikeasti. Ette. Halua. Tietää.
Kuitenkin hahmona Sasuke on mielenkiintoinen (tosin ei kovin moniulotteinen, ainakaan minun mielestäni n_n;) joten annettakoon tuo pieni vika anteeksi.
Se johtaa vain tuhoon, turmioon ja tappiin, korjaan tappioon!
Avatar
Nike
ANBU Squad Leader
ANBU Squad Leader
 
Viestit: 826
Liittynyt: Ma Huhti 10, 2006 15:59
Paikkakunta: Ihmemaa

ViestiKirjoittaja TAMPEE » Ma Heinä 24, 2006 11:47

Sasuken ulkonäkö on se mistä pidän aika kovastikkin ^^' Suloinen ja etenkin hiukset on kivat. Mutta luonne .. Ajattelee jatkuvasti vain itseään ja Itachin tappamista ja ei ota huomioon Naruton tai Sakuran tunteita. Mutta ulkonäöstä pidän :>
Avatar
TAMPEE
Genin
Genin
 
Viestit: 184
Liittynyt: To Heinä 20, 2006 12:52

ViestiKirjoittaja Bitenshi » Ma Heinä 24, 2006 13:09

Tunteeni Sassea kohtaan ovat vähän sitä sun tätä aina välillä... Sitä rakastaa, vihaa, ärsyntyy, ymmärtää ja säälii vähän kaikkia samaanaikaan... #___#

Joo, onhan se Saske ihan mukavan näkönen bishityskohde, mutta en viitsi ajatella Saskea "hiiks, vähäx ihquu" -asenteella. Sasuke osaa olla mitä rasittavin lahja ihmiskunnalle, mutta kai se on ihan ymmärrettävää kun miettii sitä sen menneisyyttä... -__-'

Sasuken luonne siis tökkii, mutta en minä sitä poikaa voi muuta kuin hiukan sääliä. Sellainen elämä että oksat pois ja sitten sitä kostonjanossaan menee tekemään arselleen meneviä päätöksiä milloin mistäkin.

Jollakin tapaa toivoisin Sasukelle "ja hän eli elämänsä onnellisena loppuun asti" -lopetuksen, mutta pahoin pelkään että mikä alkoi onnettomasti, kasvoi toivottomaksi, tulee päättymään surkeasti.

Poor Saskey.
Kuva
Ruotsinvihkonsa sottaamisesta vastaa Gomis.
~Y.S.A.K
Avatar
Bitenshi
Missing-nin
Missing-nin
 
Viestit: 1598
Liittynyt: Ma Helmi 14, 2005 08:57
Paikkakunta: Lestijärvi

ViestiKirjoittaja muumi_limu » Su Elo 27, 2006 11:55

MINÄ VIHAAN SASKE-KUNIA! se on niin kamala minun mielestä sellainen myrtsi tai noh ei aina mutta sellainen tyhmä poika ketä yrittää olla kova jaah se on muutenkin minun mielestä ärsyttävä se sais vaikka räjähtää koko hyyppä :twisted:

Nixu edit: Mjaah.. Tuplapostit on nou nou täällä :p
muumi_limu
 

ViestiKirjoittaja KakashiFani92 » Pe Syys 01, 2006 21:34

Stroemsh kirjoitti: Voih. Olen pitänyt Sasukesta aina. Ihan ihmeissään olin kun tänne foorumille liityin ja näin että jotkut ihmiset vihaavat Sasuke-kunia. :D Mutta mikäs siinä, parempi vaan että ihmiset ovat eri mieltä asioista. :) Ja että miksi Sasuke sitten on niin ihana...

Henkilökohtaisesti pidän kovasti siitä että Sasuke on niin "cool". On kutkuttavaa seurata, kuinka välinpitämättömästi se suhtautuu mm. Sakura-chaniin (ja ei, minulla ei ole mitään Sakuraa vastaan :) ), toimii kylmänviileästi ja taitavasti taisteluissa ja kuitenki jaksaa välittää myös muista vaikka onkin kokenut niin kovia.

Sasuke-kun ei todellakaan ole mikään sarjan taitavin hahmo, ja myös siksi pidänkin siitä. Se yrittää niin kovasti olla parempi ja parempi... Ja syystäkin...

Noh, miesmakuni on vaan tällainen. :lol: Hieman töykeät miehet on kivoja. (Kuulostaapa kyllä hassulta. :) ) Ja kyllä, Sasuke on myös seksikäs. :P
<- Samat sanat. Sasken persoona on aina kiehtonu
minuakin. Eteenkin se, kun se taisteluissa välittää muistakin. :) Saske own<3
KakashiFani92
 

ViestiKirjoittaja ucko » Ma Huhti 23, 2007 12:21

sasuke on pohjimmiltaan varmasti hyvä, ei ole tappanut konohalaisia ja ei tule tappamaankaan.. ..itachin hoideltuaan alkaa "revive my clan"-meininki ja kaikki on onnellisia; ja onhan aivan varmaa että saa itachin hoideltua, olis muuten aika ihme juttu jos koko sasuke-tarina päättyy siihen ettei vaan tullut tarpeeksi vahvaksi :D

onkohan sasuken ääninäyttelijä muutes sama Bleachin quincyn kanssa..? kuulostaa ainakin ihan hitosti samalta
..niin samoin tuntee vedon, typeryyksien tekoon; Homo Sapiens
Avatar
ucko
Torture Specialist
Torture Specialist
 
Viestit: 701
Liittynyt: Ma Tammi 09, 2006 18:11
Paikkakunta: In the Ghetto´

ViestiKirjoittaja TAMPEE » Ti Huhti 24, 2007 22:37

LEMONed kirjoitti:olen muuten miettinyt, miten sekin sitten tapahtuu. sasuke palaa muina miehinä konohaan ja pistää kaikki mahdolliset naiset paksuksi?


Luulen että jos ja kun Sasuke tappaa Itachin, se on sarjan loppuvaiheilla, ja Narutossahan voi yleensäkkin tapahtua niin että Sasuke tappaa Itachin ja kuolee itse siinä samalla, tai sitten hyppelee sen jälkeen onnellisesti Naruton ja Sakuran kanssa takaisin Konohaan pistämään ne kaikki naiset paksuksi. >:
Avatar
TAMPEE
Genin
Genin
 
Viestit: 184
Liittynyt: To Heinä 20, 2006 12:52

ViestiKirjoittaja Jokke-pappa » Ti Huhti 24, 2007 23:22

LEMONed kirjoitti:olen muuten miettinyt, miten sekin sitten tapahtuu. sasuke palaa muina miehinä konohaan ja pistää kaikki mahdolliset naiset paksuksi?

Otogakure olisi mielestäni potentiaalinen paikka Sasukelle. Tuskinpa sieltä löytyisi ketään joka vastustaisi Sasuken sinne asettumista, jos sieltä ylipäänsä löytyy enää yhtään ketään. Fangirl no jutsun avulla vaimoehdokkaista ei liene pulaa.
Kuva
tänks chauron
~Life is a Bleach and then you Dye~ (c)Ave
Lucy kirjoitti:Muuton takia alkoi kolmen kuukauden Xbox-vieroitus :'C
Avatar
Jokke-pappa
Lion Heart
Lion Heart
 
Viestit: 2206
Liittynyt: Su Marras 07, 2004 21:42
Paikkakunta: Nokia

Re: Keskustelua Sasukesta

ViestiKirjoittaja tanhu » Ma Kesä 04, 2007 20:18

Oiroke no Jutsun avulla sulhas ehdokkaista tuskin on pulaa.
Toki Sasuke on pohjimmiltaan vielä leafnin. Ja minusta on hienoa että löytyy Narutostakin yksi tälläinen antihero tyylin hahmo. Ei hyvis, mutta ei myöskään pahis. Itse en mikään erityinen Sasuke-fani ole, mutta tämän jälkeen kun tajusin että hänestä nimenomaan on tullut tälläinen antihero, aloin arvostamaan hahmon käsikirjoitusta :E Anteeks !
Avatar
tanhu
Student
Student
 
Viestit: 35
Liittynyt: La Touko 26, 2007 15:46

Re: Keskustelua Sasukesta

ViestiKirjoittaja Verdana » Su Heinä 15, 2007 23:42

Sasuke ei varsinaisesti kuulu lempihahmoihini, mutta hän on ihan ok. Ärsyttää kyllä aina välillä se itsekeskeisyys ja kostonhalu. Vaikka sitä kuinka haluaisikin tappaa Itachin, voi pitää välillä vähän hauskaakin. Kivannäköinenhän Sasse on, ja joskus ihan kiva muutenkin, aina silloin kun ei ole niin vakava. (;
Avatar
Verdana
ANBU
ANBU
 
Viestit: 423
Liittynyt: Su Touko 27, 2007 21:04

Re: Keskustelua Sasukesta

ViestiKirjoittaja Anrica » Su Maalis 09, 2008 11:58

Miten ihmeessä minen oo vielä vastannu tähän töpöön?

Jop, siis Sasuke on se pohjimmainen, perimmäinen syy, miks mä aloin kattoo Narutoa. (rakastuin sen psykopaattiveliin vasta myöhemmin). Tykkäsin valtavasti sen ulkonäöstä ja luonteesta heti ens näkemältä. Mun sympatiapisteet sitä kohtaan vaa nousi ku olin saanu tietää sen lapsuudesta. Kaiken kaikkiaan käy sitä raasua sääliksi :< ku miettii miltä itestä tuntus samassa tilanteessa.

Siinä mielessä huolestuttavaa että mun fanitus alkaa kääntyä enemmän Sasuken kuin Itachin puoleen. En sit tiiä onko hyvä vai paha juttu. Se on kuitenkin varppi että pillitän ku pikkuvauva, jos jompikumpi kuolee.
Avatar
Anrica
Chuunin
Chuunin
 
Viestit: 208
Liittynyt: Pe Elo 24, 2007 18:53
Paikkakunta: Hollola

Re: Keskustelua Sasukesta

ViestiKirjoittaja Narukataf » Ma Elo 29, 2011 16:52

ucko kirjoitti:onkohan sasuken ääninäyttelijä muutes sama Bleachin quincyn kanssa..? kuulostaa ainakin ihan hitosti samalta


Kyllähän se on, Noriaki Sugiyama ääninäyttelee tietääkseni Bleachissa Quincya (kirjoitetaanhan se noin..) ja Narutossa Sasukea.
En ole sitten varma näytteleekö missään muussa sarjassa, ainakin noissa nyt. :/

Sitten tästä Sasukesta. ^^
Kun aloin seurata Naruto -sarjaa mangana, ihastuin heti Sasukeen. En tiedä miksi, se oli vain niin ihana
ja ..tietenkin, ''cool''. Se tekee varmaan siittä niin ihastuttavan. :3 Sasuken hiukset on ihanat, ja ylipääntänsä
ulkonäkö. Mutta luonne.. Kyllähän sen ymmärtää, Sasukella on ollut pienenä kamalaa ja on joutunut kokea
sen saman kuin Naruto - yksinäisyyden tunteet. Mutta ajatelkaas nyt. Näet kun vanhempasi ovat tapettu. Ja vielä
isoveljesi on syyllinen siihen. Ei kyllä yhtään naurata. Mielestäni tuo on aika kauheaa. Voi Sasu parkaa. :<

Mutta nyt kaikki on vähän erilailla. En enää kauheasti tykkää Sasukesta. En tiedä syytä, vaikka hän onkin
edelleen vielä söpömpi. o.o Olen enemmän alkanut tykkäämään Narutosta. Johtuu varmaan siittä, kun aikoo
tuhota Konohan.. En osaa sanoa. On hän silti ihana ihminen, kunhan vain Naruto saisi Sasuken pois kostonhimosta. D:
Tällaista tällä kertaa..
Kuva
◕ ◡◡ ◕ ᴿᴬᵂᴿᴿᴿ ᵎ ❣ I think it's true. But your smile is true. }
Avatar
Narukataf
Student
Student
 
Viestit: 4
Liittynyt: Su Elo 28, 2011 18:59

Edellinen

Paluu Yleinen Naruto keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron