Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

Äiti

Yleinen keskustelu kaikenlaisista asioista.

ViestiKirjoittaja Francis » Ma Syys 20, 2004 21:14

Siis, millainen äitinne on ja miten hän suhtautuu esim. Naruton katseluunne. Vihaako hän jotain harrastustanne? Onko hän mukamas tiukka?
Halusin tälläisen siksi kun eräällä ystävälläni on aivan rasisti äiti ja haluan katsoa kärsiikö koko Suomi uusioäideistä vai nauttiiko se äidinlempeydestä.
Kertokee siis äetistänne.

Mhh. Meillä on ihan kelpo vanhus. Kokkaa, siivoaa, vaihtaa vaipat ja laulaa tuutulaulun( siis LittleSamuraille (:P) ja minulle). Äiti pyyhkimään..

(huomatkaa kellon aika milloin tämä on tehty klo: 21.18. ja minua väsyttää)
Kuva
Avatar
Francis
Vastarannan kiiski
Vastarannan kiiski
 
Viestit: 1094
Liittynyt: To Elo 12, 2004 17:43
Paikkakunta: Outlands

ViestiKirjoittaja LittleSamurai » Ma Syys 20, 2004 21:21

Minä olen syntynyt puolukasta.. :rolleyes:

Minulla on varmaan samanlainen äiti kuin Franilla, paitsi että minulta lopetettiin se vaippojen vaihto jo neljätoista vuotta sitten.. Eikä se enää minulle paljoa laulele..
Kuva Kuva
"Little "ai mitennii ihmiset luulee ettei mulla ole elämää" Samurai." ~ Mirhan suusta kuultua
Avatar
LittleSamurai
Vasto Lorde
Vasto Lorde
 
Viestit: 3463
Liittynyt: Ma Elo 09, 2004 12:51
Paikkakunta: Igaalinen Gakure no Sato

ViestiKirjoittaja TDM » Ma Syys 20, 2004 21:22

ei Jeesus mikä topikki :lol:
oma äippäni on konservatiivinen kalkkis joka saa kohtauksen joka kerta kun pikkusisko ei ole ajoissa kotona ja hänen lempi harrastuksiaan on riiteleminen, pilkun viilaaminen ja ärjyminen. <_<
Älä anna muille tekosyytä inhota sinua
Mun anime lista. pistä paremmaks.
Avatar
TDM
Missing-nin
Missing-nin
 
Viestit: 1639
Liittynyt: Ti Heinä 20, 2004 00:13
Paikkakunta: Occupying an uncertain lavatory in Arborea

ViestiKirjoittaja LittleSamurai » Ma Syys 20, 2004 21:26

<!--QuoteBegin-TDM+Sep 20 2004, 08:22 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (TDM @ Sep 20 2004, 08:22 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> ei Jeesus mikä topikki :lol:
[/quote]
Se onkin minun pikkusisko ja minä sen olen kouluttanut jatkamaan uraani turhien topikkien mestarina kun minusta aika jättää ja suuntaan ulkomaille..
Kuva Kuva
"Little "ai mitennii ihmiset luulee ettei mulla ole elämää" Samurai." ~ Mirhan suusta kuultua
Avatar
LittleSamurai
Vasto Lorde
Vasto Lorde
 
Viestit: 3463
Liittynyt: Ma Elo 09, 2004 12:51
Paikkakunta: Igaalinen Gakure no Sato

ViestiKirjoittaja LäderLappen » Ma Syys 20, 2004 21:33

Meidän äippä on ihan OK häiskä yleensä. Välillä tosin naputtaa ihan turhasta (niinhän ne kaikki äidit). Laittaa hyvää ruokaa, pitää meidät lapset puhtaissa vaatteissa ym. Itseasiassa meidän äiti on ihan "cool". Vaikka välillä vähän kalkkis.

Animea se ei kommentoi millään lailla, ja muutenkin se antaa minun tehdä päätökseni itse ja useinmiten kyllä ainakin yrittää auttaa, jos jokin on ongelmana.

Meillä ei ole kotiintulo ajoista ollut koskaan mitään riitaa, jos ennen 02.00 olen kotona, niin ei soita poliiseja. Edellyttäen että tietää missä luuhaan. Eli luottaa siihen, etten tee mitään tyhmää. Ja yleensä silloin kun vanhemmat luottaa kakaroihinsa, niin silloin ei tule yleensä mitään tyhmää tehtyä. Mulle ainakin tulee huono omatunto, jos jotain on mennyt säheltämään.

edit: frostious puki suunnilleen sanoiksi sen mitä en osannut tähän pistää.
Kuva

AMPUKAA ITTENNE.
Avatar
LäderLappen
ANBU
ANBU
 
Viestit: 475
Liittynyt: Pe Touko 21, 2004 12:02
Paikkakunta: Keminmaa

ViestiKirjoittaja Narharial » Ma Syys 20, 2004 21:46

Noh, mitäs sitä äidistäni. Minä kuulemma muistutan häntä. Pitkä pinna [Verrattuna veljeeni ja isääni], tapa ymmärtää kaikenlaisia ihmisiä, ja tulla toimeen heidän kanssaan. Oi voivoi.. Oikeastaan vanhemmistani isä on se, joka kiedotaan pikkusormen ympärille ja käytetään suojamuurina äitiä vastaan. Tuttua hommaa. Mutta välillä huomaan että äiti on perheestämme ainoa joka edes hieman ymmärtää minua.

Itse asiassa joskus tunnen olevani liiankin samanlainen äitini kanssa. Veljeni selittäessä jotain ihan ympimähkää, suustamme pääsee äidin kanssa yhtäaikaa "Miehet.."

Entä mitä mieltä animeharrastuksesta? Hänen mielestään se on minun juttuni ja harrastukseni. Ei mitään negatiivista vielä ainakaan ole kuulunut.

"Äiti, älä pistä sitä vyötä roskiin!"
"Mihin sinä tätä tarvitset"
"Cosplay.."
"Herranjestas te riikan kanssa puhutte kokoajan jostain ihme cosplaystä. Roudaatte kaiken mahdollisen kaman talteen ¨Tulevan cosplayn varalle¨ Mutta milloin tämä Cosplay toteutuu"
"Kaksituhatta kuusi äitini, vuonna kaksituhatta kuusi. Ja silloin mikään ei estä minua"
Narharial:
Ne on helppo tuhota jos ne kerääntyy yhteen paikkaan *hullun kiilto silmissä*
Narharial:
Juu noi, sillee pam pam pam, iiieee! Chido-- YYYAARRGHH! *kräks puum* Henge!! Iiiee! *kräks* *luuta verta ja suolenpätkiä'
Avatar
Narharial
Academy Teacher
Academy Teacher
 
Viestit: 399
Liittynyt: Ma Touko 24, 2004 18:35

ViestiKirjoittaja TDM » Ma Syys 20, 2004 21:48

ongelmana on se että siskoni on teinipissisnarsisti joka kerran löydettiin sammuneena kadulta talvella ja vietiin sairaalaan tiputukseen. sen jälkeen konfliktit ovat olleet melkeinpä joka päiväisiä ja ei ole viikonloppua jolloin ei huutoa kuulu. paitsi nykyään kun mulla on nää ihanat kuuloke stereot jotka hukuttaa kaiken äänen alleen vaikka keskellä moottoritietä ruuhka-aikaan, etenkin jos pyörii jotain Speed metallia. :P
Älä anna muille tekosyytä inhota sinua
Mun anime lista. pistä paremmaks.
Avatar
TDM
Missing-nin
Missing-nin
 
Viestit: 1639
Liittynyt: Ti Heinä 20, 2004 00:13
Paikkakunta: Occupying an uncertain lavatory in Arborea

ViestiKirjoittaja Kakashi Hatake » Ma Syys 20, 2004 22:13

Noh minun äitini on erittäin mukava ja kiltti. Riitoja kyllä on, mutta niinhän on aina! Joo en keksi muuta sanottavaa xD
Avatar
Kakashi Hatake
ANBU
ANBU
 
Viestit: 469
Liittynyt: Ke Heinä 28, 2004 16:45
Paikkakunta: Espoo

ViestiKirjoittaja frostious » Ma Syys 20, 2004 22:54

ihana äiti.
jokaisessa perheessähän riitoja tulee milloin mistäkin, mutta meillä ne ovat aina sellaisia pieniä riitoja, mitkä unohtuvat nopeasti eivätkä jää vaivaamaan. äiti on kamalan kiltti eikä tykkää riitelystä ja huutamisesta, vaan mieluummin hoitaa erimielisyydet puhumalla. äiti ei koskaan ole rangaissut ruumiillisesti, eikä usko "pelolla hallitsemiseen".
on rento, ei niuhota, pingota eikä valita liikoja, mutta ei kuitenkaan ole piittaamaton. välittää ja tukee - mitään niin pahaa asiaa ei olekaan mitä äidille ei voisi kertoa - ei syyllistä eikä painosta, vaan kehottaa tekemään niinkuin itsestä tuntuu hyvältä, vaikkei se kaikki "tavallisin" ratkaisu olisikaan. antaa olla oma itsensä ja on suvaitsevainen, eikä ota itseään liian vakavasti. on kiinnostunut animesta, mangasta ja videopeleistä (itse ei pelaa, mutta todella usein seuraa vierestä kun me siskon kanssa pelaamme), ja tukee näihin liittyviä harrastuksia - cosplayaamista, coneissa käyntiä ym. - täysillä. rahassa ei meidän perheessä kylvetä, mutta silti äiti on valmis sitä antamaan noihin harrastuksiin aina kun pystyy, mikä tosin ei ole kauhean usein, mutta kyllä me siskon kanssa se tiedetään.

