Miten luette kokeisiin?

Juoni- ja älyvapaat keskustelut ja kyselyt
Novadille
Genin
Genin
Viestit: 106
Liittynyt: Ke Marras 23, 2005 22:45

Viesti Kirjoittaja Novadille »

Useimmiten luen aina viimeisenä iltana tai yönä koekappaleesta pari ekaa kappaletta, lopuista luen kuvatekstit ja otsikot ja viskaan kirjan nurkkaan ja siirryn lukemaan asioita vihkosta. Ja noin puolen tunnin päästä painun nukkumaan. Välkällä sitten ennen koetta kuuntelen kun luokkakamut pänttää toisiltaan ja koetan siitä sitten napsia jotain tietoa sitä kautta.

Tähän mennessä keskiarvo tokarissa on pysynyt siellä seiska pilkku viiden tietämillä tuolla lukutavallakin, että hätäkös tässä :D
Avatar
Ryuuou
Torture Specialist
Torture Specialist
Viestit: 756
Liittynyt: Su Loka 09, 2005 14:49
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Ryuuou »

En mitenkää, ku ei niihin tarvi lukia.
"Rasisti en ole, mutta rorurealisti kylläkin"
Avatar
Mushka
Torture Specialist
Torture Specialist
Viestit: 717
Liittynyt: Su Huhti 02, 2006 18:57
Paikkakunta: Hidden village of Turku

Viesti Kirjoittaja Mushka »

En osaa lukea kokeisiin.. Luen kokeisiin viiden ja seitsemän välillä. Loput tunneista haaveilen tai mietin. Luen usein pari kertaa alueen läpi ja selailen sitten vielä muutaman kerran sivut läpi.

Kerkiarvoni on nyt siis jotain 8.5..vai?
~~Murhattu ilman murhaajaa -ei ole murha.~~
Avatar
everfree
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin
Viestit: 546
Liittynyt: To Touko 05, 2005 18:36

Viesti Kirjoittaja everfree »

meinaan yleensä alottaa kokeisiin lukemisen jo hyvissä ajoin, mutta yleensä aloitan lukemaan vasta koetta edeltävän päivän iltana juuri ennen kun menen nukkumaan -___-' tai sitten luen äkkiä jotain tunnin alussa, kemian kokeeseen luin vain koulussa koetta edeltävän tunnin(oli kaksi tuntia kemiaa) ja sain 9- o_____o'' ja matikan kokeisiin en edes vaivaudu lukemaan, kutosia tulee kuitenkin^--^' vaikka lunttasin vihosta matikan kokeessa niin tuli 6½ x''D olen surkea^^
Ja läksyjä en yleensä tee, joskus kuitenkin sekoan, ja voin jopa yhden englannin/ruotsin/äikän tehtävän tehdä, näitä sekoamiskohtauksia todella harvaan o___o Matikan läksyjä en ole tehnyt sitten 7. luokan alun ^^
Viimeksi muokannut everfree, Ti Huhti 18, 2006 19:12. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Kuva
Kiitus, Valvoja89 <:

~I won't let you be alone<3~
Avatar
Kinuski
Genin
Genin
Viestit: 194
Liittynyt: Ke Maalis 09, 2005 16:32
Paikkakunta: Nurmijärvi

Viesti Kirjoittaja Kinuski »

Kokeisiin lukemiseni riippuu aineesta ja kuinka hyvin osaan kokeeseen tulevat asiat. Pyrin siihen, että luen/selaan koealuaan ajatuksella kertaan niitä asioita enemmän mitä en osannut. En nykyään juuri lue paljoakaan, kun se on jäänyt. Ja pyrin tekemään läksyt mahdollisimman hyvin ja kuuntelemaan tunneilla niin ei tarvitse kerrata niin paljoa kokeeseen. Parhaiten asiat ovat jääneet mieleen jonkun sanomina. Kokeessa aina muistan, että kun opettaja sanoi tämän niin moneen kertaan tai kun isäni selittää matikan, fysiikan tai kemian kaavoja. Aina kyllä sanon itselleni, että nyt tuohon ja tuohon, mutta kuitenkin se lukeminen jää lähes aina viimeiseen iltaan. Hyvin jos käy niin luen kahtena tai kolmena iltana.
On my way~
Kuva
Avatar
Rolle
Genin
Genin
Viestit: 174
Liittynyt: To Tammi 12, 2006 20:44

Viesti Kirjoittaja Rolle »

Yleensä luen tai ainakin silmäilen koealueen kerran läpi, mikäli en osaa/muista asioita täysin. Jos on kielten koe tai muuten hirmu vaikea, niin luen asiat ehkä pari kertaa läpi.

Kokeiden keskiarvo mulla jtn päälle ysin, paitsi ruotsista kasin pintaan. Yläasteella olen, joten vielä ei täydy lukea oikeestaan yhtään, tunnilla aktiivisena oleminen riittää ^^.
Avatar
TDM
Missing-nin
Missing-nin
Viestit: 1639
Liittynyt: Ti Heinä 20, 2004 00:13
Paikkakunta: Occupying an uncertain lavatory in Arborea

Viesti Kirjoittaja TDM »

Olen jo kirjoittanut kaikki paitsi yhden aineen enkä ole vielä kertakaan lukenut kokeisiin edes 15min pidempään. Ja nekin vain silloin kun on ihan oikeasti huvittanut.

Älkää ottako minusta mallia. Vain omituisen lahjakkaat tyypit voi päästä lukiosta läpi lukematta oikeastaan yhtään.
Avatar
Gogoletsgoyamadakun
Chuunin
Chuunin
Viestit: 229
Liittynyt: Ti Joulu 13, 2005 22:56
Paikkakunta: Espoo

Viesti Kirjoittaja Gogoletsgoyamadakun »

Mun kokeeseen luku on aika kehnolaatusta. Jos edes luen ni luen sen alueen kerran läpi, joissain tapauksissa kahdesti. Mutta saan kuitenki ihan melko hyviä numeroita jotain 8:ja.
~People can't defeat Loudness~
**kuva poistettu**

öääh.
Avatar
Espy
Moderaattori
Moderaattori
Viestit: 566
Liittynyt: Ma Elo 25, 2003 20:45
Paikkakunta: Secret Garden
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Espy »

Valitettavasti ainoat kokeet joihin luen ovat sellaiset mihin vaaditaan paljon muistamista (taidehistoria. Kirjoita essee abstraktin taidesuuntauksen alalajeista ja niiden erityispiirteistä. Voit käyttää esimerkkeinä taideteoksia ja/tai taiteilijoita. Noniin, supprematismia tai neoplastisismia anyone? :D) tai muuten vain harjoittelua (pitkä matikka. viime kokeesta sain ratkaistua melkein oikein neljä tehtävää, kuusi piti tehdä. Hihhah.), enkä usein niihinkään kovin hyvin.. varsinkin matikan kanssa on pakko tehdä töitä jos haluaa menestyä, sillä vaikka tunnilla kuuntelemalla oppii, pystyy soveltamaan vain jos harjoittelee. Muistakaa tämä, ihmiset. ._.

Historiassa ja muissa aineissa ei sitten olekaan juuri ongelmia, muuten kuin yksityiskohdissa. Historiassa kun on tärkeintä muistaa yleiskuva, ja lukion kursseissa on se hyvä juttu, että jos kirjoitat hyvän esseen aiheesta jonka olet opiskellut läpikotaisin, saat hyvän numeron vaikka muu koe olisikin mennyt ihan persiilleen. :3 (hissa 2, kymppi getto~ \o/)

Pitäisi varmaan mennä lukemaan psykaa eikä istua taas tässä. ._.;;
Kuva
Avatar
Drago^
Cthulhu
Cthulhu
Viestit: 1483
Liittynyt: Ke Huhti 21, 2004 20:01
Paikkakunta: R'hyel

Viesti Kirjoittaja Drago^ »

*köhdemiköh*

Jos on matematiikkaa heitän kirjat nurkkaan ja otan rennosti, matematiikka on se ala joka tarttuu päähäni _erittäin_ hyvin. Muissa taaskin luen alueen kerran jos pari johtuen onko iso, pieni vai paljon opeteltavaa (esim. lintuja). Ajattelin napala bilsasta nytten hyvän joten olisi kai hyvä aika alkaa opetella noita elikoita ja lukea kirjaa.
"Mikään ei ole este, se on mahdollisuus".

Ia! Ia! Cthulhu Fthagn! Ph'nglui mglw'nfah Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn!
Ankku

Viesti Kirjoittaja Ankku »

kyl mä luen alueen varmaa kaks kertaa ja sit teen tiivistelmii <img src="http://www.naruto-kun.com/images/narutotest/sasuke.jpg" alt="naruto" width="212" height="97" border="0">
Avatar
Francis
Vastarannan kiiski
Vastarannan kiiski
Viestit: 1094
Liittynyt: To Elo 12, 2004 17:43
Paikkakunta: Outlands

Viesti Kirjoittaja Francis »

Luen vihkon ja kirjan kappaleet mitä kokeeseen tulee. Aloitan lukemisen kaksi iltaa ennen koetta. Koitan lukea ne kohdat jotka on hankalia minulle.
Matikkaan en yleensä lue ja nukahdan jos luen kemiaa tai fysiikkaa :p
Kuva
Avatar
kaze-chan
Dream Catcher
Dream Catcher
Viestit: 653
Liittynyt: Su Tammi 29, 2006 12:39
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja kaze-chan »

Minä yritän yleensä panostaa kokeisiin mahdollisimman paljon. Joskus se jää viimeiselle illalle, mutta joskus muistan lukea. Olen kyllä vieläkin ylpeä siitä, että sain vähän aika sitten historian kokeesta 7. (Olen yleensä saanut 6 tai huonompia, se oli siis paras historian kokeen numeroni. Tiedän, olen luuseri) Siihen kokeeseen luin kaksi kappaletta ilta kerrallaan. En tiedä mistä se johtuu, mutta se ei vaikuta kohdallani, että olenko lukenut vai en. Kaikista eniten kohdallani vaikuttaa itse koe. Tällä tarkoitan, että vihaan kokeen aikana olevaa kuolettavaa hiljaisuutta ja kokeet muutekin painostavat minua tavattomasti.

Maantiedon koe on ensi tiistaina. Saa nähdä, miten se menee...
Kuva
|Hitsugaya-taichô FC|Kingdom Hearts FC|Ouran High Scool Host Club FC|
Avatar
Hi Enzeru
Chuunin
Chuunin
Viestit: 282
Liittynyt: Ti Kesä 27, 2006 18:47
Paikkakunta: Pori

Viesti Kirjoittaja Hi Enzeru »

Melkein kaikki meidän luokkalaiset muistavat koe alueen ulkoa, vaikka lukisivatkin vain kerran tai pari kertaa. Minun TÄYTYISI lukea ainakin 4-5 kertaa jotta muistaisin sen ihan hyvin. Ja siihen tarvitaan aikaa. Mutta sitä minulla ei ole... Koska unohdan kokeet melkein aina ja muistan vasta paria päivää ennen koko kokeen, ja siinä sitten päätän että nyt luen nämä päivät, mutta jotenkin sattuu aina muutakin tekemistä tielle ja sitten tulee luettua ehkä vain kerran tai pari ja kokeessa sitten yrittää pinnistää muistiaan - melkeinpä turhaan, ainakin joskus

kokeiden numerot ovat sitä 7-8 luokkaa yleensä, mutta joskus saatan saada ysin jos olen hyvin lukenut, historiasta olen aina saanut ysin, mutta saas nähdä miten nyt kun kesän jälkeen menen seiskalle....

Kielet ovat ongelmani saan seiskoja vaikka lukisin kuukauden.. :( huonoin englannin numeroni on 6½ Ja sen sain vitosella..
Avatar
AnkkA
Genin
Genin
Viestit: 192
Liittynyt: La Kesä 10, 2006 17:07
Paikkakunta: The Village

Viesti Kirjoittaja AnkkA »

Yleensä luen, ja sitten kyselen itteltäni....en oo skitsofreenikko.
Kuva
''Difficile est satiram non scribere''
Vastaa Viestiin