Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

Naruton shounen-ai ja shoujo-ai

Täällä voi keskustella yleisistä narutoon liittyvistä asioista

Naruton shounen-ai ja shoujo-ai

ViestiKirjoittaja Bitenshi » Ke Kesä 28, 2006 00:30

En minä heterolempeä syrji, sehän on ihanaa, mutta en sattunut löytämään tällaista topiccia... ja yritän varoitella homokammoisia. Vapaasti siis saa puhua siitä, mitä paritusta kannattaa, miksi ja mitä mieltä on muiden lempipareista.

Homo- ja lesbokammoiset, elkäätte vaivautuko, kiitos. Jos ette pidä shounen-aista tai shoujo-aista, voitte vielä jättää tämän topicin lukematta. Silloin me kaikki olemme onnellisia, eikö? ;)

Sou, otanpa nyt heti alkuun puheeksi Sasuken ja Naruton. No, sehän nyt on kaikkein eniten kannatusta saanut shounen-ai paritus Narutossa, joten haluaisin tietää mitä tämän foorumin väki on mieltä siitä.

Itse en ole mikään suurin SasuNaru-fani, pysykööt kavereina minun mielestäni. Eniten sarjaan pohjautuvia "todisteita" tästä toki on, mutta minä en ole koskaan oikein pitänyt sarjassa hopealautasella annetuista pareista, tykkään enemmän itse etsiä tiheän kamman kanssa ja kehitellä omia fanficcejä sitten siihen. Tietenkään minulla ei ole mitään SasuNarua vastaankaan, ihan OK minulle. Olen parisen doujinshia lukenut ja ne olivat kyllä ehdottoman sulkkuja. :D

KESKUSTELUA!
Kuva
Ruotsinvihkonsa sottaamisesta vastaa Gomis.
~Y.S.A.K
Avatar
Bitenshi
Missing-nin
Missing-nin
 
Viestit: 1598
Liittynyt: Ma Helmi 14, 2005 08:57
Paikkakunta: Lestijärvi

ViestiKirjoittaja minori » Ke Kesä 28, 2006 02:25

Ennen olin aika pitkälle addiktoitunut parittamiseen sun muuhun sellaiseen (eli lähinnä ficcien kirjoittamiseen ja fanartiin), mutta nykyään ei enää niin kamalasti nappaa. Tietty KakaIru on yksi suloisimmista asioista mitä on, mutta ei enää saa ihan sellaisia reaktioita aikaan. ^^'

Ja tuosta SasuNarusta kun halusit keskustella. ^^ En itsekään ole mikään kamalan suuri SasuNaru-fani. Onhan se selvää tietty, että ne toisilleen kuuluu, mutta itse en noista teini-parituksista niin kauheesti välitä. Enemmänkin nämä vanhemmat, kuten Kakashi, Iruka, Genma, Hayate, Kotetsu, Izumo ja niin päin pois kiinnostaa. En sitten tiedä johtuuko se siitä, että ite on jo vanhempi... Vaikka tietty mun ikäiset ja vanhemmat kuolaa kyllä ihan samalla tavalla esim SasuNarua kuin nuoremmatkin... Tiedä sitten... ^^'

Onhan tästä shounen-aista ainakin suvaitsevaisuudelle jotain hyötyäkin. Enkä tarkoita, että jonkun kovan yaoin pitäisi olla kaikkien mielestä ok, ei tietenkään, mutta sen että pojat tai tytöt vaikka pitää kädestä kiinni julkisesti. ^^
Avatar
minori
Legendary Sannin
Legendary Sannin
 
Viestit: 3015
Liittynyt: La Kesä 11, 2005 13:44
Paikkakunta: Oulu

ViestiKirjoittaja Runte » Ke Kesä 28, 2006 03:40

Shounen-ai/Yaoi

Nämä ovat sanoja, jotka kuuluvat 'top3 vihaan' sanoihin. Se on siis asia, jota en voi sietää millään. Suoraan sanottuna olen rasisti homoja kohtaan :/ En vain kestä sitä.. Se on jotenkin epänormaalia (Koska olen poika, voin sen ymmärtää, toisin kuin yuria..) En vain ymmärrä, mitä hienoo jotkut näkevat kahden pojan pussaavan toisiaan, kun niilleijjoo ees tissejä, saati sitten kauniita kasvoja :/
Se on siis vain minun mielipide ;) Ei tarvii kaivaa isienne haulikoita.

Mutta, asiasta kolmanteen:

Shoujo-ai/Yuri

Tämä on taas asia, joka on minun mieleen ^^ Jotenkin olen aina (Jo ennen kuin olin animea edes katsellut) pitänyt lesboista ja lesboudesta. Se on vaan jotenkin mielenkiintosta, kun näkee söpön tytön ja saa kaupan päälle toisen söpön tytön ^^ Ja mitä Yuriin tulee, Tytöillä on paljon enemmän mahdollisuuksia (esileikkejä yms.), kun mitä poikiin tulee, joilla on vain yksi reikä ;)
Animena Shoujo-ai on vain ylisöpöä, jota ei voi vastustaa. En oikeen osaa pistää sitä sanoihin, mutta sama himo joillakin on siihen, mikä toisilla shounen-aihin, eivätkä voi meitä Yurifanittajia ymmärtää.

Ja näin jos Narutosta puhutaan, niin lempiparitukseni on Sakura / Temari. Molemmat söpöjä hahmoja ja vielä söpömpiä keskenään.

Vielä lopuksi: Jaksossa kolme tapahtui hieman niin ja näin, mikä ei mielyttänyt meitä Shoujo-ai:sta pitäviä. Olisi kiva nähdä Narutossa tyttöjenkin kesken vahinkopusu ^^

Mutta, Suomi on vapaa maa ^^; Jokaisella mielipiteensä ja tämä on minun. (Huhhuh, ku väsyttää =_= Koittakaa saada viestistä selvää ^^)
人は孤独には勝てない
故に我は孤独を満喫している
Avatar
Runte
Lord of Oblivion
Lord of Oblivion
 
Viestit: 4120
Liittynyt: La Maalis 26, 2005 17:00
Paikkakunta: Somwhere Around Nothin'

ViestiKirjoittaja Bitenshi » Ke Kesä 28, 2006 14:37

Hmm, ensimmäistä kertaa olen kuullutkin noin fiksulla tavalla sanotun mielipiteen siitä, miksi vihaa shounen-aita... Ymmärrettäväähän tuo, pojilla omansa ja tytöillä omansa. :roll: Omasta mielestäni kyllä pojat osaavat olla erittäin kauniita, mutta kai se on helpompi toisen sukupuolen edustajasta sellaista arvioida. ^^' (varsinkin animebishithän ne vasta nättejä onkin :wink: )

Oma suhteeni yuriin ja shoujo-aihin on siinä ja siinä. Ei minulla mitään lesboutta vastaan ole, mutta enemmän olen shounen-ain puoleen. Shoujo-ai parituksista varmaankin... hmm... Tenten ja Hinata olisivat minun mielestäni aika söpö pari. :D Olen minä noita Inon ja Sakuran shippauksiakin nähnyt fanficeissä ja fanarteissa... eikä niissäkään mitään pahaa ole.
Kuva
Ruotsinvihkonsa sottaamisesta vastaa Gomis.
~Y.S.A.K
Avatar
Bitenshi
Missing-nin
Missing-nin
 
Viestit: 1598
Liittynyt: Ma Helmi 14, 2005 08:57
Paikkakunta: Lestijärvi

ViestiKirjoittaja lalala » Ke Kesä 28, 2006 15:11

Njaah, voin myöntää samantien, etten pidä kummastakaan melkeinpä yhtään, mutta jos pitäisi valita jompi kumpi, niin se olisi shoujo-ai (kyllä, olen tyttö, mutten lesbo =D ). Emt, minusta molemmat ovat aika ällöttäviä (hups, nyt puhunkin yurista ja yaoista, mutta jatkan silti :twisted: ), erityisesti yaoi, en kestä sitä.
Kaksi poikaa niin ja näin? Hyi! Minusta se on sairasta, ei ihmistä ole luotu tekemään sellaista.
Yuri taas on myös sairasta, ei tyttöjen kuulu olla keskenään sillä tavalla, vaikken kyllä tuomitsekaan ihmisiä, jotka ovat lesboja tai homoja.
Mutta taas vähän suvaitsevamman pariin ^^
En ymmärrä ihmisiä, jotka näkevät jtn esimerkiksi SasuNaru parituksessa. Itsestäni on loukkaavaa, ja jopa törkeää parittaa Sasuke Narutolle, koska he eivät yksinkertaisesti sovi toisilleen (eikä Sasuke kenellekään muullekaan pojalle, saati tytölle). Miettikää nyt, hömppeli-lapsellinen-tyhmännäköinen + cool-komea-söpö-mystiselle = tiukka ei. On sääli, että Sasukea pidetään homona, mutta minkäs sille mahtaa. Monet SasuNaru-ficit ovat oikeita mestariteoksia, vaikka pairtus onkin paska. Jotkut kirjoittajat saavat minut unohtamaan, että Sasuke ei todellakaan ole homo tarinansa aikana, ja se on aika ihailtava ominaisuus ^^
Shoujo-ai paritukset hyväksyn paljon paremmin, koska minulla ei ole kauheasti lempityttöhahmoja sarjoista, joten minulle on melkeinpä ihan sama, mitä muut niistä kirjoittavat/piirtävät.
Vielä lopuksi, että vaikka sitä voikin olla vaikea ymmärtää, en itseasiassa tuomitse ihmisiä, jos he kirjoittavat/piirtävät/tykkäävät jommasta kummasta, jokaisellahan on omat mieltymykset.
Itsekin olen piirtänyt todella lievää shoujo-aita + muutaman ficin siitä kirjoittanut, mutten siltikään rakasta/palvo tai muuten sitä, halusin vain vaihtelua piirroksiini.

Sekavaa tekstiä + omituiset, ristitiitaiset selosteet = MsUchiha on asialla

EDIT: Neaa, MsUchihan 500. viesti! 8) Yeah \o/
NOT.
lalala
Jounin
Jounin
 
Viestit: 1085
Liittynyt: Ma Maalis 13, 2006 17:26

ViestiKirjoittaja Bitenshi » Ke Kesä 28, 2006 22:39

Mielenkiintoinen näkökulma tuokin asiaan... Itse en ole homoutta tai lesboutta ajatellut sinäänsä "sairaana", minusta se on liian vahva termi. Ei siinä minusta ole mitään kovin väärääkään, vaikka eihän sitä ole biologisesti tapahtuvaksi tarkoitettu. Ja Raamatussahan sanotaan selvästi että homous on synti, mutta eikös kaikki synnit annettu anteeksi, nou? ;)

Tuohon kantaasi, MsUchiha, SasuNarusta voisin sanoa vastaan paljonkin, en itse pidä Narutoa mitenkään tyhmännäköisenä, mutta tämähän on täysin mielipidekysymys. Mielipiteestäsi myös erottaa selvästi että olet Sasuke-fani, joten ehkä siinä suhteesta mielipiteesi Sasuken sopivuudesta kenellekään on tuollainen. Ei siinä mitään, en tuomitse. :D Olihan meikäläisellä tuommoinen Sasuke-suhde kun luin sarjan alkuja, enkä oikeastaan silloin shounen- tai shoujo-ai parituksista Narutossa perustanut... ehkä siinäkin suhteen mielipide on muuttunut sarjaa luettuani.
Kuva
Ruotsinvihkonsa sottaamisesta vastaa Gomis.
~Y.S.A.K
Avatar
Bitenshi
Missing-nin
Missing-nin
 
Viestit: 1598
Liittynyt: Ma Helmi 14, 2005 08:57
Paikkakunta: Lestijärvi

ViestiKirjoittaja Hi Enzeru » To Kesä 29, 2006 00:43

HYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYIIII!!! :x
Avatar
Hi Enzeru
Chuunin
Chuunin
 
Viestit: 282
Liittynyt: Ti Kesä 27, 2006 18:47
Paikkakunta: Pori

ViestiKirjoittaja Chouko » To Kesä 29, 2006 01:36

OFF//
Hi Enzeru kirjoitti:HYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYIIII!!! :x

Mielenkiintoinen kannanotto, mutta luitko topicin ensimmäisen viestin? ^___^
Bitenshi kirjoitti:Homo- ja lesbokammoiset, elkäätte vaivautuko, kiitos. Jos ette pidä shounen-aista tai shoujo-aista, voitte vielä jättää tämän topicin lukematta. Silloin me kaikki olemme onnellisia, eikö?

//OFF


Itse pidän enemmän shounen-aista/yaoista kuin shoujo-aista/yurista. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että vihaan kahden tytön välistä suhdetta, joka on viety intiimimmälle tasolle.

Kukaan ei voi kieltää sitä, että Japanissa Naruton suosituimmat paritukset ovat SasuNaru ja KakaIru. Ei ne siellä Japanissa hirveästi ajattele, että siinä on kaksi jätkää yhdessä. Ne jätkät vain sopii yhteen ja sillä sipuli ^^;

Paritus, josta pidän eniten, on SasuNaru (joten MsUchiha ei voi ymmärtää minua ^___~). Se on ollut lempparini jo vähän yli kaksi vuotta. Hyviä ficcejä on vaikea löytää nykyään, koska useimmat tuntuvat käyttämään samaa kaavaa. SasuNarun fandomi on laaja, mikä aiheuttaa sen, että siinä on enemmän akanoita kuin jyviä. Siedän hyvin myös NejiNarun ja Uchihacestin. KakaIru on söpöä, mutta siitäkin on hirveän vaikea löytää hyviä ficcejä, koska juonia kierrätetään enemmän kuin jätteitä.

Yhteenveto: Pidän homo- ja lesboparituksista, kunhan ei vain mennä hyvän maun tuolle puolen.


Erittäin sekavaa tekstiä...
~Stupid is as stupid does~
||Animewatcher||
Avatar
Chouko
Oinin
Oinin
 
Viestit: 921
Liittynyt: To Loka 20, 2005 16:21
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja Mushka » To Kesä 29, 2006 09:39

Hi Enzeru kirjoitti:HYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYIIII!!! :x


Erittäin mieleenkiintoinen teksti. Aivan loistava. Kannattaisiko lukea ensimmäisen viestin, ennen kuin kirjoittaa?!

Pidän shoujo-ai:sta enemmän. En kuitenkaan ole lesbo. Onhan se aika kamalaa, kun pojat ja tytöt. Arwhög. Mutta shoujo-ai vetää joskus puoleensa. En katso niitä melkeinpä koskaan, sillä ei voisi vähempää kiinostaa.
~~Murhattu ilman murhaajaa -ei ole murha.~~
Avatar
Mushka
Torture Specialist
Torture Specialist
 
Viestit: 717
Liittynyt: Su Huhti 02, 2006 18:57
Paikkakunta: Hidden village of Turku

ViestiKirjoittaja Bitenshi » To Kesä 29, 2006 12:51

Chouko tuossa mainitsikin jo tuon Uchihacestin, eli Itachin ja Sasuken parittamisen. Mitäs mieltä porukat ovat siis tällaisesta incesti parituksista? Eiväthän ne kaikki tosin ole ihan vain lesbo ja homo parituksia, mutta yleensä ne rinnastetaan turhin perustein tällaisiin...

Olen lukenut pari ItaSasu doujinshia ja fanficciä... eivät ne niitä parhaita ole olleet minun mielestäni, mutta ei niissä vikaakaan ollut. Itse en oikein incestiä suosi, mutta en minä rupea tuomitsemaan incesti-fanejakaan... Mutta hyvä teksti takaa hyvän lukuhetken, oli paritus mikä oli.

SasuNarusta on kyllä tulossa aika megalomaaninen ilmiö, siksi suosinkin vähemmän suosittuja parituksia. Siinä on sitten se huono puoli, että kun on vähemmän faneja, on myös vähemmän ficcejä ja doujinsheja. T-T Itse olen ollut NejiSasu-fani jo aika kauan, ja olen huomannut että esim. fanfiction.nettiin on alkanut ilmestyä enemmänkin tämän genren edustajia... ehkä nämä SasuNaru-fanitkin hankkivat hiukan vaihtelua muista parituksista? :) Mitäs parituksia tämä kansa Narutosta yleensä parittaa, ja mistä olisi kiinnostunut tietämään enemmän?

Itse siis tosiaan olen NejiSasu-fani numero yksi, mutta kirjoittelen ja luen myös mielelläni ItaNejiä (tiedän, aika mahdoton paritus, mutta alternative universe fanfictionissa kaikki on mahdollista!!). SasuNarukin on ihan ok minulle, mutta en sitä suuremmin fanita... ShikaNaruakin kannatan mielelläni, kaverini näes yleensä kirjoittaa näitä niihin NejiSasu-ficceihin joita häneltä pyydän. :wink: Shoujo-ain puolelta taas en ole paljon ehtinyt miettiä, joten minulta ei sieltä valitettavasti ole suosikkiparituksia...
Kuva
Ruotsinvihkonsa sottaamisesta vastaa Gomis.
~Y.S.A.K
Avatar
Bitenshi
Missing-nin
Missing-nin
 
Viestit: 1598
Liittynyt: Ma Helmi 14, 2005 08:57
Paikkakunta: Lestijärvi

ViestiKirjoittaja Wendy » To Kesä 29, 2006 13:28

Itse en ole ns. shounen ai/ yaoi- ja shoujo ai/ yuri- fani ja enkä oikein välitäkkään molemmista.

Myönnän, että olen alkanut pikkuhiljaa tykästymään shounen aihin, vaikken aluksi vihannutkaan sitä. SasuNaru on se yleisin ja tuttu shounen ai- paritus, josta usein kirjoitetaan ficcejä ja kerrottakoon, että tämä kyseinen paritus on minun suosikkiparitus tällä hetkellä (Ehkä SasuNaru on aika tavallinen shounen ai- paritus ^^' ). Mielestäni Naruto- sarjaan ei oikein sovi shounen ai/ yaoi ja shoujo ai/ yuri, kun herra Kishimoto loi Naruton tällaiseksi toiminta/ huumori/ seikkailu- animesarjaksi eikä miksikään shounen ai/ yaoi- ja shoujo ai/ yuri- sarjaksi :>
The world is rolling around at the speed of rebirth.
Avatar
Wendy
Jounin
Jounin
 
Viestit: 1014
Liittynyt: La Loka 01, 2005 09:24
Paikkakunta: Seinäjoki

ViestiKirjoittaja karasuka » To Kesä 29, 2006 14:58

Haha.

Shounen-ai enemmän on napannut mut kyllä haaviinsa, enemmän kuin mitkään shoujo-ait (pläh, aika lässyn kuvan olen vain saanut siitä, en ihan vapaaehtoisesti kyllä lukisi) ja yuri on pelkästään ew ja yaoiakin luen vain jos siinä on juoni eikä ole mitään päätöntä... ju nou.. naimista.. -.-

Pahoitellen (en oikeasti) ilmoitan että NaruSasu vain vei sydämen. En voi sille mitään, olen koukussa.. Ja tosiaan, narusasu koska...koska.. minä vain..tykkään siitä enemmän kuin sasunarusta. (saan syyttää tästä vain erästä ihastuttavaa fanficciä.. -.- )

Mutta eniveis. Ja edelliseen viitaten, olisi sarja vaikka mikä oikeasti, kyllä fanit siitä vääntävät pareja vaikka väkisin. Pidän kyllä oman Naruto-shounen-ai-ihkutukseni mahd. vähäisenä.. -.- Ja mitä Itasasuun tulee... yaoi on iso EI, mutta on sitä tullut luettua... harmittavasti olen löytänyt vain noin kaksi hyvää fanficciäkin missä Sasuke EI olisi noin 10v. Koska shota on ehdoton EI ja 95% ItaSasusta on aina sitä.. harmittavasti, koska shounen-aita noista kahdesta on hauska lukea ja esim. eräs fanficci sai täydellisesti koukuttumaan. En kyllä oikein muuten.

Oikeastaan siedän aika montaakin paria mutta jostakin syystä olen alkanut haraamaan hirveästi vastaan sitä, että Naruto on aina uke... @___@ kyllä se käy jos ne oli jotakin 12 ja alle.. mutta kun ikää löytyy enemmän ja Narutosta tehdään edelleen sellainen vinevine-raiskatkaa-minut-kaikki-yhdessä-uke niin.. argh. VIHAAN SITÄ. Monikin paritus Naruton kanssa käy, vain jos se on seme... -.- (ja lievästi, minimaalisesti perverssi Rokudaime Hokage alias Naruto on hyvin ihastuttava seme. Olenpas minä kyllä lukenut yhden crack-ficin jossa parituksena oli NaruNeji.. se oli huvittavaa.)
Avatar
karasuka
Chuunin Exam Supervisor
Chuunin Exam Supervisor
 
Viestit: 628
Liittynyt: Ma Syys 19, 2005 08:39

ViestiKirjoittaja Sham » To Kesä 29, 2006 17:04

Pidän itse enemmän shounen-aista (JA yaoista, naha) kuin shoujo-aista tai yurista. Kyllä shoujo-aikin silti menee enkä yurillekaan oksenna, mutta shounen-ai ja yaoi ovat silti enemmän minun mieleeni ^^

En osaa sanoa, pidänkö enemmän shounen-aista vai yaoista. Ehkä niiden sekoituksesta :p En pidä lässynlässynkawaiisöpökyaahalipusista, mutta en kyllä jostain päättömästä juonettomasta tunteettomasta raa'asta naimisestakaan. Enkä pidä siitä, että toinen on NIIN seme ja toinen NIIN uke, että kumpikaan ei voi mitenkään tehdä/sanoa/ajatella mitään roolinsa ulkopuolelta. Mieluiten ilman mitään semeukeroolitusta.

Ja shota on EHDOTON EI. Varsinkin siinä tapauksessa, että toinen hahmoista todella ON alaikäinen tai huomattavasti nuorempi eikä vain näytä siltä. Insesti menee joskus, jos se ei mene liian yaoiksi. Raiskausjututkaan eivät ole kivoja.

Ja sitten parituksiin ^^ SasuNaru tai NaruSasu, kummin päin vain, on ehdottomasti minun lempiparitukseni. Olen aina pitänyt siitä, mutta rakastuin siihen ihan kunnolla vasta pari ficciä luettuani. Se paritus on kaikista loogisinkin. Ja kuten joku jo sanoi, sille on annettu eniten todisteita itse sarjassa. Se osaa olla söpöä, kaunista, angstia, hauskaa, mitä vain. Ja pojat vain sopivat toisilleen NIIN hyvin. Vaikka he tavallaan ovatkin täysin toistensa vastakohtia, he ovat tarkemmin ajateltuna hyvinkin samanlaisia. Ja he kummatkin käyvät semeistä tai ukeista. (Vaikka minä en kyllä pidä liiasta semeukeilusta, mielummin ilman mitään "rooleja".) SasuNaruSasu on ainoa mielestäni täydellinen paritus.

KakaIru, ItaSasu, SasoDei (lyhennetäänkö se noin? xD), OroKabu (Vaikka Orochimarua vihaankin, lähinnä siinä kiehtoo Kabuton rääkkäys, koska en pidä Kabutostakaan muuta kuin jollain todella kierolla tasolla) ja NaruGaara menevät kyllä, mutta en koskaan jaksa sen ihmeemmin perehtyä niihin. Sitten taas nämä täysin lähtökohdattomat paritukset, kuten joku tyyliin Kiba x Neji, eivät oikein ole minun mieleeni. Kyllä sille täytyy olla jotain näyttöä itse mangassa.
Viimeksi muokannut Sham päivämäärä To Kesä 29, 2006 19:30, muokattu yhteensä 2 kertaa
Prove me that you're not a fool, walk across my swimming pool

Y.S.A.K - Akatsuki FC - Gaara FC - Neji FC - J-rock FC - Sasuke FC - Suigetsu FC - Deidara FC - FMA FC - Gray FC
Avatar
Sham
ANBU Squad Leader
ANBU Squad Leader
 
Viestit: 884
Liittynyt: Ti Syys 13, 2005 21:34

ViestiKirjoittaja Bitenshi » To Kesä 29, 2006 18:07

Minä taas RAKASTAN lähtökohdattomia parituksia!! :D On niin mukava keksiä jotain ihan omaa juontamaan rakkaustarinaa, ei tarvitse nojata sarjassa näytettyihin faktoihin. Voi aloittaa ihan tyhjästä ja silleen... Kuten varmaan tästä ymmärtää, rakastan fanficcien kirjoittamista, ja siitä tämä "uppo-outojen" paritusten keksiminen on lähtenytkin.

Ja se taas miksi SasuNarusta en niin paljon tykkää... aloitin shounen-ai-fanitukseni ihan jo Digimonista, ja siinä kun näitä "parhaita vihollisia" tupataan juuri parittamaan keskenään, niin jotenkin se semmoinen alkoi maistua ihan puulta. Siksi heti alkutekijöissä Narutossa (the kiss of DOOM...) äkkäsin että TOTTAKAI Sasukella ja Narutolla on suuri ja kaunis fanbase... Siksihän minä sitten lopulta sen NejiSasun jostain kekkasin, piti jotain shounen-ai värinöitä pakostakin luoda. T-T Uskokaa tai älkää, mutta olen omilla NejiSasu haravoillani löytänyt sarjasta ehkä viisi kohtaa joista voisi alkaa tarinaa viemään eteenpäin. (kyl ne on pienii, mut siel ne on... T-T)

NaruSasu... SasuNaru... *pää pyörii* Itse olen tässä kyllä Saske-semen kannalla, mutta pakko on sanoa että liika Naru-uketus käy hermoille... Olen ehkä joskus hieman lukenut tuota "hentai Naru-seme" juttua, siinä oli NejiNaru ja NaruSasu parituksina... it was cool.

Yaoi on kyllä sellaista mitä tykkään lukea, mutta... *kröh* Älkää nyt sitä ihan pelkkänä "homopornosta" pitämisenä ottako, eivät ne kaikki suoraan-vaan-hässimään ficit todellakaan kauniita ole. ^^' Yleensä yaoi menee hyvin juonitetun shounen-ai tarinan sivussa paremmin kuin vain yhden chapun mittaisena täytenä lemon pläjäyksenä. Toisaalta pidän niistä one-shoteistakin, jos ne ovat hyviä. xD
Kuva
Ruotsinvihkonsa sottaamisesta vastaa Gomis.
~Y.S.A.K
Avatar
Bitenshi
Missing-nin
Missing-nin
 
Viestit: 1598
Liittynyt: Ma Helmi 14, 2005 08:57
Paikkakunta: Lestijärvi

ViestiKirjoittaja Bitenshi » To Kesä 29, 2006 19:35

Kuumato kirjoitti:
Ja sasuke on niiiiin uke ettei mitään rajaa. :D


No, sehän onkin SasUKE. xD Eihän se Sas kaikissa pareissa, mutta minä miellän Sasken ukeksi aika monessa... Naruto tietyissä ficeissä voi olla aika hyväkin seme, mutta yleensä SasuNarun puolelle se mulla menee...
Kuva
Ruotsinvihkonsa sottaamisesta vastaa Gomis.
~Y.S.A.K
Avatar
Bitenshi
Missing-nin
Missing-nin
 
Viestit: 1598
Liittynyt: Ma Helmi 14, 2005 08:57
Paikkakunta: Lestijärvi

Seuraava

Paluu Yleinen Naruto keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron