Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

Salapoliisi Conan

Yleinen mangakeskustelu

Salapoliisi Conan

ViestiKirjoittaja 4 Hokage » Ke Heinä 07, 2010 18:16

En tiedä onko kukaan kuullut, mutta kumminkin.

Salapoliisi Conan on japanilaisen Gosho Aoyaman luoma manga- ja animesarja. Salapoliisi Conan kertoo Shinichi Kudo -nimisestä lukiolaisetsivästä, jolle juotetaan myrkkyä, joka muuttaa hänet pikkupojaksi. Shinichi ottaa käyttöön nimen Conan Edogawa ja muuttaa asumaan ihastuksensa Ranin ja tämän isän luokse. Ranin isä on etsivä, tosin ei kovinkaan hyvä sellainen, ja Conan auttaa häntä ratkaisemaan mitä ihmeellisimpiä murhia ja muita rikoksia (nukuttamalla hänet ja käyttämällä äänenmuunninta) löytääkseen ne "miehet mustissa", jotka juottivat hänelle myrkkyä. Shinichi ei tiedä miehistä paljoakaan, vain heidän koodinimensä; Wodka ja Gin. Juonta mutkistaa se, että Shinichin on pidettävä oikea henkilöllisyytensä salassa Ranilta, tämän isältä ja monilta muilta, etteivät Mustan organisaation jäsenet saa tietää, että hän on elossa, ja sitten päästää häntä päiviltään. Ainoastaan Shinichin vanhemmat ja hänen ystävänsä Professori Agasa tietävät salaisuuden, myöhemmin sen saa selville myös Shinichin virkaveli ja kilpailija, lukiolaisetsivä Heiji Hattori, sekä Conanin uusi luokkatoveri ala-asteella, Ai Haibara, joka on itsekin joutunut saman myrkyn vaikutuksen alaiseksi.
Sarjan pohjalta on tehty myös animesarja, jossa on noin 500 jaksoa ja se jatkuu edelleen. Suomessa sarjaa julkaisee Egmont Kustannus.

Eli jos olet sarjaa lukenut niin nyt sittenvaan mielipidettä kehiin.Omasta mielestäni sarja on huippu hyvä olen lukenut kaikki kirjat ja Animeakin katson silloin tällöin.
4 Hokage
Student
Student
 
Viestit: 35
Liittynyt: Ma Heinä 05, 2010 16:38

Paluu Manga

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron