Mikä on Mangekyou Sharingan ja Sharinganin ero?

Ja Naruto manga keskustelut käydään täällä spoilereiden välttämiseksi.
Vastaa Viestiin
Rabala

Mikä on Mangekyou Sharingan ja Sharinganin ero?

Viesti Kirjoittaja Rabala »

Mua nyt jäi häritsemään ku tota naurton wikiä luin ja sieltä sitte pisti silmään Mangekyou Sharingan joka on tässä

http://www.naruto.fi/wiki/?title=Mangekyo_Sharingan

Mulla ainakin aivan eri kuva Mangekyosta mikä olisi hyvin pitkälti tämän näköinen

http://my.opera.com/mxforce/homes/blog/ ... ringan.jpg

Meinaan eikös animessa justiinsa sanottu että Mangekyou on Sharingan of 10 000 blurs? Miten asia nyt sitten loppujen lopuksi on. Vastailkaa kiitos :?
Avatar
Chouko
Oinin
Oinin
Viestit: 921
Liittynyt: To Loka 20, 2005 16:21
Paikkakunta: Helsinki

Viesti Kirjoittaja Chouko »

Et sitten viitsinyt rekisteröityä/kirjautua...

No mutta tuohan on hauskaa. Luullakseni wikipedioihin voi kirjoittaa kuka tahansa, ja tuon on ilmeisesti kirjoittanut ihminen joka ei ole tarpeeksi tutustunut aiheeseen. Ja en ymmärrä miksi tällaisesta piti tehdä oma topicki. Eikö tällaisia ole jo täällä?

Sasukella ei ole Mangekyouta...
~Stupid is as stupid does~
||Animewatcher||
Avatar
Viittaperkele
Surkastuma
Surkastuma
Viestit: 1259
Liittynyt: La Loka 16, 2004 13:45
Paikkakunta: No mie oon täällä jossai....

Viesti Kirjoittaja Viittaperkele »

Rabala kirjoitti:Onko se niin vaarallista jos topicin tänne tekee jossei kerta nähnyt yhtään sharinganiin liittyvää topiccia? Aika nihkeetä jos jotakin kysäsee ni heti pitää valittaa joka helvetin asiasta
Ho ho ho... Katsohan, kun asia on vain näin: se ei ole vaarallista, mutta vähintäänkin hemmetin ärsyttävää, kun moni tekee samasta asiasta topicin tai kyselee jotakin ihan triviaalia. Tämä on foorumi, ei lehden kysymyspalsta. Kysymys Mangekyo Sharinganista on sellainen, johon olisi voinut löytää vastauksen monella muullakin tavalla kuin esittämällä kysymyksen tällä foorumilla, esim. vertailemalla netistä löytyviä lähteitä toisiinsa. Naruto.fi:n Wiki on taasen tietolähteistä tällä hetkellä mitä epäluotettavin, joten sieltä sitä infoa nyt ei ainakaan kannata etsiä. Katso vaikka, mitä Chuunintestistä on kirjoitettu.

Mitä sitten itse kysymykseen tulee niin ei, tavallinen kolmen pisteen Sharingan ei ole sama asia kuin Mangekyo Sharingan, vaikka ilmeisesti Mangekyo Sharinganien ulkonäkö saattaa vaihdella eri käyttäjien välillä. Sasuke ei ole tiettävästi saavuttanut Mangekyo Sharingania, etenkään anime ei ole viitannut mitään siihen suuntaan. Itachin lisäksi tunnetaan nimeltä vain yksi toinen Mangekyo Sharinganin käyttäjä ja se ei ole todellakaan Sasuke. Mistään "Sharingan of 10 000 blurs" -jutskusta en muista koskaan kuulleenikaan, mutta tietääkseni Mangekyo Sharinganin englanninkielinen käännös olisi kaiketi Kaleidoscope Copy Wheel Eye.

Ja sekin on kyllä totta, että porukka on täällä aika ajoin, jos ei nyt sentään aina, aika niuhoa. Osasyyllisenä on se, että kun on nähnyt kymmeniä ja taas kymmeniä tyhmiä tai muuten vaan häröjä kysymyksiä, ne kaikki alkavat näyttää ihan samalta ^___________^


Edit: Niin, sellainenkin asia on tuolla tätä Kyselyt ja Gallupit -osion yläpuolella kuin Yleinen. Sieltä löytyy tällainen topikki, jonne voi lähettää kysymyksiä, joille ei välttämäti tarvitse omaa topikkia.
Kuva
Avatar
charmander
electric sushi
electric sushi
Viestit: 1937
Liittynyt: Ti Helmi 01, 2005 18:44
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja charmander »

Oikeassa olet, tuo "wikissä" oleva kuva ei ole mangekyotä ikinä nähnytkään. Tavallinen 3-tomoe sharingan'han tuossa on... eikä mikään "caleidoscope copy wheel eye" kuten mangekyou käännettynä menee.
Ja myöskään läheisensä tappamisen vaatimus ei pidä paikkaansa, vaan kyse on enempi tai vähempi läheisen menettämisen aiheuttaman tuskan aiheuttama reaktio, joka johtaa henkiseen kasvuun (erittäin iso klisee aasiassa).


Ja wikipediasta sen verran että luotettavuus varsinkin englanninkielisellä puolella alkaa olla suurempi kuin normaalilla sanakirjalla, sillä jokainen lukija voi halutessaan korjata vääräksi muunnetun tiedon oikeaksi. Ja lisäksi kannattaa huomata että wikipedia ei todellakaan ole se näkyvin paikka trollata, eli siitä ei saa oikeastaan mitään irti ... niin porukka ei jaksa vaivautua.

Suomenkielisestä aniwiki'stä ei ole allekirjoittaneella kokemusta laisinkaan, sillä käytän aina englanninkielistä versiota.
Viimeksi muokannut charmander, Ti Helmi 21, 2006 01:48. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Avatar
charmander
electric sushi
electric sushi
Viestit: 1937
Liittynyt: Ti Helmi 01, 2005 18:44
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja charmander »

Kysytään näin aluksi et luetkos mangaa ollenkaan? Jos et ... odota, selviää kyllä.
Vastaa Viestiin