rakastan äitiä ihan hirveästi. monesti tuntuu, etten ole ollenkaan noin hyvän äidin arvoinen. sitten kun ollaan siskon kanssa kuuluisia ja rikkaita niin me ostetaan äitille iso, kaunis talo, jossa on iso puutarha jossa äiti voi myllätä mielensä mukaan (äiti kun tykkää kukista).
Avatar
frostious
Herp a derp
Herp a derp
 
Viestit: 2464
Liittynyt: Su Huhti 25, 2004 19:50

ViestiKirjoittaja Freyr » Ma Syys 20, 2004 23:34

Asun isäni luona... jep, yksinhuoltaja perheessä...
Onneksi äitikään ei ole kaukana... noin 1km päässä :) (aiemmin matkaa oli noin 350km)
Hän on mukava, huolehtivainen ja etenkin ymmärtäväinen. En paljoa enempää äidiltä pysty pyytämään, enkä haluakkaan... kympin äiti :)
Kuva
Avatar
Freyr
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
 
Viestit: 1298
Liittynyt: Ti Heinä 13, 2004 04:01

ViestiKirjoittaja zobis » Ti Syys 21, 2004 08:44

No mun äiti ei ainakaan vinee mistään mun harrastuksesta, mutta skeittausta ja lumilautailua se vähän kammoksuu. Mun äiti on aika tavallinen(kait)kokkaa, pesee pyykit, kattoo kauniita ja rohkeita. Kannustaa aina kaikessa ja on mulle todella tärkeä. Kiitos äiti!!! I luv ya! ^_^
Avatar
zobis
Chuunin
Chuunin
 
Viestit: 214
Liittynyt: Ti Elo 03, 2004 21:29
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja SilverWolfie » Ti Syys 21, 2004 08:57

Äitini on rakastettavan ihana :P , vaikka välillä olenkin toista mieltä asiasta.. <_<

Ja hän ymmärtää päänpistojani, tai ainakin toivon niin.. :unsure:
SilverWolfie
Academy Teacher
Academy Teacher
 
Viestit: 388
Liittynyt: To Elo 19, 2004 10:58

ViestiKirjoittaja masu » Ti Syys 21, 2004 11:05

Mun mamma on ihan mukava ihminen. Välittää ja huolehtii minusta välillä ärsytykseen asti, mutta minkäs äiti sille voi. Hyvähän se vain on, että huolehtii minusta.

Joskus äiti sanoo, että taasko minulla on nuita Naruto-levyjä mukana, kun saan uusia jaksoja ehkä kerran kuukaudessa isommassa pompsissa. Ei se ainakaan kiellä minua katsomasta Narutoa eikä pahemmin kiellä muitakaan harrastuksia. Äiti joskus jopa itse katsoo kanssani animea, jos satun sitä olkkarissa tiiraamaan. Kuunteli radiosta juttua animesta ja mangasta, että kuinka se saavuttaa suosiotaan Suomessa.

Ei mun äiti liian tiukka ainakaan ole, olen vain niin vähän kotona, että välillä se sitä suree. Aika vapaasti saan kulkea poikaystävän ja kavereiden luona, mutta tietenkin teeen kotitöitä aina kun äiti pyytää.

Mukava mamma siis minulla kaikenkaikkiaan on :)
masu
Avatar
masu
Genin
Genin
 
Viestit: 134
Liittynyt: Ke Touko 12, 2004 14:07

ViestiKirjoittaja Minako » Ti Syys 21, 2004 15:30

Äitini on ihana ihminen. Mukava, kiltti, ihana, ei huuda lähes koskaan. Ymmärtää anime/manga harrastukseni, ja on katsonut ja lukenut animea ja mangaa hieman. Äitini oli oikeastaan se, joka kysyi Kukunorista saako Sailor Moonia erikseen. Ei lisättävää.
<img src='http://kotisivueditori.mtv3.fi/esikatselu/summer/yakitate_orange.jpg' border='0' alt='user posted image' />
Minako
Torture Specialist
Torture Specialist
 
Viestit: 731
Liittynyt: Pe Syys 03, 2004 15:36
Paikkakunta: Espoo, Suomi

ViestiKirjoittaja Francis » Ti Syys 21, 2004 16:18

<!--QuoteBegin-Lankku+Sep 21 2004, 02:20 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Lankku @ Sep 21 2004, 02:20 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Isäni on toisaalta sellainen joka ei päästä minua minnekään yksin.... [/quote]
Onneksi sinulla on minut :lol:

Minne mennään neiti Lankkustiina?
Kuva
Avatar
Francis
Vastarannan kiiski
Vastarannan kiiski
 
Viestit: 1094
Liittynyt: To Elo 12, 2004 17:43
Paikkakunta: Outlands

Seuraava

Paluu Yleinen

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron