Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

Fullmetal Alchemist

Yleinen animekeskustelu tapahtuu täällä.

ViestiKirjoittaja frostious » Ma Heinä 26, 2004 22:20

muistelisin että täällä foorumilla on jonkin verran ihmisiä, jotka tätä sarjaa seuraavat, että tänne vaan. :3

mutta, juuh, että jonkin sorttista puheenaihetta saisi aikaiseksi... mistä saitte tietää FMA:sta, ja mikä teidät sai lataamaan sitä ensimmäisen kerran? plus, mikä oli ensivaikutelmanne, ja mitä mieltä yleisesti olette sarjasta? ja mangaa seuranneille, kummasta pidätte enemmän, mangasta vai animesta (toisin kuin naruto, FMA:n animeversio eroaa aika paljonkin alkuperäisestä mangasta)?
ja sitten tietysti tämä pakollinen: kuka on lempihahmonne sarjasta? :P

ja sitten vähän mahdollista spoilinkia, episodeista 41 & 42...
[SPOILER]<span style='color:white'> vää, huomaa että sarja alkaa lähestyä loppuaan. D: oikein tuomiopäivän tunnelmissa ollaan, jengi lakoaa ja yleisesti kauhean dramaattista meininkiä. ei sillä että se olisi mitenkään paha, hyvin tehtyä niin kuin aina ennenkin, kauhistuttaa vain että mitenkähän tämä oikein loppuu...ja surettaa, kun tosiaan loppu häämöttää. toivottavasti kaikki päättyy hyvin, näin niinkuin edin ja alin kannalta, eikä kumpikaan kuole.
melkein itku pääsi kun ne scarin käden symbolit ilmestyivät alin "iholle". ja juuri kun luulee että kaikki on hyvin niin kappas vaan, nyt al on philosopher's stone!
jos al uhraa itsensä edin vuoksi, niin minä olen hyvin hyvin surullinen ja pissin sarjan tekijöiden autoille. pelottaa ihan hirveästi alin puolesta, ette tapa sitä! >:O ettekä mieluummin ediäkään, kiitos vain.
</span>[/SPOILER]
Avatar
frostious
Herp a derp
Herp a derp
 
Viestit: 2464
Liittynyt: Su Huhti 25, 2004 19:50

ViestiKirjoittaja TaMz » Ma Heinä 26, 2004 23:24

jaa'a...
latasin kait sen takia, että lataan melkeen kaikkia alkavia sarjoja...
ellei se vaikuta todella vastenmieliseltä...

lempihahmo... öö... pitäskö sellasiaki olla?

ja juu, enää 8 jaksoa jäljellä...
saas nähä kuin käy varsinki kun "hän" tulee mukaan kuvioihin lopultakin...
Avatar
TaMz
Genin
Genin
 
Viestit: 193
Liittynyt: Ke Elo 27, 2003 00:17
Paikkakunta: Espoo, Finland

ViestiKirjoittaja purplecow » Ma Heinä 26, 2004 23:41

Näin kun joku sitä hehkutti tuolla irkissä ja siirryin etsimään torrentteja.
Hieno sarjahan se on, yllättävän hyvin kasassa pysyvä juoni näin pitkäksi sarjaksi ja kasa mielenkiintoisia hahmoja vielä. Ei mitään valittamista.

Onko mangaa paljonkin ja onko se vaikeasti saatavilla?41&42:

Jotenkin alkaa nyt nämä muutamat viimeiset jaksot olla mennyt ihan liian eeppisiksi. Kaikki tapahtumat ovatkin Tapahtumia ja aina läytyy uusia Salaisuuksia ja Paljastuksia ja kaikki vain kuolee.
Jotenkin alkaa tuntua siltä että veljesten isä tulee olemaan lopultakin jossain täysin yllätyksettömän tärkeässä roolissa.
Kuva supercalifragilisticexpialidocious
Avatar
purplecow
Torture Specialist
Torture Specialist
 
Viestit: 752
Liittynyt: To Helmi 26, 2004 19:09
Paikkakunta: kico-chan

ViestiKirjoittaja frostious » Ti Heinä 27, 2004 00:12

<!--QuoteBegin-purplecow+Jul 26 2004, 10:41 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (purplecow @ Jul 26 2004, 10:41 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> Onko mangaa paljonkin ja onko se vaikeasti saatavilla? [/quote]
mangaa on ilmestynyt 36 chapteria tietääkseni, joista on käännetty tähän mennessä 25 - TW on kääntänyt 16 chapteria, EvilGenius loput. joka tapauksessa, kaikki käännetyt chapterit saa <a href='http://www.fullmetal-alchemist.com' target='_blank'>täältä</a>.

EDIT: EvilGenius on kääntänyt näköjään jo 29, plus <a href='http://www.anime-source.com/banzai/modules.php?name=Content&pa=list_pages_categories&cid=20' target='_blank'>täältä</a> löytyy ihan uusimpien chapterien käännöksiä (kamalan huonolaatuiset, tosin).
Avatar
frostious
Herp a derp
Herp a derp
 
Viestit: 2464
Liittynyt: Su Huhti 25, 2004 19:50

ViestiKirjoittaja aliass » Ti Heinä 27, 2004 10:27

Yksi Hagaren fani ilmottautuu. Tosin unohdin kiireissäni koko sarjan vähäksi aikaa ja olen nyt jaksossa 37. Yritän tänään saada ainakin muutaman jakson katsottua. Ja mangaakin löytyy koneelta. En kyllä ole ehtinyt vielä lukea yhtään ja kun kerran se manga eroaa niin paljon animesta, niin onhan sitäkin pakko alkaa lukea.

Sarjaa aloin katsoa samasta syystä kuin TaMzkin. Eli aloin vain ladata sitä, vaikka en kovasti juonesta tiennytkään, mutta muutaman jakson jälkeen jäin koukkuun. On kyllä hieno sarja. Tosin pitää koko ajan odotella kauhuissaan, että kuka kuolee seuraavaksi.

Lempihahmot ovat jo alusta asti olleet Ed ja Al. On Greedkin ihan kiva, mutta kun [SPOILER]<span style='color:white'>se #¤!#%& meni kuolemaan! :angry: </span>[/SPOILER]
<span style='color:black'>raspBerry jam</span>
aliass
Genin
Genin
 
Viestit: 184
Liittynyt: Ma Heinä 26, 2004 14:39

ViestiKirjoittaja Yozora » Ti Heinä 27, 2004 16:55

Katan vika kaikki. Itse asiassa syy, miksi aloin sarjaa lataamaan, oli yksi Katan piirtämistä fan arteista, jossa olivat Ed ja Al. Al oli perin mechamaisen näköinen, joten kiinnostuin alunperin siksi. (Funny that...)

Lempihahmot?
Kimbleee~! Ja Greed. Mieluiten yhdessä. ;D

EDIT: Haista frosti huilu. Lampihahmot on sellaisia lammessa uivia (*cough*) hahmoja. En osaa kirsjoittaa. xP
Kuva
[ tähdenlentona kai luokseni saavuit ja kauniimman teit minun maailmastain ]
Avatar
Yozora
Unfit to be a Gundam Meister
Unfit to be a Gundam Meister
 
Viestit: 1128
Liittynyt: Ma Touko 17, 2004 13:30
Paikkakunta: TRANS-AM system

ViestiKirjoittaja Zibe » Ti Heinä 27, 2004 22:20

Mjahas... Vois vaikka imuttaa pari jaksoo ja katsastaa, minkälainen sarja on kyseessä. Nyt kun kerran uusi kovalevykin on. Syytän sitten teitä, kun addiktio iskee.
**Kuva poistettu**
Avatar
Zibe
ANBU
ANBU
 
Viestit: 471
Liittynyt: Ma Kesä 28, 2004 17:10
Paikkakunta: Oulu, Finland

ViestiKirjoittaja Tsukai » Pe Heinä 30, 2004 02:58

Itse olen katsonut vasta 5 jaksoa. Enenpää en ole saanut ladattua kun en oikein tiedä mistä noita saisi ladattua. En oikein viitsi ladata jotain torrentteja joista saa 0,1kt/s vauhtia. Sitten nuokin ovat monen jakson paketteja joten aikaa kuluisi vähän turhan paljon. :E
Signatureja ei tueta. :E
Tsukai
Genin
Genin
 
Viestit: 192
Liittynyt: Su Helmi 08, 2004 22:00

ViestiKirjoittaja Yukiko » Pe Heinä 30, 2004 12:56

Huu :3 FMA!
Minäkin kyseistä sarjaa seurailen ja siihen törmäsin..öms, koulun käytäytävällä.
Tai siellä kuulin nimen ja koska olen yli-innostunut kemiasta,(alkemiasta), biologiasta, bioinformatiikasta, genetiikasta, fysiikasta ja kaikesta moisesta niin nimi iski heti. Pidän sarjasta ja paljon, sitä aina aamuisin tulee dc++:ssa metsästettyä uusinta jaksoa.

Ainiin jos törmäätte dc++:ssa yukikoon ja tahdotte ylimääräisen slotin niin sanokaa toki privassa: "www.naruto.fi - foorumi" aukaisen teille sitten aukon mikäli olen jossain koneen lähistöllä. Tai jos ei yhteydestä nopeutta riitä niin minun luokseni saa toki tulla katsomaan uusimpia jaksoja mikäli Tampereelle joskus eksyy.
<i>Curiosity killed the cat<br>but because of this curiosity<br>we got enough information <br>and <br>brought it back.</i>
Yukiko
Rookie
Rookie
 
Viestit: 82
Liittynyt: To Heinä 29, 2004 20:08
Paikkakunta: Tampere

ViestiKirjoittaja Yroni » Pe Heinä 30, 2004 19:36

Aloin katsomaan sitä kun isoveljeni katsoi sitä. Silloing aloin lataamaan sitä ja mangaa en ole lukenut. <_< Lempihahmoni on Armstrong :D :lol: se on kiva ku se pullistelee lihaksiaan.
Im a Genius of hard work
Yroni
Genin
Genin
 
Viestit: 127
Liittynyt: Ke Heinä 28, 2004 23:53
Paikkakunta: Turku

ViestiKirjoittaja Jollu13 » Pe Heinä 30, 2004 21:00

Näin sen siin alus animesukissa ja ajattelin että onpas kiva nimi. Jotenka aloin lataamaan. Olen katsonut vain animea enkä lukenut mangaa jotenka en tiedä mitenkä paljon ne ovat erilaisia.
<img src='http://koti.mbnet.fi/ninphai/Signatures/naruto_fi/emotion2.png' border='0' alt='user posted image' />
Jollu13
ANBU Squad Leader
ANBU Squad Leader
 
Viestit: 875
Liittynyt: Ti Kesä 15, 2004 23:12
Paikkakunta: Internet

ViestiKirjoittaja frostious » Pe Heinä 30, 2004 21:39

<!--QuoteBegin-Yozora+Jul 27 2004, 03:55 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Yozora @ Jul 27 2004, 03:55 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin--> EDIT: Haista frosti huilu. Lampihahmot on sellaisia lammessa uivia (*cough*) hahmoja. En osaa kirsjoittaa. xP [/quote]
:DD reeeeeally...? *overcome by mental images* KVAAK! Dx
oma vikasi, mitäs typoilet. x3


mutta mutta. jos vastailisin omiin kysymyksiini, vaikka vain ajan kuluksi:
en muista milloin ja missä kuulin sarjasta ensimmäisen kerran, mutta siinä vaiheessa kun yozora (*prod*) alkoi imuttaa sitä niin tunnistin sen nimeltä, "ai sä lataat FMA:ta". kyllä se oli jo jonkin aikaa kiinnostanut, mutta ei vaan tullut ladattua.
ensivaikutelma oli että "vau, nice animation", ainakin narutoon verrattuna. hahmot eivät hitailleet eivätkä tökkineet, animaatio oli sulavaa ja action hyvin tehtyä. ja al oli aivan mielettömän symppis. :3 plus sarja onnistui olemaan kiinnostava jo ekasta episodista lähtien, heti teki mieli nähdä lisää.
mangasta ja animesta en oikein osaa sanoa...molemmissa on hyvät puolensa. toisaalta kallistun mangan puolelle, koska hiromu arakawa-sensein taide on niin älyttömän kaunista ja smoothia, ja yleensäkin pidän mangasta enemmän, mutta kun se animekin on niin pirun hyvin tehty...! plus animessa on greed x kimbleetä, hehän eivät edes tapaa mangassa, prkl.
ja lempihahmot: alphonse, greed ja kimblee. :3 tykkäsin myös kamalasti barry the chopperista ja slicer-veljeksistä. hee, sexy armours~ <3


muuten - tiesittekö, että edwardin (siis sarjan päähenkilön, teille jotka ette tiedä) ääninäyttelijä on romi paku, eli sama ihminen joka ääninäyttelee narutossa temaria? ;3 plus barry the chopperin ääninäyttelijä on sama kuin choujin. ja, teille mahdollisille videopelaajille, greedin ääninäyttelijä oli final fantasy 10:n japanilaisessa versiossa seymour (ei kyllä uskoisi - "oo, sugee~!" xD), ja kimbleen ääninäyttelijä oli the bouncerin japanilainen mugetsu.
(suurin osa varmaan tiesi jo nuo, älkää heitelkö minua millään T3T)
Avatar
frostious
Herp a derp
Herp a derp
 
Viestit: 2464
Liittynyt: Su Huhti 25, 2004 19:50

ViestiKirjoittaja Hamsteri » La Heinä 31, 2004 00:06

aloin seuraamaan jaksosta 4 eteenpäin ja seurasin aktiivisesti jonnekkin 26 tietämille, en muista mutta jäin vähän ennenkuin se lisensoitiin ja sen jälkeen en ole seurannut.


Frostille propsit siitä että laitoit valkoseksi ja varotit vielä, iso käsi o/
^_^
Kuva
Avatar
Hamsteri
ANBU
ANBU
 
Viestit: 479
Liittynyt: Ma Heinä 05, 2004 06:07
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja Vainoharha » La Heinä 31, 2004 01:26

Pari ekaa chapteria luin eikä oikeen kolahdellut. Ei vai viennyt mukanaan tai jotain, en rehellisesti sanoen millään jaksanut lukea. Ehkä tämä on niitä tapauksia joissa anime on parempi, harmi kun se lisensoitiin.
Mitä vattua teen vielä näillä boardeilla.... olen jumissa! HJÄLP!
Vainoharha
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin
 
Viestit: 586
Liittynyt: Ti Tammi 20, 2004 20:49

ViestiKirjoittaja Jollu13 » To Elo 05, 2004 16:50

Jos haluat Fullmetal Alchemistia niin tässä on linkki mistä saa. <a href='http://suprnova.org/' target='_blank'>Suprnova</a>

Niin jaksossa 43 on tosiaan tunnelmaa. Erittäin surullinen sarja. Mutta ei ikinä itketä, on vain kovin surullinen.
<img src='http://koti.mbnet.fi/ninphai/Signatures/naruto_fi/emotion2.png' border='0' alt='user posted image' />
Jollu13
ANBU Squad Leader
ANBU Squad Leader
 
Viestit: 875
Liittynyt: Ti Kesä 15, 2004 23:12
Paikkakunta: Internet

Seuraava

Paluu Anime

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron