317

Ja Naruto manga keskustelut käydään täällä spoilereiden välttämiseksi.
Avatar
SePetus
Jounin
Jounin
Viestit: 1085
Liittynyt: Ti Loka 12, 2004 18:41
Paikkakunta: LPR

Viesti Kirjoittaja SePetus »

ja vieläkun keksitte hyvän ja tarkotan TODELLA hyvän syyn miten obito a. selvisi hengissä siitä kiven murikasta. 2. kuka opetti hänet akatsuki tasolle. 3. MIKSI IHMEESSÄ SE HALUAA OLLA OSA AKATSUKIA. ei siinä oo mitään järkee.... mutta jos se on se niin eihän sille mitään maha.
Kuva
Avatar
Bitenshi
Missing-nin
Missing-nin
Viestit: 1598
Liittynyt: Ma Helmi 14, 2005 08:57
Paikkakunta: Lestijärvi
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Bitenshi »

Kyllähän tuohon Tobi = Obito -teoriaan on parisenkin viittausta. Ensiksikin Obiton ja Tobin hiustyylit ovat melko samanlaisia, ja myös tietenkin se fakta että Tobilla on tuommoinen maski viittaisi siihen että tämän kasvoissa on jotain vikaa.. Ja Obiton toinen puoli naamastahan siis murskaantui sen kiven alle. >.> Lisäksi olemukseltaan Tobi vaikuttaa melko samanikäiseltä kuin Kakashi.

Toisaalta taas tuntuu aika oudolta ettei joku olisi mennyt tarkistamaan että vieläkö se Obito kituuttaa siellä kivien alla hengissä, että siksi minä olen vähän niin ja näin tämän teorian kanssa... MUTTA vaikka Obito olisikin kuollut, niin pitää muistaa että Akatsukissahan on ollut jonkin sortin kuolemattomuuteen/kuolleista herättämiseen erikoistuneita tyyppejä (Sasori tai Orochimaru, anyone?). Orochimarullahan ei varmaan kiinnostusta Obitoon olisi, vaikka tämä Uchiha olisikin koska eihän Obitolla olisi kumpaakaan sharingania tässä vaiheessa, right?

Mutta se on nyt ihan vaan fifty-fifty, se joko tapahtuu tai ei tapahdu. Omasta mielestäni tämä on ainakin mahdollisempaa kuin Yondaime = Akatsuki Leader -teoria.
Kuva
Ruotsinvihkonsa sottaamisesta vastaa Gomis.
~Y.S.A.K
Avatar
Rinde
fakkuoshimashita
fakkuoshimashita
Viestit: 1347
Liittynyt: Ti Tammi 17, 2006 19:48
Paikkakunta: lol tokio
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Rinde »

Tobi kirjoitti:jeps, Itse veikkaan että (jos Tobi on Obito) se on menettänyt muistinsa.
Ja hyvä syy: Zetsu :D
Aahahahahahaa noin se meni, Mwu La Fraga -resurrection! Ooh look I didn't die although by all laws of nature anyone's ever heard of I definitely should have, I can't remember a damn thing about my past life so I must become a bad guy!! naruto meets the amazing scrip writers of Gundam Seed Destiny!
Kuva
someting something AIRSPACE

Enter the Lair
Y.S.A.K
DevA
Avatar
Ave-chan
Onigiri desu~
Onigiri desu~
Viestit: 1566
Liittynyt: Su Touko 15, 2005 23:17
Paikkakunta: Uleåborg

Viesti Kirjoittaja Ave-chan »

Rinde kirjoitti:Ooh look I didn't die although by all laws of nature anyone's ever heard of I definitely should have, I can't remember a damn thing about my past life so I must become a bad guy!! naruto meets the amazing scrip writers of Gundam Seed Destiny!
:D *reps* Taas yksi lisäsyy itselle miksi pitäisi katsoa se GSD xD

/off
Avatar
Gama-Kaeru
Genin
Genin
Viestit: 129
Liittynyt: Ma Heinä 24, 2006 16:10
Paikkakunta: Ylivieska

Viesti Kirjoittaja Gama-Kaeru »

Olipa vaan kumma chapteri... Olin pettynyt kun se bijuu olikin joku ruma kilppari eikä cool kolmepyrstöinen isonade-hai, kuten olin arvellut tutkailtuani japanin yookai-myyttejä.... Ja vielä plussaa olisi ollut jos Kisamella olisi ollut muinen hai, mutta noh, ei voi mitään... Tykkään yhä Kisamesta!

Ja Obitobi oli varsin soma tuossa oranssissa pers-lävessään.... Ihan mukava väri. En kyllä malta odottaa että saan nähdä sen viimeisenkin akatsukin... Sir leader-sama ei niinkään kiinosta...

Onneksi chapussa oli muutankin kuin Naruton treenaamista, se alkoikin jo olla tylsää... Etenkin kun se oli NIIN HunterxHunter.

Voisikohan Rin olla Akatsukien johtaja, sehän oli myös punapää ja ei senkään tilasta ole mitään sanottu, vaikka se Kakashi sanoikin että kaikki sen stävät olisi kuollut.... Mistä sitä tietää... Jospa Rin kovana lääkäri-ninjana kävi parantamassa Obitonkin sitten kun oli perustanut Akatsukit! (Onpa taas kaukaa haettua...)

Tulisipa jo seuraava...
"Hyvin suuniteltu matka on jo puoliksi pilalla."

MATKALLA KAUHAJOELLE COSPLAY-VIIKOLLE!!!
Avatar
Nixu
S-class mage
S-class mage
Viestit: 3622
Liittynyt: To Huhti 28, 2005 23:13
Paikkakunta: Helsinki
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Nixu »

Ei sentään ihan tajuntaa räjäyttänny tää chappu, mut oli kyl kaikin puolin hyvä ^^

Seuraavaks kiinnostais nähä hieman noit Obiton voimia ja taitoja..
Avatar
Jokke-pappa
Lion Heart
Lion Heart
Viestit: 2206
Liittynyt: Su Marras 07, 2004 21:42
Paikkakunta: Nokia

Viesti Kirjoittaja Jokke-pappa »

Tobi kirjoitti:Oli hyvä chapu.
Obiton.., siis Tobin, oranssi maski ja pienoinen pelkuruus viittaavat hänen salattuun identiteettiinsä. (Eli Tobi=Uchiha Obito^^)
Miten niin pelkuruus? Obiton pelkuruus oli taaksejäänyttä elämää sillä samalla sekuntilla kun hän raivoissaan sai aktivoitua sharinganin ja pelasti Kakashin varmalta kuolemalta. Ja vaikkei hänellä enää olisikaan sharingania (voihan olla että hänen kroppansa oikea puoli on palautettu jollain sousou saizein tyylisellä jutsulla sillä erolla että jutsun suorittaja tekee sen itsensä sijaan johonkin muuhun), tuskin se on syy hänen pelkuruuteensa, koska hänhän pelasti Kakashin todennäköisesti tietäen kuolevansa itse. Jokin muu syy hänen pelkurimaiseen käytökseensä on oltava. Toivottavasti jotain vähemmän kliseistä kuin muistinmenetys.
Kuva
tänks chauron
~Life is a Bleach and then you Dye~ (c)Ave
Lucy kirjoitti:Muuton takia alkoi kolmen kuukauden Xbox-vieroitus :'C
Avatar
SePetus
Jounin
Jounin
Viestit: 1085
Liittynyt: Ti Loka 12, 2004 18:41
Paikkakunta: LPR

Viesti Kirjoittaja SePetus »

joo se voi olla se mutta se EI ole sitä vielä kunnes toisin todistetaan eli näytetään sarjassa onko vai ei joten älkää puhuko siitä Obitona koska se ei pakosti ole edes sitä...
Kuva
Vastaa Viestiin