Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

Code Geass: Lelouch of the Rebellion

Yleinen animekeskustelu tapahtuu täällä.

Code Geass: Lelouch of the Rebellion

ViestiKirjoittaja Lucy » Su Maalis 23, 2008 20:19

Kumma ettei tästä sarjasta ole vielä keskustelua pystyssä..

Genre: Mecha, military, supernatural
Jaksoja: 25, kakkoskausi alkaa 6.4
ANN:n juonikuvaus on niin epäselvä ja spoilaava että selitänpä jotain omin sanoin: Maailmassa, jossa Britannia hallitsee kolmasosaa maapallon maanosista, Japani on menettänyt itsenäisyytensä ja kansa elää Britannian sorron alla. Lelouch on nuori britannian kansalainen, joka paheksuu suurvallan brutaalia hallintomenetelmää ja vannoi lapsuudenystävälleen Suzakulle tuhoavansa Britannian. Eräänä päivänä Lelouch vahingossa sotkeutuu japanilaisterroriestien suunnitelmaan ja saa yliluonnollisen kyvyn, Geassin, jonka voimalla hän voi määrätä ihmisiä noudattamaan hänen käskyjään. Lelouch alkaa täten Geassin avulla taistelemaan Britanniaa vastaan maskin taakse piiloutuneen Zeron hahmossa.Tämä sarja taas todistaa kuinka alkuperäisteos-animet jyräävät manga-pohjaisten animesarjojen yli kuin katujyrä kananmunien päältä. Itse vierastin aluksi mecha-teemaa, mutta mielenkiintoiset hahmot herättivät kiinnostuksen heti ensimmäisessä jaksossa ja koukkuun jäin. Animaatio ja piirrosjälki on jotain ylihienoa: Vaikka hahmojen väritys on melko erikoinen, on värimaailma muutoin yksi kauneimmista animen historiassa. Ääninäyttely on huippua: Lelouchin pahisnaurut ja hymähdykset saattavat Death noten Mamoru Miyanon häpeään (Ainakin mitä minä olen puolet sarjasta katsonut). Musiikkikin tukee mahtavasti tarinan tunnelmaa. Miinuksia kuitenkin alku- ja lopputunnareista, joihin tottuminen vei aikansa, mutta nykyään Yuukyou seishunka on yksi lemppareistani.

Tällähetkellä tuskailen vain kakkoskauden alkamispäivän odotuksen takia. Ensimmäinen jakso on jo esitetty pariin otteeseen erityisnäytöksissä ja ääniraita on jo löytänyt tiensä nälkäisten fanien kuunneltavaksi ympäri maailmaa. Monia mysteerejä on vielä selvittämättä ja uusia ilmaantuu kokoajan lisää, toivottavasti sarja saa arvoisensa lopun.

Onko täällä muita faneja? Olisi kivaa hehkuttaa kakkoskautta muillekkin kuin ei-kiinnostuneelle kaverilleni XD Mitä mieltä olette sarjasta ja hahmoista? Olisi kivaa myös kuulla mitä mieltä ihmiset ovat sarjan herättämistä moraalisista kysymyksistä.
I'm in SPACE~!
XKCDDAAnimewatcher
Avatar
Lucy
Assassin
Assassin
 
Viestit: 1211
Liittynyt: Su Kesä 26, 2005 23:23
Paikkakunta: Aperture Science Enrichment Center

Re: Code Geass: Lelouch of the Rebellion

ViestiKirjoittaja Runte » Su Maalis 23, 2008 22:13

Yuups. Katsoin joskus vuosi sitten kevään lopulla sarjan 23 jaksoon asti ja syksyllä samana päivänä kun tuli jaksoon 24-25 jakson. Ja muutama päivä sitten latasin taas koko sarjan koneelle ja sitä ny jonkin aikaa katellu edestakasin.

Eli CG on sarja, joka itellä pääsee Top3. Aivan mieletön juoni, tapahtumat ja loistava päähenkilö. Jos Death Note olis jatkanu samaa rataa kun ekat 15 jaksoo, se olis ollu hyvä kilpailija tälle, mutta eei~

Ekan kattelukerran jälkeen jäi jotenki tyhjä olo sen lopun takia mutta nyt kun tietää et s2 tulee, sekin olo vaihtu jännitykseks. Argh~

Lempihahmoja on ehdottomasti Lelouch, Millay ja sarjan edetessä myös C.C:hon tykästyy lähes pakosti.
Henkilöt joita vihaan on Suzaku, Schneizer ja Tamaki.

= Pidän ja paljon.
人は孤独には勝てない
故に我は孤独を満喫している
Avatar
Runte
Lord of Oblivion
Lord of Oblivion
 
Viestit: 4120
Liittynyt: La Maalis 26, 2005 17:00
Paikkakunta: Somwhere Around Nothin'

Re: Code Geass: Lelouch of the Rebellion

ViestiKirjoittaja Lucy » Ma Maalis 24, 2008 00:30

Runte kirjoitti:Jos Death Note olis jatkanu samaa rataa kun ekat 15 jaksoo, se olis ollu hyvä kilpailija tälle, mutta eei~


Code Geassia kyllä vertaillaan paljon Death noteen ja syystäkin, mutta mielestäni CGn paremmuus on Lelouchin persoonallisuudessa. Nyt vasta kun mulla on jotain mihin verrata Raiton antihero-persoonaa, tajuan kuinka ykspuolinen hahmo hän oikeastaan on. Lelouchilla on monta eri persoonallisuuden tasoa ja motiivia jotka vaikuttavat hänen tekoihinsa. Raitolla ei ollut oikeastaan muita motiiveja kuin maailman hallitseminen ja moraali itse. Raito oli myös liian eristäytynyt maailmasta, joten mielenkiintoisia ihmissuhdekonflikteja pystynyt syntymään (lukuunottamatta hänen ja Ln välistä "ystävyyttä").

Lelouch on ihanan ristiriitanen hahmo: Kaikessa itsekkyydessään hän osaa olla myös todella epäitsekäs. Hänellä on myös tunteet, vaikka hän moneen otteeseen yrittää päästä niistä eroon. Tietysti bishie ja antihero -ominaisuudet ovat tärkeitä syitä miksi fanitan häntä XD

Suzaku-parka on todella vihattu XD Mulla ei oikeastaan ollut minkäänlaista mielipidettä hänestä, ennenkuin muistin mitä hän teki jaksossa 24:
Spoileri, maalaa nähdäksesiVeti Lloydia turpaan >< ja kyrsiinnyin Suzakuun. Pitäisin hänestä paljon enemmän jos hän oikeesti saisi jotain muutosta aikaan Britanniassa eikä keskittyisi Zeron nappaamiseen...


Mun ei ole tarvinnut ihan niin kauan kärsiä kakkoskauden odotuksen takia, sillä katsoin sarjan ensikertaa vasta kuukausi pari sitten. Toisaalta olen huojentunut, mutta toisaalta tunnen itseni myöhäisheränneeksi ja nolottaa XDD
I'm in SPACE~!
XKCDDAAnimewatcher
Avatar
Lucy
Assassin
Assassin
 
Viestit: 1211
Liittynyt: Su Kesä 26, 2005 23:23
Paikkakunta: Aperture Science Enrichment Center

Re: Code Geass: Lelouch of the Rebellion

ViestiKirjoittaja Runte » Ma Maalis 24, 2008 02:21

Woah! Bongasin trailerista yhen jännän jutun joka pisti aika ilkeesti silmään, ja siitäpä syntyikin pienenpieni teoria mahdollisesti ekaan jaskoon. Ne jotka on nähny trailerin JA haluaa uskoa saman kuin minä vain saavat lukea!

Spoileri, maalaa nähdäksesiKuten äsken sanoinki, pisti paris traileris silmään yks tietty kohtaus: Nimittäin "Gekka" -mallinen Nighmare tipahtaa jostakin aivan Lelouchin nenän eteen hänen ollessa (mitä luultavimmin) ostoskeskuksessa tai jossain. Ja normaaleissa ostoskeksuksissahan ainoastaan "Kuro no kishidan":in käyttämiä vempeleitä ei tosta vaan ihan päivittäin satele, joten se on sielä mitä luultavimmin Terrorismi -aikeissa. Entä miksi sitten kyseinen vempele tipahtaa Zeron nenän eteen kyseiseen ostoskeskukseen ammuskeleen Britanialaisia? He eivät ole saaneet vuoteen Zerolta ohjeita ja alkavat käyttäytymään kuin normaali resistanssi, josta Lulu tuskin tykkää kivaa. Ehkä hän sitten Karenin kanssa (Mitä luultavimmin, sillä samassa trailerissa näkyy Lulun takaraivo samassa kuvassa kun Karen ja ne selvästi jutteli) aikoo pistää taas vanhan joukkueen kasaan ja lähtee vapauttaan (?) Ohgia, Toudouta ja muita tuttaviaan~

Se on tietysti toiveajattelua, mutta prosentit kuitenkin vielä plussan puolella niin kauan kun on vaan tän verran tietoo annettu..
人は孤独には勝てない
故に我は孤独を満喫している
Avatar
Runte
Lord of Oblivion
Lord of Oblivion
 
Viestit: 4120
Liittynyt: La Maalis 26, 2005 17:00
Paikkakunta: Somwhere Around Nothin'

Re: Code Geass: Lelouch of the Rebellion

ViestiKirjoittaja Lucy » Ma Maalis 24, 2008 12:21

Sä et oo siis lukenu ekan jakson summarya vielä? Noh en viitti spoilata mikäli haluat säilyttää jännityksen, mutta tässä on linkit:

Audio:
http://www.savefile.com/files/1457942

Summary Part A:
http://koshimizu.livejournal.com/765.html

Part B:
http://koshimizu.livejournal.com/1072.html

Täältä löytyy kaikkea muuta tietoa kakkoskaudesta ja kaikki ilmestyneet trailerit:
http://randomc.animeblogger.net/2008/03/10/code-geass-an-r2-primer/
I'm in SPACE~!
XKCDDAAnimewatcher
Avatar
Lucy
Assassin
Assassin
 
Viestit: 1211
Liittynyt: Su Kesä 26, 2005 23:23
Paikkakunta: Aperture Science Enrichment Center

Re: Code Geass: Lelouch of the Rebellion

ViestiKirjoittaja Runte » Ma Maalis 24, 2008 12:40

Whoa! Didn't know! Thanks<3

Edit: Argh, vai että tolla tavalla ne päätti alottaa ekan jakson 8DD Täytynee kyl sanoo että yks tapa jota en ees ajatellu..
Ekan jakson loppu tulee oleen cool, <3_<3
人は孤独には勝てない
故に我は孤独を満喫している
Avatar
Runte
Lord of Oblivion
Lord of Oblivion
 
Viestit: 4120
Liittynyt: La Maalis 26, 2005 17:00
Paikkakunta: Somwhere Around Nothin'

Re: Code Geass: Lelouch of the Rebellion

ViestiKirjoittaja Mirha » Ma Maalis 24, 2008 14:03

Katkaisen kaksinpuhelunne.

Niin, katsoin tämän sarjan joskus viime syksynä tai jotain. Ja pidin kovasti. En edes pidä mechasta yleensä, mutta tämä sarja iski kyllä kaikilla mahdollisilla aseilla. Juonella, laadukkaalla animaatiolla, henkilöhahmoilla, syvyydellä.. Kaikki vaan tuntuu olevan niin tasapainossa.

Pitäisi katsoa uudestaan tässä ennen kuin kakkoskautta alkaa töllistelemään. Jo ihan senkin takia, että nakittauduin cossaamaan Lulua ensi Animeconiin/Nekoconiin.
退屈な星が狂々回る merry go round
Just a Fuckin' class hero ON THE BEACH
Avatar
Mirha
Mindfuck
Mindfuck
 
Viestit: 1723
Liittynyt: Pe Syys 16, 2005 14:35

Re: Code Geass: Lelouch of the Rebellion

ViestiKirjoittaja Lucy » Ma Maalis 24, 2008 14:38

Mirha kirjoitti:nakittauduin cossaamaan Lulua ensi Animeconiin/Nekoconiin.


Cossaat Lulua! <3 otat sitten paljon kuvia ja postaat tänne =^^=

Juu aika erikoinen aloitus kakkoskaudella.. täytyy kyllä myöntää että ellei tuolla säätämisellä ole jotain kunnollista selitystä, olen todella kyrsiintynyt. Uskon kyllä että Taniguchi ja kumppanit osaavat hoitaa hommansa ja saavat aikaan kunnon kokonaisuuden.

Code Geassissa on todella mukavaa myös kaikki lisämateriaali mitä studio pukkaa ulos. Oletteko lukeneet "Bokura no hibi"-katkelmia tai kuunnelleet äänijaksoja? Olen moneen otteeseen repeillyt näiden parissa ja suosittelen tutustumaan. Novelleja ja mangoja en ole vielä lukenut, mutta ne tuntuvatkin menevän kaanonin ulkopuolelle..

Bokura no hibi
http://rebeleleven.livejournal.com/tag/bokura+no+hibi

Sound episodet
http://www.jelo-maniac.net/index.php?s=sound+episode

Sound episode -käännökset
http://galvea.livejournal.com/

Picture drama-koosteet löytyvät Random curiosity-blogista ja osa videoversioina You tubesta.
I'm in SPACE~!
XKCDDAAnimewatcher
Avatar
Lucy
Assassin
Assassin
 
Viestit: 1211
Liittynyt: Su Kesä 26, 2005 23:23
Paikkakunta: Aperture Science Enrichment Center

Re: Code Geass: Lelouch of the Rebellion

ViestiKirjoittaja Lucy » Su Maalis 30, 2008 19:54

Kakkoskaudesta:
Spoileri, maalaa nähdäksesiOon miettiny pitkään mikä on Rollon tausta ja tarkoitus. Spoilereissa muistaakseni Taniguchi vihjaili mahdollisesta petturista, ja Rollosta on annettu pari epäilyttävää videopätkää tälläiseen liittyen. Aluksi vihasinkin Rolloa juuri näiden petturiepäilyjen takia, mutta nyt kun You tubeen on ladattu videopätkä CG PSP-pelistä, jossa Rollo on ihana badass-psyko, en enää osaa vihata häntä XDD paitsi jos hän todellakin pettää Lulun, niin sitten olen TODELLA vihainen... (huom. peli ei pakosti seuraa sarjan tapahtumia.)

Ensinnäkin epäilyttävää on miten Rollo on täysin vienyt Nunnallyn paikan. Jos Lelouch ei vielä muistinpalautuksen jälkeenkään muista siskoaan on jotain todella vialla. Päättelin että joku (V.V.?) halusi erottaa Lulun ja Nunnallyn, mutta vahvan tunnesiteen takia ainoa tapa pyyhkiä Nunnally Lulun mielestä oli korvikkeen luominen eli Rollo. Jollain ihme tavalla Lulun koulukaveritkin aivopestiin tähän mukaan. Toisaalta olisi outoa jos Rollo työskentelisi V.V.lle ja siten Keisarille, koska hän ei tuntunut hyväksyvän Britannian sortopolitiikkaa.

Toinen teoria, joka tuli mieleeni oli ettei Rolloa olisikaan olemassa. Kallen ei ainakaan kiinnittänyt häneen mitään huomiota, mikä on hieman outoa. Kallenhan halusi vain Lelouchin mukaansa, miksi jättää tälle tärkeä ihminen pulaan? Vaikka animaatiota ei olla vielä saatu nettiin, saa ääniraidasta ainakin tällaisen kuvan. Tämä teoria olisi kyllä mielenkiintoinen, mutta moottoripyörällä on pakko olla fyysinen kuski XD ja sotilaat ampuivat Rolloa kohti.

No oli Rollo kuka ja kuinka psyko tahansa, toivon että hän on psyko Lelouchin hyväksi. Lululla on jo tarpeeksi paljon pureksittavaa Suzakun "petturuudessa" että haluisin petturin tälläkertaa kääntyvän Britanniaa vastaan.
I'm in SPACE~!
XKCDDAAnimewatcher
Avatar
Lucy
Assassin
Assassin
 
Viestit: 1211
Liittynyt: Su Kesä 26, 2005 23:23
Paikkakunta: Aperture Science Enrichment Center

Re: Code Geass: Lelouch of the Rebellion

ViestiKirjoittaja Runte » Su Maalis 30, 2008 21:40

^

Spoileri, maalaa nähdäksesiAika jänniä teorioita mutta eiköhän nuo jotkut oo hieman liian kaukaa haettua? ^^;
Ja ekana pisti ihmetyttään tuo sinun "Rollon pettäminen", mut eiks Rollo oo just sellasessa asemassa et valitsee se mitä vaan, se pettää jonkun? Rollo on paraikaa Britannian opiskelija ja siks kannattaa Britanniaa kaikessa, mut samalla hän on Britanniaa vastustavan Lulun pikeveikka (Pah! Ees verisukulainen..), eli valitsee hän joko Lulun tai Britannian, hän joutuu toisen puolen pettämään :3

Ja enempi todennäköstä on tuo että se pettää Lulun, imo.
人は孤独には勝てない
故に我は孤独を満喫している
Avatar
Runte
Lord of Oblivion
Lord of Oblivion
 
Viestit: 4120
Liittynyt: La Maalis 26, 2005 17:00
Paikkakunta: Somwhere Around Nothin'

Re: Code Geass: Lelouch of the Rebellion

ViestiKirjoittaja Lucy » Su Maalis 30, 2008 23:24

^
Spoileri, maalaa nähdäksesiOlettaisin että spoilerin mainitsema petturuus olisi kuitenkin jotain suurta, yllättävää ja ratkaisevaa. Mikäli Rollo pelkkänä britannian kansalaisena vaihtaisi puolta ootbk:iin, olisi se aika merkityksetöntä.. Hänet on kuitenkin listattu kakkoskauden merkittävimpiin hahmoihin. Itse pitäisin ajatuksesta että Rollo olisi epämääräinen kolmas osapuoli, joka liikkuisi britannian ja Lelouchin rajalla. Olisi niin hemmetin suloista jos hän murhaisi ihmisiä veljensä puolesta, mutta toisaalta työskentelisi jollain kierolla tavalla britannialle. En ole koskaan pitänyt Dark-Nunnally teorioista (vaikka uskon hänen tietävän Lulun puuhista Zerona Maon kautta), joten Dark-Rollo on minulle mielenkiintoisempi vaihtoehto XD

Juu ja nuo teoriat ovat vaan random heittoja. Tietoa ei vaan yksinkertaisesti ole tarpeeksi ja sen takia Rollo onkin niin mystinen hahmo.
I'm in SPACE~!
XKCDDAAnimewatcher
Avatar
Lucy
Assassin
Assassin
 
Viestit: 1211
Liittynyt: Su Kesä 26, 2005 23:23
Paikkakunta: Aperture Science Enrichment Center

Re: Code Geass: Lelouch of the Rebellion

ViestiKirjoittaja Lucy » Pe Huhti 04, 2008 12:05

^
Laittaisitko tekstisi spoilerin alle? En halua valituksia.

Ekan jakson subbi saattaa tulla hieman aikasemmin kuin yleensä, koska jakson audio on vuotanut nettiin. Raw tulee joskus sunnuntaiaamulla ja subbi hyvässä lykyssä samana iltana. Jaksot saa torrentteina monestakin paikkaa, itse lataan Saiyamanista rawit, subit isohuntista ja jotkut jaksot katson suoraan netistä esim ZOMG-subsien sivuilta.

Spoileri, maalaa nähdäksesiKyllä Suzakulla oli oikeus olla ärsyyntunyt, mutta lyöminen oli turhaa. Sitäpaitsi Lloyd on tehnyt niin paljon Suzakun hyväksi ja kuitenkin omalla erikoisella tavallaan välittää hänestä, että kohtaus äsytti minua pohjattomasti.


Enää kaksi päivää! ⎝(^_^)⎠ En osaa enää pysyä nahoissani...
I'm in SPACE~!
XKCDDAAnimewatcher
Avatar
Lucy
Assassin
Assassin
 
Viestit: 1211
Liittynyt: Su Kesä 26, 2005 23:23
Paikkakunta: Aperture Science Enrichment Center

Re: Code Geass: Lelouch of the Rebellion

ViestiKirjoittaja Runte » Pe Huhti 04, 2008 12:26

(^)
^

/off/
Ite latasen Tokyotoshosta aina RAWin joka tulee nopeiten, sillä se ei välttämäti ole Saiyaman.. En itse asiassa oo SM:ltä latassu ikuisuuksiin O_o'
/off/

Tuohon Suzaku hommaan en sano mitään sillä vihasin sitä alusta asti :'P


Btw, mitäs mieltä porukka täällä on Li Xinke:stä? Hän luultavasti liittyy enemmän tai vähemmän tulevaan kapinaan mutta kumman puolelle? (Älä lue ellet tiedä kuka Li on tai jos et halua spoilaantua tulevasta kaudesta) Itse:
Spoileri, maalaa nähdäksesiIte haluisin et se liittyy Zeron puolelle, koska siinon jotai sellasta coolia ja ois kiva nähä Toudoh ja se hyökkäämässä kaksin porukan kärjessä jonku Britannian joukkueen kimppuun. (Ainaskin Li on kiinnostunu Zerosta, sillä se kuunteli Kiinassa Zeron ilmotusta ekan seasonin jaksossa 24) Mutta sitten taas mitä mä netistä luin, se tulee jossain vaiheessa sanoon: "I'm dissapointed with you, Zero" tjtn.. Se taas viittaa hieman siihen et se kuitenkin saattais valita vastapuolen..
人は孤独には勝てない
故に我は孤独を満喫している
Avatar
Runte
Lord of Oblivion
Lord of Oblivion
 
Viestit: 4120
Liittynyt: La Maalis 26, 2005 17:00
Paikkakunta: Somwhere Around Nothin'

Re: Code Geass: Lelouch of the Rebellion

ViestiKirjoittaja Lucy » Pe Huhti 04, 2008 13:20

En olekaan tokyotoshosta aikaisemmin kuullutkaan, joten täytyypä kokeilla.

Spoileri, maalaa nähdäksesiMun mielipiteet Listä on oikeastaan aika samat ku sulla XD En haluaisi Zerolle enempää vihollisia kun Britanniassa on jo tarpeeksi purtavaa. Olisi hienoa jos Li johtaisi omaa kapinaansa Kiinassa ja toimisi myös Zeron tukijana. Pidän myös ajatuksesta että Zero saisi rinnalleen sielunveljen/ystävän. Lululla ei oikeastaan ole yhtään kunnollista ystävää C.C.ta lukuunottamatta. Lillähän sanotaan olevan Lulun-tasoiset aivot, joten pystyn hyvin kuvittelemaan heidän ystävystyvän ja kunnioittavan toisiaan.

Pelottaa kokoajan että sarjan lopetus jää avoimeksi koska tapahtumia ei millään saa tungettua 25 jaksoon.


Edit. R2:n ekasta jaksosta
Spoileri, maalaa nähdäksesiTäytyy myöntää että olen hieman pettynyt... Animaatio ei tuntunut olevan yhtä sujuvaa kuin ennen ja muutamia outoja kuvakulmia ja ilmeitä oli mukana. Ihmetytti esimerkiksi se kohta jossa Lulun ääni kiihtyy ja hän sanoo haluavansa voimaa, kuva siirtyy johonkin ihan ihme taideteokseen, vaikka mielekkäämpää olisi ollut katsoa miten Lulun ilmeet kehittyvät epätoivosta vihaan. Kuvaisin animaatiota sanalla yksipuolinen: ekan kauden jakso oli paljon parempi kokonaisuus ja kuvakulmat merkityksellisempiä ja taidokkaampia.

Jakson kohokohta oli kyllä kun Lelouch sanoo että maailma ei ole muuttunut tjsp. ja Urabe saapuu paikalle. Olisin olettanut Lululla olevan pahismaisempi ilme, mutta se muistuttaakin miltein hymyä O___o

On nyt aika varmaa että Rollo oli yksi tarkkailijoista, kun kapteeni kanto samantyylistä kirjaa kuin Rollo yhdessä kuvassa. OPssäkin taisi olla kohta Rollosta ja Vincentistä ellen ihan väärin katsonut.. harmi.
I'm in SPACE~!
XKCDDAAnimewatcher
Avatar
Lucy
Assassin
Assassin
 
Viestit: 1211
Liittynyt: Su Kesä 26, 2005 23:23
Paikkakunta: Aperture Science Enrichment Center

Re: Code Geass: Lelouch of the Rebellion

ViestiKirjoittaja Runte » Su Huhti 06, 2008 22:48

^ GG:n subit (En oo kokeillu toimivuutta, sillä en aio ladata kun RAWin)

Spoileri, maalaa nähdäksesiR2 eka jakso oli.. hmm.. Miten sen ny sanois.. Ite pidin, vaikka tiesinkin mitä kaikkea tulee tapahtuun. Hauskimmat kohtaukset oli Viletta Vs. Lulu, kuten Lucy sanoin: Uraben ja Karenin laskeutuminen, sekä itse tykkäsin Openingin videosta ja previewistä 8D Ilmeet oli aika jänniä.. Varsinkin kun Lulu sanoi Karenille ettei tyrkytä omia mielipiteitään sille, C.C:n ihan alussa tuleva hymy (<3), kohta jossa Lulu pisti sotilaat tekeen itsarit (Niin tylsä ilme että selvästi tottunu murhaileen 8D) ja lopussa Uraben ja Karenin laskeutuessa: Se oli kans sillee ilmeetön, puhuu vaan itsekseen, tylsä -ilme.

Kaikenlaisia eri johtopäätöksiä oon myös openingista koittanu repia irti ja liittää niitä mm. previewiin ym. mutta mitään tarkkaa siitä ei oikeen saa.. Tosin, luulen kyl et Urabe saattaa lähiaikoina kuolla (ellei jo ensi jaksossa), sillä se ei ollu muiden 3 joukossa openingin kohdassa jossa tuli jono populaa molemmilta puolilta. Sitten pisti myös silmään ne 3 keltapukuista, hametta pitävää tyttöä mustalla puolella.. Mikäköhän virka niilläki on.. Btw, Xinkellä näytti myös olevan oma pieni joukkonsa + KnightMare 8D
人は孤独には勝てない
故に我は孤独を満喫している
Avatar
Runte
Lord of Oblivion
Lord of Oblivion
 
Viestit: 4120
Liittynyt: La Maalis 26, 2005 17:00
Paikkakunta: Somwhere Around Nothin'

Seuraava

Paluu Anime

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron