315

Ja Naruto manga keskustelut käydään täällä spoilereiden välttämiseksi.
Avatar
Bitenshi
Missing-nin
Missing-nin
Viestit: 1598
Liittynyt: Ma Helmi 14, 2005 08:57
Paikkakunta: Lestijärvi
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Bitenshi »

Tuli taas uutta tietoa noista jutsuista, hyvä niin! Minua ovat aina noiden jutsujen perimmäisjutut kiinnostaneet aika paljon, ja kun nyt tuota vähän selitettiin niin kävi taas ilmi että jotain olin väärin ymmärtänyt... ^^' Minä luulin aluksi että vain vesi, maa, tuli ja ilma, mutta että siinä oli sitten sähkökin perusjuttuna. Daaamn, olen antanut väärää inhvoa kavereideni jatkotarinassa. -.-'
Naruto siis on tuulityyppiä? :,D Heh, olisin odottanut jotain sähköä tai maata, mutta kun nyt luin aikaisempia posteja niin aika selvähän se sitten olikin. Eikös whirpool kuitenkin tarkoita vesipyörrettä? o.O Että sillä perusteella se voisi olla joku vesi/tuulijutsu, mutta kai nyt Kishi pysyy tuulijutsuissa...
Hyvä selityschapteri, mitään ei varsinaisesti tapahtunut, mutta hyvää pohjustusta Naruton treenaukselle. :)
Kuva
Ruotsinvihkonsa sottaamisesta vastaa Gomis.
~Y.S.A.K
Avatar
circol
Keiji-san
Keiji-san
Viestit: 1184
Liittynyt: Ke Tammi 26, 2005 19:29
Paikkakunta: Quakenet & Ircnet

Viesti Kirjoittaja circol »

Jinchuurikilta on tullu scanlaus Torrent

Ja lukemaan.
Kuva
Avatar
AnkkA
Genin
Genin
Viestit: 192
Liittynyt: La Kesä 10, 2006 17:07
Paikkakunta: The Village

Viesti Kirjoittaja AnkkA »

En ihan odottanu et Naruto ois ollu tuuli tyyppiä... kuvittelin enemmän tuli tyyppiä :shock:
Oli jakso aika hyvä, pakko myöntää :)
Kuva
''Difficile est satiram non scribere''
Avatar
charmander
electric sushi
electric sushi
Viestit: 1937
Liittynyt: Ti Helmi 01, 2005 18:44
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja charmander »

Avatar
Yondaime
Genin
Genin
Viestit: 118
Liittynyt: Ke Huhti 26, 2006 15:16

Viesti Kirjoittaja Yondaime »

chauronity kirjoitti:@ yondi: - Mitäs tyyppiä sitten odotit?
fire tai water, eikös konohasta suurin osa pitäis kaiken jären mukaan olla fire tyyppiä ja tuosta Uzumaki=whirpool voisi luulla että water. ;)
Kuva
Avatar
Viittaperkele
Surkastuma
Surkastuma
Viestit: 1259
Liittynyt: La Loka 16, 2004 13:45
Paikkakunta: No mie oon täällä jossai....

Viesti Kirjoittaja Viittaperkele »

Yondaime kirjoitti:
chauronity kirjoitti:@ yondi: - Mitäs tyyppiä sitten odotit?
fire tai water, eikös konohasta suurin osa pitäis kaiken jären mukaan olla fire tyyppiä ja tuosta Uzumaki=whirpool voisi luulla että water. ;)
Sen verran mitä tiedän sanasta 'uzumaki' on se, että se ei tarkoita pelkästään vedessä olevaa pyörrettä, vaan tietääkseni ihan vaan pyörrettä yleensä. Senniminen mangakin on kuin Uzumaki ja se on englanniksi käännetty Spiraliksi. Sitten on vielä se, että Naruto tarkoittaa sitä sellaista kalakakkusta jota tungetaan ainakin rameniin, Naruto-animessa jos missä on ainakin ollut puhetta niistä. Niiden sisään on leivottu jotain systeemiä niin, että leikattaessa siivuja jokaisessa siivussa on sellainen spiraali ja siitä siis kai nimi Uzumaki Naruto -- eikä mitään yhteyttä vesipyörteisiin.
Kuva
Avatar
*GinGurifin*
Academy Teacher
Academy Teacher
Viestit: 316
Liittynyt: Ti Huhti 20, 2004 19:04
Paikkakunta: ... Lounaalta hyppäsin Kymeen ...

Viesti Kirjoittaja *GinGurifin* »

Vauh! Olisin kyllä itse luullut Naruton olevan vesielementtinen, kun olen aina luullut, että Rasenganissa yhdistyy vesi että tuuli. Meh... eipä haittaa :). Minusta kyllä tuntuisi aika tyhmältä, jos kaikki Konohalaiset olisivat tulielementtejä. Kuitenkin Uchiha on tuli, mikä ei yllättänyt minua laisinkaan, kun katselee, mitä jutsuja Sasuke ja Itachi käyttävät. Niin ja tämän jälkeen aloin miettiä Naruto hahmoja: esim. Temari on ainakin tuulielemntti, kun hän käyttää viuhkaa ja tuulijutsuja. Kun taas Gaara on omasta mielestäni maa, kun hän käyttää hiekkaa jutsuissaan. Näitä mietin... Niin ja on ollut ihan alusta asti selvää, että Kakashi on sähkö... En ole kyllä aikaisemmin ajatellut noita elementtäjä kummemin, koska se on aika selvä juttu.

Rupee tässä miettimään, että kun Konoha on tuli ja Uchiha on myös tuli niin eikös tämä sitten tarkoita, että he tavallaan ovat Konohan perustajia tai hallitsijoita tai miten sen sanoisi... Niin ja Kyubikin on tuli elementti... niin sanotusti aurinko ;), kun edellisessä oli puhetta kuusta. Voisi kuvitella, että Uchiha klaanin tarkoitus oli pitää Kyubi kurissa ja suojella kylää... Kyubihan tunnisti Sasuken ja Sasuke Kyunin...

Menee aika jännäksi... jokaisessa kylän elementtiä hallitseva klaani on kylän suojelijoita tai hallitsijoita. Veikkaan, että miten on mahdollista, että jokaisessa kylässä on kaikkia elementtejä... muistuuko mieleen kylien väliset sodat? Eikö olisi järkevää kindapata viholliskylän lapsia saadakseen heidän kykynsä? Muistuuko tapaus Kabuto? Veikkaan, että elementit siirtyvät kuten bloodline eli veren mukana.... vanhemmilta lapsille... Jokaisella klaanilla on siis oma elementtinsä... mietityttää vain, että miksi alunperin kylät on jaeuttu elementteihin, jos kaikissa kylissä ilmenee näitä muitakin elementtäjä kuin kylän pääelementtiä??? Varmaan jotenkin sodat (eikös niitä ole ollut monta vai muistanko väärin???) liittyvät näihin elementtien kahnaukseen tai jotain...

Tsöh...

No, kyllä nuo aikanaan tulee ilmi :). Alkaa tässä päässä pyöriä kaikenlaisia ajatuksia, kun koko ajan tulee jotain uutta tietoa Naruton maailmasta.

Tuohon HxH ja Naruto juttuun: muistan HxH:sta sellaisen kohdan, jossa kaksi likkaa näkee kaupungilla Spider liigan hyppelevän, yksi heistä sanoo heitä ninjoiksi xD. Veikkaan, että molemmat mangakat ovat toistensa ihailijoita ja jakavat ideoitaan ^^. Tykkään molemmista sarjoista todella paljon, eikä haittaa, jos samanlaisuuksia tulee.
Kuva
**Z niin kuin Zabuza**
Avatar
Sham
ANBU Squad Leader
ANBU Squad Leader
Viestit: 884
Liittynyt: Ti Syys 13, 2005 21:34
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sham »

*GinGurifin* kirjoitti:Voisi kuvitella, että Uchiha klaanin tarkoitus oli pitää Kyubi kurissa ja suojella kylää... Kyubihan tunnisti Sasuken ja Sasuke Kyunin...
Itsekin olen miettinyt tuota. Ihan selvästi tuo Kyuubin taannoinen tottelevaisuus Sasukea kohtaan johtui siitä, että Sasuke on Uchiha eikä siitä, että Sasuke on Sasuke. Ja tuo Uchiha Madara (eikö Madara ole muuten naisen nimi?) vaikuttaa myös liittyvän tuohon juttuun aika olennaisestikin..Ja vielä se, että Itachi kuuluu Akatsukiin, joka jahtaa demoneita, joita, tai ainakin joista yhtä, Itachikin luultavasti pystyy Uchihana ainakin jotenkin kontrolloimaan.

Muttamutta, minkä takia Yonde sitten jouduttiin uhraamaan, jos Uchihat pystyvät hallitsemaan Kyuubiä?

Ja Uchihathan polveutuvat Hyuugista, vai muistanko väärin? Kuinka sitten Hyuugilla ei ole tällaista kykyä? Vai onko se syntynyt/tehty vasta myöhemmin? Minulla on aina ollut sellainen aavistus, että koko Uchiha-klaani ja Sharingan ovat jotenkin hämäriä - että ne tehtiin vartavasten jotain tarkoitusta (kenties noita demoneita tai pelkästään Kyuubiä?) varten, erityisesti Sharingan. Eikös sekin ole kehittynyt/kehitetty Byakuganista? Minua muuten kiinnostaa myös Mangekyo - kuka sen kehitti ja erityisesti MIKSI?
Joku ehdotti jossain, että Uchihat ja Sharingan olivat alunperin jokin Hyuugien ja Byakuganin paranneltu, varta vasten kehitetty versio, jonka kehittämisessä meni ehkä jotain pieleen (en nyt sitten muista, mainittiinko sitä, mikä siinä ihan tarkalleen pieleen meni).
Prove me that you're not a fool, walk across my swimming pool

Y.S.A.K - Akatsuki FC - Gaara FC - Neji FC - J-rock FC - Sasuke FC - Suigetsu FC - Deidara FC - FMA FC - Gray FC
Avatar
Bitenshi
Missing-nin
Missing-nin
Viestit: 1598
Liittynyt: Ma Helmi 14, 2005 08:57
Paikkakunta: Lestijärvi
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Bitenshi »

Sham kirjoitti: Ja Uchihathan polveutuvat Hyuugista, vai muistanko väärin? Kuinka sitten Hyuugilla ei ole tällaista kykyä? Vai onko se syntynyt/tehty vasta myöhemmin? Minulla on aina ollut sellainen aavistus, että koko Uchiha-klaani ja Sharingan ovat jotenkin hämäriä - että ne tehtiin vartavasten jotain tarkoitusta (kenties noita demoneita tai pelkästään Kyuubiä?) varten, erityisesti Sharingan. Eikös sekin ole kehittynyt/kehitetty Byakuganista? Minua muuten kiinnostaa myös Mangekyo - kuka sen kehitti ja erityisesti MIKSI?
Joku ehdotti jossain, että Uchihat ja Sharingan olivat alunperin jokin Hyuugien ja Byakuganin paranneltu, varta vasten kehitetty versio, jonka kehittämisessä meni ehkä jotain pieleen (en nyt sitten muista, mainittiinko sitä, mikä siinä ihan tarkalleen pieleen meni).
Tuo Uchihoiden ja Hyuugien yhteys toisiinsa on minuakin mietityttänyt usein, kehitin siihen joskus erillisen OMAN teorianikin, mutta se oli aika sekava ja nearly impossible...

Kukaanhan ei mangassa ole SUORAAN sanonut että Hyuugat ja Uchihat olisivat sukua toisilleen, Kakashi vain totesi että sharinganin OLETETAAN tai EPÄILLÄÄN polveutuvan Hyuuga-klaanin byakuganissa. Kys. doujutsuissa (silmäjutsuissa) on toki samanlaisuuksia, mutta nehän kuitenkin ovat täysin erilaisia. Sharinganilla pystyy näkemään jutsujen läpi, mutta byakuganille pystyy kirjaimellisesti näkemään asioiden läpi. Eli tämä "läpinäkö" on itseasiassa ainoa asia mikä byakugania ja sharingani yhdistää, sen lisäksi että kyseessä ovat silmäjutsut.

Tuo Uchiha-klaanin ja demonien yhteys kuulostaa aika hyvältä teorialta, mutta kuten sanottiinkin, miksi sitten Yondaimen oli uhrattava itsensä? Jos Uchiha-klaani pystyisi kerta hallitsemaan Kyuubia, minkä tähden Yondaimen oli sealattava se Narutoon ja kuoltava?

Ja tähän teoriaanhan kytkeytyy myös armas Shodaime, eli siis ensimmäinen Hokage. Näissä mangachapuissahan on kerrottu että Shodaime pystyi hallitsemaan Kyuubia, kuten nyt tämä Yamatokin siis pystyy, koska hän osaa Shodaimen jutsuja. Oliko se jopa niin että kys. jutsut oli tehty DNA-siirtojen avulla vai miten se meni..? o.O Niin että olisiko sitten Shodaimella ja Uchiha-klaanilla jotain tekemistä toistensa kanssa? Kaverini kanssa ainakin ajattelimme että Shodaime kävisi Uchiha-klaanilaisesta ulkonäkönsä perusteella. Ja Shodaimenhan sanotaan oelvan kylän perustajia, kuten Uchiha-klaanikin siis nyt TEORIASSA voisi olla, koska he käyttävät tulijutsuja ja Tulivaltio on Tulivaltio jutsujensa tähden.

Tässäkin teoriassa tulee seinä vastaan kuitenkin siinä vaiheessa kun todetaan että Shodaime on selvästi jotain maatyyppiä, koska tämä käytti puujutsuja, kun taas Uchihat käyttävät tulijutsuja. Että semmosta.
Kuva
Ruotsinvihkonsa sottaamisesta vastaa Gomis.
~Y.S.A.K
Avatar
Uusis
Chuunin
Chuunin
Viestit: 214
Liittynyt: To Kesä 08, 2006 16:47

Viesti Kirjoittaja Uusis »

Ihan kiva sapu oli... Itse arvelin tuli tyyppiä mut ei... Tuuli oli mielestäni kaikkein epätodennäköisin...
Kuva
Uusis syö hiekkaa ja paskoo graniittia.
Avatar
Lucy
Assassin
Assassin
Viestit: 1211
Liittynyt: Su Kesä 26, 2005 23:23
Paikkakunta: Aperture Science Enrichment Center

Viesti Kirjoittaja Lucy »

kysyn nyt täällä kun tosta Madarasta tuli puhetta..Tunteeko Sasuke Madaran vai ei? Eri käännökset antaa olettaa sitä sun tätä...


Mua kyllä vähän harmittaa että ninjat on lokeroitu eri lajeihin.. koska olisi mielenkiintoisempaa nähä monipuolisia hyökkäyksiä samalta hahmolta kuin että keskitytään vain tiettyyn lajityyppiin..


niin ja tohon Uchiha-klaanin teoriaan ku vielä liittää ne VotE:n patsas-hahmot, joiden elämät Kakashin mukaan muistuttivat Sasuken ja Naruton kokemuksia.. niin mielenkiintoinen soppahan tästä voisi syntyä.
I'm in SPACE~!
XKCDDAAnimewatcher
Avatar
charmander
electric sushi
electric sushi
Viestit: 1937
Liittynyt: Ti Helmi 01, 2005 18:44
Paikkakunta: Oulu

Viesti Kirjoittaja charmander »

Bitenshi: Databook sanoi että ' Sharingan ' on ' Byakuganin ' suora jälkeläinen. Eli kyllä se siitä tulee.

Tosin sitä kuinka se syntyi, ei vielä tiedetä. Mutaation avulla kai, tai sitten jonkun kirouksen myötä ... johon tuo Kyuubinkin heitto viittaisi.
Sharinganin ominaisuudet kun tuppaavat olemaan demonisen synkkiä piirteitä, kuten mielenhallinta, mielen kidutus, mielen lukeminen ynnä muut tulijutsut .. kuin suoraan helvetistä tai joistain.
Hyuugat taas ovat 'puhtaita', silmät ovat vaaleita, jutsut pehmeälinjaisia ynnä muut ... ja yhdessä nämä kaksi ovat kuin Yingin ja Yangin kaksi puolta .. tumma ja vaalea, täydelliset vastakohdat .



++++



Ja ei ne Uchihat NIIN jumalia ole että voivat Kyuubia hallita, paskat. Korkeintaan Shodai Hokage - jonka geeneihin narutoakin paimentava Yamato pohjautuu - pystyisi moiseen, eikä hänkään nyt sentään ihan kyuubia (voimakkainta demonia) tyyliin "istu koira" paimenna X'DD .

Ja tuosta Sasuken ominaisuudesta sen verran, että ei hänkään Kyuubia itsessään tuhoaisi, vaan kykenee vain taitavana ninjana sammuttamaan nuo naruton häntien kasvun tavallaan vääntämällä sen chakrahanan kiinni, estäen Narutoa käyttämästä tuota minikyuubimuunnostaan... joka taas on juonta varten kirjoitettu ominaisuus, ettei sarja menisi ihan pelkällä Kyuubilla 'ratsastamiseksi' - naruton tarvii pärjätä omilla voimillaan eikä vain heittämällä hännän lisää tarpeen vaatiessa.

Ja toiseksi ... ei tuota em. ominaisuutta jota varmasti Itachilla tai kellään muulla random Uchihalla ole; - muistatko sen kun itachi ja oro sanoivat Sasuken olevan "kovin erityinen" ... klaanin "jeesus" oikein. Puhtainta mahdollista verta, parhaiden mahdollisten Uchihoiden jälkeläinen melkein - todisteena tästä on se, että perheen heikkolahjaisempikin jäsen on jossain tasolla jumalan ja kaikkivoivan välillä .
Eli Sasuken ominaisuus vain, ellei toisin todisteta.
Lucy kirjoitti:kysyn nyt täällä kun tosta Madarasta tuli puhetta..Tunteeko Sasuke Madaran vai ei? Eri käännökset antaa olettaa sitä sun tätä...
Todennäköisesti sieltä sen salaisen arkiston seinäkääröistä, joista Itachi aikoinaan luki Mangekyou Sharinganin salaisuudet ... ja joita Sasukekin myöhemmin kävi tölläämässä. Lienee juuri noissa kääröissä puhuttu tuosta Uchiha Madarasta, joka on todennäköisimmin ensimmäinen Uchiha joka saavutti Kaleidoscope Sharinganin.

Paljon on kanssa puhuttu että Madara olisi lienee myös toinen noista patsaista 'Valley of the Endissä' , eli siellä paikassa jossa Shodai Hokage ja tämän aiemmin tunnettu paras ystävä taistelivat ... ja jossa Madara siis Shodain tappoi, ja MS:n hankki.
Siitä siis lienee ne vertailut niihin patsaisiin, ei ne turhaan siellä varmasti olleet.
Avatar
Bitenshi
Missing-nin
Missing-nin
Viestit: 1598
Liittynyt: Ma Helmi 14, 2005 08:57
Paikkakunta: Lestijärvi
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Bitenshi »

chauronity kirjoitti:Bitenshi: Databook sanoi että ' Sharingan ' on ' Byakuganin ' suora jälkeläinen. Eli kyllä se siitä tulee.

Tosin sitä kuinka se syntyi, ei vielä tiedetä. Mutaation avulla kai, tai sitten jonkun kirouksen myötä ... johon tuo Kyuubinkin heitto viittaisi.
Minä kun en noihin databookkeihin ole perehtynyt, niin en tiennyt... Kiitos korjauksesta.

Tuo kirouksena syntyminen kuulostaa aika hyvältä teorialta, nyt kun sitä rupesi ajattelemaan tuon postisi myötä.
Kuva
Ruotsinvihkonsa sottaamisesta vastaa Gomis.
~Y.S.A.K
Avatar
Sham
ANBU Squad Leader
ANBU Squad Leader
Viestit: 884
Liittynyt: Ti Syys 13, 2005 21:34
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sham »

Erm erm erm, mutta jos ensimmäinen hokage olisi Uchiha... eikös Tsunade ole ensimmäisen hokagen lapsen(lapsenlapsen)lapsi? Sehän tekisi Tsunadestakin ainakin osaksi Uchihan.

Eivät nuo elementtijutut ainakaan minun ymmärtääkseni nyt sentään kaikkea ihmisestä ja hänen taidoistaan päätä. Jos jonkun elementti on vaikkapa tuli, se käsittääkseni tarkoittaa sitä, että hän on erityisen hyvä tulijutsuissa, ei sitä ettei hän osaisi tai voisi oppia mitään muuta. Ja onhan Sasukellakin kaksi elementtiä.

En oikein usko, että tuo Kyuubin hallintataito olisi ainoastaan Sasukella. Minkä ihmeen takia Sasuke osaisi kontrolloida demoneita? Kyllä se varmaan liittyy koko Uchiha-klaaniin. Ei Sasuke mikään superihminen kuitenkaan ole. Ja eikö muka
Prove me that you're not a fool, walk across my swimming pool

Y.S.A.K - Akatsuki FC - Gaara FC - Neji FC - J-rock FC - Sasuke FC - Suigetsu FC - Deidara FC - FMA FC - Gray FC
Avatar
Lucy
Assassin
Assassin
Viestit: 1211
Liittynyt: Su Kesä 26, 2005 23:23
Paikkakunta: Aperture Science Enrichment Center

Viesti Kirjoittaja Lucy »

Sham kirjoitti: Eivät nuo elementtijutut ainakaan minun ymmärtääkseni nyt sentään kaikkea ihmisestä ja hänen taidoistaan päätä. Jos jonkun elementti on vaikkapa tuli, se käsittääkseni tarkoittaa sitä, että hän on erityisen hyvä tulijutsuissa, ei sitä ettei hän osaisi tai voisi oppia mitään muuta. Ja onhan Sasukellakin kaksi elementtiä.
Totta.. mutta silti siinä vain käy niin että henkilö käyttää todella usein sitä samaa elementtiä ja sitä myöten on todella epätodennäköistä että hän jotain toista alkaa käyttämään.

tämä elementtijuttu ainakin rajoittaa hahmon jutsuvalikoimaa joten se on harmillista
I'm in SPACE~!
XKCDDAAnimewatcher
Vastaa Viestiin