Huomio, tämä foorumi tullaan lopettamaan, henkinen jatkaja tälle foorumille löytyy osoitteesta http://animu.fi/forum/

Final fantasyt

Kaikki keskustelu go:sta Naruto: Gekitou Ninja Taiseniin

ViestiKirjoittaja Xtriimi » To Kesä 22, 2006 09:31

Joo on noit FF:iä tultu pelattua ehkä jopa satoja (elleipä jopa tuhat) tunteja/tuntia, mutta paras on FF X tai FF 7 :) (Muuten onko tietoo onko tulossa FF X-3 :roll: ... vaikka arvaan ettei, koska FF X-2 loppuuu hyvin jos saa perfect endingin ;) )
Viimeksi muokannut Xtriimi päivämäärä Su Kesä 08, 2008 14:16, muokattu yhteensä 1 kerran
Kuva
Avatar
Xtriimi
Chuunin Exam Supervisor
Chuunin Exam Supervisor
 
Viestit: 622
Liittynyt: Ti Tammi 03, 2006 15:57
Paikkakunta: Vantaa

ViestiKirjoittaja Setzeri » To Kesä 22, 2006 10:52

narutoohi kirjoitti:Joo on noit FF:iä tultu pelattua ehkä jopa tuhansia tunteja, mutta paras on FF X tai FF 7 (Muuten onko tietoo onko tulossa FF X-3 ... vaikka arvaan ettei, koska FF X-2 loppuuu hyvin jos saa perfect endingin)


Square-enix meinasi tehdä Final Fantasy X-3:n mutta sitten se peli hyllytettiin.
Varmaankin sen takia kun X-2 sai niin paljon huonoa palautetta.
Avatar
Setzeri
Kapteeni Garlock
Kapteeni Garlock
 
Viestit: 992
Liittynyt: Su Elo 15, 2004 10:34
Paikkakunta: Kurikka

ViestiKirjoittaja blindeye » To Kesä 22, 2006 12:40

On ihan mahtava pelisarja.Luultavasti toiseksi paras(Metal Gear rules the world).Läpi oon pelannu VI ja IX,vähän oon kokeillu VII a VIII ja tälä hetkellä on peluussa X.Omien kokemusten perusteella sarjan paras peli on IX,koska sen hahmot,maailma,grafiikka ja tyyli sopivat mielästäni parhaiten FF maailmaan.
There's more to life than profit
Like what?
You know,like slurpies and stuff...
Avatar
blindeye
Genin
Genin
 
Viestit: 135
Liittynyt: Su Tammi 08, 2006 16:48
Paikkakunta: Savonlinna

ViestiKirjoittaja samsam » To Kesä 22, 2006 15:38

Jep, tää on yks maailman parhaimpii pelisarjoi! Olen pelannu ff VI-X2 saakka. Ja aika monesti varsinki seiskan ja kasin ja ysin, varmaan 5-6 kertaa läpi ^^ 10 ja X2 pari kertaa. pakko ostaa PS3 sittenko tulee se ja FF7 sille <3
Avatar
samsam
ANBU
ANBU
 
Viestit: 493
Liittynyt: To Maalis 02, 2006 19:42
Paikkakunta: Tornio

ViestiKirjoittaja purplecow » Pe Kesä 23, 2006 09:15

Olen pelannut ainoastaan osia 7 ja 10, ja ne ovat kuin yö sekä päivä. Seiskan tosin läpäisin monta vuotta sitten, jolloin olin vielä hieman immuuni kaikenlaisille rasittaville pelimekaniikoille kuten loppumattomille randomtaisteluille, mutta siitä jäi kokonaisuutena todella positiivinen maku. Grafiikka oli ehkä hieman rujoa, mutta kuitenkin persoonallista ja elävää. Juoni oli mielenkiintoinen ja ennalta-arvaamaton, vaikka Aeris nyt olikin spoilattu minulle aiemmin. Pidin myös materiasysteemistä ja maailmankartasta jossa pystyi seikkailemaan ympäriinsä, mikä on epätyypillistä japanilaisen mielenlaadun tuottamalle pelille.
Hiljan ostin ps2:n ja tuon kymmenennen Final Fantasyn siinä uskossa, että peli olisi esim. kiva. Olen nyt tahkonnut sinne Ronsojen jäävuorelle, ja tähän asti peli on tuntunut lähinnä pakkopullalta. Juoni on kliseinen ja pöljä, hahmot ovat kieli poskessa nautittavia Lulua ja Auronia lukuunottamatta rasittavia tyhjäpäisiä pullaposkia. Grafiikassa on ehkä miljardi polygonia, mutta hahmot näyttävät elottomilta Barbie-nukeilta ja ääninäyttely on jotain kamalaa, jossa tosin ei auta yhtään se, että dialogi on täysin älyvapaata banaaliuden multihuipentumaa. Lisäksi niitä halvatun cutscenejä tulee paikotellen metrin välein eikä niitä voi skipata.
Hahmonkehityssysteeminäkin toimiva sphereräpellys tekee alituisesta randomtaisteluiden virrasta erikoisen rasittavaa, kun miltei joka matsin jälkeen täytyy käydä naputtamassa jollekin yksi askel eteenpäin. Ploik ploik ploik pling ploik plo ploink.
Musiikista on hankala valittaa kun koko pelissä tuntuu soivan se sama kappale eri sovituksina, eikä se ole hyvä yhdelläkään niistä. Ja ne randomtaistelut vielä kerran. Miksi maailmankartta piti heivata, ja tuoda tilalle tämä missä olet juoksemassa kauppaan ja kauppiaan edessä yhtäkkiä robotti, jättiläiskukka ja leijuva pallo käyvät kimppuusi?
Kuva supercalifragilisticexpialidocious
Avatar
purplecow
Torture Specialist
Torture Specialist
 
Viestit: 752
Liittynyt: To Helmi 26, 2004 19:09
Paikkakunta: kico-chan

ViestiKirjoittaja Xtriimi » Ma Kesä 26, 2006 17:21

Niin millonka se Final Fantasy XIII tuleee :? (pakko saada ;P )
Kuva
Avatar
Xtriimi
Chuunin Exam Supervisor
Chuunin Exam Supervisor
 
Viestit: 622
Liittynyt: Ti Tammi 03, 2006 15:57
Paikkakunta: Vantaa

ViestiKirjoittaja Uchiha^Itachi » Ma Kesä 26, 2006 17:23

-uhups.
Viimeksi muokannut Uchiha^Itachi päivämäärä Ma Kesä 26, 2006 17:24, muokattu yhteensä 1 kerran
Uchiha^Itachi
 

ViestiKirjoittaja Uchiha^Itachi » Ma Kesä 26, 2006 17:24

Ensivuoden puolel tulee "tasan" 10 vuotta näitten seurassa oltua.
Kaikki suunnilleen ovat suosikkejani(paitsi "mustalammas" FF X-2)
Omistan suunnilleen kaikki versiot, mitä on Euroopassa ja amerikassa ilmestynnyt, FF III:n tilasin japanista.
Jos laskettaisiin yhteensä, kauan olen pelannut FF:iä tunneissa, pelkästään VII:stä tulisi jo melkein 5000, ylikin..
Uusin FF minulla on tämä uusi, "Final Fantasy VII: Dirge of Cerberus" Tilasin senkin japanista...
FF:ien pelaamista ei osaa lopettaa, kun sen aloittaa. Final Fantasyitten parissa, olen kuluttannut jo 3-ohjainta mäsäksi asti, kun on tullut vähän pelattua jne... Tällä hetkellä odotan innolla FF XII:N euro julkaisua.


Narutoohi, FF XIII Tulee joskus parinvuoden päästä, SIKSI ku se tulee ps3, ja sen tekemistä ollaan vasta aloitettu.
Uchiha^Itachi
 

ViestiKirjoittaja Jokke-pappa » Ma Kesä 26, 2006 21:31

zamir kirjoitti:pakko ostaa PS3 sittenko tulee se ja FF7 sille <3

Jos käsityksesi siitä että Square-Enix on tekemässä remaken FF7:stä perustuu vain siihen että he tekivät trailerin siitä ps3:lle, älä odota liikoja. Se oli tehty vain siksi että he saavat näytettyä mihin ps3 pystyy. Tosin en ole seurannut tilanteen kehittymistä vähään aikaan, mutta epäilen silti ettei suunnitelmat ole muuttuneet sen osalta.
Kuva
tänks chauron
~Life is a Bleach and then you Dye~ (c)Ave
Lucy kirjoitti:Muuton takia alkoi kolmen kuukauden Xbox-vieroitus :'C
Avatar
Jokke-pappa
Lion Heart
Lion Heart
 
Viestit: 2206
Liittynyt: Su Marras 07, 2004 21:42
Paikkakunta: Nokia

ViestiKirjoittaja Tonza » Ma Kesä 26, 2006 23:50

Gebric kirjoitti:Jos käsityksesi siitä että Square-Enix on tekemässä remaken FF7:stä perustuu vain siihen että he tekivät trailerin siitä ps3:lle, älä odota liikoja. Se oli tehty vain siksi että he saavat näytettyä mihin ps3 pystyy. Tosin en ole seurannut tilanteen kehittymistä vähään aikaan, mutta epäilen silti ettei suunnitelmat ole muuttuneet sen osalta.Moni pitää asiaa varmana, että FFVII remake tulee jossain vaiheessa. Tämä sai vain lisäpuhtia kun SE vähän aikaa sitten "kumosi" väitteet remakesta sanomalla etteivät he ole tehneet mitään julkistuksia asian suhteen. (eli ei mitään virallista vielä mutta eivät myöskään oikeasti kumonneet huhua)
KuvaKuva
Avatar
Tonza
Academy Teacher
Academy Teacher
 
Viestit: 323
Liittynyt: To Syys 02, 2004 17:27

ViestiKirjoittaja Jusper » Ti Kesä 27, 2006 08:38

Hooh, tottakai oon pelannu. Rakastan niitä melkein kaikkia <3 Ja vielä ihanampaa on se, että tyttöystävällä oli pleikka 2 ja siihen Final Fantasyt 1, 2, 6, 7, 8, ,9 ja 10. Kaverilta lainattiin sitte 4 ja 5. Hmm, voisin vaikkapa listata joitaki hyviä/huonoja puolia niistä kaikista, eli alotetaan 1:stä:

1 - Aivan mahtava. Oikeesti, pelatkaa sitä, tuutte housuihinne ku ootte menemässä tappelemaa Fiendejä vastaan. Aivan loistava peli, hahmon kehitys/spellit on TODELLA paljon samankaltanen ku Dungeons & Dragons-pöytäropessa.

2 - ...Tosi surkia : ( Hahmon kehitys on ärsyttävää ja pelissä on muutenki suurinosa ihan.. Huonosti tehty, yksinkertasesti. Etherit maksaa hitto...ööh... tonnin! Joo, vaikka sen verran ^^'' Kumminki, tavaroitten arvo siinä on turhan liikaa ja vaikeustaso muutenki on hieman liian vaikee yleiseltä kannalta katottuna. ...Kumminki kokeilemisen arvonen

4 - Aevan ihana tämäkin osa. Ainut heikkous mikä tässä nyt tulee mieleen, on että melkein kaikki viholliset/pomot on aina kolme kertaa nopeempia ku omat äijät, ellei laita hastea tai jotaki. Vaikeustaso on ihanan "normaali". ettei oo pakko levelittämistä ja tympääntymistä siihen. Hahmot on ihania, harmi vaan että kaks lempihahmoa meni ja kuoli : /

5 - Njoo, ihan ok. Menee se kuitenki 2 ja 9 eteen final fantaseissa ^^ Ei tule pärjäämään ellei levelitä ees vähäsen. Tai sitte menin liian nopeesti liian kovaan paikkaan >.< Kumminki, tämä osa on ihan ok.

6 - Tästä taas... Minen osaa sanoa vielä kunnollista mielipidettä, alotin sen pelaamisen tyyliin viimeviikolla, hehe. Mutta mitä nyt oon kattellu ku sitä on pelattu, ni... ...Kefka vaikuttaa ihanan *slurp* mielipuolelta <3 Ja se sen nauru... Voi jessus... Niiin, vaikuttaa loistavalta, saas nähä petynkö vaiko nostan sen listan päällimäiseks.

7 - ...Se on Final Fantasy 7. ...Oikeesti, tarviiko muuta sanoa? *näpyttää ohjainta kieli ulkona Materioita vaihellen*

8 - No joo, on parempi ku ok. Tässä pelissä kusee kaikkein eniten Junction systeemi, ja pelin parhaimmat puolet on Junction systeemi ja... Triple Triad! (eli se korttipeli) Mutta niin. Se on vaan NIIN rasittavaa, ku ukkeli saa 3000 hp:tä jollaki tasolla 10! Ei se oo... Hauskaa! Siinä vaiheessa on varmaanki myös Status Attack - Death, tai joku muu ihana efetki, jolla T-Rexaur kuolee yhestä iskusta. Ja seki vielä, että siinä ei ole yhtään arkkua yhtään missään. Miettikääpä, onko FF8:ssa yhtään arkkua? Mmmm? Niinpä. ...Ei ole. Ja se, että hahmot tarvii aina, AINA, sen 1000 exp että pääsee tason. Onko levelittäminen koskaa ollu näin helppoa? Niinpä. Varsinki Island Closest to Hellillä/Heavenillä.. Silti se on yks mukavimmista FF:stä, vaikka Squallin vois ampua joka kerta ku sen näkee.

9 - ...Ei mitään hyvää sanottavaa tästä. Tappelut on liian hitaita, grafiikka on rumaa siihen verrattuna, mitä sen pitäis olla, ne kaikki vitun ärsyttävät mooglet, rumia creatureja paljon, levelittäminen, liian paljon vanhoja hyviä perinteitä on muutettu, (kuten Tent..), huoh.. Okei, entäs hyvät puolet? Hmm.. Korttipeli. Vivi. Jaaa.... jaa-a, siinäpä se. Minun mielestä aivan todella surkea, ettei mitää rajaa. Okei, 2 osa oli vielä surkeempi, mutta tämä tulee sen jälkee. Let's save, KUPO!! *ampuu kaikki sa***nan mooglet*

10 - Ah, ihana peli <3 Taistelusysteemi on todella hyvä ja toimiva. Siinä pystyy oikeesti jppa taktikoimaan, ku kattoo että "aha, Lulu kerkii ennen sitä ja Yuna on heti sen jälkee, teenpäs nyt näin", jne... Hahmot on ihania, varsinki Kimahri. Onko makeempaa hahmoa nähty? Okei, Sephiroth, mut ei siitä sen enempää.. Wakka taas on tappelussa ärsyttävä pelle, mutta tappelun ulkopuolella just loistava hahmo. Lulu taas... Näh, en niin paljoa perusta. Yuna on ihana, samoin itse Tidus. Eniten harmiittaa tässä pelissä se, että a) summoneilla voi ite hakata vihollista. Ei kuulu FF:ien perinteisii, joten siitä jonku verran iso miinus. b) ...MIHIN HELVETTIIIN NE HUKKASI WORLD MAPIN?! Oikeesti. c) ...Bahamut on tosi ruma, Ifrit on liian petomainen, Behemoth kävelee kahella jalalla. Ei todellakaan hyvä juttu.

10-2 - Eli X-2, mitä en ole ite pelannu, mutta sen perusteella mitä oon kuullu ja nähny, ni sanon että... Älkää missään nimessä pelatko sitä Final Fantasynä, ette tule tykkäämään. Pelatkaa sitä erillisenä, "pikku jatko-osana", niin todennäkösesti pidätte siinä paljon enemmän. Ei muuta.

Okei, vielä jos laitan kaikki järjestykseen, että mikä on paras, niin sitte teiän ei tarvi lukea enempää. Eli siis, paras ekana:

7, 10, 1, 8, 4, 6, 5, 9, 2.

Noin, siinäpä se. Kirjottelinpa vaan, mitä mieleeni putkahti.
Avatar
Jusper
Genin
Genin
 
Viestit: 197
Liittynyt: Ke Joulu 15, 2004 16:01
Paikkakunta: Lahti

ViestiKirjoittaja sanhosee » Ti Kesä 27, 2006 13:19

Taas törmätään törkeään FFVII-fanipoikuuteen: ihmiset pelaa sitä ensimmäisenä FF:ään ja sitten vaan ylistämään miten mikään ei koskaan yltänyt sen tasolle.

Seiskan ainoat etu pelisarjan muihin peleihin verrattuna on juoni. Materiasysteemi on liian joustamaton, grafiikka on rumaa(no, se ymmärrettäköön pleikkarin ja siihen tottumattomien koodaajien syyksi), etenkin Midgarin arkkitehtuuri suorastaan typerää. Viholliset ovat mitäänsanomattomia... jotain.

Kasi... en ala vaahtoamaan, kasi oli itselleni ensimmäinen FF, joten se on luonnollisesti paras FF. Junction-systeemi oli mukavan monipuolinen, vaikka sen takia ei pahemmin tullut esim. Ultimaa käytettyä. Ja draw oli rasittavaa pidemmän päälle... no mutta, kasi on silti paras FF koskaan. Ikinä. Triple Triadikin oli kiva alipeli. Ja Jusperille, et sattunut huomaamaan että et saa lvl10-vihuista samaa määrää ekspaa koko ajan? Pelkkä kosmeettinen ero. Arkkuja ei muuten ollut. Hrr... ne pitäisi saada. Enkä ainakaan ite ole jaksanu ees Island closest to hellillä grindaa itteäni levelille sata - kasin pahin moka on se, että vihut saa leveliä samaan tahtiin kuin itse. Kai sillä yritettiin estää ne turhauttavahkot levelgrindaustuokiot bossin edessä.

Ysi. Uusin FF-tuttavuuteni. Ei moitittavaa, tosin pitää nauraa Jusperin motkotukselle ysin grafiikoista, kun kasi ja seiska eivät ole saaneet moitteita. Oevoe. Ihan menevää se on, monsujen ulkonäkö on FVII^4. Mikä hiton levelittäminen? Kasin kohdalla valitat että levelittäminen on helppoa, nyt valitat että joutuu levelittämään? Ihanat skillisystemit. Ysin porkkanana summonit onkin kestettäviä parin sekunnin pyrähdyksiä, pitkästä show'sta vaan iloitsee, kun tietää että on enemmän lämää tiedossa. Kaikki kaikessa viihdyttävä paketti.

Kymppi. Muuten Jusperin kanssa samoilla linjoilla, mutta
a) Niin. Kaikkien FF:ien pitäisi olla täsmälleen samanlaisia kuin ensimmäinen ainoastaan grafiikkapäivityksillä.
b) Olen varmaan ainut ihminen, joka ei ikävöi world mappia, Final Fantasyissä eteneminen on joka tapauksessa ollut putki, joten on loogista tehdä se putki.
c) Bahamut on... epäsovinnainen. Sehän näyttää joltain kanarialinnulta ffs. Muut summonit on kyllä ihan hyvän näköisiä... tarkistakaa kohta a)

Nelosta en jaksanut kauaa pelata rasittavan läpinäkyvän "Taverna, luolasto, taverna, luolasto"-meiningin takia, joten en kommentoi sen enempää.

Viitosta jaksoin enemmänkin, en kuitenkaan loppuun saakka. Sanon tässä vaih, että ihan laadukkaalta peliltä vaikutti.

Kuutonen on loistava, vaikka masennunkin aina WoRiin päästyäni.
Kuva
Avatar
sanhosee
Torture Specialist
Torture Specialist
 
Viestit: 793
Liittynyt: To Touko 06, 2004 09:19
Paikkakunta: Right where you want me to be

ViestiKirjoittaja Jusper » Ti Kesä 27, 2006 14:19

Ei ei ei ei ei, en vaan pitänyt ysin levelittämisestä. No okei, se johtuu myös siitä, että ne tappelut on vaan niin hitaita. Battle speedi on kaikista nopeimmalla, siltiki kerkiää jääkaapilla käymään ja samalla pesasee ittensä alakerran saunassa (huom, PIENI kärjistys). Ja ysin grafiikoista sen verran, että joo, onhan seiskan graafikat vielä huonommat, mutta siinäpä se. Seiska on jonku verran vanhempi, niin myös kasi, mutta silti näen FF9 grafiikat huonompana ku 8. Niistä on yritetty saada hienomman näkösiä, epäonnistuen siinä. Joo, taistelussa hahmot on paremman näkösiä, mutta esim. world map. Minun silmät ei vaan kestäny sitä, heh. Eli kaikki pienessä paketissa: FF9 grafiikat on minun mielestä rumat verrattuna siihen, mihin aikaan se peli on tehty. Siinä kaikki.

Jaaa, sitte tuo FF8 expamäärä. Joo, tietenki jostaki lvl. 68 t-Rexaurista saa tyyliin 1300 expaa ku jostaki lvl. 23 saa sen 500. Mutta pointti on siinä, että siinä ei tuu semmosta ihanaa, "voi perse, viel 8756 expaa että pääsee ens tasolle.", vaan pikemminki " jeps, tuosta sai 1200 expaa, enää 800 ni pääsen kaks leveliä" Se vaan on... tyhmää. Tietenkää sillä ei pelillisesti oo mitään eroa, mitä kovempi vihulainen, sitä enemmän expaa/leveleitä. Itse koen sen vaan idioottimaisena, että aina, AINA tarvii sen 1000 expaa leveliin.

Ja eka Final Fantasy mitä pelasin, oli FF8, joten ei se aina mee niin että ekana pelattu on paras. Final fantasy 7:ssa oli aivan ihana se materia systeemi. (siitä kuuluu niin ihana äänikin ku vaihtaa materioita <3) Viholliset mitään sanomattomia? Kuis nyt? Tarkotatko tuolla sitä, että ne on rumia, tylsiä vaiko että ne on turhia, liian helppoja? Joo, niillä on helvetin tyhmät nimet, mutta... niinpä, ei se haittaa.

Niin, FF8:ssa leveleillä ei ole niin paljoa merkitystyä Junctionin takia. Tärkeintä siinä on se, että kunhan GF:illä on paljon abilityjä, ni se riittää. Ja nyt jos joku pässi menee sanomaan jotain, että "onhan sillä väliä", ni tunkekoot pleikkansa anaaliinsa. En sano, että on ihan sama ootko tasolla 25 vai 80, vaan sitä, että OMALLA tasolla ei ole NIIN paljoa väliä. Jos annetaan samat loitsut, mitkä on 80 tasosella ja samat gf:ät, niin saa melkein yhtä kovan tyypin tehtyä levelillä 40. Näin sen näen.

Ja ööh, miten Materiat on joustamattomia? Meni ohi... se on kyllä vittumaista, kun tyyliin Malboro on tasolla 70 sinun kans... Ei kivaa >.< Eli creaturejen levelitys pois, ni olis paljo parempi. Kun aattelee, että jotku Geezarditki saa Deathia tai Funguarit Demiä, ni... huh huh.. Pitäis NE ottaa ennemmin tappelemaa, ku jotku SEED:it..

Pointtina 4:ssa on myös juoni. Loistava juoni, sanoisinko. Ei haittaa, vaikka se on just ku Hosee sano, että Inn, Cave, Inn, Cave, Chocobo, Inn, Inn, Drunk,... ...*krhm* Joo, niin. Siitä pitää vaan päästä yli. Sellasta. Ja Hosee, en oo alottamassa sotaa : D
Avatar
Jusper
Genin
Genin
 
Viestit: 197
Liittynyt: Ke Joulu 15, 2004 16:01
Paikkakunta: Lahti

ViestiKirjoittaja large » Ke Kesä 28, 2006 01:37

On sillä väliä! ei mul oo enää pleikkarii jota tunkee anaalii, mul on vaa ps2! Kaikkien taikojen keräämiseen menee suunilleen yhtä paljon aikaa kun leveluppaamiseen seiskassa.

Seiska oli iha liian helppo
.
pysy poissa s-tanan rasistipaska large! -Fredo
Kuva
large
BANNED
BANNED
 
Viestit: 2246
Liittynyt: Su Helmi 29, 2004 14:44

ViestiKirjoittaja Ryuuou » Ke Kesä 28, 2006 22:44

On tullu vastahan sellaasta, jotta Final Fantasy XII julkaastaas vissiin 15.08.2006 eli ennen amerikan julukaasua, joka on joskus lokakuus.
Pidetään peukkuja...

Mutta mulla on vain 1 pieni ropleema, en omista pleikkaria :D
"Rasisti en ole, mutta rorurealisti kylläkin"
Avatar
Ryuuou
Torture Specialist
Torture Specialist
 
Viestit: 756
Liittynyt: Su Loka 09, 2005 14:49

EdellinenSeuraava

Paluu Pelit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa

cron