Inuyasha

Yleinen mangakeskustelu
Avatar
Ziryuki
ANBU Squad Leader
ANBU Squad Leader
Viestit: 894
Liittynyt: Su Loka 02, 2005 02:37
Paikkakunta: Joensuu

Viesti Kirjoittaja Ziryuki »

Animena 167 jaksoa ja siitä on myös tehty 4 leffaa.

Pidän Inuyashasta hirmuisesti, ensimmäinen sarja mitä aloin mangana lukemaan. Juoni on hyvä ja mielenkiintoinenkin vaikka toisaalta välillä tuppaa tuntumaan että sitä ei jaksas sitten millään... mutta joo, piirustustyyli pelastaa ne tilanteet. ^^ Suosikkeja ovat hahmoista Sesshomaru, Inuyasha ja Kikyo.
Kuva
Avatar
kaze-chan
Dream Catcher
Dream Catcher
Viestit: 653
Liittynyt: Su Tammi 29, 2006 12:39
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja kaze-chan »

No tuota. Tämä on ensimmäinen animesarja, jota katselin imutettuna, mutta jos mangasta puhutaan niin minulla on siitä 9 kirjaa, vaikka melko sekalaisessa järjestyksessä(3-7, 9, 16, 17, 20). Koko sarjan olen nähnyt ja leffat.

Kyllä sarja oli kauan suosikkejani ja on vieläkin. Surin kamalasti, kun se pääsi päätökseensä, kun mangaa en oikein jaksa lukea.(laiska... :roll: )
Kuva
|Hitsugaya-taichô FC|Kingdom Hearts FC|Ouran High Scool Host Club FC|
Avatar
Yuzu
Genin
Genin
Viestit: 182
Liittynyt: Ke Helmi 01, 2006 10:48
Paikkakunta: Konoha

Viesti Kirjoittaja Yuzu »

inuyasha on aika rönsyilevä... mutta hauska ja yksi suosikeistani... vaikkakaan Rumiko Takahashi ei ole oikeastaan lempi piirtäjiäni. Shippoo on paras!!!!
Kuva
Avatar
everfree
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin
Viestit: 546
Liittynyt: To Touko 05, 2005 18:36

Viesti Kirjoittaja everfree »

Mangasta tykkään, animea katsoin muutaman jakson mutten oikeen tykännyt :/ omistan suomeksi Inuyashaa vol. 1 ja 3 :D sovittiin kaverin kanssa että minä ostan joka toisen ja hän joka toisen, niin ei kulu niin paljoa rahaa ja silti saadaan kaikki luettua ;D pitäisi nyt joskus mennä se vol.5 ostamaan, mutta ei vielä ole näkynyt, eilen kävin katsomassa ;P
Kuva
Kiitus, Valvoja89 <:

~I won't let you be alone<3~
Avatar
kaze-chan
Dream Catcher
Dream Catcher
Viestit: 653
Liittynyt: Su Tammi 29, 2006 12:39
Paikkakunta: Tampere

Viesti Kirjoittaja kaze-chan »

Chi-Chi kirjoitti:Haluuks joku kertoo miten sarja päättyy? :wink:
Jotkut ei sitte jaksa ollenkaa odottaa kärsivällisesti... :D
Sarjalla ei ole vielä päätöstä tietääkseni. Anime loppui kylläkin jotenkin kesken, mutta ei ole varmaa, jatketaanko sitä vielä.
Kuva
|Hitsugaya-taichô FC|Kingdom Hearts FC|Ouran High Scool Host Club FC|
Avatar
Mushka
Torture Specialist
Torture Specialist
Viestit: 717
Liittynyt: Su Huhti 02, 2006 18:57
Paikkakunta: Hidden village of Turku

Viesti Kirjoittaja Mushka »

Ihana sarja, mutta siinä on jotain outoa (ottakaa huomioon, että minä kirjoitan..:D) Siinä on nyt vain jotain outoa. En tiedä itse asiassa mitä. Aina, kun luen sen loppuun, minulle jää aika outo olo ^^;;

Hyvin piiretty ja sen huomaa, että sen luoja on Rumiko Takahasi n,n. Huumoria ei ole niin paljon kuin Ranmassa, mikä on huono juttu. Kelpaa kuitenkin luettavaksi.

En tiedä kuinka paljon on ilmestynyt, en ole seurannut ahkerasti. Kaupunki matka on jäänyt vähän väliin.

Miulla on pari kappaletta Inu Yashaa ja olen tyytyväinen x)
~~Murhattu ilman murhaajaa -ei ole murha.~~
Avatar
Viittaperkele
Surkastuma
Surkastuma
Viestit: 1259
Liittynyt: La Loka 16, 2004 13:45
Paikkakunta: No mie oon täällä jossai....

Viesti Kirjoittaja Viittaperkele »

Miroku1987 kirjoitti: Eikä... *reps* Onko se oikeasti käännetty aukoksi.... *Yrittää koota itsensä kirjoittamaan viestiä loppuun*
Helppohan suomennoksia on fleimata kun ei itse esitä parempaa vaihtoehtoa =D

Itse ostin Inuyashaa jonkin aikaa suomenkielisenä ja kaiviskelin joiltain randomeilta sivuilta englanninkielisenä. Animea olen _yrittänyt_ katsoa. Olen kuitenkin lopettanut mangan ostamisen, koska se sukkasi. Olen todella allerginen tyhjänpäiväiselle romanssihötölle ja löyhille tukkujuonille. En välitä mitä Inuyashasta sanotaan, minusta se on lähinnä Ranman synkempi pikkuveli... Ja minusta Takakashi Rumiko ei ole ilmeisesti kovinkaan hyvä vakavissa mangoissa. Veri, myyttiset henkilöt ja väkivalta ovat toki mukavia lisäyksiä koheltamiseen, mutta ne eivät erotu edukseen kun vertaa muihin, paljon järkevämpiin sarjoihin. Inuyasha ei vain ole minun juttuni.

Mutta mielipiteeni ei sentään ole yhtä jyrkkä kuin tällä herralla.
Kuva
Avatar
Hi Enzeru
Chuunin
Chuunin
Viestit: 282
Liittynyt: Ti Kesä 27, 2006 18:47
Paikkakunta: Pori

Viesti Kirjoittaja Hi Enzeru »

Mahtava sarja animena ja mangana. Itsellä on mangasta suomenkielisenä 2-8 (Olen aina myöhässä kaikesta..) :roll:
Kiinnostaako lähestulkoon sanavapaa foorumi, jossa voit keskustella kaikesta mahdollisesta taivaan ja maan välillä, ja jopa niiden takaa ? Kahvitahra
Avatar
Ave-chan
Onigiri desu~
Onigiri desu~
Viestit: 1566
Liittynyt: Su Touko 15, 2005 23:17
Paikkakunta: Uleåborg

Viesti Kirjoittaja Ave-chan »

Inuyasha oli ensimmäisiä sarjoja, joita keräsin ja fanitin ihan kunnolla. Mangapokkareita kaapista löytyy 20 englanninkielistä, ja neljännen elokuvankin olen nähnyt. Animea en muuten ole katsonut, koska hahmojen äänet eivät mielestäni sovi... Chidori Kaname Full Metal Panic!:sta Kagomena, ja se eräs laulaja Gravitationista Inuyashana? Ööh, kiitos mutta ei kiitos. Itse kuvittelin Kagomen äänen paljon pehmeämmäksi ja Inuyashan taas vähemmän nasaaliksi.

Fanituksesta sen verran, että kirjoitin itsekin pari fanficciä (tiedä sitten missä ne enää ovat :D), ja fanarttiakin tuli tehtyä aika ahkerasti. Parituksista sen verran, että pääasiassa tuota InuKagia lueskelin, mutta myöhemmässä, loppuvaiheessa repertuaari laajeni ja tuli luettua vähän jos minkä näköistä... Sen niminen ficci kuin 'Movie House Hanyou', ikäraja reippaasti NC-17, ficci muutenkin AU, mutta kirjoitettu niin pirullisen hyvin, että minä ainakin tykkäsin. Jos joku fani löytää tuon (en muista tekijää, mutta jossain aff.netissä se oli), niin kandee lukee, jos ei jaksa lukea mitään happyhappygogo-tarinoita yhtään enempää.

Inuyasha on ihan kiva sarja... niiden muutamien ensimmäisten pokkarien ajan. Sitten tarina alkaa kyllä mennä hieman itseään toistavaksi, mutta jos tykkää, niin mikä ettei. Itseä ei huvita ladata sitä, kun kerta on sen verran paljon jo ostettu, mutta pokkaritkin maksavat sen verran että itkettää ;__; Ei kuitenkaan ole jäänyt mangasta pahaa makua suuhun, Inujaska on sentään sen verran ihku :P
Avatar
höpspöps
Chuunin Exam Supervisor
Chuunin Exam Supervisor
Viestit: 614
Liittynyt: La Helmi 19, 2005 23:01
Paikkakunta: Rovaniemi

Viesti Kirjoittaja höpspöps »

Ave-chan kirjoitti: ja se eräs laulaja Gravitationista Inuyashana? Ööh, kiitos mutta ei kiitos.
Minusta taas Kappei Yamaguchi on aivan loistava ääninäyttelijä. Fanitan sitä ihan hulluna <3

En ole yhtään lukenut mangana, kaikki jaksot ja leffat olen kyllä animena katsonut. Himottaisi ihan hulluna lukea mangana siitä mihin anime jäi, muttei sitäkään ole saanut aikaiseksi. Mangaa on jotenkin vaivalloisempi hommata ku animea, vaikka sitä vain netistä imuttaisi. Täällä Rollossa en ole ainakaan törmännyt kaupoissa enkun kieliseen inuyashaan, ja suomenkielisiin mangoihin en koske. Suomi ei kuulu animeen/mangaan, ja se on minun jämpti mielipide. Olkoonkin ne nimet miten tahansa väännettyjä.
-My beloved, prepare to die-
Y.S.A.K.
Avatar
Sham
ANBU Squad Leader
ANBU Squad Leader
Viestit: 884
Liittynyt: Ti Syys 13, 2005 21:34
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sham »

Mihin asti mangoja on tullut suomeksi? Ajattelin jatkaa sarjan lukemista sitten kun suomennetut mangat ovat saaneet kiinni sen mihin jäin englanninkielisissä.

Inuyasha on juuri niitä sarjoja joiden kohdalla toivon, että joku muu olisi toteuttanut ne. Siinä on hyvät hahmot, hyvä perusjuoni ja -idea ja alkuasetelma, mutta toteutus tökkii. Piirrostyyli tökkii ja juoni matelee.
Prove me that you're not a fool, walk across my swimming pool

Y.S.A.K - Akatsuki FC - Gaara FC - Neji FC - J-rock FC - Sasuke FC - Suigetsu FC - Deidara FC - FMA FC - Gray FC
Avatar
Aya-san
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin
Viestit: 558
Liittynyt: Pe Heinä 08, 2005 16:15
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Aya-san »

Kuten Avella, Inyuasha oli ensimmäisiä sarjoja joita fanitin oikein kunnolla. Itsekkin olen siitä fanarttia vääntänyt hirveän kasan kun piirsin siitä pelkästään kuvia vuoden. Fikkejä myös kirjoittelin, lähinnä InuMirokua. Edelleen jos näen Inyuashan jossain menen hypeksi koska hahmo on edelleen erittäin sydäntäni lähellä kaikesta huolimatta.
Elokuvat? Katsottu. Anime? Katsottu. Manga? ....melkein x) Se sitten jäi kun huomasi että parempiakin on. Loppujen lopuksi sarja ei etene tippaakaan, fillereitä ei tarvitse koska Takahashi vetää sellaisia aivan hyvin itsekkin. Kolmidraama vain jatkuu ja jatkuu kun Kikyo on kuollut jo, hetkinen, kolme kertaa ja yhä on kuvioissa.

Ainoa mikä minua edelleen kiinnostaa on Sesshoumarun äiti (joka tuli kuvoihin nyt tässä vasta...lähiaikoina) ja Rinin kohtalo, kuten Kohakun ja se, tuleeko Inyuasha ihmisten maailmaan vai miten.
Kuva
Avatar
Nozomi-ninja
Student
Student
Viestit: 23
Liittynyt: Su Heinä 15, 2007 12:47

Re: Inuyasha

Viesti Kirjoittaja Nozomi-ninja »

Onhan se hyvä sarja... mulla on kirjat 10, 12-21. Animeakin on tullut katsottua muutama jakso. :)
"Yes... my weapon is a book. I don't see you mocking Light's Death Note."
Avatar
Sabu-chan
Tokubetsu Jounin
Tokubetsu Jounin
Viestit: 500
Liittynyt: Pe Touko 25, 2007 18:41
Paikkakunta: Hidden village of city ;D

Re: Inuyasha

Viesti Kirjoittaja Sabu-chan »

Hyvä manga sarja on, mut aika paljon Ranma ½ tapainen. Mul on mangat 1-6. Paras hahmo on Inuyasha :).
Guess who's back?... Sabu-chan >8D
KuvaKuva
Vastaa Viestiin