Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

Naruton loppu?

Täällä voi keskustella yleisistä narutoon liittyvistä asioista

Naruton loppu?

ViestiKirjoittaja TAMPEE » Ti Huhti 24, 2007 22:57

En ainakaan tietääkseni ole nähnyt täällä Naruton loppua käsiteltävää topiccia, joten tein sellaisen itse. Laittakaa tämä lukkoon jos niin on että tällainen keskustelu on jo olemassa.

Nyt se visainen kysymys: miten luulette että Naruto tulee loppumaan? Onnellisesti vai surullisesti? Kertokaa mielipiteitänne ja arvauksianne :3

Itse veikkaan että Narutosta joko tulee Hokage, Sasuke kuolee tai sitten Naruto kuolee ja Sasuke ja Sakura jäävät suunnilleen itkemään perään. >_>
Avatar
TAMPEE
Genin
Genin
 
Viestit: 184
Liittynyt: To Heinä 20, 2006 12:52

ViestiKirjoittaja Jokke-pappa » Ti Huhti 24, 2007 23:06

Manga-puolelta löytyy Mitäs luulette... -topic, mutta tosiaan melko huonosti nimettynä. Eipä tuossa voi ainakaan searchin käyttämättömyydestä syyttää kun on noin selkeästi nimetty. Ja itseasiassa tuossa käsitellään sitä kuoleeko Naruto lopussa vai ei. No, kyllä se aika läheltä lipoo kuitenkin.
Jos Kishimoto jatkaa shounen-mangan kultaisen kirjan lukemista tehdessään sarjaa, se päättyy mitä luultavimmin onnellisesti. Ja jos sellainen ihmeellisyys pääsee käymään että Naruot kuolla kupsahtaa, hän kuolee onnellisena.
Kuva
tänks chauron
~Life is a Bleach and then you Dye~ (c)Ave
Lucy kirjoitti:Muuton takia alkoi kolmen kuukauden Xbox-vieroitus :'C
Avatar
Jokke-pappa
Lion Heart
Lion Heart
 
Viestit: 2206
Liittynyt: Su Marras 07, 2004 21:42
Paikkakunta: Nokia

ViestiKirjoittaja LoneWolf » Ti Huhti 24, 2007 23:18

Tämä on hyvin vaikea kysymys.. Oikeastaan vaihtoehtoja on miljoonia, Kishistä ei ota ikinä selvää. Itse luulisin ainakin että Naruto saavuttaa hokagen titteli ja joutuu suojelemaan Konohaa joltain suurelta hyökkäykseltä ja taistelee jotain karmeata kummajaista vastaan. Sitten Sasuke tulee lopulta auttamaan ja kuolee itse. Eli antaa henkensä Naruton ja Konohan puolesta. Sillä hän korvaa kaikki syntunsä mitä on kylälleen tehnyt. Kun paha on kukistettu, kaikki elävät elämänsä onnellisina loppuun saakka.

Siinä minun veikkaus.

Ja siitä Sasuke vs. Itachi-tapauksesta vielä sen verran että en luule että Sasuke tappaa Itachia ollenkaan. Ne tekee luultavasti sovinnon. Jotenkin vain tuntuu siltä.
Kuva
On pirun vaikea selvitä hengissä hautaan saakka. | Animewatcher | Last.fm | Metallimusiikki F.C. | "Sooner or Slayer"
Avatar
LoneWolf
S-Class Missing-nin
S-Class Missing-nin
 
Viestit: 2102
Liittynyt: Su Helmi 25, 2007 15:51
Paikkakunta: Kaaosmaa

ViestiKirjoittaja Nixu » Ti Huhti 24, 2007 23:24

No Gebu jo kertoikin faktat tiskiin, että ei muuta lisättävää ^^
Ja minun puolesta tätä ei tarvitse lukottaa.

Itachista tulee kuudes hokage, sarja päättyy ja tämä on varma tieto!
Avatar
Nixu
S-class mage
S-class mage
 
Viestit: 3622
Liittynyt: To Huhti 28, 2005 23:13
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja Mirha » Ti Huhti 24, 2007 23:44

nixuboy kirjoitti:Itachista tulee kuudes hokage, sarja päättyy ja tämä on varma tieto!

Jotenkin näen tuosta seurauksena aikamoisen natsi-Konohan josta tehdään sitten ihan oma manga.
退屈な星が狂々回る merry go round
Just a Fuckin' class hero ON THE BEACH
Avatar
Mirha
Mindfuck
Mindfuck
 
Viestit: 1723
Liittynyt: Pe Syys 16, 2005 14:35

ViestiKirjoittaja Itchy-chan » Su Huhti 29, 2007 21:23

Itse ainakin uskoisin, että Narutosta tulisi Hokage, sillä yleensähän päähenkilöiden toiveet toteutuu lopussa. Tästä Itachi & Sasuke jutun luulisin loppuvan siten, että Sasuke tappaa Itachin, sillä eihän sekään mikään superman ole. Kyllä ne vahvimmatkin kuolevat joskus.
KuvaKuva
Avatar
Itchy-chan
Rookie
Rookie
 
Viestit: 77
Liittynyt: Ma Joulu 25, 2006 00:33
Paikkakunta: Kuopio

ViestiKirjoittaja Limetti » Ma Huhti 30, 2007 19:01

en nyt paljon lähde veikkailemaan mutta uskoisin ainakin että narutosta tulee hokage
always yours....

Akatsuki FC///One piece FC
Avatar
Limetti
Genin
Genin
 
Viestit: 126
Liittynyt: Ke Maalis 14, 2007 15:25
Paikkakunta: elimäki

ViestiKirjoittaja Silja » La Touko 19, 2007 13:28

Eiköhän Narutosta loppujen lopuksi se hokage leivota. Sen lisäksi pari kohtuullisen keskeistä päähenkilöä varmaankin kuolee jossain vaiheessa, että saadaan vähän dramatiikkaa peliin. Sasuke taistelee Itachin kanssa ja voittaa, mutta ei kuitenkaan tapa Itachia. Mitäs muuta? Sakura pääsee Sasukesta yli, jolloinka Sasuke rakastuu välittömästi korviaan myöten Sakuraan. Uchiha-klaani siis kuolee, koska Sasukelle ei kelpaa kukaan muu kuin Sakura.
Kanjikaveri - opi japania!
suomi-japani-suomi -sanakirja
Keskustele japanin kielestä ja kulttuurista foorumilla
Avatar
Silja
Genin
Genin
 
Viestit: 181
Liittynyt: Ke Syys 28, 2005 16:20
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja samsam » La Touko 19, 2007 16:58

Itchy-chan kirjoitti:Itse ainakin uskoisin, että Narutosta tulisi Hokage, sillä yleensähän päähenkilöiden toiveet toteutuu lopussa. Tästä Itachi & Sasuke jutun luulisin loppuvan siten, että Sasuke tappaa Itachin, sillä eihän sekään mikään superman ole. Kyllä ne vahvimmatkin kuolevat joskus.


jeh mäki olen samaa mieltä kuin, Itchy-Chwan. Tai, ehkä, tämä vain juolahti mieleen, että Itachi saattaapi, voittaa Sasuken, mutta ei kuitenkaan tapa. Sasuke ei vain pysty tappaan häntä. Joten Naruto tullee sankarina, pelastamaan hänet viimehetkenä. Ja tappaa Itachin. Ja sitten he kaikki menevät Konohaan Sasuken kanssa, ja Naruto alkaa kovan treenin ja treenaa itsensä melkee puolikuoliaaksi, jotta voittaa Akatsukin, ja hän tappaa Akatsukin jäsenet. Ja tulee Hokage ja menee Sakuran kanssa naimisii xD....
Avatar
samsam
ANBU
ANBU
 
Viestit: 493
Liittynyt: To Maalis 02, 2006 19:42
Paikkakunta: Tornio

ViestiKirjoittaja neonsade » La Touko 19, 2007 18:04

No kyllä Narutosta minunkin mielestäni tulee se Hokage. Voi olla, että hän sitten jahtaa Akatsukin leaderia elämänsä loppuun asti (jos eivät saa äkkiä sitä järjestöä kaadettua) ja uhraa itsensä Konohan puolesta, että se ei tuhoudu ja tappaa Akatsukin leaderin ja itsensä siinä samalla, mutta tietenkin voihan myös onnellinen loppu tulla; Sasuke lopulta tappaa Itachin, Naruto ja Sakura saa Sasuken palaamaan Konohaan ja Narutosta tulee Hokage. Vaihtoehtoja olisi monia, mutta tuossa nyt pari juttua mitä itse olen ajatellut.

(Kirjoitusvirheitä voi löytyä aika paljon :s)
Kuva
Avatar
neonsade
Genin
Genin
 
Viestit: 191
Liittynyt: Su Heinä 09, 2006 23:32

Re: Naruton loppu?

ViestiKirjoittaja Brawler » To Touko 24, 2007 19:04

Uskon että Narutosta tulee sellaisella hämärällä tyylillä hokage. Esim. Että naruton naama onkin yhtäkkiä kalliossa niin kuin muittenkin hokagejen pärstät. Sellainen tapa olisi hyvä, mutta toivoisin että Naruto ei loppuisi lähiaikoina, sillä mitä minä sitten lukisin :( ? Joo, mutta luulisin että akatsukin hemmot kuolee, ja sitten varmaan itachi kuolee sassen käsissä jne. Mitenköhän naruton ja kyuubin käy? Jos se vaikka jotenkin pääsisi narutosta pois, ja naruton pitäisi pelastaa village? (kaukaa haettu mutta voisi olla hauskakin juonenkäänne)

Mm. Ja varmaan uusi pahis voi tulla jossain vaiheessa. Ehkpä lopussa näytetään jotain uutta pahista nopeena fläshinä. Voisi olla ihan toimiva.
Kuva
Silmä silmästä johtaa vain kasvavaan sokeuteen.
Avatar
Brawler
ANBU
ANBU
 
Viestit: 489
Liittynyt: Ti Helmi 20, 2007 12:16
Paikkakunta: Helsinki

Re: Naruton loppu?

ViestiKirjoittaja AlveAnn » To Touko 24, 2007 19:27

Brawler kirjoitti: Joo, mutta luulisin että akatsukin hemmot kuolee, ja sitten varmaan itachi kuolee sassen käsissä jne. Mitenköhän naruton ja kyuubin käy? Mm. Ja varmaan uusi pahis voi tulla jossain vaiheessa. Ehkpä lopussa näytetään jotain uutta pahista nopeena fläshinä. Voisi olla ihan toimiva.


Olisi aika karua jos kaikki akatsukilaiset kuolee. :'< Mutta toisaalta, mitä ne henkiin jääneet sitten tekisivät? Keksisivät muuta tekemistä? Tuosta Kyuubista en tiedä, mutta voisin luulla, että se saadaan tapettua tai jotain. Kävikin mielessä, että koska se asuu Naruton sisällä, niin jos Kyuubi tapetaan, niin sitten Narutonkin kuolee. "Tappakaa minut, en voi sallia, että repolainen tuhoaa meidät kaikki, please, kill me!" Ja sitten Naruto kuolee, mutta herääkin henkiin, koska hänen kuuluu olla Hokage.

Loppusanat.
Ei pliis, ei enää mitään uusia pahiksia. :s Kohtahan on sitten jo myynnissä Naruto vol. 99. Ja sitä pitäisi vatvoa ensin sen verran, että pahiksen tavoite kerrotaan ja sitten alkaa taas hirveät tappelut.
Tuli vapina.

Hinata/Kankuro/Gaara/Akatsuki/Otonin/Suigetsu/Deidara - FC
Avatar
AlveAnn
Genin
Genin
 
Viestit: 190
Liittynyt: To Helmi 08, 2007 18:08

Re: Naruton loppu?

ViestiKirjoittaja Silja » To Touko 24, 2007 21:10

Lunu kirjoitti:Toisaalta en jaksa ymmärtää miksi Tsunade luopuisi paikasta, eikä siihen kyllä näin äkkiseltään keksi mitään hyvä pahista tsunea surmaamaankaan.
Eihän sen Tsunaden tarvitse hokagen arvostaan mitenkään erityisesti luopua. Hokage on kylän vahvin ninja --> Jos Naruto on vahvempi kuin Tsunade, niin Narutosta tulee hokage sanoo Tsunade siihen mitä tykkää.
Kanjikaveri - opi japania!
suomi-japani-suomi -sanakirja
Keskustele japanin kielestä ja kulttuurista foorumilla
Avatar
Silja
Genin
Genin
 
Viestit: 181
Liittynyt: Ke Syys 28, 2005 16:20
Paikkakunta: Helsinki

Re: Naruton loppu?

ViestiKirjoittaja Jokke-pappa » Pe Touko 25, 2007 00:07

Silja kirjoitti:Eihän sen Tsunaden tarvitse hokagen arvostaan mitenkään erityisesti luopua. Hokage on kylän vahvin ninja --> Jos Naruto on vahvempi kuin Tsunade, niin Narutosta tulee hokage sanoo Tsunade siihen mitä tykkää.

Oikeastaan täytyy. Vallassa oleva hokage päättää seuraavan hokagen. Jos Tsunade päättää että Narutosta tulee seuraava hokage, hän astuu samalla sivuun Konohagakuren ykköspallilta, kun Naruto on virallisesti hokage. Mutta toki jos Tsunade haluaa pitää vallastaan kiinni, hän ei valitse koko elinaikanaan uutta hokagea. Sitten päätösvalta siirtyy kylänvanhimmille.
Kuva
tänks chauron
~Life is a Bleach and then you Dye~ (c)Ave
Lucy kirjoitti:Muuton takia alkoi kolmen kuukauden Xbox-vieroitus :'C
Avatar
Jokke-pappa
Lion Heart
Lion Heart
 
Viestit: 2206
Liittynyt: Su Marras 07, 2004 21:42
Paikkakunta: Nokia

Re: Naruton loppu?

ViestiKirjoittaja Nazgael » Pe Touko 25, 2007 13:12

gebric kirjoitti:
Silja kirjoitti:Eihän sen Tsunaden tarvitse hokagen arvostaan mitenkään erityisesti luopua. Hokage on kylän vahvin ninja --> Jos Naruto on vahvempi kuin Tsunade, niin Narutosta tulee hokage sanoo Tsunade siihen mitä tykkää.

Oikeastaan täytyy. Vallassa oleva hokage päättää seuraavan hokagen. Jos Tsunade päättää että Narutosta tulee seuraava hokage, hän astuu samalla sivuun Konohagakuren ykköspallilta, kun Naruto on virallisesti hokage. Mutta toki jos Tsunade haluaa pitää vallastaan kiinni, hän ei valitse koko elinaikanaan uutta hokagea. Sitten päätösvalta siirtyy kylänvanhimmille.


Mikäli oikein olen ymmärtänyt hokagella ei ole puhdasta yksinvaltaa päättää kenestä tulee seuraava hokage, vaan on kumminkin lievästi demokraattinen päätös.

Hieman ehkä taas rupeaa olemaan offia tämä :D
Kuva
Either shit happens, or shit just happens. Either way it's still shit. Like the rasta say, let's smoke this shit.
Avatar
Nazgael
Genin
Genin
 
Viestit: 144
Liittynyt: Ma Huhti 02, 2007 03:49
Paikkakunta: The Merciless And Cold Forodwaith

Seuraava

Paluu Yleinen Naruto keskustelu

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron