Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

Seuraavan piirrustuskisan aihe?

Haluat esitellä piirroksen tai vain jutella niistä? Täällä se onnistuu.

Aihe seuraavaan kisaan?

Omat hahmot
17
47%
Joulu
16
44%
Muu, mikä?
3
8%
 
Ääniä yhteensä : 36

Seuraavan piirrustuskisan aihe?

ViestiKirjoittaja frostious » Ti Loka 24, 2006 15:43

JOS ÄÄNESTÄT MUU-VAIHTOEHTOA, NIIN KERRO MITÄ SE "MUU" OLISI, MUUTEN SIITÄ EI OLE MITÄÄN HYÖTYÄ. JOKAINEN ILMAN EHDOTUSTA ANNETTU MUU-ÄÄNI IGNORATAAN. >:O

Tuolla ikäluokitus-topikissa tästä on jo vähän keskusteltukin, mutta tehdään sille nyt ihan omakin topic ettei mene keneltäkään asiasta kiinnostuneelta ohi. Eli, minkä aiheen ihmiset haluaisivat seuraavaan piirustuskisaan?

Tuo omat hahmot -kisahan on ollut vähän niin kuin puoliksi suunnitelmissa jo jonkin aikaa - siinä siis keksittäisiin oma Naruto-universumiin sopiva hahmo. Tästä kisasta tulisi hieman erilainen kuin perinteiset piirrustuskisat siinä mielessä, että:

1) Kisaan saisi osallistua joko pelkällä kuvalla, pelkällä tekstillä, kuvalla ja tekstillä, sekä yhteistöillä.

2) Kisaan voisi ihmisten niin halutessa laittaa jonkinlaisia rajoituksia siitä, millaisilla hahmoilla ei saa osallistua - esimerkiksi EI hahmoja hävitetyistä klaaneista (eli ei Uchihoita, Kaguyoita jne.), EI tietyn rankin ylittäviä hahmoja (Jounin ylin mahdollinen?), EI Naruto-universumiin sopimattomia elementtejä (moottoripyöriä, avaruusaluksia, mechoja, taikaa, tuliaseita jne.)... Ja jos minulta kysytään, niin samantien voitaisiin ihan hyvin kieltää Mary-Suet ja Gary-Stut. ¬_¬

Tuo kisa olisi siinä mielessä hyvä, että siihen voisivat osallistua muutkin kuin piirtäjät, ja että töitä arvosteltaisiin (tai ainakin tulisi arvostella) sen perusteella kuinka omaperäisiä, toimivia ja mielenkiintoisia ne ovat, eikä vain sen perusteella että kenellä on nätein piirrustus.

Toisaalta, joulu on jo ovel(l)a, joten joulu-aihe voisi olla myös ihan hauska. Tästä ei ole paljoakaan puhetta vielä ollut, mutta se tuskin eroaisi paljoakaan säännöiltä tai muilta osin edellisistä kilpailuista.

Tietysti nämä eivät ole ainoat vaihtoehdot - vain ne, joista on eniten ollut puhetta. Jos jollekin tulee mieleen jokin muu aihe, niin ehdottakaa ihmeessä. Ja jos on jotakin muuta mitä haluatte kilpailuihin liittyen sanoa/ehdottaa - esmes ajankohta, osallistumisaikojen pituudet jne. - niin siitä vain. :)

Mitä niihin ikäluokituksiin tulee, tuon äänestyksen perusteella niitä tuskin on tulossa, sellaisen ääniryöpyn tuo ei-vaihtoehto sai (ainakin verrattuna kyllä-äänien ääniepäryöppyyn). Asiaan voi kyllä vielä vaikuttaa jos välttämättä haluaa ne luokitukset - äänestäkää ja avatkaa sanaiset arkkunne vain. ;)
Viimeksi muokannut frostious päivämäärä Ti Loka 24, 2006 22:26, muokattu yhteensä 2 kertaa
Avatar
frostious
Herp a derp
Herp a derp
 
Viestit: 2464
Liittynyt: Su Huhti 25, 2004 19:50

ViestiKirjoittaja Bitenshi » Ti Loka 24, 2006 16:14

Tuon oma hahmo-kisan säännöt eivät ole ihan TÄYSIN selvät vielä, joten sanon että otetaan se joulukisa ensin. Kun tuosta oma hahmo-kisasta ei näköjään tule mikään normi piirrustuskisa, niin osallistujamääräkin varmasti olisi vähäisempi... ja nuo säännöt pitäisi ensin selvittää ihan kunnolla, ennen kuin se otetaan kisaksi.

Ja mua joulututtaa! :D *näkee tonttuja kaikkialla* On ihan kamalaa kun joulu on vielä niin kaukana, silti niin lähellä. *~*
Kuva
Ruotsinvihkonsa sottaamisesta vastaa Gomis.
~Y.S.A.K
Avatar
Bitenshi
Missing-nin
Missing-nin
 
Viestit: 1598
Liittynyt: Ma Helmi 14, 2005 08:57
Paikkakunta: Lestijärvi

ViestiKirjoittaja frostious » Ti Loka 24, 2006 16:17

Niin, meinasin että katsotaan ensin kumman kisan ihmiset haluavat ja sitten tarkennetaan säännöstöä ynnä muuta. xP Ja tosiaan, eihän tuo joulukisa sulje omat hahmot -kisaa missään tapauksessa pois - sen vain voi tosiaan järjestää aika paljolti milloin vain, mutta joulukisan vain jouluna.
Avatar
frostious
Herp a derp
Herp a derp
 
Viestit: 2464
Liittynyt: Su Huhti 25, 2004 19:50

ViestiKirjoittaja toma » Ti Loka 24, 2006 16:36

Jaaha... Mä totesin jotain tästä aiheesta siinä toisessa topicissa. Viime kisanhan aihe oli syksy ja aika moni halusi vähän eri aiheen kuin viimeksi. Siinä mielessä joulu ei ole ehkä paras aihe. Ja aika paljon olen mielestäni nähnyt naruto.fi:n fan art (korjatkaa jos olen väärässä) osiossa tonttulakki päisiä chibi Gaaroja, joten aihe ei ehkä ole omaperäisin. Tosin ei paljoa mielikuvitusta tarvitse keksiäkseen "Hei, piirretään omia hahmoja!"
Ja olen aivan samaa mieltä frostiousksen kanssa siitä, että Mary-Suet ja Gary-Stut kiellettäisiin. Eikä lisää jäseniä mihinkään Hyuga-klaaniin. Menettä koko sarja uskottavuutensa, jos kaikki piirtää Hinatalle lisää siskoja ja veljiä... (Nejillä on salainen kaksoisveli, joka on liittynyt Akatsuiin ja haluaa tuhota kaikki muut klaanit, mwahahahaa! Just...)
Se on muuten hyvä juttu, että yhteistyö on sallittua. Toivottovasti ei kumminskaan tule sellaisia töitä, että "Kyllä mä siihen osallistuin! Mähän kirjoitin siihen nimeni! En kai mä voi sille mitään, jos äiti vähän autto..." (hivenen kärjistetty esimerkki, mutta idean kaikki varmaan tajus).
Ja mitä ajankohtaan tulee, joulu-uusivuosi olis hyvä ajankohta. Ei oo liikaa, eikä liian vähän välii edelliseen kisaan. Viime kisaan osallistuneet ovat ehtineet jo lepuuttaa käsiään ja uudet ideat pyörii varmasti monella jo mielessä.
Mutta, mutta... Ääneni meni omille hahmoille, koska haluaisin nähdä millaisia hahmoja muut pyörittelee mielessänsä. Mutta toisaalta ei sillä ole minulle paljoa väliä, koska minun piirtämis/kirjoitustaidoillani ei pitkälle pötkitä.
Kiltit lapset eivät pyydä mitään.
-Kiltit lapset eivät saa mitään
Avatar
toma
Genin
Genin
 
Viestit: 137
Liittynyt: Ti Elo 08, 2006 20:32
Paikkakunta: Helsinki

Re: Seuraavan piirrustuskisan aihe?

ViestiKirjoittaja Yozora » Ti Loka 24, 2006 20:04

Äänestin Omia Hahmoja, paitsi siksi, että haluaisin sen mieluummin aiheeksi, niin myös siksi, että Syksy-aiheen jälkeen ihmiset puhuivat haluavansa seuraavaan kisaan jonkun erilaisen aiheen, ja Joulu on periaatteessa ihan samanlainen aihe kuin Syksykin.

frostious kirjoitti:EI -- mechoja

D:
Kuva
[ tähdenlentona kai luokseni saavuit ja kauniimman teit minun maailmastain ]
Avatar
Yozora
Unfit to be a Gundam Meister
Unfit to be a Gundam Meister
 
Viestit: 1128
Liittynyt: Ma Touko 17, 2004 13:30
Paikkakunta: TRANS-AM system

ViestiKirjoittaja lalala » Ti Loka 24, 2006 22:08

Ajattelin äänestäväni omia hahmoja, mutta tuo joulu-aihe alkoikin kiehtomaan niin paljon, että äänestinkin sitä 8)
Omia hahmoja voi tosiaan toteuttaa milloin vain, joulua vain kerran vuodessa! ://
NOT.
lalala
Jounin
Jounin
 
Viestit: 1085
Liittynyt: Ma Maalis 13, 2006 17:26

ViestiKirjoittaja frostious » Ti Loka 24, 2006 22:18

Te ihmiset, jotka äänestitte muu-vaihtoehtoa: KERTOKAA KOMMENTEISSANE MIKÄ SE MUU OLISI, MUUTEN SIITÄ EI OLE MITÄÄN HYÖTYÄ! D:<

Viime kisanhan aihe oli syksy ja aika moni halusi vähän eri aiheen kuin viimeksi. Siinä mielessä joulu ei ole ehkä paras aihe.

Sitä minäkin vähän ihmettelin, mutta jos ihmiset oikeasti haluavat sen joulu-aiheen, niin... *shrug* Henkkohtaisesti olisin itse ottanut mieluummin Halloween-aiheen, mutta nyt on liian myöhäistä sille. Joskus toiste siis. :)
Avatar
frostious
Herp a derp
Herp a derp
 
Viestit: 2464
Liittynyt: Su Huhti 25, 2004 19:50

ViestiKirjoittaja Nixu » Ke Loka 25, 2006 00:57

Omat hahmot o/ Niitä ois ihan kiva nähä, mut ei sit kyl mitään pelkkiä teksti osallistumisia, kiitos..
Avatar
Nixu
S-class mage
S-class mage
 
Viestit: 3622
Liittynyt: To Huhti 28, 2005 23:13
Paikkakunta: Helsinki

ViestiKirjoittaja ziradia » Ke Loka 25, 2006 01:35

Jahas, äänestin vahingossa oma hahmo, vaikka jokin muu piti pistää .. (oma hahmokin kelpaa, kunhan vain tämän vaihtoehdon mahdollisesti toteutuessa säännöt vedetään selkeästi johonkin).

nixuboy kirjoitti:mut ei sit kyl mitään pelkkiä teksti osallistumisia, kiitos..

Täysin samaa mieltä.
Eihän sitä enää silloin voi piirustuskisaksi kutsua .. niin ja tosiaan toivoisin, että "oma hahmo"-kisaa ei otsikoitaisi piirustuskisana jos kerta teksti vaikuttaa vahvasti työn kokonaiskuvaan. Tehdään siitä vaikka ihan oma kilpailunsa ja keksitään ihan joku muu aihe piirustuskisaan. Ei joulua, liian samanltyylinen kuin syksy (halloween olisi ollut kiva, mutta vähän myöhäistä tosiaan >_>)
Kuva
Jos sulla lysti on, niin kätes yhteen naulaa!
Y.S.A.K
Avatar
ziradia
Genin
Genin
 
Viestit: 157
Liittynyt: Ke Maalis 02, 2005 20:31
Paikkakunta: Tuusula

ViestiKirjoittaja frostious » Ke Loka 25, 2006 11:58

ziradia kirjoitti:Eihän sitä enää silloin voi piirustuskisaksi kutsua .. niin ja tosiaan toivoisin, että "oma hahmo"-kisaa ei otsikoitaisi piirustuskisana jos kerta teksti vaikuttaa vahvasti työn kokonaiskuvaan.

Ei tietenkään otsikoida piirustuskisana, mutta siinä tapauksessa kyllä pelkät tekstiosallistumisetkin pitää hyväksyä, jos kisa ei ole kerran enää edes nimeltään "piirustuskisa". ;)
Tosiasiahan on, että pelkät tekstiosallistumiset eivät todennäköisesti vain saa yhtä paljon ääniä kuin kuvalliset työt, mutta jos joku on sitä mieltä että hänen hahmonsa ei tarvitse kuvaa tuekseen (tai on muuten kykenemätön kyseistä kuvaa tuottamaan), niin itse en ainakaan näe siinä mitään ongelmaa - jos kisa ei tosiaan ole edes nimeltään "piirustuskisa", niin olisi minusta todella epäreilua ja perusteetonta syrjiä text-only osallistumisia. :/
Avatar
frostious
Herp a derp
Herp a derp
 
Viestit: 2464
Liittynyt: Su Huhti 25, 2004 19:50

ViestiKirjoittaja Yozora » Ke Loka 25, 2006 13:46

No jos kerran piirrustuskisa vasta oli, niin eikös tähän väliin voisi pistää tämän toisin otsikoitavan Omat Hahmot -kilpailun? Paitsi tietenkin jos ihmiset välttämättä haluavat tuon Joulu-aiheen, niin se olisi varmaan pidettävä juuri tässä välissä. Henkilökohtaisesti se on kyllä minusta liian samanlainen edellisen aiheen kanssa.
Kuva
[ tähdenlentona kai luokseni saavuit ja kauniimman teit minun maailmastain ]
Avatar
Yozora
Unfit to be a Gundam Meister
Unfit to be a Gundam Meister
 
Viestit: 1128
Liittynyt: Ma Touko 17, 2004 13:30
Paikkakunta: TRANS-AM system

ViestiKirjoittaja Rinde » To Loka 26, 2006 16:34

Juu ei joulua. niin kiva kun se oiskin piirtää Hidan katoliseen joulumessuun kuoropojaksi

Jos toi Oma ninja juttu tulee nyt niin eiköhän seuraava varsinainen piirustuskilpailu olisi kevään juttuja sitten, vaikka joku ihaaaaaanan siirappikliseinen valentine's day homma.
Kuva
someting something AIRSPACE

Enter the Lair
Y.S.A.K
DevA
Avatar
Rinde
fakkuoshimashita
fakkuoshimashita
 
Viestit: 1347
Liittynyt: Ti Tammi 17, 2006 19:48
Paikkakunta: lol tokio

ViestiKirjoittaja _suski_ » La Loka 28, 2006 19:01

mulle tuli mieleen semmonen "hyvä ja paha"... et pitäis piirtää joku hyvis ja pahis samaan kuvaan mutta ei taistellen.
Avatar
_suski_
Chuunin
Chuunin
 
Viestit: 293
Liittynyt: Pe Maalis 04, 2005 16:08
Paikkakunta: siellä hirsitalossa

ViestiKirjoittaja Rinde » Su Marras 05, 2006 04:26

Rime kirjoitti: [pahapahaoffoff/ Rinde-sama, piirrä sellainen! 8DD; Piirräpiirrä jooko~ *lovetusta* /pahapahaoffoff]


kommunaalijoulukortti BDSM tentacle lairilleXD "have a spanking great christmas!"

/OOOOOOOOFF
Kuva
someting something AIRSPACE

Enter the Lair
Y.S.A.K
DevA
Avatar
Rinde
fakkuoshimashita
fakkuoshimashita
 
Viestit: 1347
Liittynyt: Ti Tammi 17, 2006 19:48
Paikkakunta: lol tokio

ViestiKirjoittaja Bitenshi » Su Marras 05, 2006 12:42

Rinde kirjoitti:kommunaalijoulukortti BDSM tentacle lairilleXD "have a spanking great christmas!"

/OOOOOOOOFF


HOHOHO! A merry spanking Xmas to ya all! :,D *kuvittelee Kakuzun joulupukiksi ruoskan kanssa* EI HERRAN JUMALA. :O Sitten Hidanille pitäis laittaa tonttukarderoopi. xP

/OHVI-SOHVI
Kuva
Ruotsinvihkonsa sottaamisesta vastaa Gomis.
~Y.S.A.K
Avatar
Bitenshi
Missing-nin
Missing-nin
 
Viestit: 1598
Liittynyt: Ma Helmi 14, 2005 08:57
Paikkakunta: Lestijärvi

Seuraava

Paluu Perinteinen taide

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron