Paranormaalit ilmiöt

Yleinen keskustelu kaikenlaisista asioista.
Avatar
Hi Enzeru
Chuunin
Chuunin
Viestit: 282
Liittynyt: Ti Kesä 27, 2006 18:47
Paikkakunta: Pori

Viesti Kirjoittaja Hi Enzeru »

Oltiin tuossa eilen ajelemassa yöllä ja mentiin yhden metsän ohi. Sitten, aivan yllättäen, näin keskellä metsää jonkin violettisena hohtavan hahmon.. Se oli vähän ihmisen näköinen, mutta ei ollut muuten ihmisen näköinen.... :shock: Joko olen hullu tai sitten olin väsynyt..... Tai sitten se oli totta xD
Kiinnostaako lähestulkoon sanavapaa foorumi, jossa voit keskustella kaikesta mahdollisesta taivaan ja maan välillä, ja jopa niiden takaa ? Kahvitahra
Avatar
LittleSamurai
Vasto Lorde
Vasto Lorde
Viestit: 3463
Liittynyt: Ma Elo 09, 2004 12:51
Paikkakunta: Igaalinen Gakure no Sato

Viesti Kirjoittaja LittleSamurai »

Silloin kun ukkini kuoli (olin 9-vuotias) heräsin keskellä yötä, ja näin kuinka sellainen musta hahmo tuli mua kohti ja sen takaa loisti keltaista valoa. Se vielä koskettikin minua otsaan ja sen kosketus tuntui todella lämpimältä. Tosin mulla oli melkein 41 astetta kuumetta silloin, joten en tiedä oliko se houretta. se oli aika mysteeri kun kuume tuli kun ukki kuoli ja oli siitä asti pysynyt mulla. Joka tapauksessa, kosketus vaivutti minut syvään uneen ja nukuin koko yön heräämättä kertaakaan kuumeen takia. Aamulla kun heräsin kuume oli pois, ja kun silmät aukaisin näin keltaista valoa hohtavan henkilön seisovan valkoinen kaapu päällä mun sängyn vieressä ja sillä oli vaaleanhopeat siivet, itse asiassa kaksi paria. Ja aurinko paistoi keskellä myrskyistä ja märkää syksyä. Ja silloin kun heräsin, se hahmo katosi nostettuaan käden kuin tervehdykseen - tai hyvästiksi. Ja minulla ei enää ollut kuumetta enkä purskahtanut itkuun joka kerta ajatellessani rakkaan ukkini kuolemaa.

Olen satavarma että se oli ukkini joka tuli sanomaan hyvästit ja ettei enää tarvitsisi olla surullinen.
Kuva Kuva
"Little "ai mitennii ihmiset luulee ettei mulla ole elämää" Samurai." ~ Mirhan suusta kuultua
Avatar
Hideyori
ORE WA HOURITSU DA!
ORE WA HOURITSU DA!
Viestit: 1528
Liittynyt: Ti Touko 16, 2006 14:41
Paikkakunta: The House of Doom
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Hideyori »

LittleSamurai kirjoitti:Silloin kun ukkini kuoli (olin 9-vuotias) heräsin keskellä yötä, ja näin kuinka sellainen musta hahmo tuli mua kohti ja sen takaa loisti keltaista valoa. Se vielä koskettikin minua otsaan ja sen kosketus tuntui todella lämpimältä. Tosin mulla oli melkein 41 astetta kuumetta silloin, joten en tiedä oliko se houretta. se oli aika mysteeri kun kuume tuli kun ukki kuoli ja oli siitä asti pysynyt mulla. Joka tapauksessa, kosketus vaivutti minut syvään uneen ja nukuin koko yön heräämättä kertaakaan kuumeen takia. Aamulla kun heräsin kuume oli pois, ja kun silmät aukaisin näin keltaista valoa hohtavan henkilön seisovan valkoinen kaapu päällä mun sängyn vieressä ja sillä oli vaaleanhopeat siivet, itse asiassa kaksi paria. Ja aurinko paistoi keskellä myrskyistä ja märkää syksyä. Ja silloin kun heräsin, se hahmo katosi nostettuaan käden kuin tervehdykseen - tai hyvästiksi. Ja minulla ei enää ollut kuumetta enkä purskahtanut itkuun joka kerta ajatellessani rakkaan ukkini kuolemaa.

Olen satavarma että se oli ukkini joka tuli sanomaan hyvästit ja ettei enää tarvitsisi olla surullinen.
Kaunista ;_;

Mutta nyt omaan asiaani: Kun setäni kuoli toissavuonna, sitä edeltävänä yönä olin nähnyt unessani epätarkan hahmon jonka kasvojen kohdalla kelasi tapahtumia lapsuudestani ja sattumanvaraisia kasvoja kuolleista sukulaisista. Esimerkiksi papastani joka oli kuollut kolme vuotta sitä aikaisemmin ja siinä välähti setäni kasvot, aamulla heräsin ja isä soitti kysyen sitä että tulenko hautajaisiin, kysyin että kuka oli kuollut ja isä sanoi hänen veljensä kuolleen yön aikana. Kerroin isälle unestani ja isä uskovaisena miehenä sanoi minun nähneen kuoleman enkelin...
"It is safe to say, that no one understands quantum mechanics." - Richard Feynman
Kuva
"Hideyori on korkeasta aatelissuvusta, nimittäin Turun Sinaapista" - Drago^
The Lost Sect of Torment© || Cockface Outerspace© || "Paras. Chapter. Ikinä." - Gebric
Avatar
Xtriimi
Chuunin Exam Supervisor
Chuunin Exam Supervisor
Viestit: 622
Liittynyt: Ti Tammi 03, 2006 15:57
Paikkakunta: Vantaa

Viesti Kirjoittaja Xtriimi »

On sitä joskus nähny jonkinlaisia paranormaaleja ilmiöitä esim kun kävelee vaikka jonkun huoneen/kujan tai jonkun ohi niin näkee siellä jotain ja kun kattoo uudestaa siellä ei ole mitään. Ja tuo De Ja Vu on tuttua. Monesti olen vaikka puhunut kaverille puhelimessa ja aavistan mitä hän on sanomassa minulle ja tuntuu kuin puhelu olisi tapahtunut ennenkin. =)
Viimeksi muokannut Xtriimi, Pe Marras 24, 2006 08:40. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
Kuva
Avatar
minori
Legendary Sannin
Legendary Sannin
Viestit: 3015
Liittynyt: La Kesä 11, 2005 13:44
Paikkakunta: Oulu
Viesti:

Viesti Kirjoittaja minori »

En muistaakseni ole nähnyt mitään niin outoa että sen paranormaaliksi laskisin. Ja tuppaan ajattelemaan aina, että en usko mihinkään ennen kuin itse näen tai tieteellisesti todistetaan, eli en usko kummituksiin tai vastaaviin henkimaailman juttuihin.
Avatar
Bitenshi
Missing-nin
Missing-nin
Viestit: 1598
Liittynyt: Ma Helmi 14, 2005 08:57
Paikkakunta: Lestijärvi
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Bitenshi »

Tuli mieleen parin neljän vuoden takainen tapaus, kun siskon kanssa nukuttiin vielä samassa huoneessa... Yöllä heräsin yhtäkkiä ja kuulin ihan selvästi kuinka pihalla pauhasi jonkinsortin pelottava rumpu. Kysyin siskoltani kuuliko hänkin sen ja kyllä, hänkin kuuli sen. Olin ihan varma että näin ikkunasta jonkin ison ja mustan juoksevan peltoja pitkin kohti taloa, mutta kääntyvän sitten yhtäkkiä metsään... Joo, karhu tai hirvihän se olisi voinut olla, en sitä kiistä, mutta pelottavaa että se juoksi siitä juuri kun kuulimme tuon rummutuksen...
Kuva
Ruotsinvihkonsa sottaamisesta vastaa Gomis.
~Y.S.A.K
Avatar
TDM
Missing-nin
Missing-nin
Viestit: 1639
Liittynyt: Ti Heinä 20, 2004 00:13
Paikkakunta: Occupying an uncertain lavatory in Arborea

Viesti Kirjoittaja TDM »

Jonkin aikaa sitten sain selville ettei tämä oikeasti ollutkaan minkäänlainen paranormaali ilmiö. Joskus ei ihan hirveän kauan sitten kun oli ollut sellainen aika raju ukkosmyrsky ja minä olin istunu semmoisella suhteellisen korkealla talon katolla kattelemassa sitä hienoa ukkospilveä joka oli sitte liikkunu poispäin jyristellen matkallaan. Noh, kun se ukkospilvi oli mennyt jo kauas ja mie kattelin sen perään (oli jo pimeää) sen yläpuolelta räjähti semmonen todella iso punainen patsas joka päättyi semmosen mielettömän kokoisen punaisen renkaan (halon) keskelle. Mie ihmettelin että mitäs helvattua? alieneitako? enkä sitten saanu loppuyönä unta kunnolla.
Mutta tosissaan sain selville että tämä on täysin luonnollinen sähköinen ilmiö joka on nimetty keijusalamaksi.
Älä anna muille tekosyytä inhota sinua
Mun anime lista. pistä paremmaks.
Avatar
Sham
ANBU Squad Leader
ANBU Squad Leader
Viestit: 884
Liittynyt: Ti Syys 13, 2005 21:34
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Sham »

Periaatteesta en usko mihinkään yliluonnolliseen, mutta olen silti kokenut ja kuullut muiden ihmisten kokeneen asioita jotka horjuttavat pahasti uskoani (tai siis epäuskoani).

Yläkerrastamme kuuluu usein askelia ja muita epämääräisiä ääniä, vaikka kaikki olisivat alakerrassa. Ennen selitin nämä äänet typerästi itselleni sillä, että se on koiramme joka siellä rymyää, mutta koirani kuoli kaksi vuotta sitten ja eivätkä nämä äänet ole loppuneet. Ja (vasta) nyt tajuan, että ne kuulostavat ihan selvästi ihmisen askeleilta, eivät koiran.

Kaverini oli meillä pari vuotta sitten talvella. Illalla oli ihan mahtavat revontulet, joita menimme katselemaan joenrantaan. Oli todella pelottavan, epätavallisen hiljaista. Revontulet liikkuivat ensin hitaasti, niinkuin ne yleensäkin tekevät, mutta yhtäkkiä ne alkoivat liikkua ihan älytöntä vauhtia ja muodostaa jonkinlaista hahmoa. Samaan aikaan alkoi kuulua ihan kuin ukkosen jyrinää. Tiedän että tämä kuulostaa typerältä ja kuvitellulta, mutta me kummatkin ihan täysvarmasti näimme sen.
Tosin, tämä tapahtuma todennäköisesti vain tuntui jotenkin "yliluonnolliselta", koska sen voi selittää sillä että, no, revontulet nyt vain alkoivat äkkiä liikkua kummasti ja jyrinä johtui jäiden (ilmeisesti melko agressivisesta) liikkumisesta joessa.

Joskus pienempänä näin yöllä lattiassa jonkin tumman, hiukan suttuisen, omituisen kuvion, jota en harmikseni muista enää kunnolla. Kerroin siitä vanhemmilleni, mutta he eivät nähneet sitä, enkä minäkään enää seuraavana aamuna. Tämä asia vaivaa minua vieläkin, koska olen ihan varma että minä todella näin siinä lattiassa jotain.

Mutta kaikista yliluonnollisin tapaus sattui viime kesänä, kun olin kylvettämässä BJD-vauvaani parvekkeella. Äkkiä siihen ilmestyi ampiainen, joka ei suostunut lähtemään. Niinpä pudotin painavan kirjan ampiaisen päälle kun se istahti paikoilleen hetkeksi. Ja kun nostin kirjan ylös jonkin ajan kuluttua, ampiainen oli kyllä sen alla, mutta se oli elossa. Kaiken järjen mukaan se olisi vähintäänkin liiskaantunut, mutta se oli ihan elossa ja hyvissä voimista ja lennähti matkoihinsa.
Prove me that you're not a fool, walk across my swimming pool

Y.S.A.K - Akatsuki FC - Gaara FC - Neji FC - J-rock FC - Sasuke FC - Suigetsu FC - Deidara FC - FMA FC - Gray FC
Avatar
Ryuuou
Torture Specialist
Torture Specialist
Viestit: 756
Liittynyt: Su Loka 09, 2005 14:49
Viesti:

Viesti Kirjoittaja Ryuuou »

Xtriimi kirjoitti:...De Ja Vu on tuttua. Monesti olen vaikka puhunut kaverille puhelimessa ja aavistan mitä hän on sanomassa minulle ja tuntuu kuin puhelu olisi tapahtunut ennenkin. =)
Tuohan on selitetty sillä tapaa, että alitajunta lähettää jonku viestin sinne aivojen osahan joka käsittelöö "muistia" ja sitte luuloo kokenehensa sen aiemmin tai nähneensä siitä unessa. Mutta itte en kyllä tuohon usko, kun oon itte nähny eräänlaasia enneunia ja kirioottanu ne ylähä ja kokenu sen asian sitte joskus myöhemmin. Kuinkahan ne tukiat tämän selittääs...

Meirän vanhas taloos tuntuu useen niinku joku olis tarkkaallu tai joku muu ollu läsnä, aina silloon ku siä oli päinsä(yksistänsä).
"Rasisti en ole, mutta rorurealisti kylläkin"
Vastaa Viestiin